60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim ya bende çok kızıyorum yaböyle insanlara sonuçta ramazan herkes belki alamıyor yazık yani birde herkes aç olunca kokuları almak daha kolay oluyor.normal zamanda zaten her yerde farklı kokular yükseliyor fark edilmiyor.ama böyle mangal ramazanda olmaz ya...
evet kız lütfen eşim bu gün alacağını söyledi inşallah unutmaz...kefir bir defa tadına bakmıştım beğenmemiştim ama alıp deneyeceğim canım...

sende iyiki varcım cimicimicimmmmm
ama hamilyede şunu yemem denmezki,
hamiller kendi içlerinde kontrol etsinler bari birbirlerini
bide herkes menüsünü paylaşsa daha güzel olur dimi hügocum
yol gösterici ol acık kızzzz

Son düzenleme:

demir eksikliğine filan kefir birebiir canım
kefiri sevmesende ilaç gibi düşün
gebelikte mide yanması ekşimesine birebir geliyoo faydası çok
meyveyi ihmal etmekkii bebişin tosun gibi olsuun

yeme diyemiyorsan o zaman ölçüsünü kaçırırsam kızarsın olurmu.anlayacağın azara ihtiyacım var..

okeyto paylaşalım bundan sonraa

napanzi beybiler

ihracatlarımı yaptım memleketin cari açığını düzeltmeden bir nebzede olsa payım olduğundan mutluyum huzurluyum eccükte kafa daatak demmüüüüüü
bi bakim geçmişe ben geliyoruuuuuum.

yeme diyemiyorsan o zaman ölçüsünü kaçırırsam kızarsın olurmu.anlayacağın azara ihtiyacım var..

yok zaten hamilelikte asla yeme filan durumuna bene karşıyım. bak mesela restorana gittinya herkes iskender aldı senn ızgara alacaksın sonra canın iskender istiyoya önce ızgaranı güzelce yiyeceksin ayranınla beraber ardından hoop bi tadımlık iskender otkanacasın yanındakindenn veya başka bişey
doyumluk değil tadımlıkk yanee

okey ozaman

nilmısraccım canım senn bal gibi hamilesin canımm
hiiç sıkma kendini duygu yoğunluğun hamileliğinden oluyoo

Sabah Kahvaltı
-1 kk peynir
-5 zeytin
-1 haşlanmış yumurta
-1 dilim köy ekmeği
-Şekersiz çay

11:00 ara
-Corn flakes
-Zeytinyağında beklemiş 1/3 kuru incir

Allah Allahh noldu hakketen sana,eşin yanında mı.
onu mu kafaya takıyorsun acaba:44:
yoksa hügonun dediği doğru mu çıkacakk:44:

eşim görevde mesudiye de . geçen çatışma oldu ya orada. ne bileyim ya niye böyle oldum ben.. hala ağlıyom. bir yandan ara öğün niyetine 1 fincan çay yanında domates - biber - salatalık yiyorum. hamile olduğumu sanmıyorum çünkü hala kanamam var gayet normal regl oluyorum.

ne vurdum duymaz birisin be kadın
cevap ver cevap
famir hep senin yüzünden
bi tane hanımağa seçmeliyiz o herkese cevap yazsın

bu laf bana mı geldi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…