neden sürekli ortamı geren mesajlar yazıyosun anlamıyorum. kilo vermek istiyorsan menülerini yaptığın sporu yazarsın sorularını yazarsıın muhakkak cevap veren yönlendiren çıkar ama sen kendinden bahsetmezsen ne zaman kilo aldun nasıl aldın nelere dayanamıyosun vazgeçemediklerin neler vs.. yazmazsan seni nasıl tanıyacaz yönlendireceğiz
burası topik ve herkese açık herkez buraya gelir yazar. biz uzun zamandır burdayız kilolarımızı verdik herkes birbirini tanıyo ne yapıp ne yapmadığını biliyo o yüzden sürekli diyet zayıflama konusunu konuşmuyoruz burda herkes sağlıklı kalıcı zayıflıyo uzun sürede sağlıklı beslenerek sağlıklı yemekler pişirerek dışarda sağlıklı seçimler yaparak sporunu yaparak zayıfladıı
aksilikler yılgınlıklar kaçamaklar oldu ama herkes bıraktığı yerden başlamasınıda bildi
ne biriki günde anlatılıp zayıflanacak bşr durum var nede bunu anlamak bu kadar kolay
sen eğer geröekten zayıfkamak istiyorsan öncelikle zıtmaşmak yerine yediklerini kaçamaksız yazacaksın ve kilo vermiş olanlr sana yardım edecek
illa burda bizim yaptığımız gibi zayıflamak zorunda değilsin birsürü diyet var protein diyeti karbonhidrat diyeti hollywood diyeti vs..
bunlarıda yapabilirsin ama bunkarı aramızda yapan yokk sana yardımcı olamazlar bu yüzden
biz daha çok diyetisyene giderek uzun sürede yağ veriyoruz veya gidemeyenlerde diyetisyen görüşleri uzman görüşlerini dinleyerek arada sevdiği yiyecekleride yiyerek sağlıklı mutlu kilo veriyor
kızlar babaya düşkün olur oğlanlar anneye düşer
artıkın sana bi oğlan lazımm :86:
kızım olsun istiyorummmmmm,eşime de didim ,erkek belirlermiş ya cinsiyeti,ona göre didim yani
bıdı bıdı bıdı
bak bak bak ikinci evliliğide biliyomuş
seni kocana diyeyimde gör :86:
oğlan olsa eşinin suçu olcek yanee
güllaç güllaç deyip duruyosunuzya bişey sorceem bu güllaç bu kadar güzelmi yaww hiç yemedim daha önce ben :44:
aynen evimden çıktığımdan beri bir garibim. hiçbir şey mutlu etmiyor beni. eşim görevdeyken çıkıp gezip tozmak ta adaletsizce geliyor. zaten kimse de yok arkadaş olarak burda.. tek başıma çıkmak istemiyorum. Allah kimseyi hiçbirimizi eşimizden ayırmasın.. bak yine ağladım işteböyle içime bir burukluk hüzün çökti bugün.. İnşallah bir an önce ferahlarım.
evet ya bu ara hiç denk gelemedik.:44::44:Merhaba Yo Yo... Hiç karşılaşamıyoruz seninle bu aralar..
Özledim seni ciciş.. Cari açığımızı düzeltmek için uğraşılarını da taktirle karşılıyorum..
evet ya tarifler sayfasında diyette iken bile rahatça yenebilecek tatlısından tuzlusuna süper tarifler var iki tarifte ben eklemiştim . bence iki gün protein günü yapıp kalan günler normal beslenbilirsin . devamlı yapmak zor. meyve yemediğin için vitamin hapı filan almak gerekiyor ama hugom kızıcak reklam yapmış gibi olmiim ama direkt yagdan veriliyor bu diyette. ben eskisi kadar sıkı yapmıyorum ama dabeyolicim arada bir giriyorum dukana,oradaki dosluklarda pek güzel hoşuma gitti okumak,aslında ben dukan tariflerine takılıyorum,enterasan fikirler var onların kepekle yaptığını kepek unu ile yapabilmek için göz atıyorum.
ama ben yapamam ya çok zor ,haftada iki gün yapılan şekli varmış ya belki onu yapabiirim değişiklik adına ramazandan sonra ama bilmiyorum.
evet sende takiptesin ona göre
yolicim sana katılıyorum,yardımlarımızı eksik etmeyelim,burda dileneceye vereceğimiz parayı oraya vermek daha mantıklı burdakiler bir şekilde karnın doyurur ama orda içecek suları bile yok.
o yavrulara çok üzülüyorumm
günaydın kızlar.. içimde bir ağlama hissi var anlatamamkalbim şişti hep ağlamak istiyorum birden niye böyle oldum ki ben yaa kendi evimdeyken bu kadar olmuyordum galiba.. böyle devam ederse yine psikiyatriklik olucam diye korkuyorum.. dua okuyorum rahatlıyamıyorum. yazarken bile gözlerimden aşağı yaş iniyor. dün akşam annemle yine yürüyüş yapayım dedim yürüyüş parkuru köpek dolu millet alışmış haldır haldır yürüyor. ben korkuyorum köpekten 2 turdan sonra hadi eve gidelim dedim.. dönüştede aslında canım istememesine rağmen dondurma yedim. canın istemeden nasıl yedin demeyin çünkü ruh halim bir garip :44: böyle işte kızlar..
evet ya bu ara hiç denk gelemedik.:44::44:
ya benim yaptıklarımla düzelmez ama bizim gibi 1000 firma yapsa bişiler değişir belki :) gerçi benim derdim cari açık filan değil satışları geçen yıla göre artırayım da zam zamanı patrona karşı kullancak bi şeyim olsun.
şimdilik iyi gdiyo
evet ya tarifler sayfasında diyette iken bile rahatça yenebilecek tatlısından tuzlusuna süper tarifler var iki tarifte ben eklemiştim . bence iki gün protein günü yapıp kalan günler normal beslenbilirsin . devamlı yapmak zor. meyve yemediğin için vitamin hapı filan almak gerekiyor ama hugom kızıcak reklam yapmış gibi olmiim ama direkt yagdan veriliyor bu diyette. ben eskisi kadar sıkı yapmıyorum ama dabe
cnm benimde öle regli olucam sürekli cnm tatlı dondurma vs.istiyo bi şekilde bastırıyorum ama nafile.bende hurma yiyorum artık zararlı bişy yemektense onu yiyorum.bi olsamda şu regliyi içimdeki talı canavrından kurtulsam sürekli dürtüyo yolsam beniAy bi gerginlik, bi kötü elektrik..
Bu ne ya...
Amaç neden ortamı germek hiç anlamıyorum yani...
Neyse ya.. Yağmur çok yağıyor o yüzden spora gidemiyorum bugün.. çok ıslanırım...
Bide regl oldum an itibariyle.. Dün gece nasıl başardım bilmiyorum ama su içerek bastırdım tatlı isteğimi..
Şimdi gözümün önünde uçuşuyo herşey..
Biri beni tutsun...
arkadaşlar yemeğimi yedimde geldim :
2-3 kaşık kadar patlıcan musakka...aslında 5-6 kaşık kadardı ama ben yağını suyunu iyice sıkınca bana kalan 2-3 kaşık birşey oldu,,,
2 kaşık pirinç pilavı,
1 kase cacık.ekmek almadım eğer doymazsam alırım dedim ama gayet iyi doydum,herşey bilinç altında bitiyormuş.yemeğe giderken pilav varsa diğer yemek ne olursa olsun ekmek almayacağım dedim vede başardım.zaten akşam pideden yiyeceğim bari öğleni kurtarayım değilmi...
1 de şeftali vardı aldım ara öğün olarak yerim artıkın...birde yemek sırasında 500 ml su içmişimdir herhakde...
zor deil cnm sen de gir dahil ol gruba hem ki,lo ver hem dedikodu yap stres at.
ne konuşup ne konuşmayacağımızı gelen g,dene soracak deiliz heralde. ayrıca biz aylardır bazılarımız 1 seneyi aşkın zmandır burda bırakda okadar olsun dimi.
hergün enaz 5 kişi yeni giriş yapıo buraya tmm bundan sonra bende aranızdayım hergün yazıcam diyor buyur hoşgeldin dioruz aaa bakıoruz yoook bi daha uğramamış nerden bilelim kim kalacak kim gdecek sende gel sürekli katıl sanada yardımcı olalım.
ne yani biz şimdi rezilmi oluoruzzzz
benm söyleyeceğim,i loxi sölemiş ama bende gene de yazıorum süt yoort hiç göremiorum listende. süt grubu yağ yakımını hızlandırıo haberin olsun.
tatildesin die sana kıyak geçiorum zümrem ama hergün sadece menünü yazmak için girmek yok
ben takip ediorum seni gizli gizli iyi gidiosun
Kızlar kahvaltımı yazamadım;
2kk light peynir
3 zeytin
1 domates
2 salam
2 dilim ekmek
sınırsız çay
birazdan 1 şeftali yerim sonrada denize gideriz kızım uyanınca öperim, İstanbul kış gibiymilş oruç tutan arkadaşlara iyi gelmiştir
afiyet olsunnn...
salam ,sosis ve sucuk yemiyoruz canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?