ben geldim hu huu napıyonuzz?gene baya kaynatmışınız.bende sporumu yaptım yeşil çayımı içtim.akşam yimemi yaptım şincik fırında pişiyy.çocukların karnını doyurduk bulaşıkları makinaya koydum geldim ohhh
öğle yemeğim
2 kaşık arpacık çorbası
1 dilim denge ekmeği
şincikte limonlu sodamı içiyim.
canım bence yok tahlil yapmıştım doktor birşey demedi...
2 kaşık mı kase demek istedin galiba
canım muhallebili hiç yemedim.eşimde geçen tutturmuş kaymaklı yap diye denemediğim için yapmak istemedim ama cevizli gayet güzel oluyor.gül suyu koymayı unutma o da kokusunu güzelleştiriyor...eşimi aradım güllaç severmisin yapayımmı dedim olur dedii
güllacı kendim yapcemm famirtoo
şimcikk cevizli yapcemde muhallebili filanda yapan oluyomuş arasına muhallebide yapıp koyuyorlarmış böyle yapan yiyen varmı küsel olurmukii ilkkez yapcemm
canım evde tahliller bir gidip bakarım akşam..canım sen yine kendin bak sonuçlarına. ferritin değerleri demir eksikliği yani.. normal değerlere göre sonucuna bak. benim oğlumda demir eksikliği varmış hemde bayadır ki tahlillerde de çıkmış ama doktor bey lüzum görmemiş bişey demek için.. salak doktor. ben sonradan geçmişte ki tahlillerine bakınca fark ettim. sende kendin dikkatle incele .. bazı doktorlar malesef biraz tuhaf.
eşimi aradım güllaç severmisin yapayımmı dedim olur dedii
şimcikk cevizli yapcemde muhallebili filanda yapan oluyomuş arasına muhallebide yapıp koyuyorlarmış böyle yapan yiyen varmı küsel olurmukii ilkkez yapcemm
ayy bayılıciimm galibaa yaa.. kalkamadımm oturuyorummyorgunluk cöktü üstüme.. üstümden tır gecmiş gibiyim. bi daha pazara gitmicem kıs gelene kadr.. marketlerden alırımm artıkın napimsaat 4 olmus ama kalkamıyorum:44::44:
ayyy allahım banna kase de deil 2 kepçe dicektim kaşık demişim
eşimi aradım güllaç severmisin yapayımmı dedim olur dedii
işte örnek ben... gitmiyo valla ... bizimneruş çok iyi gidiyo maşşallah. herkesi geçti o..
işte örnek ben... gitmiyo valla ... bizimneruş çok iyi gidiyo maşşallah. herkesi geçti o..
ama bu hafta regl haftası sanırım pek bi değişiklik olmazzz; ya geçen ay çok fenaydım temmuzda 500gr anca verdim ama işe başladığımdan beri çok koşturduğumdan çokşükür bu ay 2kg yi bulacak gibi inşallah yediiğimde falan hiç değişiklik yapmadım ama herşey hareket sayesinde ne varsa sporda bol harekette var vallaaa evde yapamıyorum tabii ama gün içindeki merdiven inip çıkmalarım ve eve gidiş gelişteki yürümemin çok faydasını görüyorum.inşallah da böyle devam eder darısı tümmmmmmm kilo verme sürecindekii dostlarınnn sevgülü arkidişleriminnn bebüüklerimin başınaaa sağlıkla tüm fazla kilolardannn yağlardan biran önce kurtulalım inşallahhh:13::13::13::13::13::13::13:
hayırlısı bakalım,son durumlar böle ama karralar değişir mi bilemicem.
sen bebişin olunca girmezsinde şimdi.
biz yoliyle hamile diyeti yaparızzzz artık,
belkimm kukimde katılır araamıza,1 yılını doldurmuş olacak ya
Evet cnm ingiltereye gittim bu sefer:))) herkes fast food yiyo bide hardal koyuyolar iğrenç bişi o zaten etli bişi yememeye çalıştım hepdomuz eti vardır diye. 168 boyum cnm kilom az ama balıketliyim kaybolmayan bi yanaklarım var onlar nasıl ericek hiç bi bilgim yok bilgisi olan litfenn paylaşsın ayrıca kollar ve bacak kalınlıgı içinne öneriyorsunuz güzelll önerilerinize ihtiyacım var
yaw yolandam bu anksiyete bozukluğu tam olarak ne ki sen bilirsin.. ben o tıp dilinden bişey anlamıyorum netten okudum amakullandığım ilaçlarda bu kelime hep geçiyor.[/FONT][/COLOR]
bi tek çorba mı içtin,kukim görmesin:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?