60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsunnnnnn...
vallaha güzel menü heee,teprikler.
ayrıcana kilo vermişsin sallaaaa:92::92::92::92::92::92:

bence gayet iyi canım menün bu gün son tatlı hakkındı ona göreeee2- 3 gün yeme bakalım bişeyler farkedecek mii..

teşekkürler kızlarrrr

ben kaç ölçmüştümkine?ayrıca senin mezuran bozuk,40 cm den baslıyor,matematik dehası olucaz zaten,ölçü alıcaz derken

valla kafayı bozduk tartılarla
mezura bozukda ni dimek,aldığın ölçüyü 40dan çıkarıyon işteee
annemin işi işte ne yapiyi yawww kesmiş mezuramı

afiyet olsunn...

Herkese günaydın......

Umarım iyisinizdir sabah uyandım kayısımı yedim ılık suyumu içtim, şimdi kahvaltı zamanı
Çeşme rüzgarlııııııııııııııı

Sevgiler

Afiyet olsun günaydın domates salatalık eksik sankiiiii

herkeşşlere günaydınnn..

dün harbiden çok kaçırdımm netcem ben yaaa,çok piss dadandım heeee,ama hep eşimin yüzünden olur olmaz şeyler alıp geliyo eve

evet menümmm.
iftar
1,5 yumurta ile yapılmış menemen
1 kase bamya çorba
1,5 dlm tam tahıllı ekmek
4 ızgara köfte(toplamda 2 avuç içi kadar eder)
1 küçük bardak ayran
2 yk makarna(diyete başladığımdan beri ilk makarnam amma özlemişimm)

sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
3 adet lokma tatlısı:26:
1 dlm karpuz
10 fındık

sahurda
saat 1de yaptım yine sahuru
4-5 yk makarna
1 yağda yumurta
230 ml ayran
2 adet lokma tatlısı:26:

gece 3.30da kalktım
1 bardak ılık süt içtim

işte böle,offff hiç yemediğim kadar tatlı yer oldummm,netcezzz.
eşim alıp alıp geliyo.
diyette iken kendimi kontrol ediyodum
ama oruçken akşama kadar aç kalıcam düşüncesiyle herşeye saldırır oldumm.
ramazan korktuğum gibi geçmeye ddevam ediyor yani:97:

Son düzenleme:

Günaydın cicim olsun sen oruç tutuyorsun bu kadar olsun. Afiyet olsun yeter ki kilo olmasın. Bence zaten kilo almazsın çok uzun saatlar oruçlusun.

Ben 2 yıldır tutamıyorum. Geçen sene hamileydim bu sene de bebem çok küçük diye cesaret edemedim. Ama 2 yıl önce gene 8 de falan açıyorduk ben anormla fazla yemiştim sahur ve iftarda ama çok uzun saatlar oruçlu olduğum için hiç kilo almamıştım

bu tür yazılar özellikle yazılıyor gibi,üst üste bu şekilde yazılması enteresan geldi.
yazanlardan biri dukana da yazmış bişeyler onlardan da cevap alamamış tabi ama nedense onlara böle bir tepkide bulunmamış.
insanlar huzur kaçırmaya ne kadar meraklı.
nasıl olsa kimse seni tanımıyor dimi yaz çık ve gitt.
günlük hayatın sinirini çıkardıklarını sanıyorlar.

teşekkür ederim..
bünyeye göre değişen bişey saırım.
çünkü bende her ramazan kilo alırım.

Afiyet olsun günaydın domates salatalık eksik sankiiiii
canım aslında vaktim kalmamıştı eşime sabah ütü yaptım bir pantolonu var bir türlü ütü tutmuyot bayağı onunla uğraşınca vakit kalmadı o yüzdende doğrayıp yiyemedim.bugün böyle oldu artık..

canım benim afiyet olsun...canım bu defalık böyle olmuş arada olur.korkma canım inşallah ramazanı inşallah almadan hatta vererek bitireceksin emin ol.dün eşim 4 kilo vermiş ramazan başlayalı bende eşime hadi sen ver bende alıyorum ortada buluşalım dedim gülüyordu.sizin en azından verme umudunuz var ben istesemde veremiyorum alıyorum azda yesem çokta yesem....

Kesinlikle bozduk ben tatile baskülle geldim. Ama geçen sene 10 günde 4 kilo alıp gitmiştim hamişkene...

bir dahakine bende baskülümü götürcem iyi fikir,oteldeki baskül 6 kilo fazla gösteriyormuşş kontrol edememiştim.
bende 7 günde 1,2 kilo almıştım neyseki 3 hafta sonra kurtuldumm fazlalıklardan

sorma ya benim eşimde tatilde ben kilo aldım eldim ,oda şimdiye kadar ramazanla birlikte 4 kiloya yakın verdi.
Allahım çıldıricimmmmm.
erkekelrin kilo vermesi ne kadar kolayy

benden bahsediosun heralde evet dükkana da yazdım ama henüz oraya bakmadım bana cevap verdilermi diye üstelik oraya bir kere yazdım burdaki gibi on kere yazmadım dün birisi demiş cevap verilmiş yazdıklarına falan diye üzgünüm yanlış gördün heralde cevap veren kimse olmadı başkasıyla grup oluyoruz plan yapıyoruz hadi şu 60-69 grubunun huzurunu kaçıralım diye güldürme Allah aşkına artık cevap falan vermicem zaten size giricem konuyu okuyacağım kim nasıl neler yiyor diye bu bana yeterli olur üstelik benim sölediklerimde biraz hak olmasa düz yazımı beyenen olmazdı kolay gelsin size

Günaydın kızlar...
Veremediğim hatta sanırım aldığım 1 kilonun suçlusu bulundu..
Tsh değerim çok yüksek çıktı. benim meto durmuş gene anlyacağınız.
Dr. çooookk kilo alınır bu değerle sen gene iyi durumdasın dedi..
Bide yorgunluktan yerlerde süründürür bu sen bide spor diyorsun demekki meto yaşın 35 değil dedi
İşte böyle sanırım düzelmeyecek benim hormonlar ömür boyu ilaç kullanacağım..
Bakalım 1 ay sonra tekrar kontrol var..

Gelelim dünkü menüme
Sabah:
1 dilim denge ekmek, 1 domates, 1 kırmızı biber, 1 çarliston, 1 kk beyaz peynir
ara
2 fincan yeşil çay
öğlen:
1 dilim denge ekmek, 1 domates, 1 kırmızı biber, 1 çarliston, 2 kk beyaz peynir
ara
2 grisini
akşam
1 yt salata, 5 yk kabak-patlıcan kızartma(fırında), 2 dilim ekmek kadar pide

sorma ya benim eşimde tatilde ben kilo aldım eldim ,oda şimdiye kadar ramazanla birlikte 4 kiloya yakın verdi.
Allahım çıldıricimmmmm.
erkekelrin kilo vermesi ne kadar kolayy
evet ya bende çok kızıyorum aylarca mahvolduk veremedik onlar bir hafta az yeseler hemen pıtır pıtır verir...insanın çok zoruna gidiyor...

10 değil 2 kere yadın
dukana da 1
beğenen kişiler şimdiye kadar hiç girmeyen isimler.
onlarıda tanımıyoruz zaten
2 gündür hiç bilinmedik isimler topicte görünür oldu.
amacın kilo vermekse kimseyi dışlayacak değiliz,çünkü burası kimsenin değil.
senin kilo vermeni engellemek de istemeyiz
hepimiz aynı sıkıntı ile buradayız
herkes birbirinin halinden anlar sonuçta.
ama amacın huzur kaçırmaksa evet sadece okuyarak ekndini yöneldnrimen daha mantıklı.

Afiyet olsun Fambığım .. amma dediğin gibi sen de tam bundan korkmuştun ramazan öncesinde..
Tatlılar falan... Kendine hakim ol da diyemiyorum.. zaten bütün gün aç kalıyorsun..
Ramazandan sonra dengelersin sen.. Biliyorum ben seni..

:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13

evet aynen öle yapıcam okuyarak takip edicem sen beni merak etmişin ki nereye neler yazıorum diye bakmışsın neyse zaten tanımadığın biri senin huzurunu kaçıramaz iyi günlerrrrr

afiyet olsun canım güzel menü.
evet bir terslik olduğu belli zaten,çünkü menüleri çok güzel abartılı kaçamakların yok buna rağmen kilo almış gözükmen gaript.
Allah şifanı versin yclcimmm,umarım en kısa zamanda düzene girer

evet aynen öle yapıcam okuyarak takip edicem sen beni merak etmişin ki nereye neler yazıorum diye bakmışsın neyse zaten tanımadığın biri senin huzurunu kaçıramaz iyi günlerrrrr

garip söylemlerle ortaya çıkarsan bakmam normal değil mii,amacını öğrenemk adına kii amacını öğrenmiş olduk.

eşim tatlı alıp gelmese aklıma gelmeyeck bile(güllaç dışında)
oda tatlı aşığı bir adam almada diyemiyorumm.
umarım dediğin gibi
olur kilo vermekten geçtim
bari almayayım yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…