nilmısracım çok üzüldüm neden öylesinki burdada herkes kendi için bişey yazıyor kimse cvp bile vermiyor
canımya senin ticker ra bakıyorum kendimi hatırlıyorum ikimizin kilosuda aynıydı.şimdi bebiş olmazsa bende senin gibi incecik olmuştum oysa şimdi 65 kiloyum...4 kilo aldım bundan sonra daha dikkatli besleneceğim hamileliğimi 70 en fazla 72 ile bitirsem bile benim için süper olacak...allahım inşallah başarırım...
Di mi cimcime biz ikimiz aynıydık.. İncecik olamadım valla ya.. kilo gitti göbek kaldı yadigar..
Dikkat et bk benim bu kilonun hepsi hamilelilkte alınandı..
Ben de ilk başta 4 kilo almıştım.. Alarm çalıyorum sana... dikkat et, dikkat et, dikkat et...
günaydın kızlar.. içimde bir ağlama hissi var anlatamamkalbim şişti hep ağlamak istiyorum birden niye böyle oldum ki ben yaa kendi evimdeyken bu kadar olmuyordum galiba.. böyle devam ederse yine psikiyatriklik olucam diye korkuyorum.. dua okuyorum rahatlıyamıyorum. yazarken bile gözlerimden aşağı yaş iniyor. dün akşam annemle yine yürüyüş yapayım dedim yürüyüş parkuru köpek dolu millet alışmış haldır haldır yürüyor. ben korkuyorum köpekten 2 turdan sonra hadi eve gidelim dedim.. dönüştede aslında canım istememesine rağmen dondurma yedim. canın istemeden nasıl yedin demeyin çünkü ruh halim bir garip :44: böyle işte kızlar..
etti 3
hügoooooocukk
yemediysen hiö deneme derimm,bağımlılık yapabilir..
evet çok haklısın konrol ediyorum sürekli yağ gibi değil her yanım sert ve gergin..ama ilerde olmaması için çok çaba harcamam lazım.gerçi benim zayıflama dönemindeyken zaten yağım fazlaydı birde yağlanırsam aman allahım kendimi düşünemiyorum...bana kızın lütfen yanlış birşey yersem yada aşırı yersem.canım senin yağ oranının yükselmemesi lazım. gerçi şuanda ölçüm yapılamaz ama sen kendinde farkedebilirsin. karnın hariç diğer yerlerindeki yağlara bakacaksın artıyomu filan bu şekilde kontrol altında tut kendini fazla yağlanmak doğumuda doğum sonrasınıda çekilmez yapar
kilo artışıda önemli tabi ama neyin arttığı önemli. mesela kas kütlesi artar su bebeğin vs.. gebelikle alakalı artan şeyler olur tamam sağlıklı ama annenin yağ miktarı artıyosa kilo çok artmasa bile çok sakıncalı ve sonrasında kurtulmakta çok güç olur
yağm miktarı artması pek tartıya yansımaz bu yüzden dikkatli olmak kendimizi kontrol etmek lazım
yani benim diyetisyenimin dediği gibi kilo aklınacaksa sağlıklı alınmalı bebeğe faydası olmalı doğumdan sonraa hoop uçar gider onlar
ama aşeriyorum diye benim arkadaşımın yaptığı gibi kebaapçılardan çıkılmazsa kızartmalar tatlılar colalar meyve suları içilirse olmaz bu işş. arkadaşım 5. ayında şu anda ve 15 kilo şimdiden almış durumda
boyuda 160. şimdiden tostoparlak olmuş durumda
geçen söyledimm boşşverrr hamilelikte rahat edelim barii dedii
cimcimciik hergün yanında çantanda taze meyve olsun canın istemese dahii ara öğünlerde muhakkak ye. meyveye aşer yanii. çokk rahat edeceksin ama gaz durumunu demeyeyim hiiç
canım benim hoş geldin aramıza bence gayet güzel bir kahvaltı olmuş afiyet olsun ...[/QUOT
Hoş buldum canım..
Teşekkür ettim, güne güzel başlanıyor da sonlara doğru işkenceye dönüyor.
Ayrıca burada ikinci günüm ama çok iyi geldi bu forum bana... Sıcak, samimi... Sanki aylardır buradayım. Teşekkürler.. :)
jean günaydın canım
dün sana cevap yazdım ama bu forumda bişey var sanırım çıkmamış yazdığım
lafın havada kalmış gibi oldu kusura bakma canımm
Allah Allahh noldu hakketen sana,eşin yanında mı.
onu mu kafaya takıyorsun acaba:44:
yoksa hügonun dediği doğru mu çıkacakk:44:
ne vurdum duymaz birisin be kadın
cevap ver cevap
famir hep senin yüzünden
bi tane hanımağa seçmeliyiz o herkese cevap yazsın
Hoş buldum canım..
Ayrıca burada ikinci günüm ama çok iyi geldi bu forum bana... Sıcak, samimi... Sanki aylardır buradayım. Teşekkürler.. :)
evet çok haklısın konrol ediyorum sürekli yağ gibi değil her yanım sert ve gergin..ama ilerde olmaması için çok çaba harcamam lazım.gerçi benim zayıflama dönemindeyken zaten yağım fazlaydı birde yağlanırsam aman allahım kendimi düşünemiyorum...bana kızın lütfen yanlış birşey yersem yada aşırı yersem.
Hoş buldum canım..
dememki birileri bir paylaşımda bulunduu zaman yardımcı olunuyormuşş,kimseye kastımız yokmuşş
sağol canımmmm ,umarımm amacına kolayca ulaşırsınn
bende bu kız ne diyo diyorum ya
hanımağamız hügo oliyyy anacak her gelene cevap yazmaz kendileri
acık menü paylaşması lazım,sor sorması lazım
umarım en kısa zamanda aranızdan ayrılırım gibi laflara cevap vereceğini sanmıyorum
dememki birileri bir paylaşımda bulunduu zaman yardımcı olunuyormuşş,kimseye kastımız yokmuşş
sağol canımmmm ,umarımm amacına kolayca ulaşırsınn
rahat ol be güzelim süreli bişey ispt etmeye çalışma anlamadımki ben ne den bu kadar taktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?