60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım kısa ve yanlız geçen bir tatilde olsa yinede değişiklik iyidir...

sagol cimicomcum. valla cuma saat dörde kadar yalnızdım sonrasında eşim sagolsun hiç yalnız bırakmadı beni

Yo YO YO dün site bize şaka yaptı, hepimiz kaldık dışarıda ...
Olsun kızım tatilin kısası uzunu olmaz.. tatil işte...
valla iyi geldi tatlım ama tadı damagımda kaldı yaa

Aha bi tek ben kalmışım, bide kendi kendime yazışıyorum..
Çatlak mıyım neyim...

hee öylesin sen bile yazmışsın eccük çatlak diyeee

Günaydın kızlar.. dün sabahtan 14.30 a kadar hastanedeydim.. göğüs hastalıkları ve fizik e göründüm. hayatta aklıma gelmez dediğim şey çıktı Astım olduğumu öğrendim. solunum fonksiyon testinde çıktı . artık ilaç kullanacağım. sol kolumda zaman zaman çok ağrım oluyordu ama önemsemiyordum. muayenede kolumda sinir sıkışmasından şüphelendi doktor. haftaya randevu aldım emg çekilicem. pofff ben bişey çıkmaz diyordum ama duyunca baya şaşırdım. hastaneden çıkınca kızılay a gittim ne zamandır görmüyordum gezdim biraz. böyle işte..

Geçmiş olsun canım allah şifa versin

Bi 3-4 ay önce de bu grupta yazmıştım ama katılamamıştım sizlere.. Bu sefer katılabilcem sanırım :)
O zamanlar 69 kg idim, şimdi 65,4 ama hedef 60.. ileri :)

Bu sabah 1 fincan yeşil çay içtim ve 2 atne kepekli grissini yedim..
Öğlen kepekli sandviç ekmeğine domates-peynir yicem yanında yine yeşilçay içerim, ya da ayran..
Akşam üzeri 3-4 gibi yine 2-3 tane kepekli grissini ve 1 fincan kahve (şekerli) :)
Eve gidince de çorba salata yicem yine 1-2 dilim kepek ekmeği ile..
sürekli su içersem bi de olcak heralde, azimliyim, başarıcam..
Bi de şu zayıflama takvimini profilime eklesem ne güzel olcak

Çok Geçmiş olsun canım...

Öncelikle hoşgeldik, sonrasında da biz burada sağlıklı besleniyoruz canım.
Kimimiz diyetisyen yardımıyla kimimiz kendi kendinin diyetisyeni olarak ve birbirimize destek olarak zayıflıyoruz.
Ve senin menün çok az.
Biz burada şunu öğrendik ki az yiyerek zayıflanmıyor. düzenli ve sağlıklı yiyeyeceklerle bu iş oluyor.
Bizim menülerimize bakarsan görürsün..

canım benim hoş geldin.dediğin gibi inşallah daimi olursun.ama canım benim bu menün de ney böyle et sebze hiçbirşey yok meyve bile yok böyle olmaz ki.baklagillerden herşeyden yiyeceksinki verdikten sonra tekrar almayasın.

canım benim çok geçmiş olsun...yaa...inşallah kolun temiz çıkar...

günaydın datlularım benim bugün nasıllsınız?nilmısracım çok geçmiiş olsun.allah şifa versin.hamileyken bende astım olmuştum.doktor hamilelikte hormanlardan olabilir doğumdan sonra gel film çekelim dedi halen gitcem gidemedim bitürlü.hamileyken astım spreyinden kullanmıştım.çok zor bişy.umarım kolundada önmeli bişy yoktur cnm.
sabah kahvaltım
2 bardak açık şekersiz çay
1 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim ince peynir
domates salatalık
3 ceviz
ucundan tahin pekmez ve bal.
ara
1 tane activa

Hoşbuldum teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için ama valla ben o kadar yiyince kg alıyorum vermek yerine.. Tüm diyetisyenler vs. anlatıyor az ama sık yiyin diye ama ben bunu ne zaman denesem bi bakıyorum vermek yerine almışım.. Sonra morelim bozuluyo tabi..Vermem gereken bi 5 kg var ama az kiloyu vermek daha zor zaten.. Kırmızı et yemiyorum, sadece tavuk ve çalıştığım için de öyle güzel menüler hazırlayamıyorum kendime..Bu arada ara öğün olarak meyveli yoğurt var yazmayı atlamışım.. Hayırlı olur inşallah

şimdi çalışıyosunya gerçi biliyosundur ama ben yinede söyleyeyim ben bilmiyodum çünkü yeni öğrendim
sandalyede otururken sandalye dizin arka kısmını kesmeyecekmiş çok önemliymiş kan dolaşımını engellermiş
seninki ne kadarlık şimdi
birde yazında okudum üzüldüm bebeğin takatı yok filan demiş doktor
şunu diyeyim zaten eğer sağlık sorunu varsa tutulan oruç bünyeye zarar veriyosa tutulmamalı dinimize göre
ya sonra tutarsın yada parasınıı verirsin
sen oruç tutup bebeğini üzerek günaha giriyosun sevap edeyim derken
seninki büyüdü artık çok dikkat etmen lazım
benimki bile oynayıp duruyosa seninkini düşünemiyorum bile
vitamini fazla kaçmış benimkinin oynayıp duruyo eller kollar hiç durmuyo

evet eğlenceli

ultrasonda bakmak için insan çok hevesleniyo

merhaba. benim boyumdasın.. arkadaşım kilo vermek istiyorsan aceleci olma ve öğünlerine çeki düzen ver. böyle beslenmeye devam edersen sağlığından olursun. 15 kilo 2,5 ayda verilmez ki.. verilse de yanlış yerlerinden verirsin. bizi takip et menülerini tam olarak paylaş uyarılarımızı dikkate al. o zaman vermeye başlarsın.

canım havalardan da olabilir iştahsızlığın.. eylülde ekimde değişebilir yemek düzenin. mesela ben yaz geldiğinden beri biraz garibim. dün sadece akşama kadar 2 bardak çay - 1 tost yedim. akşam üstü süt içtim. su hiç içmedim. garibim yani.

üzülme ycl m. bu kiloyu yediğin için almadın sonuçta. İnşallah tedavin iyi sonuç verir. geçmiş olsun canım.

canımcım çok geçmiş olsun kuzuna Allah acil şifalar versin. bu kuzular hasta olunca mahvoluyoruz biz.. kilon regl öncesi fazla çıkmıştır doğal yani..

yivrum bana diyetisyen 7-8 kaşık sebze yemeği veriyo 3 avuç içi hayası büyüklüğünde köfte veriyo ve bunlarla zayıfladıım sen çatal ucuyla yiyosun
çatal ucu sanamı yetecek bebeğemi
kilo almayayım diye kötü sonuçlar olacak allah göstermesiin
sen kilo all
sağlıklı all
vermek kolay
meyve yee az yağlı sebze yemeklerii etlerrr salatalar az yağlıı vs.. yee aldığın kilo bebeğin olsuuun
düzensiz eksik beslenmede erken doğuma vs.. kötü şeylere sebep oluyoo

günaydın bebişim
heee bebişii gördüüm iyi geldii

geçmiş olsun canım
sana tavsiyem harnup pekmezidir inanılmaz nefes göğüs açar hergün 1 tatlı kaşığı yee hemen farkı anlarsıın
sigara içmiyodun demii :44:

kahvaltım: 2 dilim beyaz ekmek 1 haşlanmış yumurta domates salatalık doğradım içine kekik nane koydum azda zeytinyağı gezdirdiim, 4 siyah zeytiin 1 bardak yüzdeyüz narsuyu( içim yanmıştıda )

arada 1 şeftalii ve üzüm yediim 2 porsiyondu meyve :97:

şimdi şekersiz türk kahvesi içiyoruum öğleye tavuk olurr ekmekle
akşama kıymalı yeşilfasulye 7 kaşık olur 2 dilim ekmekk ve booll salata olacak rokalı tabee pazarda roka varsa :97:

arada 1 bardak kefir 1 meyve ceviz olur 3 tane
gecede 2 porsiyon meyve olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…