Kızlarr günaydınlar herkese;
Umarım hepiniz iyisinizdir, dün akşam ki balık keyfinden sonra bu sabah gene kornflex yedim öperim bugün tüm gün plajdayız akşam yediklerimi yazarım sevgiler........
günayyydınnn kızlaaarrrrr..... dün gecee yemek övgüleriminn zirvesine cıktımm.. sarmamm, pürem, et yemegimm ,salatammla ve pilavımlaa (titizz görümcemm vala nasıl düsürüyon bu pialvı her seferinde tane tane düsüo dedi) kocişin gögsünü kabarttım. sekksüüüü görümcemm bilemm bu nasıl püredir yahuu dierekten mn beni sok etti. sonrada banyoda 2 sepet camasırı nasıl biriktirdin dierek ve macunlugun altına porcöz dökerek rezill ettiiii (ben o kireci nasıl sökecegimi bilmedigimden cöpe atmayı planlıyordum yas olayı burda ortaya cıkıyo heralde) neyse odunların efendisi kocama didim ki yemekten sonra cigdem al bakkal evin altı. oralı ollmadı ben indim aldım. insan bana da bi cayy koyardı ya didim oralı olmadı. herkes gitti kendine koyarken sana da cay yapimm mi askım dio sonraa geldi öptü didi kii napcazz seninn bu becerinle bilmiyorum hergün sasırtıyosun benii odunların efendisi az insanların yanındada belli et dedim.. güldü.. vesselamm kayınvalideminn 3 gün kaldıgı zengin görümcemi yere göge koyamaması dısında hersey güzeldi. anlat anlat bitiremedi yemeklere götürmüşş, sabah kahvaltısı uyandıgında hazır oluyomus, her gün gezmeye cıkarmıs vs vs.. insanın hayırlı evladı olması cok güzel bişeymiş dedi. kadın mutlu olmuss bu kadar ihtimamdan art niyet yok ne güzel gezmiş ilgi alaka görmüşş keske gitse her hafta amaa.. sabah kahvaltısı uyandıgında hazır olurr cünkü evde kadın var hazırlıyo işi o.. e hergün yemeklere gezmeklere götürürr cünkü para derdi yok.. bi havuza gitmeleri 200 lira onların. cok güzel bi denize götürmüşş. evet cocugu orda sörf yapıyo her dersi dünya para. ben nie alındım bu kadar onu da bilmiyorum da herkese haksızlık gibi geldi böyle konusmakk. aman ceneme vurdu zengin malı zügürt cenesi gibi oldu.. sustummm:26:
aksam:
1 sk pilav
1 sk mantarlı kadarlı et
1 sk püre
10 tane sarma
1 kepce mercimek corbası
1 kase de salata yedim.. gece de 1 tane cevizli baklava ve 1 twister (75 kalori imiş) yedimm
baya daa yemişimmmm heeeee
Ulen sizin hatırınıza bu yaştan sonra kahvaltıya başlicambi dilim ekmek de yiycem söz
Ama tatlı yemem valla, ööle kuru meyve felanhiç sevmem tatlıyı, eyykk....
başım geçtide soğuk soğuk terliyorum
şifayı kapmışım birazdan yine ıhlamur içicemm
benim hafif baş ağrımda hep oluyodu zaten hamile kaldığımdan beriii
senin yüzünü leke bastımı anım veya cilt renginde koyulsşma filan oldumu hiç
10 yılda kalsam sevmioum burayı sevmeyeceğimde tek dileiğim bir an önce memleketime gitmekkkkafiyet olsun kukimmm.
ankarada aynen dediğin gibi geçengün bizde bamyayı 7ye aldık,ama halden almış eşim,yolu düşmüş oraya.
pazardakiler hem pahalı hemde kapkara ezik büzük.
bende bamyayı çoookkk severimmm,ucuz olsa temizlemesi hernekadar eziyet versede bol bol yapardım vallahi..
ama ankarayı seviyorum benn yawwww,mmeleketim kimin olduuu.10 yıldır burdayız.
en uzun kaldığım tek şehir
hmen ilgileniorum. cnm kahvaltın çok az hatta yok 1 salatalık 2 domatesle kahvaltı olmaz sakın yapamıorum kahvaltı sevmiorum deme yapamazsan kiloda veremessin cnm ben sana bunu garanti ederim. veirsin ama belki. o da sağlıksız olur kas kaybın olur bir süre sonrada onlar fazlasıyla sana döner yağ olarak tabi.İlgililere,
Sabah 11'de şu minik domateslerden 2 adet,
bi tane de badem salatalık yedim.
12'ye doğru 3 yk kadar patatesli, etli bi yemek,
yarım kase de yayla çorbası içtim.
Arada bi tane siyah erik yedim.
Şimdi de ızgarada hamsi ve salata yaptım onu yiyeceğim.
Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim.
evet onlardan cnm ama her gün o tarzeylerle kahvaltı yapmak sağlıklı deil. onları çalışan arkadaşlar ancak çok işleri aceleleri vs. olduğu zman yiolar onun yerine mutlaka peynir domates ekmek zeytnn vs. tercih edilmeli cnm.sevmesende ilaç gibi düşün. yemezsen iyileşemezsin gibi o zman alışırsınYa canım ya bu cornflakes hani şu reklamlarını yapıyorlar 3 hafta diyeti bilmem ne diyorlar, ondan mı?
Yoksa bildiğimiz corn flakes mi?
Malum ben kahvaltı sevmiyorum belki ben de bundan mı yesem sabahları yav..
ne linki cnm sana link mi vercektim ben:44::44::44::44::44::44:kukiiim hani linkkkkk
ben geldimmmm
kimse yok yine.
kocişim uyuo ben kahvaltımı yaptım bi bakayım dedim geçmişi okudum geldim dün iftarımız çok güzeldi.
1 kepçe çorba( ne çorbaısydı bilemedim hazır çorba gibi ama deil gibi tarhana gibiydi)
3 kaçık z.yağlı börülce
4 tane çok ince z.yağlı yaprak sarma
5-6 kaşık beğendi
üzerine 1 dilim mantar soslu tavuk
yanında cacık
1 dilim kadar pide
salata
baaayyaa yemişim yaww.
sonra 2 bardak şekersiz çay
1 dilim yaş pasta
sonra -3-4 dilim kavun.
sonra sahile çay içmeye gttik. paljda çay içtik 1 er bardak daha geç geldik eve.
sabah da herzmanki gibi bi kahvaltı yaptım. akşama yine iftara gitcez iftardan sonrada beyazıta ramazan etknlklerini izlemeye gitcez inşallah. görüğşmek üzereee öpüldünüzzz
hmen ilgileniorum. cnm kahvaltın çok az hatta yok 1 salatalık 2 domatesle kahvaltı olmaz sakın yapamıorum kahvaltı sevmiorum deme yapamazsan kiloda veremessin cnm ben sana bunu garanti ederim. veirsin ama belki. o da sağlıksız olur kas kaybın olur bir süre sonrada onlar fazlasıyla sana döner yağ olarak tabi.
o domates salatalığın yanına en az 1 dilim ekmek 1 kk epynir 2 zeytn biraz yeşllk hafta da 3 kere falanda yumruta ekledinmiydi süper olur.
öğlen ki sebze yemeğinde az.3 yk çok az hemdesebze yemekleri en az 5 en çok 8 kaşık yioruz etler 3-4 avuç içi büyüklüğünde köfte yada tavuk.
bnakliyatlar sanırım 4-5 kaşık yioduk.( epeydir yemeyince unuttum:44:)
bunlardan daha az yeme cnm. patates çok nişastalı seni çabuk acıktırabilr pek yememeye çalış yoksa bi zararı yok aslında kan şekeini ani yükseltio o kadar.salata hiç yok menünde. ve en önemlisi süt yoğurttan eser yokcnm süt ürünlerininin yağ yakımını hızlandırdığını internette bi araşrr istersen özellkle yoğurdun göbek yağları yakımı üzerinde yapılmış bi sürü çalışma var.
akşamki hamsi güzel ama nasıl yaptın yağda kızartma olmaz ve miktarlarınıda yaz ekmek hiç yazmamışsın hiç yemedim deme sakın
evet onlardan cnm ama her gün o tarzeylerle kahvaltı yapmak sağlıklı deil. onları çalışan arkadaşlar ancak çok işleri aceleleri vs. olduğu zman yiolar onun yerine mutlaka peynir domates ekmek zeytnn vs. tercih edilmeli cnm.sevmesende ilaç gibi düşün. yemezsen iyileşemezsin gibi o zman alışırsın
ne linki cnm sana link mi vercektim ben:44::44::44::44::44::44:
herkese merhaba..birkac gundur spora gitmedim.bugun gittim.ve birkac gun daha gidemeyecem.
sabah-aksam;
1 kase mercimek corba
spor;
1.5 km yurudum..
15 dakika eliptik
agirlik ve egzersiz calistim..
gelince de yine mercimek corbaa:))) 1 seftali,simdi de yesil cay..
oldum,bittimmmm bugun...
olabilerr tabee seni dee sıraya alabilirizzzz.. sonraaaa asssslannımmmın gonlüü kime kayarsaa onu alırızz artıkınnn..sehzade III. nihat o kimi isterse alırızz devleti aliyeye gelin olarakkk kızz olursada hugonunn oglanı alırızzz kıymatlimeee.. sanırsamm onunn oglu olcakkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?