ben geldiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
uzun çooooooooooookkkkkkkkkkk uzun zaman oldu kuzular ama gelemedim bi türlü
hepicinizi çok özlwdim yaf
kömürlee
tabii kmür de vardııı ama misafir sanatçı olarak katıldııı başrolde değildiiiiiiii
Nerudacım hoşgeldin kışın verdiğim kilolarda emeğin çok büyüktür.
Sen 59 a düşünce tickerina yeni hedef koymuştun ben de öyle yaptımmmmm. Aslında hedef 50 ama (boyumuz aynı senle 160) önce hamilelik öncesi kiloma ulaşayımmm.
Sen 59 ken ben 67 falandım çok uzak gelmişti şimdi gördüm mutluyum
Galiba işe girmişsin hayırlı olsun gene de yorumlarını esirgeme bizden
Sevvgilerrrrrrr
Neruda bugün sana yazmıştım bişeyler bulucam şimdi:)
cnm sendemi sezeyan oldun bende sezeryan oldum o göbek bi türlü inmedi hala o kadar spora az daha var
Ama seninkiler ikiz canım benim göbeğim çok yok ama zaten eşit şekilde direkt fazla kilom var maaaleseffff yani tek dersim göbek deilllll
Senin doğumdan kalan kilon var mı?
ikiz ama ben doğumda fazla almadımda lohusa döneminde süt olsun diye yedirdiler banna onlar kg yaptı bende.benim şuan tek biraz göbşle birazcık yanlar var hafif.
benim doğumdan kaln kg kalmadı.hamile olmadan önce 59 idim.şimdi 59.2.benim boyum 166 yada 168 o civarda bana ideal kg 57 ama ben allah sağlık verirse 54 olmak istiyorum
ooooo sen süpersin arkadaşım benim boy 160 kilo 59.6ydı en son bakalım yarın kilo bildireceğim. Ben 7,5 ay önce doğum yaptım inşallah 1. yıla bitmiş olur diye umut ediyorum
işte benim kg doğumdan önceye geldi şükür ama o göbiş işte daha gitmedi sevdi yerini galiba.bende 4 gün önce tartıldım şincik regli olcm diye tartılmadım artık biince inşallah .dondurmayı hüplettik incir sarmasınıda hüplettim bakalım artık.sen verdinmi doğum kgnu
bizde seni seviyoruzz,hemi de çokkkkkkkkkkkk
ah keşkem senin gibi bir ing örtmenim olaydıda dil cahili kalmayaydım bende...
canım bak loxide bize takıldı biden 3-4 kaşık daha fazla yiyodu,dlm ssayısı 2 dlm daha fazlaydı vs.
kendine gör ölçüsünü ayarlar orayada yazabilir tabi
ama burda daha çok motive olur gibime geliyo,siz bilirsinşiz yine de
gördüüüümmmbi tek çorba mı içtin,kukim görmesin:82:
ayyy canım tam dicektim kiii üstündeki ttarife göre yapma çok şekerli oluo bi kere annemle yaptıkda çok tatlı olmuştu ben şekeri kendim ayarladım .dün akşam yaptım bende yarısını yapar yapmaz 2 kare hüplettim 2 tanede şimdi hüplettim.tamam kızlarr güllacı tarifine göre yapciim
muhallebi filan koymucam
birde bunun böreği oluyomuş zaten bütün güllacı yapamam yarısı kalır
eğer beyenmezsek artıkın peynirli börek yaparım güllaç yufkasından :86:
inanmıorum gözlerim yaşardııııben geldümmm.ufffdaha fazla kendime hakim olamadım 1 dene cevizli incir sarmasını hüplettim.naptımsa aklımdan çıkartamadım veee en sonunda kaçamak yaptımm
cnm böle deilde sabak öğle akşam ve ara öğünleri ve miktarları daha düzgün yaszan da bizde anlasak da değerlenidrsek daha güze lolur ozman verirsin işte kilocuklarınıPöfff bugün 3. günüm, bugün bir dilim diyet peynir bolca salatalık domates bi de sıfır yağla yapılmış bi tabak mantar, domates ve top köfte yedim. Haa bi bardak da ayran var bi de biraz limonlu tere ve roka. Ben de bu kiloları vermezsem ben davul olayım siz de tokmak olun çalın, hazır ramazandayız da, millete bi faydamız dokunur bareee.
ben geldiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
uzun çooooooooooookkkkkkkkkkk uzun zaman oldu kuzular ama gelemedim bi türlü
hepicinizi çok özlwdim yaf
ecrin canım laf aramızda ben altınlarımı eşim bozduralımdedı ben hayır dedım ve bankada kasaya koymustum.ev ıcın bekletıyorum ev alırken satıcaz ama cok arttı ya yılda artıs oluyoda 15 gunde gr mda 15 lıra artı yaa
neden takılarını bozdurdun kızz
herkeşlerrr uyuyiiii
gizlice geldim burayaaaa
iftara 45 dk kala regl oldun şükür
orucum gtti ama olsun bozmadım zaati eşimle beraber yielim die.
neyse yemeği yedik hafif karın ağrısı eşliğinde hemen ilacı aldım ama ne fayda çayı zor içtiö öyle bir şiddetli ağrıki sormayın .
karnımın altına kırlenti koyup halının üzerine yattım sonra 1 ağrı kesici daha aldım 1 saat geçmişti diğer ağrı kescinin üstünden dayanmadım.
resmen ağladım eşim de çok üzüldü canım benimmm napacağını bilemediiii16:
halıda yatma aşkım lütfen gel kanepeye uzan dio zavallım
bacaklarım uyştu resmen hareketsiz hem yattım hem ağladım sonra biraz hafifledi. şimdi çok çok az kaldı.uykum yok sabah geç kalktığım için birazdan yatıcam ama yarın iyi olursam inşallah biraz hafiften temzlik yapıcam perdeleri fln yıkıycam .pazar var bide yarın. bu arada süper serinledi istanbul ohhhh
yarın sabah ta varmış yağmur öğleden sonra açılcakmış yarın akşama yemeğe davetliyiz. şimdilk bu kadaaaaann yarın görüşmek üzereeee esen kalınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?