60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

su böreği gibi yapılabilir,güllaç tatlısında olduğu gibi sütle ıslatılıp arasına harç konur peynir ve maydanoz valalha güzel olabilir.
ama güllaç pahalı bişey sanırsm değer mi bilmiyorum
ne zmandır alamdımda hiç fiyatından ahberim yok

yok valliiiiiihiiiii tatlı isteeemii kakaolu kekle harcamammm zatennnn o ne öyle kesmez valla beniiiiibildiinn datluu yidimmm valllaa ama çok yemedimmmm bi tek dün yedimmm bi daa yemiycemmmmm hem pazar da çok az bi kaçamak yapmıştım regl de olcammm yedimmm gittiiiiiiiii

ben 6 l,raya aldım bimden
yaa artan olursa bu şekilde değerlendirilir dedim.
zaten tarifide var senin dediğin gibi sütle ıslatıp içine harç koymuşlar yumurta sarısı sürü,p pişirmişler çok hoş gözüküyodu

kızlar ya altının gramı 101 lıra gecen eşime dedımkı 26 milyar krdeı cekelımaltın alalım dedım oda olmaz riskli demişti 15 gun önce dedıgımı yapsaydım suan banka faizini karsıladıgı gıbı 4-5 te kar etmıs oluyordum. ya suan borclarıımzı bıtmıstı bırıktırcezde ben bankadan kredı alırsak mecbur oluruz dıye seettıydım ufff sınır oldum ya dusune bılıyomusunuz faizden ayrı 4-5 milyar 15 gunde yaa

hay allah canım ya yaranı deşicemi biliyordum hatta yazarken de düşünmüştüm keşke yazmasa idim
ama sen daha çok gençsin seneye gidersiniz bebeyüm önünde uzuuun bi ömür var.
çikonla beraber nice yazlar geçecek inşallah
bencede yemeyi içmeyide düşünme kafana göre takıl valla,at stresini dön aramızaaa.

hiç düşünmicem valla bol bol dinlenicem kafamı da hiçibşiye takmıcam
şimdi eve gidip bulaşıkları toplamam bi kap yemek pişirmem eşya hazırlamam var en erken yedide evde oluyorum sadece üç saatim var :26:

ay bide cevap vermiş deliye bak

Son düzenleyen: Moderatör:

hiç kızım olucak gibi gelmedi bana kadın kız dese cok sasırırrdım.. ham,le oldugumu ögrendigmde bile oglum falan dedim bi kac defa istem dısı. halbuki kız bebekleri daha cok severim ama ne bilim. :44: bu kadar yaramazz oluncada erkek mi diee düsündüydük tabee evett cnmmm zatenn herseyy onun elinde.. kanamadann sonraa kadere inancımm daha da arttıı. cünkü adamm yapılabilcek hiçbişi olmadıgını söledi gözümün içine baka baka. kese bozulursa düser, kalbi durursa alınırr, suyu azalırsa da tahmin edicegin sey olur,düsük yoluna girersede düser. bunu engelleyecekk hiçbir ilac ve tedavi yöntemi yok.progestan içtimm onun da kanıtlanmıss bi etkisi yok dedi. içini rahatlatcaksa iç dedi bana belki % 5 bişi farkeder dedi. o isterse yasar istemessem yasamaz. inanmak için bi neden daha seenn bol boll su iç ve dinlenn gerisi allah a kalmıss.. ama 3 ayı da gecti artıkk risk biraz daha azaldı. bide calısıosun sen o daha zor. allah ım korusun ikinizi de

kızlar bacaklarım ağrıdı annemlerin evi kat dubleks. merdivenden in - çık in - çık in - çık yoruldum.. oğlanın banyo keyfini bekledim..

hımm aynen bende içim biraz sıkılsa Allah korusun kötü bir haber alıcam zannediyorum. iyi de durmadan ilaç mı alcaz biz ? ara ara yokluyor bu :44:
sağol pepeticim..

ayy size bişey söylücem kızlar... geçen hastaneye gittim hasta kayıtlarını yapan kadın bana çalışan kızı mısınız dedi beni evli kadın gibi görmedi hiç. geçen akşamda yürüyüş parkurunun yanında aletlerde bir kadınla karşılıklı çalıştık benim evli ve çocuklu olduğuma baya şaşırdı.. vuhuuu 28 oldum amma göstermiyorum ne güzel.

ahanda bu akşama yemeğim yokkk pazartesi balık yapmıştım salı da terbiyeli köfte yapmıştım 2 gün yedik bugün gidice bşeyler yapmam lazım menemen olabilirrr meselaaaaa kısa sürede olacak sağlıklı bişey olmalı en iyisi menemen sanırımmmm

o bişimiiiii takılarımı bozupp bankaya koydum uyuzlugumdann.. egerr bozmasaydımm 1 yıldaa dünya artcakmıss.. üzerine azcık daha koyup kendimee zemin kattan ufacık bi daire bile alırmısımm.. para pul oldu resmennnn fesatlıgımınn cezasını cekiyorumm..

flaşşşşşşşşşşşşşş flaaaaaaaaaaaşşşşşşşşşşşşşşşşş flaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş neruşun yemeği yok olacak iş değil vallahaaaaa

kız hügoooo eğer böle bir oğluşum olacaksa bende oğlan istiyorum bende,Allahım şunun tatlılığına bakın,yirim o ağzı yirim yirimmmm
kuran okuyan çocuk 1 - YouTube

ecrin canım laf aramızda ben altınlarımı eşim bozduralımdedı ben hayır dedım ve bankada kasaya koymustum.ev ıcın bekletıyorum ev alırken satıcaz ama cok arttı ya yılda artıs oluyoda 15 gunde gr mda 15 lıra artı yaa

minyon olmanın avantajları işte naparsınn

Kızlar pc yi kapatıcam çünkü gözlerim mahvoldu acıyo. birazcık gözlerimi dinlendiricem. herkese iyi akşamlar. bugün için hepinize tekrar teşekkür ederim Bitanesiniz

bende yemek yapmaya kalkıcam canlarım öptüm sizi iyi iftarlarrr herkese afıyet olsun

hımm aynen bende içim biraz sıkılsa Allah korusun kötü bir haber alıcam zannediyorum. iyi de durmadan ilaç mı alcaz biz ? ara ara yokluyor bu :44:[/COLOR[/FONT][/COLOR]

canım ilaç kullanmak çözüm değil bence.
ilaç beni daha kötü yaptı.. iyice vurdumduymaz hiçbişiyi sallamaz olmuştum yani cenaze evinde kahkaha atacak kadar manyaklaşabiliyorsun. yani ben öyle yapmadım da çok saçmalıyordum annem bi kere noluyo kızım sana demişti. o zaman anladım ilaçla olmucak bu. yavaş yavaş ilacı bıraktım. mücadele ettim. kafanı dagıt bişilerle ugraş mekan değiştir sende mücadele et bence :26::26:

neden takılarını bozdurdun kızz

aynen aynen. parkta kadınla konuştuk aynı ilaçları kullanmışız. adını vermeyim şimdi.. yazık kadıncağız gülmeyi konuşmayı öğrendim dedi. bende kullanınca duyarsızlaştım dünya yansa amaaaaan ne olcak sanki diyeceğim öyle oldum resmen. bide çok konuşmaya başladım hatta bir keresinde eşim alttan bacağıma çimdik attı sus artık diye o kadar çok konuşmuşum ki inanılır gibi değil. çünkü ben fazla konuşmam genelde dinlerim.. benim fazla yanlız kalmamam gerek ama tam tersine hep yanlızım hep yanlızım.. Yani oğlum var çok şükür Allah yanlız koymasın ama konuşacak farklı birisini istiyor insan sohbet etmek istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…