60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler canlarım...Allah hepinizi tüm kötülerden ve kötülüklerden korusun... opuyorumnanaktan

En iyi yöntem bu gerçekten.İyi düşünelimki iyi olsun mantığı.Umarım sana 1 gr bile aldırmaz.Neticede doğum kontrol hapları içinde en masumu diye biliyorum ben doktorum beni kandırmadıysa :)

Ayrıca gerçekten burda ayrı bir havan var. Çok görkemlisin.Muazzaaam!!.. zemuszemus

canım geö gördüm mesajını kusura bakma..
yarın mutlaka bakalım şu duruma.hallederiz canım.

canim hazirlik hazirlik nerdeyse hergün alisveristeyim zemuszemus

Fedakârlık yapmadan zayıflayın
Avrupalı diyet uzmanlarının 'The last minute diet' (son dakika diyeti) olarak adlandırdıkları karpuz diyetini evde, işte ve tatilde çok rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Böylece formunuzu tatilde de korumuş olursunuz.
Günde üç ana öğün ve iki ara öğünden oluşan diyette yok yok... Pizza, ekmek, makarna. Yeter ki verilen miktarı aşmayın. Diyetin başrolündeki karpuzu meyve suyu ve meyve salatası olarak ya da dilimleyerek yiyebilirsiniz. Hem doyurucu, hem susuzluğu giderici, hem de sağlıklı. Vücudun tüm gereksinimlerini karşılayacak kadar zengin bir diyet programı. Yeterli miktarda karbonhidrat, protein, yağ, vitamin ve mineraller içeriyor.
Üstelik 1 haftalık uygulama ile 2 kilo verip bir beden küçülebilirsiniz. Günlük kalori miktarı sadece 1300-1400. Hafif yemeklerden oluşan bu diyette şişkinlik gibi sorunlarınız ortadan kalkacak, kendinizi daha hafif ve daha zinde hissedeceksiniz.
Diyeti uygularken miktarlara harfiyen uyun. Yemek ve salatalarda sadece zeytinyağı kullanın. Günde 10 gr zeytinyağı tüketebilirsiniz. Beyaz ve kepekli sandviçleri değişimli olarak kullanın. Günde 60 gr ekmek yiyin. Her gün en az sekiz bardak su için. Şeftali ve kırmızı eriği kayısı ile değişimli olarak yiyin. Karışık salatalara mutlaka domates, yeşil salata ve havuç ilave edin.

Karpuz diyetiyle 7 günde 1 beden incelin...
Mayonuzu valizinize yerleştirdiniz bile. Bir hafta sonra tatile çıkacaksınız ama halâ 1-2 kilo fazlalığınız var. ışte herkese ve her yaşa uygun bir diyet.
Bir hafta boyunca aynen uygulayın ve günde
1300-1400 kalori alarak
fazla kilolara veda edin.

Karpuz diyetiyle zayıflayın bu link diyet tablosu için.

K

baydım karpuz diyetinden ama bu son :)

Karpuz diyetini 7 gün daha mı uygulayacaksınız?
Diyeti bir hafta daha uzatmaya karar verdiniz. Dilediğiniz kiloya kavuştunuz ama formunuzu korumak istiyorsunuz. Birkaç küçük püf noktası ile diyeti daha cazip hale getirebilirsiniz.
Önce günlük kalori miktarını 1800'e çıkarın. Bunun için makarna ve pilav miktarını 20 gram daha artırın. Ekmeği 1.5 sandviç yiyin. Arada bir dondurma ya da soğuk bir tatlı kaçamağı yapacaksanız kalori hesabını dikkatle yapın. Günlük zeytinyağı miktarını 2 çorba kaşığına (180 kalori) çıkarın. 2 top meyveli dondurma 73 kalori ve 1 küçük bira ise 68 kalori içeriyor. Bu arada egzersize başlayın. Karpuzdan sıkılmış olabilirsiniz. O halde onun alternatifi olan kavunu deneyin. Aynı aileden gelen kavunun da yüzde 95'i su ancak kalorisi neredeyse karpuzun iki misli: 100 gramında 33 kalori bulunuyor. Karpuz kadar az şeker içeriyor ama onun gibi çok değerli bir potasyum kaynağı. Ancak C vitamini ve betakaroten açısından karpuzdan çok daha zengin. ıçi koyu sarı olan kavunun içerdiği betakaroten miktarı içi beyaz olana oranla 180 kez daha fazla

Hoşgeldin canım aramıza.. Yine gayet güzel vermişsin. Aynen devam.. Arada duraklama oluyor malesef ama pes etmezsen yeniden vermeye başlarsın canım..

Uzun süre tatlı yemeyince insan bazen gerçekten aşeriyormuş gibi oluyor.

ben şu boğazıma dur demeden...ne yapsem zayıfllayamıcem....yiiip yatma huyumdan vazgeçmem lazım duba olmadan önce

doğru canım.. Yiyip yatmak en kötüsü.. Akşamları meyve süt falan gibi geçiştirmeye çalışsan?

Tatlım gerçekten harika birşey bu. Dün akşam da yaptım. Bu sabahta kalktım yaptım.. Hem hareket, hem terletiyo, hem kasları çalıştırıyo hem de çok zorlamıyor. Dvd ye çekip sana gönderebilirim canım istersen? Özel den adresini yazarsan kargoyla gönderirim.

Menün gayet güzel canım.. Umarım verirsin canım..

Canım bende bikaç gündür akşamları hep karpuzla peynir yiyorum. bana iyi geliyor valla. Hafif hafif..

Canım yasmin kilo yapmıyor merak etme..

Benekli ablam tam benim zihniyettesin.. Hayranınım..:asigim:

iyi geceler canlarım...Allah hepinizi tüm kötülerden ve kötülüklerden korusun... opuyorumnanaktan

Amin aplam.. Senide..:Saruboceq:

slm kizlar masallah kilolara bakiom da süpersiniz süperrr delikafadulden

Kız nerelerdesin sen bakiim.. Tebrik ederim seni azminden ve sabrından dolayı.. Vallada başardım. Maşallah..

:lepi::hooray::hooray:

[

kıslar gunaydın nasılsınz..bu hafta kılomu vermemıstm ben bu sbh tartıya cıktıkm 61.5 10 gundur bı ınsan aynı kıloda takılır mı ya..moralım bozuluo acaba veremıcemmı hep burdamı kalck dıorum...yoksa bırseyelrımı eksık yapıyorum dıorum bilmiyorummmmm... mafoldumben

Günaydın kıslaaarrrr,

Valla anca geçmişi okuyup cevap yazma işlemini bitirdim..

Evet sabah kalktım yarım saat yada iki mil yürüyüşümü yaptım.
Az önce de kepekli tostumu yedim. Yeşil çayımı yudumluyorum..

Çalışmaya hazırım..zemuszemuszemuszemus

Muccksssopuyorumnanaktan

benek aplam aslında diyeti çok abartmış değilim yediklerimi yazıyorum zaten sürekli gayette yiyorum yani ama galiba antalyadaki ilk yazım olduğu için buranın havası beni yoruyo.doktorda onu dedi bu havaya alışmak hiç kolay değilmiş bide üzerine diyet ve 2 saat kadar deniz ekleyince biraz çarpıldım ama allaha şükür artık iyiyim ablammm opuyorumnanaktan

hoşgeldin Qkız:))gerçekten çok zayıf görünüyosun..
kızlarrr sizde de öyle mi oluyor:herkes kilo vermişsin diyor ama ben inanamıyorumhala kocaman görüyorum kendimiiii

aynı dert bendede var herkes ayy erimişsin diyo ama insanlar göbeğimi görmüyomu onu merak ediyorum -tatlicadiarzu-

hoşgeldin aramıza canımm a.s.

yok derinim yaa orda elim 5 e gitmiş aslında o 63

amin ablacımmm :Saruboceq: a.s.

yasmin kilo yapmazzz :jeyyar:

bu arada bende hedefime ulasmak üzereyim sanirim basardim türkiyeye 58 kilo gelebilicem

ne güzel canım yaa adına çok seviniyorumm Şeniz

kuzum ilaça bünyen alışana kadar en fazla 10 gün çok hafif bi şişlik hissedersin.vee en önemlisi ommmmm pozitif düşün pozitif olsun herşeyyy opuyorumnanaktan

banada dönderirmisin fulyammm

gunaydin hosbulduk kizlar beni araniza aldiginiz icin cok tesekkur ederim sizin varmi belirli bir gununuzde kilo bildirimi felan ayrica evde yaptiginbiz sporlar neler benimle paylasirsaniz cok sevinirim walk at home olayi nedri kizlar cok merak ettim evde nasil olcak yuruyus anlamadim beni aydinlatirsaniz sevinirim.

canım biz genelde pazar günleri tartılıyoruz.ama istediğin zaman tartılabilirsin hergün her gün değil tabii :))) psikolojin bozulur valla -tatlicadiarzu-
wolk at home olayını bende bilmiyorum.ama bu aydan sonra başlıycam.ben 1,5 ay nivea body dinamik sabahlar yaptım şimdide fitnesse gidiyorum.1 ay gidicem sonra evde wolk at home ve pilates yapmayı düşünüyorum.burda duyduğun tüm aerobik programlarını internetten indirebilirsin canımcım.
şimdiden kolay gelsinn opuyorumnanaktan

enercikliğini severim senin ya bu ne enerciiii böle mAşallah . . .
sabah erken kalkmalardı çeşit çeşit tür spor egzersiz yirimmmm . . .
aman nazar değmesin . . .

hoşgeldin Rai . . .
biz kilo kaybı bakımından paylaşımda bulunuyoruz her ne yapıyorsak . . .

dün akşam arkadaşım bendeydi kızlar sade kahve ve 8 adet kadar petibör yedim akşam yemeği yerine bisküvi yediğim için yemek yemedim ayrıca zaten arkadaşım geç kalktı o saatten sonra yemek olmazdı . . .

bu sabah sade kahve 2 grissini ve 1 avuç kuruyemiş yedim . . .
sabah tartıldım sanırım hala regl şişliği mevcut 62.5 dim eğer regl ise ben cumaya 60 olurum çünkü 2 kg şişerim ben en az reglde . . .
umarım kaçamaklarımın neticesi değildir o 1.8 kg . . .
:çok üzgünüm:

Saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden
sesime gelllllllllllll . . .

nasıl keyfin ii misin biraz daha cicim benim ?

tesekkur ederim canim peki bu sporlari burada indirecegimiz bir topik varmi:uhm:biliyorum cok oldum ama -tatlicadiarzu-

kıslar günaydın bi kaç gündür giremiyorum yazdıklarınızıda okuyamadım inş. iyisinizdir bi kilo daha gitmiş şimdi kilo cetvelimi değiştircem. hadi kendinize iyi bakın öpüyorumm opuyorumnanaktan

Saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden
sesime gelllllllllllll . . .

nasıl keyfin ii misin biraz daha cicim benim ?

yettim zabınımmmmmmmmm delikafadulden
bugün düne göre çoook daha iyiyim canım.2 şey mutlu etti dün fitnesste eskisi kadar zorlanmadığımı anladım hatta spordan sonra eve yürüyerek gittim ortalama 2,5 km falandır heralde.bide bu sabah yıllaarr yıllar önce aldığım ve içine girebildiğim daracık bi eteğimi giyebildim ve çok mutluyum.göbeği biraz pörtletti ama daha ne isterim içne girdim zemuszemus
sen nasılsın zabınım benimmmmm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…