iyi geceler canlarım...Allah hepinizi tüm kötülerden ve kötülüklerden korusun... opuyorumnanaktan
Canım teşekkür ederim ben de...
Yalnız üzülerek belirteyim biraz tv alışkanlığımız var bizim.Aslında oğlum hiç izlemezdi tv.Ancak TRT ÇOCUK kanalı açıldı açılalı bizim de bu konuda tartışmalarımız başladı.
Bu hafta sonu yüzme kursuna başladık,bayılarak gitti iki gün,devam edeceğiz iyişallah..Dramayı ben de,oğluş da çok istiyoruz ama herhalde sonbahar da girişeceğiz bu faaliyete.
Canım tekrar teşekkürler..Sen bizim buralara falan tayin istesene yawww..opuyorumnanaktan
Aaaa o bendim işteeeee,Ege'de de ayrı bir havam olur vallahi ...zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktan
Geçen sene bir kez daha kullanmıştım ama biraz ödem ve iştah açıklığı yapmıştı bende.Bırakınca da normale dönmüştüm ama bu dönem geçici bir şişliğe bile tahammülüm yok be fiumecim..Aslında herşey beyinde,bu gün itibari ile kilo yapmayacak diye telkinde bulunmaya başlayayım bari...:1rolleyespuyorumnanaktan
canım teşekkür ediyorum ebay dan alışveriş yapmak istedim fakat çok yeterli değil bende dil, bazı şeyleri anlamadım sana soracaktım lakin geç oldu tabi yarın gündüzden buralarda olursan seni bu konuda yorabilirim . . .
tekrar teşekkür ederim . . .
yoncicim madem tr de değilsin neden bizi yanlız bıraktın bu kadar ?
canım teşekkür ediyorum ebay dan alışveriş yapmak istedim fakat çok yeterli değil bende dil, bazı şeyleri anlamadım sana soracaktım lakin geç oldu tabi yarın gündüzden buralarda olursan seni bu konuda yorabilirim . . .
tekrar teşekkür ederim . . .
yoncicim madem tr de değilsin neden bizi yanlız bıraktın bu kadar ?
merhaba kizlar nasilsiniz ecaba beni araniza kabul edermisiniz/ben zayiflamak isteyenlerin topigindeyim gecen seneden beri zayiflamak adina bazi seyler yaptim ve 74 den 68 indim ve simdide 68-67 arasi gelip gidiyorum kilo vermem durdu ne yapmaliyim.yardiminiza ihtiyacim var sizler neler yapiyorsunuz zayiflamak icin?
Ayyy kızlarr benim nevrim döndü yemin ederim
2 gündür tatlı tatlı tatlı diye diye divane oldum resmen
Dün bir magnum yedim bademli
Bugün dayanamadım artık, reglimin ilk günü ondan sanırım
Anneme az önce cevizli irmik helvası yaptırdım
Kendimi tutabilir miyim bilemiyorum
Aş mı eriyorum bu ne yaaa delikafadulden
ben şu boğazıma dur demeden...ne yapsem zayıfllayamıcem....yiiip yatma huyumdan vazgeçmem lazım duba olmadan önce
canım şu yaptığın walk at home çok güzele benziyor...benim hiç yürüyüş yapma imkanım yok...aslında ben de indirebilsem süper olurdu...ben maalesef indiremiyorum...:1no2: çok beceriksizim bu konuda...:çok üzgünüm: ben de indirdim 2 tane ama 2-3 dk.sürüyor...şimdilik başa alır alır yaparım artık...
selam arkadaşlarrrrrrrrr opuyorumnanaktan
ben bu sabah yarım simit yedim peynirle birlikte
öğlen azcık pilav yarım kase yoğurt yedim
akşamda yarım tabak izmir köfte bir kase cacık bir dilim ekmek yedim.
inş bu haftanın sonunda 1 kilo daha vermiş olurum :dance: :dance:
hepinizi öpüyorum iyi geceler opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ablacım,
sana bir sey sorucam.. ben bu ara azıcık sıkıyorum kendımı.haftasonu aldıgım kıloları vereyım dıye..
mesela bugun yedıklerım;
sabah 1 dl kepek ek. 1kk peynır. domates,salatalık,biber
10 kadar çilek
bır tabak nohutlu patlıcan yemegı(1 tatlı kasıgı z.yagı ile) minik bir kase yogurt(aksamüstu 5 gıbı yedım)
aksam da 8 de bır buyuk tabak karpuz yedım. yürüyüse cıktım. geldım.
karpuz cok şişiriyor ve acıktırmıyor. ögle yemeklerını gec yiyip sürekli karpuz yesem aksamları..kilo verdırır mı? yoksa bu karpuz kalorili mi? sekerli bir meyve pek yemeyın dıyorlar. ben kocaman tabakta yiyorum. a.s.
Akşam 50 tane mekik çektim.Gecenin bu saatinde de walk at home (2 mil) yaptım..Vallahi süper terletiyor..İçim huzur içinde yatabilirim artıkın...
Regl olucam hafta sonu,vücut su toplamaya başladı.Farkediyorum.Bir de kistim yüzünden yasmin kullanmaya başlayacağım.Ya yaptığım rejimler boşa giderse ya kilo alırsam,off ağlamak istiyorum aklıma geldikçe...
güzel sözlerin için teşekkür ederim canım..
harika bir anne olduğun o kadar belliki...
eğer bir de televizyon denen aletten uzak tutabilirsen yavrunu çok güzel olur..ben yaklaşık 8 yıldır kendi hayatımdan çıkardım televizyonu,hiç izlemiyorum..çocuklarıma da haftada birkaç gün bir saat izlettiriyorum..
bir de mümkün olduğunca çok faaliyet içinde olursa gelişimi o oranda hızlı olur..bu yaşlarda en uygunu drama etkinlikleridir;hem duygularını özgürce ifade etmesine,hem de hayal dünyasının zenginleşip daha çok sosyalleşmesine katkısı inanılmazdır..
iyi geceler canlarım...Allah hepinizi tüm kötülerden ve kötülüklerden korusun... opuyorumnanaktan
slm kizlar masallah kilolara bakiom da süpersiniz süperrr delikafadulden
merhaba canlarııııım:):)))))))))yazdıklarınızı okudum..ne güzel yaaa..yeniden enerji gelmiş topiğimize:)
SARACIM VE EVLİBARKLIM geçmiş olsun güzellerimbişey söyliycem ikinizede ama kızmayın nooolur...izlediğim kadarıyla ikinizde diyeti çok abartıp çok fazla stres yapıyosunuz..yapmayın be canlarım,kıyanmamki size..biraz daha relaks lütfeeeeen...:1no2:
bu arada ben bişeyi anladım;diyet modundan çıkınca çok abartıyorum yediklerimiallah aşkına insan bir oturuşta iki tabak nohutlu tavuklu pilav yermi yaaa :çok üzgünüm:mafoldumben ben yedim dün :tomato:
yarından itibaren yeniden diyete başlıyoruuuuuuum...
birde daha önce bahsetmiştim ya gevşeme başladı vücudumda diye..onun içinde prensesimin söylediği hareketlere başlıycam..bugün aktarıma uğradım yardımcı ne bulabilirim diye..bana lahana ve limon yağı önerdi-ki güvenirim aktarıma-aldım onada başlıycam bakalım,gelişmeleri paylaşırım canlarım..
öpüyorum hepicinizi...
hoşgeldin Qkız:))gerçekten çok zayıf görünüyosun..
kızlarrr sizde de öyle mi oluyor:herkes kilo vermişsin diyor ama ben inanamıyorumhala kocaman görüyorum kendimiiii
merhaba kizlar nasilsiniz ecaba beni araniza kabul edermisiniz/ben zayiflamak isteyenlerin topigindeyim gecen seneden beri zayiflamak adina bazi seyler yaptim ve 74 den 68 indim ve simdide 68-67 arasi gelip gidiyorum kilo vermem durdu ne yapmaliyim.yardiminiza ihtiyacim var sizler neler yapiyorsunuz zayiflamak icin?
beneğim sen aktarına güveniyormuşsun biliyorsun ben de sana güvenirim...:asigim:şu aktarının verdiği yağ hangi marka bizimle paylaşır mısın...yasak mı acaba diyeceğim ama her yerde marka yazıyorlar daha çok mecit efendiyi yazmışlar...Hacer de yanlış hatırlamıyorsam o markayı öneriyordu...ben aktarlara sordum...bizim burada hiç o markayı satmıyorlar...duyulmamış bir markanın lahana yağını aldım...onuda 2-3 kere kullandım bıraktım...:çok üzgünüm:
canım şu yaptığın walk at home çok güzele benziyor...benim hiç yürüyüş yapma imkanım yok...aslında ben de indirebilsem süper olurdu...ben maalesef indiremiyorum...:1no2: çok beceriksizim bu konuda...:çok üzgünüm: ben de indirdim 2 tane ama 2-3 dk.sürüyor...şimdilik başa alır alır yaparım artık...
aramızdasın zaten...hoş geldin...a.s.
Saracığım çok geçmiş olsun sanada...kendine dikkat et...ne kadar zayıflamışsın...53.5 süper...:lepi:
haklısın ablacım.. zaten bilirsin beni. hiç acele etmem.. beni hedefim 2010 ocaga dek kendımı içinde güzel hissedebilecegım bir vucuta sahip olmak. daha 6 ayım var. acelem yok. ben bu maratona 2009 ocakta basladım.uzun yıllar boyunca aldıgım kilolarımı ancak bir yılda verebilirim ,dimi ya?
ama karpuz cok güzel bir meyve.. cok sevıyorum. ben zaten kırmızı meyvecıyım. kıraz,çilek,karpuz,elma,böğürtlen,karadut.. hepsine bayılırım.neyseki cok faydalı gıdalar bunlar..
ben de öğün olarak tüketiyorum. bir de cok inandıgım birsey var. meyve ve protein beraber tüketilmeli.ben ac deilsem tek yıyorum. acsam karpuz ve tuzsuz peynır yıyorum. diğer favorilerim ise elma ve yogurt ve muz ile bir bardak light süt.
ama canım saglık bu.. keske bir yolunu bulsan.. seni yok yere panikletmek de istemıyorum aslında.umarım yoktur bir problem.
Tebrikler performansın için..
Bu arada bugun gökyüzünde Lunapiena! çıktı... çok güzeldi..izlemeye doyamadım. :CüvCüv:
Jasmin'i 4-5 yıl önce kistim için kullandım.Çok fazla ara kanama yaptı ama kilo aldırmadı. Düşük pregesteron içeriyor diye biliyorum ben.Diğer dogum kontrol hapları bana 13kg civarı aldırmıştı 6 ayda. Markayı hatırlamıyorum.Çünkü 13 yaşında falandım.Ama jasmin kilo yapmadı.
Canım teşekkür ederim ben de...
Yalnız üzülerek belirteyim biraz tv alışkanlığımız var bizim.Aslında oğlum hiç izlemezdi tv.Ancak TRT ÇOCUK kanalı açıldı açılalı bizim de bu konuda tartışmalarımız başladı.
Bu hafta sonu yüzme kursuna başladık,bayılarak gitti iki gün,devam edeceğiz iyişallah..Dramayı ben de,oğluş da çok istiyoruz ama herhalde sonbahar da girişeceğiz bu faaliyete.
Canım tekrar teşekkürler..Sen bizim buralara falan tayin istesene yawww..opuyorumnanaktan
Aaaa o bendim işteeeee,Ege'de de ayrı bir havam olur vallahi ...zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktan
Geçen sene bir kez daha kullanmıştım ama biraz ödem ve iştah açıklığı yapmıştı bende.Bırakınca da normale dönmüştüm ama bu dönem geçici bir şişliğe bile tahammülüm yok be fiumecim..Aslında herşey beyinde,bu gün itibari ile kilo yapmayacak diye telkinde bulunmaya başlayayım bari...:1rolleyespuyorumnanaktan
Hoşgeldin canım aramıza.. Yine gayet güzel vermişsin. Aynen devam.. Arada duraklama oluyor malesef ama pes etmezsen yeniden vermeye başlarsın canım..
Uzun süre tatlı yemeyince insan bazen gerçekten aşeriyormuş gibi oluyor.
doğru canım.. Yiyip yatmak en kötüsü.. Akşamları meyve süt falan gibi geçiştirmeye çalışsan?
Tatlım gerçekten harika birşey bu. Dün akşam da yaptım. Bu sabahta kalktım yaptım.. Hem hareket, hem terletiyo, hem kasları çalıştırıyo hem de çok zorlamıyor. Dvd ye çekip sana gönderebilirim canım istersen? Özel den adresini yazarsan kargoyla gönderirim.
Menün gayet güzel canım.. Umarım verirsin canım..
gunaydin hosbulduk kizlar beni araniza aldiginiz icin cok tesekkur ederim sizin varmi belirli bir gununuzde kilo bildirimi felan ayrica evde yaptiginbiz sporlar neler benimle paylasirsaniz cok sevinirim walk at home olayi nedri kizlar cok merak ettim evde nasil olcak yuruyus anlamadim beni aydinlatirsaniz sevinirim.
Günaydın kıslaaarrrr,
Valla anca geçmişi okuyup cevap yazma işlemini bitirdim..
Evet sabah kalktım yarım saat yada iki mil yürüyüşümü yaptım.
Az önce de kepekli tostumu yedim. Yeşil çayımı yudumluyorum..
Çalışmaya hazırım..zemuszemuszemuszemus
Muccksssopuyorumnanaktan
gunaydin hosbulduk kizlar beni araniza aldiginiz icin cok tesekkur ederim sizin varmi belirli bir gununuzde kilo bildirimi felan ayrica evde yaptiginbiz sporlar neler benimle paylasirsaniz cok sevinirim walk at home olayi nedri kizlar cok merak ettim evde nasil olcak yuruyus anlamadim beni aydinlatirsaniz sevinirim.
canım biz genelde pazar günleri tartılıyoruz.ama istediğin zaman tartılabilirsin hergün her gün değil tabii :))) psikolojin bozulur valla -tatlicadiarzu-
wolk at home olayını bende bilmiyorum.ama bu aydan sonra başlıycam.ben 1,5 ay nivea body dinamik sabahlar yaptım şimdide fitnesse gidiyorum.1 ay gidicem sonra evde wolk at home ve pilates yapmayı düşünüyorum.burda duyduğun tüm aerobik programlarını internetten indirebilirsin canımcım.
şimdiden kolay gelsinn opuyorumnanaktan
Saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden
sesime gelllllllllllll . . .
nasıl keyfin ii misin biraz daha cicim benim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?