ben de sabuşum kac gündür yoktun ya pek...
neler yapıyorsun? ben bir gunde 2 kg alıp bir 1 kg vermelerle ugrasıyorum.. yaptıgım kacamaklar ııcn o kadar pişmanımki... neredeyse tövbe edicem kaçamağa...
Kanalturk'de Ebru Akel az sonra 0 kalorili dondurma tarifi verecek...İlgilenenlere duyurulur...:icecream:
Kanalturk'de Ebru Akel az sonra 0 kalorili dondurma tarifi verecek...ılgilenenlere duyurulur...:icecream:
canım ben göremedim sen bize tarifi verirmisin?
haklısın sekerim Allaha şükür bunlarla yasamıyorum hep.. zaten annem normalde hep saglıklı yemekler yapar..ama işte aile toplantıları olunca miktar ve cesıt nasıl artıyor.. alkol zaten cok kalorili(sarap haric ,o da yazın bayar,sıcakta sarap içilmezki...)Ne güzel yaa.... Bende öyle bi baççe istiyooommm..:çok üzgünüm:
Hmm yok tatlım en kısa zamanda verçez bu kiloları.. Yazın insan pek iştahlı olmuyo zaten yaa...hihoyyyt
Hoşgeldin Sadeceben.. Ayyynen sabıncıımın dediği gibi..
Aynı sülaleden bende de var tatlım.. Dolayısıynan bende her hafta sonu bir şekilde içiyorum.. Genelde yediklerimle dengelemeye çalışıyorum ama işte olduğu kadar..
Verirsin tatlım bende haftaiçlerini okadar verimli kullanmaya çalışıyorum ki.. Elimden geldiğince haftaiçi sabah kalkıp walk at home, akşam sa 30 days shred ve callanetics yapmaya çalışıyorum.. İş yerinde de hiç hareket edemiyorum çünkü..
Yemek olarak da tek kaçamağım gün içinde genelde 1 max oluyo. ama oda zaten kalorisi az diye..sırnaşık şey
haklısın canım. 1kgsundan kurtuldum. kalanından da yarına kadar insallah..
biliyorum takip ettim :1ninca: de ben pek kilo olduğunu düşünmüyorum fiu yani en kötü ihtimalle bile 500 gr ı şişliktir onun öle kolay alamazsın 2 kg bu nedenle kolay kaybedersin biliosun zaten çabuk alınan kilo çabuk kaybedilir yerleşmeden hemen bünyeden püskürt . . .
diet grupları başlığında kilo çizelgesi nasıl yapılır alt başlığı var oradan ulaşabilirsiniz . . .
canım ben göremedim sen bize tarifi verirmisin?
Veremiyorum canım.Gıcık şeyler.Alt yazıda 0 kalorili dondurma tarifi dendi,konuk geldi Alaçatı'da açacağı yerin (bu dondurmalardan satacakmış) reklamını yaptı..
Kusura bakmayın kızlar ama inanın tamamen onların suçu...Çok üzgünüm çoooksenağlama
Veremiyorum canım.Gıcık şeyler.Alt yazıda 0 kalorili dondurma tarifi dendi,konuk geldi Alaçatı'da açacağı yerin (bu dondurmalardan satacakmış) reklamını yaptı..
Kusura bakmayın kızlar ama inanın tamamen onların suçu...Çok üzgünüm çoooksenağlama
bu arada kızlar lıght cola hakkında ne düşünüyorsunuz hani onun kaloriside çok az ya ondan içebilirmiyiz acep
merhaba kızlar;
ya ben pek giremiyorum topiğe ve kaçamak üstüne kaçamak yapıyorum....
kafam çok karışık bir türlü konsantre olamıyorum hadi bunu da yiyim sonra şunu da yiyim sonra derken iyice uzaklaştım e tabi sizin uyarılarınızda olmayınca dağıttıjm iyice....
bu aralar pek yoğunum bir yanda vize pasaport uğraşıyorum bir yandan iş-ev ve bir yandan da ev arayışı içindeyiz acayip kafam karışık yardım,destekkkkkkkk
bisde öyleyis canım... kacırdık ama tutmaya calısıyoruz...
kıslaaar herkeşlerin her yazdığını okuyorum hatta alıntı bilem yapıyorum ama ya bi iş çıkıyo ya benim salak pc kitlenip kalıyo
ama hepinizin iyi olduğunu bilmek ve yeni arkadaşları görmek çok güselll opuyorumnanaktan a.s.
kıslaaar herkeşlerin her yazdığını okuyorum hatta alıntı bilem yapıyorum ama ya bi iş çıkıyo ya benim salak pc kitlenip kalıyo
ama hepinizin iyi olduğunu bilmek ve yeni arkadaşları görmek çok güselll opuyorumnanaktan a.s.
canım ben o şeyi cok sevıyorum. eskıden gunde 1lt icerdim. sımdı haftada bır bardak falan anca.. kısıtladım kendımı..
cokzararlı bence o. formulu bıle belırsız.. aspartam içeriyor. kanserojen diyorlar aspartama. kılo mevzuuna gelınce gercekten kalori ihtiva etmıyor ,ama benım tespıtlerım.. karın bölgesını genıs gösterıyor devamlı kullanımda.. veee kabızlık yapıyor... ben tavsıye etmıyorum ..
ya az önce geçmişe göz attım hastalanmışsın çok geçmiş olsun dikkat et kendine muhtarım bu arada ben bu hafta kilomu bildirmek imafoldumbenstemiyorum olur mu ciciş
sekerim yeni okudum.. lütfen kendıne cok dikkat et..spora cok mu yuklendın ne.. önce saglık.. saglıksız ve zayıf olmanın ne önemi var. yedıklerıne dikkat et. an itibariyle yediğin içtiğin hakkında daha detaylı rapor vereceksın.. işte o kadar !klava:
Anladık Lunacım. Üzülme .. elbette onların dangalaklığı.. zaten 0 kalori olamaz hiçbir şey... saçma :sm_confused:
cicişim üzülme ya onların terbiyesizliği Şeniz
bu arada kızlar lıght cola hakkında ne düşünüyorsunuz hani onun kaloriside çok az ya ondan içebilirmiyiz acep
merhaba kızlar;
ya ben pek giremiyorum topiğe ve kaçamak üstüne kaçamak yapıyorum....
kafam çok karışık bir türlü konsantre olamıyorum hadi bunu da yiyim sonra şunu da yiyim sonra derken iyice uzaklaştım e tabi sizin uyarılarınızda olmayınca dağıttıjm iyice....
bu aralar pek yoğunum bir yanda vize pasaport uğraşıyorum bir yandan iş-ev ve bir yandan da ev arayışı içindeyiz acayip kafam karışık yardım,destekkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?