60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkeslere günaydınlar güzel günler hepimizin olsun, bugün tatilimiz bitiyor önce kayınvalidemin yazlığına yarın da istanbula evimize dönüyoruz.

Şimcik Güneşimle baboşumuzun uyanmasını bekliyoruz sonra çıkacağız bugün pek diyete uyabilceğimi sanmıyorum kaçamak günü.

Babaannesi Güneşi çok özlemiştir güzel yemekleri ile bizi bekler

herkese günayyyyyyyyyyyyydın.
dün akşam iftara davetliydik.iiftara gitmeden 2 adet incir yedim.ftarda,
1 çatal ucuyla pilav,
1 çatal ucuyla etli çiğ köfte,
2 kaşık çacık,
1 seçe parmağımdan daha küçük tavuk,
1 adet közlenmiş biber,
avuç içi kadar lavaş ekmek arasına azıcık patlıcanlı kebap koydum yedim bu kadar..

daha sonra 2 bardak çay içtim.
daha sonra kayınvalidemler yeni gelinimizi bayram alışverişine götürdüler.bayramın 3. günü nişan var.ben gitmek istemedim 10 kişi toplanıp çıktılar bende eve geldim.1 adet incir gene yedim.suyumu içip uyudum saat 10:30 da...

sabah kahvaltım:
2 kaşık süzme yoğurttan yaptığım peynir,
2 adet salatalık,
avuç içi kadar lavaş ekmek.
daha sonra kreşe giderken eşim kızaıma puaça aldı.sıcacık buramburamdı 1 tanede puaça yedim.

Son düzenleme:

Famirim bunlar benim hamilelik kiloların yürüyüşle biraz da dikkat ederek gitti ben çok stres yaptım hiç kiloya alışık olmadığım için dün yazdıklarının okudum rahatladım ödemimin bir kısmının attım sayenizde fikirleriniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim

Haklısın arkadaşım ben biraz takıntı yaptım kilolarımı hemen dünyam yıkılıyor bugün belli bir kısmı gitmiş mutluyum

iyi k varsınız ben 3 ay önce diyetisyene de gittim ama bu kadar verim almadım

Ancak istanbula gidince o listeyi burada da baylaşacağım hatta gene ona uyacağım yavaş ama sağlam gidiyorsun 2 ileri 1 geri olmuyor

Günaydın Hugocuk.. Fazla evham yapmak iyi değildir hamilelikte, hamileliğinin tadını çıkaramazsın ama bu sefer iyi olmuş,
görmüş rahatlamışsın... Gözünaydın diyeyim...

Günaydın cimcime, afiyet olsun...

Günaydın Kızlar..
dünün raporunu vereyim hemen...
sabah: 1 dilim denge ekmek, 1 domatiz, 1 kırmızı biber, 1 çarliston, 1 kk beyaz peynir, 1 bardak çay
ara: yarım elma, 1 fincan yeşil çay
öğlen:1 dilim denge ekmek, 1 domatiz, 1 kırmızı biber, 1 çarliston, 2 kk beyaz peynir, 2 yk patlıcan salatası
ara:yarım elma, 1 fincan yeşil çay
akşam: 5 yk patlıcan yemeği, 1 yk salata, 1 dilim denge ekmek
ara: 10 findık, 1 fincan nescafe

2,5 litre suyumu da içtim, yarım saat sporumu da yaptım...

Afiyet olsun Kuki...Ne güzel işlerini de yapmışsın.. benim ev aldı başını gidiyor hiç elim değmiyor yaa..
Dün ben de giremedim foruma..

canım benim afiyet olsun...

afiyet olsun canımmmm...

günaydın kızlar
dün tamm alıntılarımı yaptım cvp yazıcaktım site eyvallah didi :84::84::84:

Merhaba Yo Yo Yo..
nasılsın demeyeceğim İzmir dönüşü ve iş... Iyyykk durumdasın zannımca..

hoşgeldin canımm..
nasıl geçti kaçamak tatil...
sonrası işe başlamak ölüm tabiiii,bugünü kolay atlatman dileğiyle...

sagolun kızlar teşekkür ederim. pek bi mini tatil oldu. cuma eşim otele geldiinde saat dört olmuştu cuma günü çalıştı çünkü. bende yalnız takıldım izmirde. hatta bi ara ecrini arasam mı acaba dedim ama zaten cep telide yoktu ki. ne bileyim eccük sıkıldım. gezdim biraz alsancakta filan. sora eşim geldi akşam yimee yidik. izmir serindi. cumartesi foçaya gittik ama deniz soguktu hava da soguk esiyordu. ama ben inat ettim denize girdim. çok güzeldi deniz terrrtemizz. ama çok rüzgarlıydı hemen açılıyordun. yarım saat kaldım kalmadım denizde ama cildime çok iyi geldi. deniz olayını seviyorum yaaa

uyduruk mneülerimle aranızdayım evet
iftarda
yarım kıymalı pide
5-6 yk sebzeli pirinç pilavı
2 köfte
uyduruk garip bir tatlı(1 kk kadar)
3 adet lokma tatlı
1 top dondurma
domato

sahurda
2 dlm pide
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
1 yumurta
2 hurma
sınırsız çayyyy

Son düzenleme:
afiyet olsun canım benim.

canım kısa ve yanlız geçen bir tatilde olsa yinede değişiklik iyidir...

Afiyet olsun Fambığım da.. tatlının dibine vurmuşsun gene..

Yo YO YO dün site bize şaka yaptı, hepimiz kaldık dışarıda ...
Olsun kızım tatilin kısası uzunu olmaz.. tatil işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…