60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eger gercekten cok dikkatli beslenmene ragmen kılo veremıyorsan, test yaptrdın mı? herhangı bır saglık sorunun olmasın.. tiroit yada polikistik over falan??? bence ihmal etme cnm ne kaybedersin?

fiumeciğim dün ablam da anlatıyordu karpuzun faydalarını...tam hatırlamıyorum ama aklımda kalan kısmı mutlaka aç karnına yenmeliymiş..genelde yemeklerden sonra yenir ya...ve bildiğim kadarıyla karpuz da diyette yenebilir..kahvaltıda da yiyelim dedik...hatta hemen yarın başlayayım...

Canım neden yanlış anlayayım.Sen bir eğitimcisin,bu konudaki her söz benim için önemli ama senin gibi ömrünü bu işe adamış birinin tavsiyeleri bin kat daha önemli benim için..Çok teşekkür ederim.Allah senin gibi bir idealist çıkartır karşımıza iyişallah...

Kitap okuma konusunda da elimden geleni yapıyorum.Biz her akşam maalesef bir arada olamıyoruz.Eşim haftanın 3-4 günü geceleri de (nöbet olayı) çalışıyor.

Ben oğluma daha doğmadan,karnımdayken kitap okumaya (ve klasik müzik dinletmeye) başladım hala da her akşam olmasa da (bu bir eksiklik biliyorum) sıkça okurum ve şimdiden güzel bir kitaplığı oluştu bile.Markete girdiğimiz zaman hemen gazete-dergi bölümüne uğrar,mutlaka bir masal kitabı ya da dergi alır.Evde merakla inceler ve okuruz..

Meraklı Minik adlı derginin müptelası (Okul öncesi çocuğu olanlara şiddetle tavsiye ederim),her ay alırız,dergiyi hazırlayanlar bölümüne kadar okuruz.Bu sıralar bırak evde kitap okumayı,tabelaların,araçların,kapıların üstündeki yazıları,herşeyi bize okutur oldu.Bazen çok yoruluyorum ama benim yakışıklıya belli etmemek lazım tabii,renk vermiyorum.

Ay konuyu dağıttım mı ne..Canım bence de başarının sırrı,kesinlikle okuma alışkanlığından geçiyor,ne güzel yazmışsın.Ne mutlu senin öğrencilerine ve ne mutlu senin yavrularına..Tavsiyelerini benden esirgeme ne olur...opuyorumnanaktan

eger gercekten cok dikkatli beslenmene ragmen kılo veremıyorsan, test yaptrdın mı? herhangı bır saglık sorunun olmasın.. tiroit yada polikistik over falan??? bence ihmal etme cnm ne kaybedersin?

canım ben de şüphelenmiyor değilim aslında...ama bizim işyerinde izin almak çok problem oluyor...o yüzden gidip test yaptıramıyorum maalesef...

fulyacım kesinlikle prensese katılıyorum...
gerçekten sıkı bir diyetle kilo verememen çok da normal değil güzelim
belkide insülin direncin falan var..
sen ihmal etme bunu bitanem,bi doktora görünüver..

Akşam 50 tane mekik çektim.Gecenin bu saatinde de walk at home (2 mil) yaptım..Vallahi süper terletiyor..İçim huzur içinde yatabilirim artıkın...

Regl olucam hafta sonu,vücut su toplamaya başladı.Farkediyorum.Bir de kistim yüzünden yasmin kullanmaya başlayacağım.Ya yaptığım rejimler boşa giderse ya kilo alırsam,off ağlamak istiyorum aklıma geldikçe...

güzel sözlerin için teşekkür ederim canım..
harika bir anne olduğun o kadar belliki...
eğer bir de televizyon denen aletten uzak tutabilirsen yavrunu çok güzel olur..ben yaklaşık 8 yıldır kendi hayatımdan çıkardım televizyonu,hiç izlemiyorum..çocuklarıma da haftada birkaç gün bir saat izlettiriyorum..
bir de mümkün olduğunca çok faaliyet içinde olursa gelişimi o oranda hızlı olur..bu yaşlarda en uygunu drama etkinlikleridir;hem duygularını özgürce ifade etmesine,hem de hayal dünyasının zenginleşip daha çok sosyalleşmesine katkısı inanılmazdır..

iyi geceler canlarım...Allah hepinizi tüm kötülerden ve kötülüklerden korusun... opuyorumnanaktan

hanımlar ii gecelerrrr . . .
fium öseline bakıverrrr . . .
aşkolsun sabunum yaaa((gelmek için benim yatma saatimimi bekledin:)
bi görüşemiyoruz kaç gündürumarım iyisindir..umarım mutlu ve huzurlusundur bitanecim opuyorumnanaktan
iyi geceleeeeer..

haklısın ablacım.. zaten bilirsin beni. hiç acele etmem.. beni hedefim 2010 ocaga dek kendımı içinde güzel hissedebilecegım bir vucuta sahip olmak. daha 6 ayım var. acelem yok. ben bu maratona 2009 ocakta basladım.uzun yıllar boyunca aldıgım kilolarımı ancak bir yılda verebilirim ,dimi ya?

ama karpuz cok güzel bir meyve.. cok sevıyorum. ben zaten kırmızı meyvecıyım. kıraz,çilek,karpuz,elma,böğürtlen,karadut.. hepsine bayılırım.neyseki cok faydalı gıdalar bunlar..
ben de öğün olarak tüketiyorum. bir de cok inandıgım birsey var. meyve ve protein beraber tüketilmeli.ben ac deilsem tek yıyorum. acsam karpuz ve tuzsuz peynır yıyorum. diğer favorilerim ise elma ve yogurt ve muz ile bir bardak light süt.

canım ben de şüphelenmiyor değilim aslında...ama bizim işyerinde izin almak çok problem oluyor...o yüzden gidip test yaptıramıyorum maalesef...
ama canım saglık bu.. keske bir yolunu bulsan.. seni yok yere panikletmek de istemıyorum aslında.umarım yoktur bir problem.

Tebrikler performansın için..

Bu arada bugun gökyüzünde Lunapiena! çıktı... çok güzeldi..izlemeye doyamadım. :CüvCüv:

Jasmin'i 4-5 yıl önce kistim için kullandım.Çok fazla ara kanama yaptı ama kilo aldırmadı. Düşük pregesteron içeriyor diye biliyorum ben.Diğer dogum kontrol hapları bana 13kg civarı aldırmıştı 6 ayda. Markayı hatırlamıyorum.Çünkü 13 yaşında falandım.Ama jasmin kilo yapmadı.

aşkolsun sabunum yaaa((gelmek için benim yatma saatimimi bekledin:)
bi görüşemiyoruz kaç gündürumarım iyisindir..umarım mutlu ve huzurlusundur bitanecim opuyorumnanaktan
iyi geceleeeeer..

motivasyon kraliçem benim canım ablacığımmmm . . .
bu saatlerde pek uğrayamıyorum malüm ...
ebay dan ayakkabı almaya gayret ediyorum başım döndü binlerce çeşit . . .

fisfisfis

Canım teşekkür ederim ben de...

Yalnız üzülerek belirteyim biraz tv alışkanlığımız var bizim.Aslında oğlum hiç izlemezdi tv.Ancak TRT ÇOCUK kanalı açıldı açılalı bizim de bu konuda tartışmalarımız başladı.
Bu hafta sonu yüzme kursuna başladık,bayılarak gitti iki gün,devam edeceğiz iyişallah..Dramayı ben de,oğluş da çok istiyoruz ama herhalde sonbahar da girişeceğiz bu faaliyete.
Canım tekrar teşekkürler..Sen bizim buralara falan tayin istesene yawww..opuyorumnanaktan

Aaaa o bendim işteeeee,Ege'de de ayrı bir havam olur vallahi ...zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktan

Geçen sene bir kez daha kullanmıştım ama biraz ödem ve iştah açıklığı yapmıştı bende.Bırakınca da normale dönmüştüm ama bu dönem geçici bir şişliğe bile tahammülüm yok be fiumecim..Aslında herşey beyinde,bu gün itibari ile kilo yapmayacak diye telkinde bulunmaya başlayayım bari...
:1rolleyespuyorumnanaktan

sabuncum özelden attıgım mesaj gıtmıyor.. canım tabiki sorabilirsin. beklıyorum.

canım teşekkür ediyorum ebay dan alışveriş yapmak istedim fakat çok yeterli değil bende dil, bazı şeyleri anlamadım sana soracaktım lakin geç oldu tabi yarın gündüzden buralarda olursan seni bu konuda yorabilirim . . .

tekrar teşekkür ederim . . .

yoncicim madem tr de değilsin neden bizi yanlız bıraktın bu kadar ?​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…