yolicim sana dukanın kıtabını sormustum özelde cevap vermedın gelmedı galıba msj ramazan sonu bende yapım dıyoruımmhangı kıtabı alsam canım ya
baska bişi gelmiyo aklımaherkesii
canım benim çok yorma kendini azıcık dinlen vakit daha var canım benim...senin sağlığın daha önemli.canım birde bebişinin cinsiyeti belli oldumu senin....
bu arada biletimi aldım bu akşam izmirrrr yolcusuyum
bekle beni izmir geliyorummm
kız özledik güzel mesajlarını valla
kız pepitoş ben sana cevap vermiştim yaaaa
bu arada biletimi aldım bu akşam izmirrrr yolcusuyum
bekle beni izmir geliyorummm
izmirrrrrrrrr actıııı kolunuuu seniiii bekliyyyyyyyyydenizde bekliyy güneste bekliyy kum da bekliyyyyy ama enn önemlisiii kocann askk kelabbbaaannn bekliyy dimiiiiii
:125::125::125: cınımmmm cınımmmm valla işte yazmaya çalışıyorum fırsat buldukça okuyorum sürekli ama heran yazmaıyorum maalesefffbir güllaç muhabbetidir gitmişşşş ben de çok severim valla tam benlik bir tatlıııı zaten regl olcam dün akşam götürdüm tatlılarııı napıyım pazar da çok kaçamak yapmamıştımmm yedimmm dünnnn:82::82::82::82::82: geçen pazarki kaçamak hakkımı dün kullanmış oldum ama bu pazra kaçamak hakkım duruyo tabeeee
hadin gözün aydınn
peki burdan yazayım bu kitap sonuçta dün realde bile vardı bu kitap 19 TL.
Kitap İsmi : dukan diyeti
Yazar : Dr. Pierre DUKAN
internette ise 13,99 TL ye kadar düşmüş bi bak derim..
tamam kızlarr güllacı tarifine göre yapciim
muhallebi filan koymucam
birde bunun böreği oluyomuş zaten bütün güllacı yapamam yarısı kalır
eğer beyenmezsek artıkın peynirli börek yaparım güllaç yufkasından :86:
yarasın bebeyümeee ama sen bu en üstteki yalnız o yediklerinden çok yimee ( ilk sarı kafadan bahsediyorum ) zati bi dişin gitmiş çok şekerli bişi yiyon galiba kahverengi kakaolu keke benziyo valla öteki dişlerde düşer sölim
tamam kızlarr güllacı tarifine göre yapciim
muhallebi filan koymucam
birde bunun böreği oluyomuş zaten bütün güllacı yapamam yarısı kalır
eğer beyenmezsek artıkın peynirli börek yaparım güllaç yufkasından :86:
iyiyimm de yorgunum işte nedenseneyse agır agırr yapıom işte. hç sıkıntı yasamadım bulantı falan ama hareket sıkıntım var ya hemen yoruluyorum yada sancım oluyo. senin kanamn falan bitti sükür demi?? valaa bizz sormadık ama doktor 12+1 de ikili testi yaparkenn kesin konusmıyımm 16. haftada netlesir ama erkek görünüyo cıkıntısı var dedi.. sasırdımm ama annesini yanıltmıcakk heralde dedimm.. kadın da yinede sartlanmayınn simdilik erkek görünüo didi. bakalım 25 inde bi daha ki randevu o zaman 17 haftayı bitiriyo olcakk kesinlescek insallah.. seninn kızcen oluyo dimiii?? iyi oldu bence iki kız kardes olmak cok güzeldir eminim. kıyafetlere bakınca benimkide kız olsa diorum erkek bebüklere pek bişi yok maalesef
tama canım görmemişim sagol sana guzel bi tattıl dılıyorum sekerımmm
kız hiççççççççççççççççç sevmem diyen birini duydun mu beğenirsin merak etme.
böreği güzel olsa herkes böreğini yapardı bu arda,bence deneme bile
tenkü beybiii
çok lazımdı bana bu değişiklik
anksiyeteden delirciiim
eccük insan içine çıkayım
bende insanım yaaaawwwwwwwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?