Hacerciğim hatta o marka iyi değil biz onu getirtmiyoruz vb.şeylerde diyorlar...ben inanmıyorum tabi ama yine de bulamadım en az 3 aktara baktım...
Aktarların ellerinde olmayan ürünlere attıkları bu iftiraları da hiç anlamam doğrusu zemuszemus
Yoksa yok diyin kardeşim neden kötülüyorsunuz ki benneyaptımki
Sen hangi marka aldın canım ?
aynen öyle canım...hiç sorma naturoil diye bir marka ...çok ucuza aldım...hatta kutusu bile yok...aktar kutusu olmaması ile de ilgili komik bir bahane uydurdu...yine de ucuz nasıl olsa almaktan birşey kaybetmem diye aldım...ama kullanmak içimden gelmiyor...
ayy insan vücuduna sürmekten de çekiniyor
istersen ben sana yollayayım buradan canım
merhaba derinimmmmm,nasılsın kuzucum opuyorumnanaktanbeneğim sen aktarına güveniyormuşsun biliyorsun ben de sana güvenirim...:asigim:şu aktarının verdiği yağ hangi marka bizimle paylaşır mısın...yasak mı acaba diyeceğim ama her yerde marka yazıyorlar daha çok mecit efendiyi yazmışlar...Hacer de yanlış hatırlamıyorsam o markayı öneriyordu...ben aktarlara sordum...bizim burada hiç o markayı satmıyorlar...duyulmamış bir markanın lahana yağını aldım...onuda 2-3 kere kullandım bıraktım...:çok üzgünüm:
canım şu yaptığın walk at home çok güzele benziyor...benim hiç yürüyüş yapma imkanım yok...aslında ben de indirebilsem süper olurdu...ben maalesef indiremiyorum...:1no2: çok beceriksizim bu konuda...:çok üzgünüm: ben de indirdim 2 tane ama 2-3 dk.sürüyor...şimdilik başa alır alır yaparım artık...
aramızdasın zaten...hoş geldin...a.s.
Saracığım çok geçmiş olsun sanada...kendine dikkat et...ne kadar zayıflamışsın...53.5 süper...:lepi:
merhaba derinimmmmm,nasılsın kuzucum opuyorumnanaktan
canım aksu vital aldım ben..içinde yüzde 2 oranında limon yağı var ve sağlık bakanlığı onaylı...
ben bi kullanayım (kobayınız olurum ben sizin:roflol::roflol:)sonuçlarını paylaşıcam bitanecim...
Ben bu kış 67 kilo olmuştum Yaklaşık bir aydır spor yapıyorum 63 kilo oldum.Sporun faydası çok varmış herkese önerririm,
sudecim sen zaten lahana yağı kullanmıyomuydun yoksa benmi yanlış hatırlıyorum?peki bu lahana yağını günde bir kez mi kullanabiliriz
.hoşgeldin Qkız:))gerçekten çok zayıf görünüyosun..
kızlarrr sizde de öyle mi oluyor:herkes kilo vermişsin diyor ama ben inanamıyorumhala kocaman görüyorum kendimiiii
benekli ablamın bır önerısı vardı. bana cok yaramıstı zamanında kılo vermem durdugunda. 2-3 gun bıraz fazla ye. 200-300cal. kadar fazla al. bünyen şaşıracak böylece.sonra diyetıne kaldıgın yerden devam ettıgnde en gec 1 haftaya kilo vereceksın..merhaba kizlar nasilsiniz ecaba beni araniza kabul edermisiniz/ben zayiflamak isteyenlerin topigindeyim gecen seneden beri zayiflamak adina bazi seyler yaptim ve 74 den 68 indim ve simdide 68-67 arasi gelip gidiyorum kilo vermem durdu ne yapmaliyim.yardiminiza ihtiyacim var sizler neler yapiyorsunuz zayiflamak icin?
Ay kızlar valla canım çıktı.. Deli gibi spor yaptım valla..
Önce 30days shred i yapii m dedim. Ama ben yapımıyorum onu.. Dalağım şişti bu sefer.. Yok yok o bana yaramıyor. 10 dakika zor dayandım yani.. Neyse biraz dinlenip callanetics imi yaptım.. Bittikten sonra baktım enerjim var daha. Su walk at home olayına bayıldım valla. Tam benlik.. 2 mil de öyle yürüdüm.. 2 mil yaklaşık 3,200 km ye denk geliyormuş.. Sonra ılık bir duş aldım.. Şimdi çilekli soyasütümü içiyorum. (Valla son aldıklarım çok bereketli çıktı farketmişsinizdir.İç iç bitmiyor maşallah)
Şimdi biraz bişeyler izlerim yada biraz kitap okuyup yatıcam..
Canlarım benimm..
Herkese tatlı rüyalar, huzurlu bir gece diliyorum..opuyorumnanaktan
Ayyy kızlarr benim nevrim döndü yemin ederim
2 gündür tatlı tatlı tatlı diye diye divane oldum resmen
Dün bir magnum yedim bademli
Bugün dayanamadım artık, reglimin ilk günü ondan sanırım
Anneme az önce cevizli irmik helvası yaptırdım
Kendimi tutabilir miyim bilemiyorum
Aş mı eriyorum bu ne yaaa delikafadulden
ben şu boğazıma dur demeden...ne yapsem zayıfllayamıcem....yiiip yatma huyumdan vazgeçmem lazım duba olmadan önce
merhaba derinimmmmm,nasılsın kuzucum opuyorumnanaktan
canım aksu vital aldım ben..içinde yüzde 2 oranında limon yağı var ve sağlık bakanlığı onaylı...
ben bi kullanayım (kobayınız olurum ben sizin:roflol::roflol:)sonuçlarını paylaşıcam bitanecim...
bitanemmmm neden 1 ayda 5 kilo???merhaba birtanem...ben çok iyiyim asıl sen nasılsın moralin düzelmiştir umarım...:1hug:
şu anda bir yandan egzersiz yapmaya çalışıyorum bir yandan da burayı takip ediyorum...
sırnaşık şey (geri kalmaya gelmiyor...sayfalar hızla akıyor....) ben de merakla cevabını bekliyordum...teşekkür ederim yazdığın için...a.s. ilk fırsatta bakacağım...1 ayda 5 kilo vermem lazım... ama 4-5 ayda ancak 5 kilo verebildim ne yapacağım bilmiyorum...:a015:
benim aldığımın prospektüsünde günde bir defa bir saat yazıyor canımkullanıyorum işte o yüzden soruyorum günde sadece bir kez mi kullanabiliriz
bitanemmmm neden 1 ayda 5 kilo???
eğer gerçekten çok önemliyse sana bi diyet önereceğim amaaaaa önce bana bu diyeti sadece 15 gün yapacağına sonra sağlıklı beslenmeye geri döneceğine söz vereceksin:)
şincikkkk 15 gün boyunca:
sabah yarım kilo meyve,öğlen bir kilo meyve(incir,üzüm,muz hariç),akşamları dönüşümlü olarak köfte(ekmeksiz yapılacak),tavuk,balık yanında bir tatlı kaşığı zeytinyağı eklenmiş yeşıl salata yiyecesin..(et,tavuk ve balık miktarı 200 gr olup ızgara olarak yenecek)
ara öğün yok ve booool su içilecek..
ayyyy çok insafsız gördüm kendimi kötükedihüso
prensesim yanlış hatırlamıyorsam 100 gr karpuzun cal 30 civarlarında..yarım kg yiyorsan alacağın kalori 150 olur ki hemde nasıl zayıflarsın...ablacım,
sana bir sey sorucam.. ben bu ara azıcık sıkıyorum kendımı.haftasonu aldıgım kıloları vereyım dıye..
mesela bugun yedıklerım;
sabah 1 dl kepek ek. 1kk peynır. domates,salatalık,biber
10 kadar çilek
bır tabak nohutlu patlıcan yemegı(1 tatlı kasıgı z.yagı ile) minik bir kase yogurt(aksamüstu 5 gıbı yedım)
aksam da 8 de bır buyuk tabak karpuz yedım. yürüyüse cıktım. geldım.
karpuz cok şişiriyor ve acıktırmıyor. ögle yemeklerını gec yiyip sürekli karpuz yesem aksamları..kilo verdırır mı? yoksa bu karpuz kalorili mi? sekerli bir meyve pek yemeyın dıyorlar. ben kocaman tabakta yiyorum. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?