eşim görevde mesudiye de . geçen çatışma oldu ya orada. ne bileyim ya niye böyle oldum ben..hala ağlıyom. bir yandan ara öğün niyetine 1 fincan çay yanında domates - biber - salatalık yiyorum. hamile olduğumu sanmıyorum çünkü hala kanamam var gayet normal regl oluyorum.
bu laf bana mı geldi ki
kıız o laf sana gelmeddi senin duygulayoğun herşeyi üzerine alınıyosun
eee sen daha önce hamile kaldığında ilk ay regl olmuşun zatii bu seferde öyledir
eşim görevde mesudiye de . geçen çatışma oldu ya orada. ne bileyim ya niye böyle oldum ben..hala ağlıyom. bir yandan ara öğün niyetine 1 fincan çay yanında domates - biber - salatalık yiyorum. hamile olduğumu sanmıyorum çünkü hala kanamam var gayet normal regl oluyorum.
bu laf bana mı geldi ki
hugom sanmıyorum tamam önceden de hamileyken regl oldum ama bu kadar uzun sürmedi. 1 gün içinde bitmişti reglim. şimdi 3. günündeyim.
bu laf bana mı geldi ki
yawww kıza hamilesin deyip daha da bunalıma sokmayalım.
istemiyor ki hamile olmak,
regli bitsin bir gitsin bakalım yeniden ne çıkacak.
eşini kafaya takıyor olabilir,ayrılar sonuçta,görevde bir de.
alıştığı düzenin dışında aileisnin yanında.
bir çok sebebi olabilir.
neyse bakalım kafanı dağıtmaya çalış,gez azcık ahva al bugün sen,köpeksiz bir yere git ama
benim rahmetli babaannem 9 ay regl olmuş canım
hem de bakemm azda olsa bulantı bazı şeylerden tiksinti halsizlik uyku hali varmı
takıntılıyım ben,seni de çok merak ediyorum,ne yazdın nereler girdin kontrol altındasın ona göre
bu arda dukancılarda sana bişey yazmamışş
YANILIOSUN TAKINTILI BAYAN LİNK BİLE VERMİŞLER HER ZAMANKİ GİBİ İYİ GÖREMEMİŞİN
baş ağrım halsizliğim kesildi. kendimi iyi hissediyorum.. ama dediğim gibi yine de tahlil yaptırıcam. baktım negatif benim bu ruhsal durumum böyle devam ederse mecburen psikiyatriye gidicem.. hamile kalmaktan çok korkuyorum çünkü çocuğu yanlız başıma büyütmek zorunda kalırım. çünkü eşim sadece 5 ay kadar yanımda kalıyor sürekli görevde biliyorsunuz.. içim sıkılıyor kalbim sıkılıyor. off bıktım bu iç sıkıntısından. :44:
kızz insan hamile oluncaa niye bunalıma girsinkii demeyin böylee allahın gücüne giderr
missall sende azcıll hamilelik şüpesi uyanduracak bişey olsa
davullarla zurnalarla trampetlerlee vuvuzelalarla tüm topiciklere ilan ederük :86:
yawww kıza hamilesin deyip daha da bunalıma sokmayalım.
istemiyor ki hamile olmak,
regli bitsin bir gitsin bakalım yeniden ne çıkacak.
eşini kafaya takıyor olabilir,ayrılar sonuçta,görevde bir de.
alıştığı düzenin dışında aileisnin yanında.
bir çok sebebi olabilir.
neyse bakalım kafanı dağıtmaya çalış,gez azcık ahva al bugün sen,köpeksiz bir yere git ama
kesinlikle katılıyorum. Bırak merhaba demeyi diyetten çok dedikoduya çevrilmiş bu başlık
ne alakası var sayın bağyan gunluk konulardandamı bahsedılmeyecek mi iş güç çoluk çocuktan a yrıca görüyosun sevgili arkadslarım.benı motive etmeye calışıyorlar. ben burada 5 aydan falzla buradayım onalrsa 1 yıldır bırakta okadar olsun muhabbet yaww. hem sen ilk bugun gırdın hemen bugunmu istiyosun gerı dönüş emek vercen huuuu emekk gunlerce haftalarca muhabbete dahıl olmaya calişcennnn
yanılmıyorum bak 10 dk olmadan kuş olmuşşun sayın bağyann
kızlar bugun iftardan önce düne göre 500 gr az çıktım,yani 79.8su kaybı,biliyorum ama yine de mutlu etti beni,topiğin sınırları içine girmeme sadece 10 kilo kaldı,yaşasınnnn kim tutar beniiii
tesekkürler datlummmmmsen incecik oldun zati,verecek pek bişi kalmadı
zor deil cnm sen de gir dahil ol gruba hem ki,lo ver hem dedikodu yap stres at.
ne konuşup ne konuşmayacağımızı gelen g,dene soracak deiliz heralde. ayrıca biz aylardır bazılarımız 1 seneyi aşkın zmandır burda bırakda okadar olsun dimi.
hergün enaz 5 kişi yeni giriş yapıo buraya tmm bundan sonra bende aranızdayım hergün yazıcam diyor buyur hoşgeldin dioruz aaa bakıoruz yoook bi daha uğramamış nerden bilelim kim kalacak kim gdecek sende gel sürekli katıl sanada yardımcı olalım.[/QUOTE
]
çünkü dukanista kızlar bu tiplere alışıklar. her allahın günü biri geliyo ay ben bu diyeti yapmak istiyorum ama bilmiyorum bana biri anlatsın. bilmem ne.. bıktık yani artık. o yüzden cvp dahi verilmiyor. bunlar yüzünden o topikte ceza görenler bile oldu yani. bi kitabı alıp okumaktan aciz yani bi armut piş agzıma düş modu var bunlarda. nerdeyse ben bu diyeti yapamam gelde sen yap kgları sen ver mimkinse diyet yimeklerini de sen pişir dicekler nerdeyse.bu tür yazılar özellikle yazılıyor gibi,üst üste bu şekilde yazılması enteresan geldi.
yazanlardan biri dukana da yazmış bişeyler onlardan da cevap alamamış tabi ama nedense onlara böle bir tepkide bulunmamış.
insanlar huzur kaçırmaya ne kadar meraklı.
nasıl olsa kimse seni tanımıyor dimi yaz çık ve gitt.
günlük hayatın sinirini çıkardıklarını sanıyorlar.bu arkadaşlar için sölemişyorum ama bu tür insanlardan sonra dukanista kızlarda böle bi alerji oluştu ondandır
ayrıeten sen dukanda beni takip ediyorsun dimee...ama kaç gündür orada da pek yazmadım
benden bahsediosun heralde evet dükkana da yazdım ama henüz oraya bakmadım bana cevap verdilermi diye üstelik oraya bir kere yazdım burdaki gibi on kere yazmadım dün birisi demiş cevap verilmiş yazdıklarına falan diye üzgünüm yanlış gördün heralde cevap veren kimse olmadı başkasıyla grup oluyoruz plan yapıyoruz hadi şu 60-69 grubunun huzurunu kaçıralım diye güldürme Allah aşkına artık cevap falan vermicem zaten size giricem konuyu okuyacağım kim nasıl neler yiyor diye bu bana yeterli olur üstelik benim sölediklerimde biraz hak olmasa düz yazımı beyenen olmazdı kolay gelsin size
yazını begenenlerde senin gibi düşünen 1 ( yazı ile sadece bir) kişi
Günaydın kızlar...
Veremediğim hatta sanırım aldığım 1 kilonun suçlusu bulundu..
Tsh değerim çok yüksek çıktı. benim meto durmuş gene anlyacağınız.
Dr. çooookk kilo alınır bu değerle sen gene iyi durumdasın dedi..
Bide yorgunluktan yerlerde süründürür bu sen bide spor diyorsun demekki meto yaşın 35 değil dedi
İşte böyle sanırım düzelmeyecek benim hormonlar ömür boyu ilaç kullanacağım..
Bakalım 1 ay sonra tekrar kontrol var..
Gelelim dünkü menüme
Sabah:
1 dilim denge ekmek, 1 domates, 1 kırmızı biber, 1 çarliston, 1 kk beyaz peynir
ara
2 fincan yeşil çay
öğlen:
1 dilim denge ekmek, 1 domates, 1 kırmızı biber, 1 çarliston, 2 kk beyaz peynir
ara
2 grisini
akşam
1 yt salata, 5 yk kabak-patlıcan kızartma(fırında), 2 dilim ekmek kadar pide
canım benim geçmiş olsun
ayrıca da böle zor şartlarda kg vermeye çalıştığın üzerine de almadığın için tebrik ederim sabrın sonu selamettir
evet canım ben kızımda 9 kilo almıştım ama doğumda 8 kilo gitmişti zaten ama daha sonra emzirme döneminde sütüm yoktu kayın validemin dediği herşeyi yiyince kilo almıştım.daha sonra onu vermek işkenceye dönüştü...canım benim bende fark ettim eecrin hiç almamış benim kız kardeşimde benden 1 hafta önde gebeliği henüz oda hiç almamış ama ben 4 kilo aldım gerçi bende bu kadar almazdım ilaçlardan oldu.halende kullanıyorum iştahımda arttı dikkat etmeliyim.ekmeği bu gün itibari ile azaltıyorum tek kişilik yiyeceğim eşim bu gün meyvede alacak allahın izniyle daha fazla almam inşallah...birde bir süre topikten uzaklaşıncada insanın bünyesi değişiyor.son zamanlarda 2012 ocak annelerinede bakıyordum.bu hafta oaraya hiç girmedim. çünkü orda sürekli kiloyu takmayın bebklerinizi düşünün modunda herkes bende oranın rahatlığına kapıldım sanırsam...birde ben tahlillerimi doktoruma gösterip içimi rahatlatana kadar o topiğe bakmayacağım çünkü herkesin bir rahatsızlığı oluyor birde benzer belirtiler bendede olunca bayağı bir pinpirikli oldum.eşimde sen neden geriliyorsun bu kadar diye kızıp duruyor..burda kendimi sizlerin arasında rahat hissediyorum...iyiki varsınız...hepinize çok teşekkür ederim...arkadaşlar birde sizden ricam fazla kaçırırsam lütfen beni uyarın hamiledir demeyin kızın olurmu.kendimi torparlamam lazım...
canım benim yaa
Hoş buldum canım..
Teşekkür ettim, güne güzel başlanıyor da sonlara doğru işkenceye dönüyor.
Ayrıca burada ikinci günüm ama çok iyi geldi bu forum bana... Sıcak, samimi... Sanki aylardır buradayım. Teşekkürler.. :)
bravo kardeşim menüler güzel ayrıca aramıza hoşgeldin demek ki gelebilen muhabbete girebilen giriyo
nerdeydiin kızzçok özledikk senii
memleketi kurtarıyordum hugocumcum
bende sizi özledim kaaa ama ben sizi hep okudum takip ettim gözüm üzerinizde hee kaçamak yapmayın.
birinin gözü de benim üstümde olmalı ben dukanda güçlendirmeye geçtim bizim düşük kalorili diyetten farkı yok o yüzden menü paylaşabilirimmmm
yağmur azcık yavaşladı
yolanda hoş geldin sayende kriz teğet bilem geçmeyecek
canım benim sadece benim yapmamla olsa keşke ama memleketimiz güçlü maşallah bak bakan bi gitti suriyeye ortam duruldu allah memleketimize miletimize zeval vermesin. başbakan somaliye gitçektmiş afferim onaa. bu arada somaliye yardımı ihmal etmeyim kızlar bugün onların başına geldiyse yarın da bizim başımıza gelebilir bu ay en azından bir sms ile yardımcı olmak gerekir diye düşünüyorum.. ramazan paketi 60 tl imiş ama sms ile 5 tl yarım yapabiliyorsunuz iki magnum bi sigara parası ... hepinizi bu insanlık dramına dur demeye davet ediyorum
hugom sanmıyorum tamam önceden de hamileyken regl oldum ama bu kadar uzun sürmedi. 1 gün içinde bitmişti reglim. şimdi 3. günündeyim.
geçmiş olsun canım allah gönlüne göre versin sen hugocumcuma bakma kendi hamile ya hepimizi hamile bıraktırıcakallahtan benim kociş yok yanımda yoksa aynı risk bende de olurdu hugocumcum şansına küs bebeem bu ara benden tık yok
gerçi bu hafta son artık istanbula yanıma geliyor kızlar....
bende yarın akşam izmire gitçem iki gün gezcez döncez evet yol uzun zaman kısa ama benim buna ihtiyacım vardı zira yine anksiyete belirtileri başgöstermeye başladı bende
dün akşam yağmur yamışmı yağmamışmı anlamadım :97:
bugünde hava bulutlu
dün gece yağmur yağdıysa benim balkondakii biberlere domatizlere bişey olurmukii :97: çok uğraştım yawww küflenirlerse çok üzülürüm
sen domtisleri unut bebeem yagmırda onları niye bıraktın kaa akşam toplasana unutkan domdom
aynen evimden çıktığımdan beri bir garibim. hiçbir şey mutlu etmiyor beni. eşim görevdeyken çıkıp gezip tozmak ta adaletsizce geliyor. zaten kimse de yok arkadaş olarak burda.. tek başıma çıkmak istemiyorum. Allah kimseyi hiçbirimizi eşimizden ayırmasın.. bak yine ağladım işteböyle içime bir burukluk hüzün çökti bugün.. İnşallah bir an önce ferahlarım.
YANILIOSUN TAKINTILI BAYAN LİNK BİLE VERMİŞLER HER ZAMANKİ GİBİ İYİ GÖREMEMİŞİN
neden sürekli ortamı geren mesajlar yazıyosun anlamıyorum. kilo vermek istiyorsan menülerini yaptığın sporu yazarsın sorularını yazarsıın muhakkak cevap veren yönlendiren çıkar ama sen kendinden bahsetmezsen ne zaman kilo aldun nasıl aldın nelere dayanamıyosun vazgeçemediklerin neler vs.. yazmazsan seni nasıl tanıyacaz yönlendireceğiz
burası topik ve herkese açık herkez buraya gelir yazar. biz uzun zamandır burdayız kilolarımızı verdik herkes birbirini tanıyo ne yapıp ne yapmadığını biliyo o yüzden sürekli diyet zayıflama konusunu konuşmuyoruz burda herkes sağlıklı kalıcı zayıflıyo uzun sürede sağlıklı beslenerek sağlıklı yemekler pişirerek dışarda sağlıklı seçimler yaparak sporunu yaparak zayıfladıı
aksilikler yılgınlıklar kaçamaklar oldu ama herkes bıraktığı yerden başlamasınıda bildi
ne biriki günde anlatılıp zayıflanacak bşr durum var nede bunu anlamak bu kadar kolay
sen eğer geröekten zayıfkamak istiyorsan öncelikle zıtmaşmak yerine yediklerini kaçamaksız yazacaksın ve kilo vermiş olanlr sana yardım edecek
illa burda bizim yaptığımız gibi zayıflamak zorunda değilsin birsürü diyet var protein diyeti karbonhidrat diyeti hollywood diyeti vs..
bunlarıda yapabilirsin ama bunkarı aramızda yapan yokk sana yardımcı olamazlar bu yüzden
biz daha çok diyetisyene giderek uzun sürede yağ veriyoruz veya gidemeyenlerde diyetisyen görüşleri uzman görüşlerini dinleyerek arada sevdiği yiyecekleride yiyerek sağlıklı mutlu kilo veriyor
napanzi beybiler
ihracatlarımı yaptım memleketin cari açığını düzeltmeden bir nebzede olsa payım olduğundan mutluyum huzurluyum eccükte kafa daatak demmüüüüüü
bi bakim geçmişe ben geliyoruuuuuum.
şartlar önemli işte hügocum.
ben şimdi hamile olsam bende bunalımda olurdum.
okulum var,kıızzım daha küçük,hazır olmama durumu,her iki çocuğa da yetebilcekmiyim düşüncesi,maddi olarak istediğim imkanı sunabilecekmiiyim şu anda vs.
ilk gebelik gibi olmaz 2. insan pek çok şeyi düşünüyor,duygudan çok mantık giriyor artık
ikinci evilik gibi bişey bence
ilk evlilğini aşkla yaparsın neyin ne olduğunu bilmezsin çünkü,ama 2. evlliğini yapacak olsan kırk kere düşünürsün:97:
canım benim yaaa üüzldüm gerçekten...
oğlun da etkileniyor mu baasının yokluğundan,şimdi gerçi anneanne dededen aklına pek gelmiyodur ama oğlunu düşünüp de strese giriyor olmayasın.
benim kızım mesela çok düşkün eşime,akşam dışarı çıkacak olsa abartısız yarım saat sonra başlıyo ağlamaya ara gelsin diye.
ben yokken benim içinde ağlıyormusun diyorum hayır diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?