canım asitli içeçek içme onun yerine soda felan iç66kgyum. 155 boyda. kilo vermek istiyorum...
Bugün yediklerim
sabah: bir dilim peynirli ekmek
öglen: iki kase mantar corbasi. Bir tost
aksam: sebzeli makarna. bir büyük tabak.
icecek: 0,5 lt. gazoz
Spor: 2 saat yürüyüs..
kizlar bana yardimci olmanizi bekliyorum...iki bucuk ayda neler yapabilirim.15 kilo verebilirmiyim acaba?
Neler yapayim. kafam karmakarisik.
ay ecrin ömürsüntombul kelabaan olmuş odunların efendisi evet bazı erkekler başkalarının yanında eşini övmezler yardımcı olmazlar. hımmm dimek zengin görümcen var misafir kabul ediyorsa bende gitcem onun yanına 200 tl lik havuzlar denizler sörfler iyiymiş hani.. ama kayınvalideler hep yapar bunu iş bilmez kızını över över durur geline şimdi sen bide hamilesin ya daha da garibine gidiyor tabii. bide şeye çok güldüm demek macunluğun altı kireç tuttu diye atacaktın. zamanla insan pratik herşeyi öğreniyor değerlendiriyor.
ne güzel.. bende kahvaltıda yeşillik yemeyi hiç sevmezdim ama şimdi çok seviyorum diyet sağolsun.. bu arada tatlıyı hiç sevmiyorum diyenlere hayranım. ben diyetten sonra bıraktım tatlı alışkanlığını. darısı berry cime olsun..
hugom dikkat etsene kendine.. hamilesin fazla bitki çayı içme. daha çok meyve ye . gecede her yeri açmadan yat terlemek üşümekten iyidir.. hamileyken hasta olmak kötüdür kendini toplayamazsın..
Yok kızlar valla kendimi ne kadar zorlarsam zorlayayım çok zor yemek yiyorum, ben ki boğazı durmayan kadın
Sabah ufak bir dilim yağsız peynir ve vişne yedim, öğlen bir tas yağsız tarhana çorbası, daha da bir şey geçmiyor boğazımdan.
Su içiyorum sürekli işte, bu gidişle ben bu topiği erken terk ederim
selammmmmm dicemmm inlerlenn cinlereee.. cünküü topic onların oyun alanı oldu artıkınnn..sabah dün sabahla aynı menüyü tükettim..
2 büyük dilim kızarmıs ekmk
1 kücük domates
1 kücük salatalık
2 kk peynir
6_7 zeytin
2 kıl biber (bunların üstüne zeytinyagı ve limon)
1 büyük fincan 2 sekerli cay
Ayyy kıyamam hamile hamile yaaaa.... hakkaten Allahtan mevsimi.
Mevsim dışı bir şey yersem söylemicem bi daha valla nolur nolmaz
Bu arada kızlar beni zate ıslak meşe odunuyla dövecekler yakında :))
Ama valla billa şimdi bi kaç kaşık semizotu yedim bak...valla bak :)
şekerli çaymı şekersiz tükettebilirsinz hem zamanla alışırsınız
yanında ekmekle a ccık yogurtt falan da yedin mi bakim???
:18: ben en iyisi ghaççamm
Ya canım ya bu cornflakes hani şu reklamlarını yapıyorlar 3 hafta diyeti bilmem ne diyorlar, ondan mı?
Yoksa bildiğimiz corn flakes mi?
Malum ben kahvaltı sevmiyorum belki ben de bundan mı yesem sabahları yav..
tmm cnm sanada yolluorum.sineray a yollamıştım özeline bak:)cnm benim kimdi hatırlamıyorum ama birine kol ve basen eritmek için link göndercektin .bende ,istedim belkim benimde bi işime yarar diye istemiştim onu diyorum kukim benim
hımm ozman sende onlardan görüp öle aç gazemeye heveleniosun. sen bilrsin ben artık sana bişi yazmıorum cnm.Mesajinizi okuyunca bir gulumsedim.fotodaki Ben degilim.yolculuga cikacagim icin eve birseyler almadim ve yapmadimm.ne varsa yedim:)Ben spor yapiyorum diyet yok gibi hergun normal yiyorum yemegimi AMA eskisine gore daha az..Siz benim arkadaslari gorseniz tum gun ekmek ve 1dilim kasar peyniriyle duruyorlar,alismislar..onlarla olunca cok yiyorum gibi geliyor:)
cnm çok az yemişsin. bi kere 3 ana 3 ara öğün şart. sen 3 ana öğün yapmışsın ama hiç süt ayran yoort yok meyve yok böle olmaz .ayrıca ben 2 ayda 7 kilo verdim.m,ktar deil önemli olan sağlıklı kilo vermek kısa sürece hızlı verilen kilollar çabuk geri gelir en güzeli yavaş yavaş sağlıklı kilo verip bi daha geri almamktır. kolay gelsin66kgyum. 155 boyda. kilo vermek istiyorum...
Bugün yediklerim
sabah: bir dilim peynirli ekmek
öglen: iki kase mantar corbasi. Bir tost
aksam: sebzeli makarna. bir büyük tabak.
icecek: 0,5 lt. gazoz
Spor: 2 saat yürüyüs..
kizlar bana yardimci olmanizi bekliyorum...iki bucuk ayda neler yapabilirim.15 kilo verebilirmiyim acaba?
Neler yapayim. kafam karmakarisik.
cnm paptes püresi çok yemediysen( yani zararlı olduğu içindeil çabuk acıktrdığı için çok yemioruz),karnıyarık kızartma deilsen yemek normal.dün kurallarımı çok çiğnedim iftarda 2 dilim ekmek ve domates çorbası patates püresi ve 2 tane karnı yarık yedim bir saat snra da cikolata :/
sabah da kıslar kuzenime kıalmaya gittim kepek ekmek yoktu ve bana tostla yumusta yapmışlar beyaz ekmek aç kalmamak için hemen hüplettim .s.s
akşama kadar bsklet binmeyi düşünüorum bu pişmanlıklaa.s.s
bu normal deil ozman bi dr.a gfit bööle hasta olursun.Yok kızlar valla kendimi ne kadar zorlarsam zorlayayım çok zor yemek yiyorum, ben ki boğazı durmayan kadın
Sabah ufak bir dilim yağsız peynir ve vişne yedim, öğlen bir tas yağsız tarhana çorbası, daha da bir şey geçmiyor boğazımdan.
Su içiyorum sürekli işte, bu gidişle ben bu topiği erken terk ederim
cnm sen durumu anlamadın amaç et yemek yada onu yemek bunu yemek deil her şeyden dengeli yemek bizde hergün et yemioruz ama senn yedklerin bi dengesiz sanki:44:sabah kini kahvaltı saymıorum bile.Sabah: bir dilim peynir, vişne
Öğlen: bir tabak tarhana çorbası
Öğleden sonra: bir tabak semizotu yemeği
Akşam: bir tabak domatesle kavrulmuş taze fasulye, 3 yk yoğurt, 1 dilim denge ekmeği
Bol bol su, su, su
Yatana kadar da elma ve erik yerim belki bir de yağsız süt bir bardak.
Bugün et yemedim farkındayım da yarın telafi ederim artıkın.
herkese günaydınn....
işte yine pazartesiii:97::97::97:
çalışan bayanlar mesaiye başlamış cimicim,nugim ve bennn
offfff neyse bakalımmm.
sahurda
yarım kıymalı pide yedim
ve salata
1de yaptım yine sahurumu.
hadin görüşürüz,azck ayakta uyuyayyım ben
herkese günaydınn....
işte yine pazartesiii:97::97::97:
çalışan bayanlar mesaiye başlamış cimicim,nugim ve bennn
offfff neyse bakalımmm.
sahurda
yarım kıymalı pide yedim
ve salata
1de yaptım yine sahurumu.
hadin görüşürüz,azck ayakta uyuyayyım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?