60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kıız o laf sana gelmeddi senin duygulayoğun herşeyi üzerine alınıyosun
eee sen daha önce hamile kaldığında ilk ay regl olmuşun zatii bu seferde öyledir

kıız o laf sana gelmeddi senin duygulayoğun herşeyi üzerine alınıyosun
eee sen daha önce hamile kaldığında ilk ay regl olmuşun zatii bu seferde öyledir

hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sana değil canım niye yazayım sana
şakasına famire yazdım ben

hugom sanmıyorum tamam önceden de hamileyken regl oldum ama bu kadar uzun sürmedi. 1 gün içinde bitmişti reglim. şimdi 3. günündeyim.

benim rahmetli babaannem 9 ay regl olmuş canım
hem de bakemm azda olsa bulantı bazı şeylerden tiksinti halsizlik uyku hali varmı

yok canım seninle alakalı değildi,

dün akşam yağmur yamışmı yağmamışmı anlamadım :97:
bugünde hava bulutlu
dün gece yağmur yağdıysa benim balkondakii biberlere domatizlere bişey olurmukii :97: çok uğraştım yawww küflenirlerse çok üzülürüm

yawww kıza hamilesin deyip daha da bunalıma sokmayalım.
istemiyor ki hamile olmak,
regli bitsin bir gitsin bakalım yeniden ne çıkacak.
eşini kafaya takıyor olabilir,ayrılar sonuçta,görevde bir de.
alıştığı düzenin dışında aileisnin yanında.
bir çok sebebi olabilir.
neyse bakalım kafanı dağıtmaya çalış,gez azcık ahva al bugün sen,köpeksiz bir yere git ama

kızz insan hamile oluncaa niye bunalıma girsinkii demeyin böylee allahın gücüne giderr
missall sende azcıll hamilelik şüpesi uyanduracak bişey olsa
davullarla zurnalarla trampetlerlee vuvuzelalarla tüm topiciklere ilan ederük :86:

benim rahmetli babaannem 9 ay regl olmuş canım
hem de bakemm azda olsa bulantı bazı şeylerden tiksinti halsizlik uyku hali varmı

baş ağrım halsizliğim kesildi. kendimi iyi hissediyorum.. ama dediğim gibi yine de tahlil yaptırıcam. baktım negatif benim bu ruhsal durumum böyle devam ederse mecburen psikiyatriye gidicem.. hamile kalmaktan çok korkuyorum çünkü çocuğu yanlız başıma büyütmek zorunda kalırım. çünkü eşim sadece 5 ay kadar yanımda kalıyor sürekli görevde biliyorsunuz.. içim sıkılıyor kalbim sıkılıyor. off bıktım bu iç sıkıntısından. :44:

tahlilini yaptır bişey çıkmazsa pskiatriye değil psikoloğa git psikiatr ilaç verir psikologla seansla ve seninde azminle atlatırsın canım

şartlar önemli işte hügocum.
ben şimdi hamile olsam bende bunalımda olurdum.
okulum var,kıızzım daha küçük,hazır olmama durumu,her iki çocuğa da yetebilcekmiyim düşüncesi,maddi olarak istediğim imkanı sunabilecekmiiyim şu anda vs.
ilk gebelik gibi olmaz 2. insan pek çok şeyi düşünüyor,duygudan çok mantık giriyor artık
ikinci evilik gibi bişey bence
ilk evlilğini aşkla yaparsın neyin ne olduğunu bilmezsin çünkü,ama 2. evlliğini yapacak olsan kırk kere düşünürsün:97:

aynen evimden çıktığımdan beri bir garibim. hiçbir şey mutlu etmiyor beni. eşim görevdeyken çıkıp gezip tozmak ta adaletsizce geliyor. zaten kimse de yok arkadaş olarak burda.. tek başıma çıkmak istemiyorum. Allah kimseyi hiçbirimizi eşimizden ayırmasın.. bak yine ağladım işte böyle içime bir burukluk hüzün çökti bugün.. İnşallah bir an önce ferahlarım.

kesinlikle katılıyorum. Bırak merhaba demeyi diyetten çok dedikoduya çevrilmiş bu başlık

o zaman gel sende dedikodu yap. oh ne ala ya. topike geliyorsunuz meraba ben geldim istiyorsunuz ki hemmen aman hoşgeldin aman şu bu pohpohlicaz. şımarık anaokulu çocuu tavırları. valla bende 70-79 lar topiinden geldiimde buraya direkt geldim torpilimiz tanıdığımız yoktu ama direkt bodoslama daldık muhabbete ne ala memlekete kardeşim kenarda duracağına sende dal bak dalanlar var durupta ordan laf çaktırmayın madem aramıza karışmak istiyoruzsunuz yaa

yoo bizim geyiklerimize de laf sokuyorlar kıskanılıyoruz kızlar

yanılmıyorum bak 10 dk olmadan kuş olmuşşun sayın bağyann

kızlar bugun iftardan önce düne göre 500 gr az çıktım,yani 79.8su kaybı,biliyorum ama yine de mutlu etti beni,topiğin sınırları içine girmeme sadece 10 kilo kaldı,yaşasınnnnkim tutar beniiii

loxicancım valla hızına yetişemiyorum.....
tebrik ederim hayatım yetmişli kgları görmüşsün altmışlarıda görecen bi gün inşalla ama onlu kglardan iniş bir büyük helecan oluyor snei çok iyi anlıyorum harikasın aynen devam

tesekkürler datlummmmmsen incecik oldun zati,verecek pek bişi kalmadı

evet yaa kalmadıı
eskiden göbeem yoktu belim incelince o çıktı
bacaklarım basenlerim bıngıl bıngıl ediyiii dün ince bi t-shirt giymiştim yürürken göbeem hopluyo ay aglicaktım

....... mesaj tekrarı olmuş .......

Son düzenleyen: Moderatör:

canım benim yaaa üüzldüm gerçekten...
oğlun da etkileniyor mu baasının yokluğundan,şimdi gerçi anneanne dededen aklına pek gelmiyodur ama oğlunu düşünüp de strese giriyor olmayasın.
benim kızım mesela çok düşkün eşime,akşam dışarı çıkacak olsa abartısız yarım saat sonra başlıyo ağlamaya ara gelsin diye.
ben yokken benim içinde ağlıyormusun diyorum hayır diyo

Merhaba Yo Yo... Hiç karşılaşamıyoruz seninle bu aralar..
Özledim seni ciciş.. Cari açığımızı düzeltmek için uğraşılarını da taktirle karşılıyorum..

bıdı bıdı bıdı
bak bak bak ikinci evliliğide biliyomuş
seni kocana diyeyimde gör :86:

yolicim arada bir giriyorum dukana,oradaki dosluklarda pek güzel hoşuma gitti okumak,aslında ben dukan tariflerine takılıyorum,enterasan fikirler var onların kepekle yaptığını kepek unu ile yapabilmek için göz atıyorum.
ama ben yapamam ya çok zor ,haftada iki gün yapılan şekli varmış ya belki onu yapabiirim değişiklik adına ramazandan sonra ama bilmiyorum.
evet sende takiptesin ona göre

yolicim sana katılıyorum,yardımlarımızı eksik etmeyelim,burda dileneceye vereceğimiz parayı oraya vermek daha mantıklı burdakiler bir şekilde karnın doyurur ama orda içecek suları bile yok.
o yavrulara çok üzülüyorumm

kızlar babaya düşkün olur oğlanlar anneye düşer
artıkın sana bi oğlan lazımm :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…