hınzırlar siziağzınızın tadını biliyosunuz güllaç nefismiş çok güzel oldu
ben geldümmm.ufffdaha fazla kendime hakim olamadım 1 dene cevizli incir sarmasını hüplettim.naptımsa aklımdan çıkartamadım veee en sonunda kaçamak yaptımm
afiyet olsun hügoooom yarasın bebişe..
ikizlerin tatlı , her şeye koşuşturan annesi afiyet olsun... senin arada böyle kaçamaklar yapman doğal.
nerudaa :118: akşama yemeği kimle yiyicinizz :118:
kömürleebil bakalımmmmm
kimsecikler kalmamış gene... akşam menümü yazıyım ben
8 kaşık fırında patates köfte
1 dilim denge ekmeği
cacık
Tatil dönüşü tartıldığımda 61.5 tumki belirgin bir sıkılaşmam vardı bozdummu tatilde tabiki bozdumama almadan geldim üstelik elbiselerim rahatladı kızım son gece hastalanınca dengem gitti panik atak geçirdim sanki dönüşte acayip bir tokluk sadece activia kahvaltım yedim ama şişmeye başladım sonra açlık geldi ardından tatlı krizleri haftasonu ise acayip bozdum tatlı dondurma pazartesinden beri iyiyim ama kesin aldım spor yok kızıma bakmıyor kayınvalidem ben evdeyken kızım ona geçiyor o zaman tamam ...spor diyince yüzünü buruşturuyor
Eylülde düğün ben yine planladığım kiloyu verimicem metabolizmamdan nefret ediyorumaqralıktan beri 60 altını göremedim
salata yokmuyduu
patates hızlı kana karışır çabuk tokluk verir kısa süre sonra acıktırır bu yüzdenn salata filanda olsunki yanında lif almış olursun hemde kana karışma hızı yavaşlar bebikim
ben geldümmm.ufffdaha fazla kendime hakim olamadım 1 dene cevizli incir sarmasını hüplettim.naptımsa aklımdan çıkartamadım veee en sonunda kaçamak yaptımm
Tatil dönüşü tartıldığımda 61.5 tumki belirgin bir sıkılaşmam vardı bozdummu tatilde tabiki bozdumama almadan geldim üstelik elbiselerim rahatladı kızım son gece hastalanınca dengem gitti panik atak geçirdim sanki dönüşte acayip bir tokluk sadece activia kahvaltım yedim ama şişmeye başladım sonra açlık geldi ardından tatlı krizleri haftasonu ise acayip bozdum tatlı dondurma pazartesinden beri iyiyim ama kesin aldım spor yok kızıma bakmıyor kayınvalidem ben evdeyken kızım ona geçiyor o zaman tamam ...spor diyince yüzünü buruşturuyor
Eylülde düğün ben yine planladığım kiloyu verimicem metabolizmamdan nefret ediyorumaqralıktan beri 60 altını göremedim
afiyet olsun canımcım yarasın bebekine benım dedıgım tarıfe baktınmı nasıl yaptıgımı yazmıstım.
afıyet olsun ayy su datlılar ne güzel dimi yaaa
berrycm sen yazdıkca kendımı görüyorum aynen aralıktan berı 60ın altını göremedımmm
aaaaaaaaaaaa birde sen nerden biliyorsun kız kardeşimin bebiş kaybettiğini.o dönemde varmıydın ben hatırlayamadım.
Çoğunuz biliyorsunuz. kardeşim kalp hastası kalp kapakçığı değişecek ilerde ameliyat olacak ama o gün uzak değil. iyice ilerlemiş günde 10 kez kalbi sıkışıyormuş. çok yoğun çalışıyor havayollarında satış bölümünde çok yoruluyor artık dayanamıyor.. sadece 2 kişi günde yüzlerce yolcuya yetişiyor kavga - gürültü kopuyor. uçaklar iptal olunca herkes saldırıyor. . çalıştığı yerde bir bölüm var oraya geçmek istiyor o zaman biraz daha rahatlayacak sağlığı açısından.. yoksa işten kaçan birisi değil aksine kazandığı paranın hakkını verir ama dayanamıyor. önünde bazı engeller var. hazırda herkese yetişen koşturan hasta bir inek var nasılsa.. yani başındakiler böyle değerlendiriyor.. lütfen sizde dua edin kardeşime. Serdar ın işi yoluna girsin dileği olsun.. ilerde sağlığına kavuşsun mutlu olsun.. ona da çok üzülüyorum. kardeş işte candan can. sanki onun sıkıntısı bana yansıyor. lütfen sizde gönülden Serdar a dua edin. canım o benim.
Pöfff bugün 3. günüm, bugün bir dilim diyet peynir bolca salatalık domates bi de sıfır yağla yapılmış bi tabak mantar, domates ve top köfte yedim. Haa bi bardak da ayran var bi de biraz limonlu tere ve roka. Ben de bu kiloları vermezsem ben davul olayım siz de tokmak olun çalın, hazır ramazandayız da, millete bi faydamız dokunur bareee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?