60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ay bi gerginlik, bi kötü elektrik..
Bu ne ya...
Amaç neden ortamı germek hiç anlamıyorum yani...

Neyse ya.. Yağmur çok yağıyor o yüzden spora gidemiyorum bugün.. çok ıslanırım...
Bide regl oldum an itibariyle.. Dün gece nasıl başardım bilmiyorum ama su içerek bastırdım tatlı isteğimi..
Şimdi gözümün önünde uçuşuyo herşey..
Biri beni tutsun...

yine verip veriştirmişin bana
ağzına sağlık kızzzz hakettim ben bunlarıı

canım lütfen o kadar sıkma kendini. sanırım eşinden uzak olmak onun asker olması seni bunaltıyo. kendine başka ugraşlar bulsan? ne bileyim bi kursa gitsen bi kafanı daatçak bişi. böle kafan hep dolu olur .. üzülme yaa nolur
Merhaba Yo Yo... Hiç karşılaşamıyoruz seninle bu aralar..
Özledim seni ciciş.. Cari açığımızı düzeltmek için uğraşılarını da taktirle karşılıyorum..
evet ya bu ara hiç denk gelemedik.:44::44:
ya benim yaptıklarımla düzelmez ama bizim gibi 1000 firma yapsa bişiler değişir belki :) gerçi benim derdim cari açık filan değil satışları geçen yıla göre artırayım da zam zamanı patrona karşı kullancak bi şeyim olsun.
şimdilik iyi gdiyo

evet ya tarifler sayfasında diyette iken bile rahatça yenebilecek tatlısından tuzlusuna süper tarifler var iki tarifte ben eklemiştim . bence iki gün protein günü yapıp kalan günler normal beslenbilirsin . devamlı yapmak zor. meyve yemediğin için vitamin hapı filan almak gerekiyor ama hugom kızıcak reklam yapmış gibi olmiim ama direkt yagdan veriliyor bu diyette. ben eskisi kadar sıkı yapmıyorum ama dabe

Yaaa canımcım sen ye ne olacak afiyet bal şeker olsun yeter ki moralini bozma

Hee o zaman bol ihracatlar dilerim sana...
Ben de şimdi baktım neymiş diye..
Tam da bana göreymiş.. Dana et, sığır eti falan..

cnm benimde öle regli olucam sürekli cnm tatlı dondurma vs.istiyo bi şekilde bastırıyorum ama nafile.bende hurma yiyorum artık zararlı bişy yemektense onu yiyorum.bi olsamda şu regliyi içimdeki talı canavrından kurtulsam sürekli dürtüyo yolsam beni

arkadaşlar yemeğimi yedimde geldim :

2-3 kaşık kadar patlıcan musakka...aslında 5-6 kaşık kadardı ama ben yağını suyunu iyice sıkınca bana kalan 2-3 kaşık birşey oldu,,,
2 kaşık pirinç pilavı,
1 kase cacık.ekmek almadım eğer doymazsam alırım dedim ama gayet iyi doydum,herşey bilinç altında bitiyormuş.yemeğe giderken pilav varsa diğer yemek ne olursa olsun ekmek almayacağım dedim vede başardım.zaten akşam pideden yiyeceğim bari öğleni kurtarayım değilmi...
1 de şeftali vardı aldım ara öğün olarak yerim artıkın...birde yemek sırasında 500 ml su içmişimdir herhakde...

Son düzenleme:
ben bi gidip şu sporumu yapıp geliyim çocuklar uyudu hazır.bu gün start it up ve ardından karın videosu yapıcam bakalım .

Kızlar kahvaltımı yazamadım;

2kk light peynir
3 zeytin
1 domates
2 salam
2 dilim ekmek
sınırsız çay

birazdan 1 şeftali yerim sonrada denize gideriz kızım uyanınca öperim, İstanbul kış gibiymilş oruç tutan arkadaşlara iyi gelmiştir

bu seferde az olmaış mıı.
aslında pilav yerine ekmek yesen ekstra yağ almış olmazsın.
ama canın çekiyorsa pilavı bişey diyemem tabi.
yemek az geldiğinde yemek için ara öğün olabilecek bişeylerin olsun canım en azından ara öğünü kuvvetli yaparsan akşam yemekelre saldırmamış olursun
afiyet olsunn

bişy sorcam kızçelerr kuru incir sarması oluyo cevizlisi var bide antep fıstıklısı ondan ara öğünde 1 tane yesem zaralımı tatlıya biraz hani ondan.yoksam zararsızmı kuru incirden diye ben bilemedim size soram bi dedim:97:

Valla canım ben bazen menümü bile yazacak vakit bulamıyorum kızım 7,5 aylık ve çok hareketlendi. Bebişli arkadaşlar bilir bu aylar skıntılı yürüyemiyor ama hep bir action, keşke vaktim olsa tek tek okusam herkese yazsam bana o kadar iyi geliyor ki topik anlatamam hatta kocam resmen kıskanıyor

afiyet olsunnn...
salam ,sosis ve sucuk yemiyoruz canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…