60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim bende progestan kullandım başka antibiyotikler serumlarda kullandım ama sadace kanamayı kesmek içindi.dediğin gibi düşeceği varsa yada başka birşey olacaksa önüne geçmek imkansız.biz elimizden geleni genede yapalım.daha bu pazartesi araştırma hastanesinde ölçümler yapılırken doktor bak bebeğin eşi çok aşağıda çok dikkatli hareket etmelisin dei.yarında kendi doktoruma gideceğim bir bakalım son durum ney.yarın kesin cinsiyetinide öğrenirim herhalde.bir problem çıkmazsa bayram sonuna kadar doktora gitmeyeceğim.çünkü son 1 aydır her hafta doktordayım...

günaydın kızlarrr..
haftanın son gününden hepinize merhaba,nihayet evde azcık yatıp dinlenebilicezzz
akşam çok yağmur yağdı burda,birden bastırdı balkonda yemek yerken hemen toparlanıverdik,birde üzerine dolu.
4-5 saat yağdı sanıırm belki gecede yağmıştır,sabah soğuktu bayağı hava,offff ben seriliği sevmiyorum,ayaklarım üşüyo şu anda.
bu sene bir ısınamadım gitti valla

menüme gelelimmmmm
iftarda
5-6 yk tavada patatesli tavuk yemeği
1 bardak ayran
1 kase şehriyeli tavuk çorba
1 dlm pide
1 dlm tam tahıllı ekmek
3 hurma yedimm.

çay vakti
5 adet hallayf pöskevit
15-20 adet finduk(nihayet bitti fındıklarımmmen sonunda başardım yani)
yarım dlm karpuz

sahurda
yine yatarken saat 12de
3-4 yk patatesli tavuk yemeği
1 küçük bardak ayran
1 dlm tam tahıllı ekmek
2 hurma

gece 3.30da kalktım
1 bardak ılık süt
avuç içi kadar pide
1/2 kk beyaz peynir yedimmm.

yaz yaz bitmedi,amma da yemişim:44:

Günaydın çok geçmiş olsun canım adet sancısını ben de çok iyi bilirim dopumdan sonra geçen ay oldum ben de unutmuşum tabi 1,5 yıl sonra olunca böylee oluyor, kendine dikkat et zümrem çok yorulma adetli adetli

Afiyet olsun canım çok değil sen oruç tutuyorsun, valla çok özeniyorum. Tutamadığım için vicdan azabı duyuyorum. Allah affetsin

afiyet olsun canım çok güzel menü

Kızlarrrrr günaydın kilo bildirimi yapıyorum 59,1 yani 500gr. gitmiş çooooooo mutluyum

Bu hafta biliyorsunuz tatildeyiz ve benim amacım kilo vermek deil aynısını korumaktı ama sonuç muhteşem sevinçten bayılacam. Darısı zayıflamak isteyen tüm arkadaşlarıma

Öpüyorum tek tek hepinizi

afiyet olsun canım..
akşam çorbayı biraz daha içseydin,ekmeği daha az yemiş olurdun,
yanında cacık ayran gibi şeylerde içki mideni şişirsin.
sabah kahvaltın çok güzel,afiyet olsunnn

harikasın canım tebriklerrrrrrrrrrrr:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

ben kaçamak yapıyorumda sen denk gelmemiş heraldeşöle oldu kaöamak anııı regli olucam o yüzden içimde tatlı canavarı vardı direndim direndim sonunda yenildim veee hüplettim gitti işte aynen böle olduuama sonunda dün akşam regli oldum veee kurtuldum canavardannn.ama karnım ağrıyorçokkk

ben kaçamak yapıyorumda sen denk gelmemiş heraldeşöle oldu kaöamak anııı regli olucam o yüzden içimde tatlı canavarı vardı direndim direndim sonunda yenildim veee hüplettim gitti işte aynen böle olduuama sonunda dün akşam regli oldum veee kurtuldum canavardannn.ama karnım ağrıyorçokkk

afiyet olsun canım..
akşam çorbayı biraz daha içseydin,ekmeği daha az yemiş olurdun,
yanında cacık ayran gibi şeylerde içki mideni şişirsin.
sabah kahvaltın çok güzel,afiyet olsunnn
evet canım salata felan yapacaktım eşim ben yemeyeceğim diyince de ben de yapmadım.hurmalar beni bayağı tuttu ekmekte az yiyecektim ama karnıyarıkta öyle sade yenmiyordu bende yemiş bulundum ama patlayacağım sandım.çorbadanda öylesine aldım ağzıma bağırsaklar çalışsın diye...
afiyet olsun canım çok güzel menü
teşekkür ederim...

canım benim günaydın afiyet olsun...menülerin gayet güzel.ısınmak istiyorsan ben seni zevkle ağırlayabilirim.biliyorsun biz burda kavruluyoruz.her nekadar tv de 40 derece deselerde bizim termometrelerimiz 50 nin altını göstermiyor...

gelebilrim vallahi.
buralar hiç ısınmadı ama temmuzun 1ine kadar havalar soğuktu.
hatta kombileri haziran 1de kapattık düşün yani.
1 ay bir sıcak oldu,hopppppppppp yine serinledi.
bende kansızlık var çok üşürüm ben,Antalyada iken azcık ıısnmıştım iyi gelmişti valla.
günde 2 kerede saunaya giriyodum iyi oluyodu.
eşim 10dak içinde kanter içinde kalırken ben 20-25 dk durabiliyorum,çünkü ancak o zaman ısınıp terliyorum

bizim buralardada nisan 15 oldumu halılar dışarı atılır yıkanır bahar temizliği yapılır.artık sıcak başalar.mayısta bile burası 30-32 derece felan düşün...ben beklerin gelirsende çok sevinirim.sıcak özlemi çeken herkesi beklerim...bugün ilk defa kilima açmadım dışarda hafiftende olsa bir esinti var faydalanmak istedim sürekli kilimalar mahvetti.bu bile nasıl mutlu ediyor bizi görseniz.utanmaska zil takıp oynayacağız...insanlar sokakta başlarından aşağı buzlu su döke döke dolaşıyorlar...

günaudın kıslaar
dün gece hava serindi cam kapı açık yattık serinleyelim diye gece soğumuş üzerimdeki pikeyide açmışım gece bi uyandım titriyorum şoka girecem soğuktann hemen üzerimi örttüm ince yorgana girdim ısınamadım epeyce
yaa hamileyim vücut ısım yüksek anlayamıyorum bazen oda sıcaklığını sonra böyle oluyoo
sabahta geç uyandıım az terlemişim ama başım ağrıyo ıhlamur içicem şimdi inşallah iyi gelir

canım benim geçmiş olsun...inşallah iyi gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…