60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de sabuşum kac gündür yoktun ya pek...

neler yapıyorsun? ben bir gunde 2 kg alıp bir 1 kg vermelerle ugrasıyorum.. yaptıgım kacamaklar ııcn o kadar pişmanımki... neredeyse tövbe edicem kaçamağa...

biliyorum takip ettim :1ninca: de ben pek kilo olduğunu düşünmüyorum fiu yani en kötü ihtimalle bile 500 gr ı şişliktir onun öle kolay alamazsın 2 kg bu nedenle kolay kaybedersin biliosun zaten çabuk alınan kilo çabuk kaybedilir yerleşmeden hemen bünyeden püskürt . . .

diet grupları başlığında kilo çizelgesi nasıl yapılır alt başlığı var oradan ulaşabilirsiniz . . .

Kanalturk'de Ebru Akel az sonra 0 kalorili dondurma tarifi verecek...ılgilenenlere duyurulur...:icecream:

canım ben göremedim sen bize tarifi verirmisin?

Veremiyorum canım.Gıcık şeyler.Alt yazıda 0 kalorili dondurma tarifi dendi,konuk geldi Alaçatı'da açacağı yerin (bu dondurmalardan satacakmış) reklamını yaptı..

Kusura bakmayın kızlar ama inanın tamamen onların suçu...Çok üzgünüm çoooksenağlama

haklısın sekerim Allaha şükür bunlarla yasamıyorum hep.. zaten annem normalde hep saglıklı yemekler yapar..ama işte aile toplantıları olunca miktar ve cesıt nasıl artıyor.. alkol zaten cok kalorili(sarap haric ,o da yazın bayar,sıcakta sarap içilmezki...)

yanlız benım kötu huyum bır kadeh içip kenara cekılemıyorum.. muhabbet,alkol,yemekler cekıyor ınsanı..erkek arkadasımla ii bir düzen oturttuk.içmiyoruz artık neredeyse hiç. ama memlekette olmuyor.bu haftasonu daha tedbirli olucam.bir de havalar cok ısındı..bikini yasagımı deliyorum. giyicem pikinimi giricem denizime.. millet tatilde ya..

haklısın canım. 1kgsundan kurtuldum. kalanından da yarına kadar insallah..
canım ben göremedim sen bize tarifi verirmisin?

evet evet evet..merviş haklı

kıslar bu arada sporumu yaptım ,duşumu aldım.çok hafif hissediyorum kendımı..bu arada fibula nereelrde?
canım ben level2yı ındırdım.onu yapıyorum ama level3 de ındıreyım dedım. ılk ıkı part indi 3.part error verıyor ...çözüm önerin var mı?

Anladık Lunacım. Üzülme .. elbette onların dangalaklığı.. zaten 0 kalori olamaz hiçbir şey... saçma :sm_confused:

cicişim üzülme ya onların terbiyesizliği Şeniz

merhaba kızlar;

ya ben pek giremiyorum topiğe ve kaçamak üstüne kaçamak yapıyorum....
kafam çok karışık bir türlü konsantre olamıyorum hadi bunu da yiyim sonra şunu da yiyim sonra derken iyice uzaklaştım e tabi sizin uyarılarınızda olmayınca dağıttıjm iyice....

bu aralar pek yoğunum bir yanda vize pasaport uğraşıyorum bir yandan iş-ev ve bir yandan da ev arayışı içindeyiz acayip kafam karışık yardım,destekkkkkkkk

bu arada kızlar lıght cola hakkında ne düşünüyorsunuz hani onun kaloriside çok az ya ondan içebilirmiyiz acep

canım ben o şeyi cok sevıyorum. eskıden gunde 1lt icerdim. sımdı haftada bır bardak falan anca.. kısıtladım kendımı..

cokzararlı bence o. formulu bıle belırsız.. aspartam içeriyor. kanserojen diyorlar aspartama. kılo mevzuuna gelınce gercekten kalori ihtiva etmıyor ,ama benım tespıtlerım.. karın bölgesını genıs gösterıyor devamlı kullanımda.. veee kabızlık yapıyor... ben tavsıye etmıyorum ..

bisde öyleyis canım... kacırdık ama tutmaya calısıyoruz...

kıslaaar herkeşlerin her yazdığını okuyorum hatta alıntı bilem yapıyorum ama ya bi iş çıkıyo ya benim salak pc kitlenip kalıyo
ama hepinizin iyi olduğunu bilmek ve yeni arkadaşları görmek çok güselll opuyorumnanaktan a.s.

ya az önce geçmişe göz attım hastalanmışsın çok geçmiş olsun dikkat et kendine muhtarım bu arada ben bu hafta kilomu bildirmek imafoldumbenstemiyorum olur mu ciciş

sekerim yeni okudum.. lütfen kendıne cok dikkat et..spora cok mu yuklendın ne.. önce saglık.. saglıksız ve zayıf olmanın ne önemi var. yedıklerıne dikkat et. an itibariyle yediğin içtiğin hakkında daha detaylı rapor vereceksın.. işte o kadar ! klava:

canım bende aynı senin gibi 1lt içiyordum.şimdi çok içerim diye eve bile almıyorum ama arada canım çok çekiyor

ya az önce geçmişe göz attım hastalanmışsın çok geçmiş olsun dikkat et kendine muhtarım bu arada ben bu hafta kilomu bildirmek imafoldumbenstemiyorum olur mu ciciş

CANLARIMMM HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİMMM
TAMAM FİUCUMM HATTA HEMEN YAZAYIM BUGÜN YEDİKLERİMİ
SABAH POAÇA SANDVİÇ
ÖĞLEN TAVUK SOTE PİLAV VE CACIK
ARA ÖĞÜN OLARAK BUGÜN PEK BİŞEY YEMEDİM
AMA BİRAZDAN SPORA GİDERKEN ÇİKOLATALI SÜT ALIP İÇCEM CANIM ÇOK FENA İSTİYO.AKŞAMADA TAVUKLU MANTAR SOTE YAPIP YİYCEM
YAPTIĞIM HERŞEYİ SÖYLİCEM ARTIK
DÜH AKŞAM YEDİĞİM KOCAMAN BURGER MENÜYÜ SÖLEMİŞMİYDİM kafamçokkarıştı

Anladık Lunacım. Üzülme .. elbette onların dangalaklığı.. zaten 0 kalori olamaz hiçbir şey... saçma :sm_confused:

cicişim üzülme ya onların terbiyesizliği Şeniz

Sağolun kızlar.Beni mahcup ettiler sizlerin karşısında:çok üzgünüm:.İzlensinler diye her yola baş vuruyorlar,ayıptır yaww değil mi?Benden onlara:tomato::tomato::tomato:

bu arada kızlar lıght cola hakkında ne düşünüyorsunuz hani onun kaloriside çok az ya ondan içebilirmiyiz acep

Ben şahsen tadını çok sevmiyorum ama bazı şeylerin yanında canım kola istiyor,o zaman mecbur light kola içiyorum.Ama haftada bir filan..:içelim:

Oy oy oy Allah kolaylık versin..Sanırım Almanya'ya gidecektin değil mi?Vallahi bu yoğunlukta moralini bozmak istemem ama bir akrabam,bu kış,elinde davetiyesi olduğu halde zor vize aldı da gitti...Umarım sen en kısa ve çabuk yoldan vizene kavuşursun,ha bir de yeni evine..vereliniortak

merhaba canlarııııım:):)))))))))yazdıklarınızı okudum..ne güzel yaaa..yeniden enerji gelmiş topiğimize:)
SARACIM VE EVLıBARKLIM geçmiş olsun güzellerimbişey söyliycem ikinizede ama kızmayın nooolur...izlediğim kadarıyla ikinizde diyeti çok abartıp çok fazla stres yapıyosunuz..yapmayın be canlarım,kıyanmamki size..biraz daha relaks lütfeeeeen...:1no2:
bu arada ben bişeyi anladım;diyet modundan çıkınca çok abartıyorum yediklerimiallah aşkına insan bir oturuşta iki tabak nohutlu tavuklu pilav yermi yaaa :çok üzgünüm:mafoldumben ben yedim dün :tomato:
yarından itibaren yeniden diyete başlıyoruuuuuuum...
birde daha önce bahsetmiştim ya gevşeme başladı vücudumda diye..onun içinde prensesimin söylediği hareketlere başlıycam..bugün aktarıma uğradım yardımcı ne bulabilirim diye..bana lahana ve limon yağı önerdi-ki güvenirim aktarıma-aldım onada başlıycam bakalım,gelişmeleri paylaşırım canlarım..
öpüyorum hepicinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…