60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dün kurallarımı çok çiğnedim iftarda 2 dilim ekmek ve domates çorbası patates püresi ve 2 tane karnı yarık yedim bir saat snra da cikolata :/
sabah da kıslar kuzenime kıalmaya gittim kepek ekmek yoktu ve bana tostla yumusta yapmışlar beyaz ekmek aç kalmamak için hemen hüplettim .s.s
akşama kadar bsklet binmeyi düşünüorum bu pişmanlıklaa.s.s

canım asitli içeçek içme onun yerine soda felan iç

yok cnmmm bizimkiii herkesii birbirinee övüyor:90::90: evettt cünküü macunluguu cifledim cifledimm cıkmadıı.. ben bununn yenisini alayım da atayım dedim.. cay maknesininn içi kirec tuttmuss tesadüf o gün ona kirec cözücü almıstım emmme macunlugun orasınınn kirec olcagı hiç aklıma gelmediiii

Yok kızlar valla kendimi ne kadar zorlarsam zorlayayım çok zor yemek yiyorum, ben ki boğazı durmayan kadın
Sabah ufak bir dilim yağsız peynir ve vişne yedim, öğlen bir tas yağsız tarhana çorbası, daha da bir şey geçmiyor boğazımdan.
Su içiyorum sürekli işte, bu gidişle ben bu topiği erken terk ederim

selammmmmm dicemmm inlerlenn cinlereee.. cünküü topic onların oyun alanı oldu artıkınnn.. sabah dün sabahla aynı menüyü tükettim..

2 büyük dilim kızarmıs ekmk
1 kücük domates
1 kücük salatalık
2 kk peynir
6_7 zeytin
2 kıl biber (bunların üstüne zeytinyagı ve limon)
1 büyük fincan 2 sekerli cay

afiyet olsun cnmm... kızlar bu menüye kızarlarr hiçbişi yememişin cünkü... hani sebze hani et hani ekmek??? bu arada benim cnm vişne cekti allah tan mevsimi

Ayyy kıyamam hamile hamile yaaaa.... hakkaten Allahtan mevsimi.
Mevsim dışı bir şey yersem söylemicem bi daha valla nolur nolmaz
Bu arada kızlar beni zate ıslak meşe odunuyla dövecekler yakında :))
Ama valla billa şimdi bi kaç kaşık semizotu yedim bak...valla bak :)

şekerli çaymı şekersiz tükettebilirsinz hem zamanla alışırsınız

yanında ekmekle a ccık yogurtt falan da yedin mi bakim???

Sabah: bir dilim peynir, vişne
Öğlen: bir tabak tarhana çorbası
Öğleden sonra: bir tabak semizotu yemeği
Akşam: bir tabak domatesle kavrulmuş taze fasulye, 3 yk yoğurt, 1 dilim denge ekmeği

Bol bol su, su, su
Yatana kadar da elma ve erik yerim belki bir de yağsız süt bir bardak.
Bugün et yemedim farkındayım da yarın telafi ederim artıkın.

cnm benim kimdi hatırlamıyorum ama birine kol ve basen eritmek için link göndercektin .bende ,istedim belkim benimde bi işime yarar diye istemiştim onu diyorum kukim benim
tmm cnm sanada yolluorum.sineray a yollamıştım özeline bak:)

hımm ozman sende onlardan görüp öle aç gazemeye heveleniosun. sen bilrsin ben artık sana bişi yazmıorum cnm.
iyi sporlar sana. umarım hata nı en kısa zmanda anlarsın

cnm çok az yemişsin. bi kere 3 ana 3 ara öğün şart. sen 3 ana öğün yapmışsın ama hiç süt ayran yoort yok meyve yok böle olmaz .ayrıca ben 2 ayda 7 kilo verdim.m,ktar deil önemli olan sağlıklı kilo vermek kısa sürece hızlı verilen kilollar çabuk geri gelir en güzeli yavaş yavaş sağlıklı kilo verip bi daha geri almamktır. kolay gelsin
cnm paptes püresi çok yemediysen( yani zararlı olduğu içindeil çabuk acıktrdığı için çok yemioruz),karnıyarık kızartma deilsen yemek normal.
ama çikolata işi bozmuş.
zaten her zman kepek ekmek yemioruz arada çavdar tam buğday yada beyaz ekmek yioruz o kaçamak sayılmaz ama sadece kabuklarını yesen daha iyi.ttost yağsızsa güzel yumurta da az yağlı ise iyi.
ama sende ne süt yoort meyve hiç bi şi yok.

bu normal deil ozman bi dr.a gfit bööle hasta olursun.

cnm sen durumu anlamadın amaç et yemek yada onu yemek bunu yemek deil her şeyden dengeli yemek bizde hergün et yemioruz ama senn yedklerin bi dengesiz sanki:44:sabah kini kahvaltı saymıorum bile.
öğleden önce ara yapmadınmı öğleden sonra ara yapmışsın akşamdan sonra da yapıcakmısıın sorun şimdilk sabah kahvaltısı ve sabah sonrası ara öğünde

ama bugün önceki güne göre daha iyi. düzelicek inşallah

nasılsınız bakayım....ben çok yorgunum hafta sonu misfirlerim vardı yemek temizlik derken çok yoruldum.bütün evi yıkadım.kızım bütün her tarafa kırıntı gökmüştü cuma akşamı ütü derdine düşünce unutmuşum onları toplamayı.aaaa cumartesi sabah bir kalktım ne göreyim her tarafat minik minik karıncalar istila etmişlerdi evi hemen evi topladım yıkadım ohhhhhhhhh mis gibi oldu.karıncalarada çok üzüldüm ama yapacak birşey yoktu....hafta sonu oruç ta tuttum.doktora gittim bebeğime tektat baktı bebğin uyanık hareket ediyor ama çok yavaş takatsiz duruyor dedi.korktum oruçluyum diyemedim.:18:ama gene net göremedi kıza benziyor dedi.bende artık eminim kızım olacağından.iftarlarda pek birşey yediğim söylenemez.su içtim genelde birkaç kaşık çorba sadece su çok içince yemek yemeye yer kalmıyordu.

bu sabah kahvaltım:
2,5 dilim ekmek,
1 y.k.süzme yoğurtla yaptığım krem peynirim.
1 adet yağda yumurta,
1 adet salatalık,
1 adet taze incir..

Son düzenleme:
herkese günaydınn....
işte yine pazartesiii:97::97::97:
çalışan bayanlar mesaiye başlamış cimicim,nugim ve bennn
offfff neyse bakalımmm.

sahurda
yarım kıymalı pide yedim
ve salata
1de yaptım yine sahurumu.

hadin görüşürüz,azck ayakta uyuyayyım ben

günaydın afiyet olsun canım benim..

herkeze günaydın iyi haftalar diliyorumm nasılsınız görüşmeyeli ben şükür iyiyim misafirlerim duruyor bugünde teyzemin kızının arkadaşları gelecek öğleden sonra karı koca ve 11 yaşında kızları yarında bütün misafirler gidecek.banada evi dip bucak temizlemek kalıyor tabi çocukta çok olunca ev malesef pek temiz kalmıyor.bayramın 2.günüde teyzemin diğer kızı gelecekmiş eşi ve çocukları hayırlısı olsun diyeyim.o kadar ayakta kalmama rağmen dikkat etmeme rağmen kilo almış görünüyorum dün sadece kaçırdım ama bu arada regliyim bide belki ondan fazla çıktım bilemiyeceğim evin temizliğini bitireyim spora devam edicem sporsuz zor bu hapta kilo aldırıyo bana biraz geçmişi okuyayım bakayım

günaydın fambımmmm evet yine pazartesi sendromu başladı :85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…