60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hacerciğim hatta o marka iyi değil biz onu getirtmiyoruz vb.şeylerde diyorlar...ben inanmıyorum tabi ama yine de bulamadım en az 3 aktara baktım...

Aktarların ellerinde olmayan ürünlere attıkları bu iftiraları da hiç anlamam doğrusu zemuszemus
Yoksa yok diyin kardeşim neden kötülüyorsunuz ki benneyaptımki
Sen hangi marka aldın canım ?

Aktarların ellerinde olmayan ürünlere attıkları bu iftiraları da hiç anlamam doğrusu zemuszemus
Yoksa yok diyin kardeşim neden kötülüyorsunuz ki benneyaptımki
Sen hangi marka aldın canım ?

aynen öyle canım...hiç sorma naturoil diye bir marka ...çok ucuza aldım...hatta kutusu bile yok...aktar kutusu olmaması ile de ilgili komik bir bahane uydurdu...yine de ucuz nasıl olsa almaktan birşey kaybetmem diye aldım...ama kullanmak içimden gelmiyor...

ayy insan vücuduna sürmekten de çekiniyor
istersen ben sana yollayayım buradan canım

merhaba derinimmmmm,nasılsın kuzucum opuyorumnanaktan
canım aksu vital aldım ben..içinde yüzde 2 oranında limon yağı var ve sağlık bakanlığı onaylı...
ben bi kullanayım (kobayınız olurum ben sizin:roflol::roflol:)sonuçlarını paylaşıcam bitanecim...

Ben bu kış 67 kilo olmuştum Yaklaşık bir aydır spor yapıyorum 63 kilo oldum.Sporun faydası çok varmış herkese önerririm,

merhaba birtanem...ben çok iyiyim asıl sen nasılsın moralin düzelmiştir umarım...:1hug:
şu anda bir yandan egzersiz yapmaya çalışıyorum bir yandan da burayı takip ediyorum...
sırnaşık şey (geri kalmaya gelmiyor...sayfalar hızla akıyor....) ben de merakla cevabını bekliyordum...teşekkür ederim yazdığın için...a.s. ilk fırsatta bakacağım...1 ayda 5 kilo vermem lazım... ama 4-5 ayda ancak 5 kilo verebildim ne yapacağım bilmiyorum...:a015:

selam arkadaşlarrrrrrrrr opuyorumnanaktan
ben bu sabah yarım simit yedim peynirle birlikte
öğlen azcık pilav yarım kase yoğurt yedim
akşamda yarım tabak izmir köfte bir kase cacık bir dilim ekmek yedim.
inş bu haftanın sonunda 1 kilo daha vermiş olurum :dance: :dance:
hepinizi öpüyorum iyi geceler opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

LUNACIM bişey daha söylemek istiyorum sana..lütfen yanlış anlama, amacım akıl vermek değil ama çocuklar söz konusu olduğunda gözüm hiçbirşey görmüyor:)eminim sen de biliyosundur,oğluşuna verebileceğin en önemli şey kitap okuma alışkanlığı...şu anda okumayı bilmiyor olsada -eğer mümkünse-her akşam tüm ailenin katıldığı okuma saatleri düzenlersen(baba okur yada sen okursun o dinler),bir süre sonra alışkanlık haline gelir...inan bana eğitim hayatında en başarılı olan çocuklar okuma alışkanlığı kazanmış çocuklar..her anlamda farkediliyorlar...

[QUOTE=AttaQue;7338679]Teşekkür ederim mavicim ,çok naziksin. a.s.

Mersii

O senin güzelliğin tatlımm :içelim:

Geçmiş olsun , çok güzel bi geceymiş ama işte midende sorun olunca sonu kötü bitiyo ne yazık ki.. Dikkat et canım , annecinin de elleri dert görmesin , gerekeni yapmış hemen. Benim annem benden uzak :çok üzgünüm: , umarım kilo almamışsındır canım dualarım seninle..

Teşekkürler bitanem , belli oluyorsa ne mutlu bana , zaten bu hafta sonu annem zafiyet geçiricem ye ye diye ağzıma tıkmadığını bırakmadı Allahtan kilo almamışım , dikkat ediyorum stresliyken alıyorum yemesem bile , kafam rahat olunca yemiş bile olsam kilo almıyorum..
Bu arada doğum günlerimiz bile aynı çıktı görüyo musun , çok dikkatlisin valla tebrik ederim. 23 Ağustos doğumluyum ,yıllarca kendimi Başak sandım bende kaydirigubbakcemile3 yükselen Başak , normal burcum Aslan-Başak ikisi de var , tebi Aslan baskın bende.. Aynı gün doğum günü kutluycaaaz hihoyyyt , e valla bak böle yaparak bizi daha da bi meraklandırıyosun koy şuraya afilli bi fotonu gözümüz gönlümüz açılsın yahu.

şekerim kusura bakma ne fotograf cektırmesını severım, ne de böyle göz önünde olmayı.. ayrıca burda takıldıgımı bılen bır erkek arkAdasım var.. bela buluruz artık öyle bişi yapsam.. suratımı kapatsam bile tartısırız eminim yani..

ama bak ikimizde istanbuldayız olmadı biz senle bulusuruz delikafadulden kaydirigubbakcemile3

mavicim ben hep söylüyorum bıktınız belki ama stepper canım bak çok memnun kalıcaksın eminim , kipalarda 50 tl. ya satılıyor şu anda..

canım stepper parklarda da oluyor. bana cok hafif geldı. denedım de.. fazla yuklenmıyor gıbı.. ama belkı senınkı kalıtelıdır bilemem.cunku parklardakı cok alcak gıbı..hiç zorlamıyor bacagı.. kipaya gidersem bakıp inceleyecegım.

Kesinlikle doğru , sürekli yapılmaması gereken ama işe yarayan bi yöntem

Süpersin canım , darısı başımıza..
Geçmiş olsun bu arada.
[/QUOTE]

hoşgeldin Qkız:))gerçekten çok zayıf görünüyosun..
kızlarrr sizde de öyle mi oluyor:herkes kilo vermişsin diyor ama ben inanamıyorumhala kocaman görüyorum kendimiiii
.

evet ablacım ya. etrafımdaki herkes ''dur!" dedi. ben hedefimi aşagı mı ceksem dıye düsünüyorum.ben hala yeterince sıkı değilim,göbegim var,bacagım kalın dıye söylenıyorum..

benekli ablamın bır önerısı vardı. bana cok yaramıstı zamanında kılo vermem durdugunda. 2-3 gun bıraz fazla ye. 200-300cal. kadar fazla al. bünyen şaşıracak böylece.sonra diyetıne kaldıgın yerden devam ettıgnde en gec 1 haftaya kilo vereceksın..

sekerim ben de level2sını yapıyorum. hatunlar dehşet!! kan ter içinde kalıyorum. başım falan dönüyor.hoplayı zıplamaktançhergun yapılacak birsey deıl. 2 gun yaptım yarın ara vericemona. ama bence cok etkılı olacak.. ne de olsa cok zorluyor...

off ne yenir simdi o helva...
regl dönemi hepimiz aynıyız kuzum.. şaşırıyoruz...

ben şu boğazıma dur demeden...ne yapsem zayıfllayamıcem....yiiip yatma huyumdan vazgeçmem lazım duba olmadan önce

benim de... bayılıyorum gece atıstırmalarına...

kıyamam ablama... sen gene baslangıc için az az sür ablam ve geniş bir bölgeye uygulama.. ben de Luna ve sen gıbı tereddüt yasarım böyle seylerın ilk kullanımında
..

bitanemmmm neden 1 ayda 5 kilo???
eğer gerçekten çok önemliyse sana bi diyet önereceğim amaaaaa önce bana bu diyeti sadece 15 gün yapacağına sonra sağlıklı beslenmeye geri döneceğine söz vereceksin:)
şincikkkk 15 gün boyunca:
sabah yarım kilo meyve,öğlen bir kilo meyve(incir,üzüm,muz hariç),akşamları dönüşümlü olarak köfte(ekmeksiz yapılacak),tavuk,balık yanında bir tatlı kaşığı zeytinyağı eklenmiş yeşıl salata yiyecesin..(et,tavuk ve balık miktarı 200 gr olup ızgara olarak yenecek)
ara öğün yok ve booool su içilecek..
ayyyy çok insafsız gördüm kendimi kötükedihüso

ablacım,

sana bir sey sorucam.. ben bu ara azıcık sıkıyorum kendımı.haftasonu aldıgım kıloları vereyım dıye..

mesela bugun yedıklerım;

sabah 1 dl kepek ek. 1kk peynır. domates,salatalık,biber

10 kadar çilek

bır tabak nohutlu patlıcan yemegı(1 tatlı kasıgı z.yagı ile) minik bir kase yogurt(aksamüstu 5 gıbı yedım)

aksam da 8 de bır buyuk tabak karpuz yedım. yürüyüse cıktım. geldım.

karpuz cok şişiriyor ve acıktırmıyor. ögle yemeklerını gec yiyip sürekli karpuz yesem aksamları..kilo verdırır mı? yoksa bu karpuz kalorili mi? sekerli bir meyve pek yemeyın dıyorlar. ben kocaman tabakta yiyorum. a.s.

canım benim ilgilendiğin için çok teşekkür ederim ama ben hiç az bulmadım verdiğin listeyi.. ben sabahları zaten çok az yiyorum...ama artık az yemeğe alıştı bünyem sanırım...1 gr.veremiyorum...1 ayda 5 kilo çünkü 1 ay sonra İstanbul'a gideceğim...oraya gitmişken yeni giysiler almak istiyorum...şu halimle alsam bir anlamı olmayacak...zayıflayınca yine kalacak...ama çalıştığım için belli bir listeye bağlı kalmam zor görünüyor...:çok üzgünüm: liste için tekrar teşekkürler...kaydirigubbakcemile3

prensesim yanlış hatırlamıyorsam 100 gr karpuzun cal 30 civarlarında..yarım kg yiyorsan alacağın kalori 150 olur ki hemde nasıl zayıflarsın...
gerçek şu ki proteini arttırıp karbonhidratı en aza indirmek gerek amaaa onu da abartınca seratonin hormonumuzu baskılayıp mutsuz oluyoruz
en iyisi bizim yaptığımız bitanecim,herşeyden azar azar yiyip yavaş yavaş kilo vermek..daha doğru deyişle beslenme disiplini kazanıp bunu ömür boyu uygulayabilmek..
hem kim mutsuz bir zayıf olmayı isterki dimi:):)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…