Günaydın cicişlerrrr hepimizeee sağlıklı,mutlu,huzurlu, başarılı; hamişlere rahat sakin stressiz; zayıflama sürecinde olan bizlere sağlıkla yağlardan kurtulduğumuz daha da hafiflediğimiz bir hafta diliyorummmm
öpücüklerrrr sevgilerrrrrr
canım kahvaltıların güzel beğeniyorum.çok saol cnm benim.kışında olmuştu kulak iltihabı ama bukadar ateş olmamıştı şimdi çok yülseliyor.bide azıları çıkıyor onundamı etkisi mi var bilmiyorum.bu yaz gününde nerden hasta oluyor böle bilemedim.okadarda dikkatliyimdir.ondanmıdır bilemedim.cnm yaa inşallah reglidendir kolay vermiyoruz kiloları.okadar da hergün spor yapıyorum cnm çıkıyor valla bide ç.ocuklarla zor oluyor tabi spor yapmak.yediklerim az deil aslında kahvaltımmı az?genelde öğlenleri biraz az yiyorum ama iyi yiyorum aslında.az yiyince korumayamı geçiyor vücut napmalıyım cnm?
canım benim bak sana ne diyeceğim benim kızımda sürekli öksürüyordu 1 yıldır nerdeyse ilaçsız geçen günlerinin toplamı 5-10 gündür.ama elazığa annemlere gittimğimde annem kızımın öksürüğünü görünce hemen ne yaptı biliyormusun.ayva yaprağı çayı demledi.10-15 adat yaprağı yıkıyorsun yaş veya kurusu olabilir.yaş olursa hemen rengini veriyorda kurusu biraz 4-5 saat beklerse renkleniyor.işte bu çayı yaptı.kızıma üç gün günde 3 defa içirdim.kızımın öksürüğü kalmadı.ama bu sabah hafif öksürüyordu gene çünkü sabaha karşı altına kaçırmış fark etmedik soğuk aladı sanırsam akşam eve gider gitmez çayı demleyip azıcıkta şekerle tatlandırıp içireceğim öksürüğü azmadan hemen önüne geçmek lazım...
canım benim çok geçmiş olsun.
amin canım benim inşallah...cnm hayırlısı olsun allah ayıpsız versinde gerisi çokta önmeli deil.
canım kahvaltıların güzel beğeniyorum.
ama öğlenleri çok çok az yiyorsun genelde sadece çorba ve 1 dlm ekmek yiyorsun.
yemedikçe vücut direniyor tabi,bu bana yemek vermeyecek iyisimi ben elimdekileri idareli kullanayım diyor.
Allah öyle güzel yaratmış ki bizleri.
enteresan gerçekten.
insan susuzluğa dayanamıyor,açlığa dayanıyor biliyorsun ki,depoluyor işte yakmaya özen gösteriyor.
biz sana börek,çörek ye,tatlı ye demiyoruz ki
yoğurdunu,sütünü ihmal etme,
bir menü et yediyese diğer öğün sebze ye,
çmanünde çorban yemeğin,salatan ve yoğurdun olsun.
ara öğünleri atlama diyoruz
biz böle verdik ve korumadaki arkadaşlarda geri alamdı kilosunu,
çünkü herşeyden yediler.
şimdi se az yer zayıflarsan korumada kilo alabilirsin,bir ömür böle beslenemezsin.
sağol canım..
kızımın öksürüğü alerjik olabilirmiş bilmiyorum,
azcık terlese koşsa hemen öksürüyor.
ama dediğini denicem sağol canımmm
canım kahvaltıların güzel beğeniyorum.
ama öğlenleri çok çok az yiyorsun genelde sadece çorba ve 1 dlm ekmek yiyorsun.
yemedikçe vücut direniyor tabi,bu bana yemek vermeyecek iyisimi ben elimdekileri idareli kullanayım diyor.
Allah öyle güzel yaratmış ki bizleri.
enteresan gerçekten.
insan susuzluğa dayanamıyor,açlığa dayanıyor biliyorsun ki,depoluyor işte yakmaya özen gösteriyor.
biz sana börek,çörek ye,tatlı ye demiyoruz ki
yoğurdunu,sütünü ihmal etme,
bir menü et yediyese diğer öğün sebze ye,
çmanünde çorban yemeğin,salatan ve yoğurdun olsun.
ara öğünleri atlama diyoruz
biz böle verdik ve korumadaki arkadaşlarda geri alamdı kilosunu,
çünkü herşeyden yediler.
şimdi se az yer zayıflarsan korumada kilo alabilirsin,bir ömür böle beslenemezsin.
sağol canım..
kızımın öksürüğü alerjik olabilirmiş bilmiyorum,
azcık terlese koşsa hemen öksürüyor.
ama dediğini denicem sağol canımmm
cnmcım genelde dediğin gibi besleniyorum sütüm aralarda hergün içiyorum zati.öğle yemesemde akşam mutlaka yoğurt yerim.ara öğünlerimide atlamam dışarda olmadıkça.ama işte bu aralar öğle yemeği cnm pek bişiy istemiyor.ama dikkat edicem bundan sonra canımcım
amin canım benim inşallah...
canım benim kızımda aynen öyleydi.artık ilaç şişeleri biri bitmeden diğerini alıyorduk ama allaha şükür 20 gündür gayet rahat kızım...
süt ürünler toplamda 2 su bardağı kadar tüketüyoruz canım
ekmek hakkımız 5 dlm.
sebze yemeği 6-8 yk
bakliyat
4 yk et yemeği 3 avuç içini dolduracak kadar olacak
bir öğün et yediysen diğer öğün sebze olacak.
balık yenecek
haftada 1 kere
3 kere kırmızı,3 kere beyaz et olacak.
3 porsiyon meyven olacak
kahvaltıda
yeşilliği ihmal etme.ben haftaiçi kahvaltımı çok sade yapıyorum mecburiyetten ama haftasonu kuvvetli yerim,herşey vardır,yumurta,nane,maydanoz,kayısı,ceviz vs.
menülerinde çorban ,yemeğin,salatan,yoğurdun olsun.
yiyemiyorum fazla geliyor dersen
ekmek hakkını sabah kullan
öğle akşam ekmek yeme.
hafasonu kardeşimin litvanyadan arkadaşı geldi,
çok güzel uzun boylu bir kız,kilosuda gayet iyi ,fit görünüyor.
türkler çok ekmek yiyo,biz sade kahvaltıda yeriz dedi.
ttatlılarınızda çok tatlı diyo.
hiç obez yokmuş oralarad gazyet sağlıklılarmış,
beslenemin anaahtarı bu galiba
hamurişi ve tatlıyı kesmek
Nugi bugün senin doğum günümüydü..
Yalnış mı hatırladım acaba...
Neyse ben kutlayayım gene..
Yalnış tarihse doğrusunda bi daha kutlarım...
Mutlu mutlu yılların olsun....
Herşey gönlünce olsun...
Seksülüğün baki olsun...
Doğum günün kutlu olsun...
cnm 23 günde istediğin kadar ye onlar hemen tartıya yansımaz. sen 2 dilim yedin die onlarmı kilo yaptı sanıosun çok gülerim valla.Yok kızlar bana ekmek falan yaramıyo işte :95: dün 2 dilim yedim alın bu sabah tartıda 68.5 çıktım yineyemicem bi daha yaaa :84:
cnm normalde çok az y,osun artık vücut korumaya geçmiş olabilr. menülerinde görüodum 3 yk yemek.Canlarım hepinize günaydın
İnşalalh iyi bir hafta olur hepimiz için çalışan arkadaşlara kolay gelsin, ben öğretmen olduğum için 5 eylüle kadar tatildeyim.
Kızlar bu hafta sonu çok enteresan geçti. Biliyorsunuz tatildeyim ve yediklerime dikkat ettiğim için kilo vermeye devam ettim ancak
cumartesi pazar çooook iştahsızdım midemde bir sorun oldu galiba
Cumartesi sabah kahvaltıda cornflex
öğlen domates salatası
akşam döner yedim fakat döner eşimi de beni de çok fena yaptı çıkardık hepsini
Pazar klasik kahvaltı yaptım 2 dilim ekmek
1kk beyaz beynir
3 zaytin doates vs..
Öğlen domates peynir sandiviç
Akşam 1 armut, bir salkım üzüm
FAKAT BUNA RAĞMEN İKİ GÜNDÜR SÜREKLİ KİLO ALIYORUM MORALİM ÇOK BOZUK SEBEBİ NE OLABİLİR bu sabah 59.9 geldim, bu menü ile mümkün mü? Regl dönemim de değil......
Bu sabah
1 kase kornflex yedim sevgiler
Ne olur fikrinizi yazın sinirlerim bozuldu
cnm hormonlardan işte ya. yağ da olsa su da olsa hormonlar herşeyi alt üst edio.üzme tatlı canını .ilaçlrla bi düzene girersin verirsin elbette.Rahatsızlığımdan dolayı dedi ama bilemiyorum tabii.. evet hepsini gösteriyor canım.. 700 gr ı yağ, birazı su, birazı da kas işte...
Ben de anlamadım Fambık nasıl yağ birikiyor bende.. kaçamağı abartıyorum demekki.
Bakalım 3 hafta kaçamaksız gitmeye çalışacağım ama bayram da mümkün değil tabi..
hala bazı şeyler anlaşılmamış az yenince k,lo verilecek sanılıo.Sağol canım, ben de biliyorum bir şekilde gidecek elbette, ama bu kadar yemeye düşeceğine ibre yükselince deliriyorum işte.
Bi de reglim yakın bir de pazartesi... gerildimmm
fambığım ben ekmeğin çok abartılmadığı sürece kilo aldıracağını düşünmüorum aksine bi sürü vitamn mineral var. bak bunu tecrübe ettim 8 dilim ekmek yediğim oluo ama kilom aynı. bence bizlere k,lo yapan yani bu kilolu hallere gelmemizi sağlayan şeyler kızartmalar yağlı hamur işleri şerbetli tatlılar bide maşşallah biz yedkmi abartıruz bunları. yani ben eskiden öyledydmim hem zararlı bişi yiorum hemde abartıorum madem canın çekti al bi parça çekil dimi. ama yok iice tıka basa dolrucam karnımı bence bize kilo yapab bu şeklde zararlı şeyleri fazlasyla yemek.süt ürünler toplamda 2 su bardağı kadar tüketüyoruz canım
ekmek hakkımız 5 dlm.
sebze yemeği 6-8 yk
bakliyat
4 yk et yemeği 3 avuç içini dolduracak kadar olacak
bir öğün et yediysen diğer öğün sebze olacak.
balık yenecek
haftada 1 kere
3 kere kırmızı,3 kere beyaz et olacak.
3 porsiyon meyven olacak
kahvaltıda
yeşilliği ihmal etme.ben haftaiçi kahvaltımı çok sade yapıyorum mecburiyetten ama haftasonu kuvvetli yerim,herşey vardır,yumurta,nane,maydanoz,kayısı,ceviz vs.
menülerinde çorban ,yemeğin,salatan,yoğurdun olsun.
yiyemiyorum fazla geliyor dersen
ekmek hakkını sabah kullan
öğle akşam ekmek yeme.
hafasonu kardeşimin litvanyadan arkadaşı geldi,
çok güzel uzun boylu bir kız,kilosuda gayet iyi ,fit görünüyor.
türkler çok ekmek yiyo,biz sade kahvaltıda yeriz dedi.
ttatlılarınızda çok tatlı diyo.
hiç obez yokmuş oralarad gazyet sağlıklılarmış,
beslenemin anaahtarı bu galiba
hamurişi ve tatlıyı kesmek
fambığım ben ekmeğin çok abartılmadığı sürece kilo aldıracağını düşünmüorum aksine bi sürü vitamn mineral var. bak bunu tecrübe ettim 8 dilim ekmek yediğim oluo ama kilom aynı. bence bizlere k,lo yapan yani bu kilolu hallere gelmemizi sağlayan şeyler kızartmalar yağlı hamur işleri şerbetli tatlılar bide maşşallah biz yedkmi abartıruz bunları. yani ben eskiden öyledydmim hem zararlı bişi yiorum hemde abartıorum madem canın çekti al bi parça çekil dimi. ama yok iice tıka basa dolrucam karnımı bence bize kilo yapab bu şeklde zararlı şeyleri fazlasyla yemek.
canım dediğine katılıyorum.
bende çok abartılmadan ekmek yenemsi gerektiğini düşünüyorum.
bu biizm kültürümüzzz,alışkanlık işte onlar gibi olamayız tabi.
benim kastetiğim börek,çörek kurabiye ve yemeklerde yenen aşırı ekmek.
belki bunalrıda az miktarda yemek kilo aldırmaz ama onlar gibi fit olamıyoruz nedense,genetik midir yada bilemicem ama
kilomuz aynıda kalsa şu göbek gitmel bilmiyor.
onların sallanan bir tarafları yok gayet fitler
berilcim bana sadece uyarmak düşer.
kukime katılıyorum,birşeyleri bıkmadan usanmadan söylüyosun ama karşındaki yine bildiğini okuyorsa.seni dikkate almıyor demektir onun içinde açıklama yapmamızın bir mantığı yok.
send euuzn zamndır burdasın zaten neyin ne kadar yenmesi gerektiğini sende çok ii biliyorsun,sana söylememize gerek bile yok aslında ama emeklerin boşa gitmesin diye tüm çabamız.
umarım herkes kilolarından kurtulur ve birdaha geri almamak üzere sağlıklı beslenemyi yaşamına yerleştiri.
yoksa ömür boyu bir tas çorbayla yaşanmaz
cnm evet birazda genetik işte. ruslar da öle ya ince ve uzunlar hepsi . bazı ırklar öle. bizim yapımızda var yani bizim sülale de zayıf insan yok kadının dan tut erkeğine 4-5 yaşındaki çocuklara kadar herkes da bir göbüş bir kilo var. mesela kuzenler arasında en zayıf benm düşün yani kilo vermeden öncede öle neredeyse en zayıf bendim .
hatta bi kere kuzenim küçükken fırında biriyle karşılaşmış sen .....larfdanmısın demiş.( bizim sülale konyada bilindikdir) o da evet nerden bildiniz demiş . kadında kalıbınızdan belli demiştööbe töööbe. gülemrisn ağlarmısın.
napalım allah da bizi böle yaratmış sağlıyız şükür elimz ayağımız yerğinde ya incecik manken gibi olsaydıkda biz azamız eksik olsaydı dahamı iyiydi mazallah.
şükürler olsun bu günümüze . fazla kilolarımızda gi,diyor şükür sporlada desyeklioruz elimzden geldğince daha ne olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?