kızz hugocukk kıtırr kıtırr yufkadann nasıl börekk yapıcinnn??? e ıslattıktan sonra tutamassın da :44::44::44::44: ahhhhhh yolandacımmmmmmmmm bende ayagımıı suya sokamadımmmmm... 40 bendenn pikinii giyiciktimmmm emmmeeee giricikktimmmmm... yaramı deştinnnnn buu bosa gidenn ikinci yazımmmmmm aglıycigimmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
bu sene ayagımı suya sokamadım 38 beden pikinilerimi giyemedim denize güneşe kuma doyamam ama olsun ucundan eccük dadarım didim.:78::78: kuşadasına gideriz diyo kocişkoo..
ivett en çokta benim tombul kelaaabaaam aşk böcüüm bekliyiii
yarasın bebeyümeee ama sen bu en üstteki yalnız o yediklerinden çok yimee ( ilk sarı kafadan bahsediyorum ) zati bi dişin gitmiş çok şekerli bişi yiyon galiba kahverengi kakaolu keke benziyo valla öteki dişlerde düşer sölim
su böreği gibi yapılabilir,güllaç tatlısında olduğu gibi sütle ıslatılıp arasına harç konur peynir ve maydanoz valalha güzel olabilir.
ama güllaç pahalı bişey sanırsm değer mi bilmiyorum
ne zmandır alamdımda hiç fiyatından ahberim yok
kızz hugocukk kıtırr kıtırr yufkadann nasıl börekk yapıcinnn??? e ıslattıktan sonra tutamassın da :44::44::44::44: ahhhhhh yolandacımmmmmmmmm bende ayagımıı suya sokamadımmmmm... 40 bendenn pikinii giyiciktimmmm emmmeeee giricikktimmmmm... yaramı deştinnnnn buu bosa gidenn ikinci yazımmmmmm aglıycigimmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
bencede yemeyi içmeyide düşünme kafana göre takıl valla,at stresini dön aramızaaa.
ay bide cevap vermiş deliye bakyok valliiiiiihiiiii tatlı isteeemii kakaolu kekle harcamammm zatennnn o ne öyle kesmez valla beniiiii bildiinn datluu yidimmm valllaa ama çok yemedimmmm bi tek dün yedimmm bi daa yemiycemmmmm hem pazar da çok az bi kaçamak yapmıştım regl de olcammm yedimmm gittiiiiiiiii
canım benim hayırlı olsun...erkektir ozaman erkekler hemen kendilerini gözsterirler..benimki içinde kız benyor ama kesin değil dedi.ama buda çok geç gösterdi kesin kız eminim artık.evet 2 kız kardeş süper bencede...sağlıklı olsunlarda cinsiyet fark etmiyor.canım kanamam bitti allaha şükürde ama bebeğin eşi çok aşşağı indi o kanamadan sonra risk halen devam ediyor çok dikkat etmem gerekiyor anlayacağın.bende elimden geleni yapıyorum...gerisi rabbimin taktiri artık...
hee 2012 de faaliyet var evlerde
bizim ev
famirtoların evi
kukilerin evi
aslında boyuna göre 55 gayet normal canım yaa. kg verecem diye kasıcana sporla düzeltebilirsin o bıngıldak yerleri. bu benim fikrim tabi sen daha gençsin ya daha ince olayım diyeblirisin:26:
ben neden daha iyi bileyim ki yavrum bende netten okudum.
aksiyete adı üstünde endişe bozukluğu. devamlı hep kötü bişi olucak diye beklersin kendi kendine kurar kuruntu yaparsın benim gibi yurtdışında beş parasız kalmışsın gibi rüyalar görürsün ki benim de en büyük korkularımdanmış demek ki rüyama girdi.başka saçma sapan rüyalarda görüyorum ben bahse değmez. işte anksiyete buuu.
26 yaşında ilk aşkımı yaşamıştım o hayvan yüzünden dengem alt üst olmuştuo zaman doktora gittiğimde bana bu teşhisi koymuştu hala arada yokluyo işte bu ara da nüksetti biraz kafamı dağıtmam şart iş güç eşimin yokluğu siz hariç asosyal olmam ot gibi yaşamam bunların sebebi oldu sanırım
herkese afiyet lsun diyorum tüüm m yedıklerı için bende kac saatır kalka otura geçmişi okudum ancak geldım alıntı yapamdımmmhatırladıgım kadarıyla muhabbete dahıl olcammm:82:
famircim aksam yedıgım gullac sondu bugun tatlım yok ve bugunden bıle hafıfledım yanı allhtan eşim almaz sanslıyım yani. bide o sevse ben hıc hayır dememoructa ınsan tatlı istiyo bi kac lokma yemendende bişi olmaz ramazan sonu dengelıycez
hugocum gullac cokkk guzel yaa ben gullacı ıslatıp arasına kuru ıncır ve fındıklı karısım döküp sarıyorum rulo seklınde ve gul seklı verıp hooop tepsiye diziyorum mükemmel oluyoo
bu arada famircım 2012 yaza bende bebek yapayı düşünüyorummmbaharda dogması için mart gibi balık olsun istıyorum da
nilicim bende 2 gundur canımı sıkıyorum olur olmadık seye dun gece agladım eşimle konuştuk falan sabah yıne tartıştık yıne agladım sonra gectı sende ıcını ferah tut tatlım kader de ne varsa onu yasıyoruz bak ne guzel bır cocugun var olumsuz dusunme
abin içinde dua etcemm
yolicim sana dukanın kıtabını sormustum özelde cevap vermedın gelmedı galıba msj ramazan sonu bende yapım dıyoruımmhangı kıtabı alsam canım ya
baska bişi gelmiyo aklımaherkesii
dün erkek kardeşim geldi dedim ya 6-7 aydır görmüyodum işte.
beni görünce abla 18lik genç kız gibi olmuşun,sen 18 yaşındayken bile böle değildin dedii
bende bu iltifata çok sevindim.
sonra 30lu yaşlarında böle iltifat alıpta göbek atanlara zamanında anlam veremediğimi hatırladım
veee işte en acı son ,yaşlandığımı anlamış oldummmm:96::96::96:
kızlar ya altının gramı 101 lıra gecen eşime dedımkı 26 milyar krdeı cekelımaltın alalım dedım oda olmaz riskli demişti 15 gun önce dedıgımı yapsaydım suan banka faizini karsıladıgı gıbı 4-5 te kar etmıs oluyordum. ya suan borclarıımzı bıtmıstı bırıktırcezde ben bankadan kredı alırsak mecbur oluruz dıye seettıydım ufff sınır oldum ya dusune bılıyomusunuz faizden ayrı 4-5 milyar 15 gunde yaa
ahanda bu akşama yemeğim yokkk pazartesi balık yapmıştım salı da terbiyeli köfte yapmıştım 2 gün yedik bugün gidice bşeyler yapmam lazım menemen olabilirrr meselaaaaa kısa sürede olacak sağlıklı bişey olmalı en iyisi menemen sanırımmmm
o bişimiiiii takılarımı bozupp bankaya koydum uyuzlugumdann.. egerr bozmasaydımm 1 yıldaa dünya artcakmıss.. üzerine azcık daha koyup kendimee zemin kattan ufacık bi daire bile alırmısımm.. para pul oldu resmennnnfesatlıgımınn cezasını cekiyorumm..
ayy size bişey söylücem kızlar... geçen hastaneye gittim hasta kayıtlarını yapan kadın bana çalışan kızı mısınız dedibeni evli kadın gibi görmedi hiç. geçen akşamda yürüyüş parkurunun yanında aletlerde bir kadınla karşılıklı çalıştık benim evli ve çocuklu olduğuma baya şaşırdı.. vuhuuu 28 oldum amma göstermiyorum ne güzel.
hımm aynen bende içim biraz sıkılsa Allah korusun kötü bir haber alıcam zannediyorum. iyi de durmadan ilaç mı alcaz biz ? ara ara yokluyor bu :44:[/COLOR[/FONT][/COLOR]
o bişimiiiii takılarımı bozupp bankaya koydum uyuzlugumdann.. egerr bozmasaydımm 1 yıldaa dünya artcakmıss.. üzerine azcık daha koyup kendimee zemin kattan ufacık bi daire bile alırmısımm.. para pul oldu resmennnnfesatlıgımınn cezasını cekiyorumm..
canım ilaç kullanmak çözüm değil bence.
ilaç beni daha kötü yaptı.. iyice vurdumduymaz hiçbişiyi sallamaz olmuştum yani cenaze evinde kahkaha atacak kadar manyaklaşabiliyorsun. yani ben öyle yapmadım da çok saçmalıyordum annem bi kere noluyo kızım sana demişti. o zaman anladım ilaçla olmucak bu. yavaş yavaş ilacı bıraktım. mücadele ettim. kafanı dagıt bişilerle ugraş mekan değiştir sende mücadele et bence :26::26:
ben kaçanziii hepinizi öpenziii
yarın yokum beni özleyin anacımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?