60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Afiyet bal şeker olsun benekcim...O sarkmalar fazla olmamakla beraber sanki bende de var.Fakat ben şu yağ konusuna tırsıkım (ne demekse,öyle yazmak istedim).Havalar ısındı ya nasıl sürüp dururum yağlı yağlı.Neyse sen bizimle paylaş bakalım gelişmeleri,o zaman belki cesaret derim ben de,çünkü senin yazdıklarına güvenim sonsuz hayatım...opuyorumnanaktan

(Bu arada benim oğlanın durumunu konuştuk müdürle.Okulumuz ikametgah dışında olduğu için,tekrar kayıt konusunda (anasınıfını tekrar edeceği için) çok karamsar konuştu bizimle.Başka şeyler de ima ettik biz(burada yazmayayım onu)fakat çok kararlı gözüküyorlar.Ne yapacağımızı bilmiyorum galiba istemesem de özel okul araştırmalarına başlıyacağım benekcim.Bu anlamda moralim çok bozuk)

canım bende aynı senin gibi 1lt içiyordum.şimdi çok içerim diye eve bile almıyorum ama arada canım çok çekiyor

aynen... eve sokmuyorum. dısarda yemek yerken içiyorum.

söyledin sekerim haberım var..sımdılık iyi gidiyorsun.. benekli ablamın tavsıyelerıne uyalım lütfen..

afiyet olsun ablacım ama yaramasın enerji olsun..aksın gitsin yediklerin...
ben de de portakal yaglı,kusburnu yaglı bir karısım var. mısır carsısından almıstım. sürüp streclıyorum spordan önce haftada 1 kez... ödem şişlik falan söktürüyor. hergun yapmıyorum ,,,gerek görmüyorum. aktarın nasıl önerdi bilmiyorum ama...

bu arada gecen günki mesajını anneme ilettim ablacım.zaten bildiğini ama senin agzından duyduğu için cok daha mutlu oldugunu,gururlandıgını ve tesekkür ettiğini belirtti. ayrıca cok selamları var.

lunacım ben özel okullara da pek sıcak bakmıyorum canım-şu dilimi tutmayı öğrenemedim bir türlü!!!-
ama ne yapayım..küçücük çocuklara sınıf farkının hissettirilmesi..ne bileyim işte..bana ters geliyor..
canımcım kayıt yenilenmesi konusunda bişeyler yapabiliriz sanırım:)ama burada yazarsam olmaz bitanem..biara ben senin özeline yazarım olurmu..:)

canım benimmmmm:)inanki yüreğimden geldi o sözler..anneciğin ne kadar gururlansa yeridir..sen de benim saygılarımı ve selamlarımı ilet kendisine opuyorumnanaktan
aldığım yağ için günde birkez problemli bölgeye sürülüp streçlencek ve bir saat bekletilip yıkanacak dedi aktarım..ben de luna gibi tırsarım bişeyler kullanmaya ama bu yağ çok güvenilir bir markanın ürünü ve sağlık bakanlığı onaylı..

Ah ah benekcim ben de hiç özel okullara sıcak bakmam,imkanım olduğu halde,oğlumu anasınıfına yazdırırken özel okul aklımızın ucundan bile geçmedi.Eşim de ben de aynen senin gibi düşünüyoruz ama şuan durum bizi buna itiyor maalesef.
Daha önce de dediğim gibi ikametgahıma uyan okulu asla düşünemiyorum bazı sebeplerden dolayı.Neyse özel mesajını bekliyorum hayatım.Herşey gönlünce olsun..

süpeeeeer görünüyosun Q kızzz:lepi:

Teşekkür ederim mavicim ,çok naziksin. a.s.

ne güzel ifade etmişin öyle şakkıdı

Mersii

Çok güzel görünüyorsun.zemuszemus

O senin güzelliğin tatlımm :içelim:

Geçmiş olsun , çok güzel bi geceymiş ama işte midende sorun olunca sonu kötü bitiyo ne yazık ki.. Dikkat et canım , annecinin de elleri dert görmesin , gerekeni yapmış hemen. Benim annem benden uzak :çok üzgünüm: , umarım kilo almamışsındır canım dualarım seninle..

Teşekkürler bitanem , belli oluyorsa ne mutlu bana , zaten bu hafta sonu annem zafiyet geçiricem ye ye diye ağzıma tıkmadığını bırakmadı Allahtan kilo almamışım , dikkat ediyorum stresliyken alıyorum yemesem bile , kafam rahat olunca yemiş bile olsam kilo almıyorum..
Bu arada doğum günlerimiz bile aynı çıktı görüyo musun , çok dikkatlisin valla tebrik ederim. 23 Ağustos doğumluyum ,yıllarca kendimi Başak sandım bende kaydirigubbakcemile3 yükselen Başak , normal burcum Aslan-Başak ikisi de var , tebi Aslan baskın bende.. Aynı gün doğum günü kutluycaaaz hihoyyyt , e valla bak böle yaparak bizi daha da bi meraklandırıyosun koy şuraya afilli bi fotonu gözümüz gönlümüz açılsın yahu.

mavicim ben hep söylüyorum bıktınız belki ama stepper canım bak çok memnun kalıcaksın eminim , kipalarda 50 tl. ya satılıyor şu anda..

Kesinlikle doğru , sürekli yapılmaması gereken ama işe yarayan bi yöntem

Süpersin canım , darısı başımıza..
Geçmiş olsun bu arada.

ya kızlar bikereden bişey olmaz dedim dedim kaç gündür götürdüm şimdi bi kilo almışım ne güzel 59.500 cıkıyordum 60.500 cıktım yaa

hoşgeldin Qkız:))gerçekten çok zayıf görünüyosun..
kızlarrr sizde de öyle mi oluyor:herkes kilo vermişsin diyor ama ben inanamıyorumhala kocaman görüyorum kendimiiii

ya kızlar bikereden bişey olmaz dedim dedim kaç gündür götürdüm şimdi bi kilo almışım ne güzel 59.500 cıkıyordum 60.500 cıktım yaa
olan olmuş artık üzülme...
şimdi hemen kaldığın yerden devam et diyetine canım..daha yerleşmeden çabucak verirsin aldığın kiloyu..

Her çıkışın mutlaka bir inişi vardır canım..Bu yolu eminim sen çok iyi biliyorsundur.Önemli olan bu yola çabuk çıkman...Sağlıklı zayıflamalar sana....kaydirigubbakcemile2

hoşgeldin Qkız:))gerçekten çok zayıf görünüyosun..
kızlarrr sizde de öyle mi oluyor:herkes kilo vermişsin diyor ama ben inanamıyorumhala kocaman görüyorum kendimiiii

Hoşbulduuk hihoyyyt
Evet mavicim aynen öyle oluyor herkez inanılmaz farketti yeter bu kadar diyor ama ben göbeğimi hala görüyorum..
Çoğu kişinin yeter demesi de ne yalan sölim biraz kendini kötü hissetmelerinden kaynaklanıyo o da ayrııı..

Ay kızlar valla canım çıktı.. Deli gibi spor yaptım valla..
Önce 30days shred i yapii m dedim. Ama ben yapımıyorum onu.. Dalağım şişti bu sefer.. Yok yok o bana yaramıyor. 10 dakika zor dayandım yani.. Neyse biraz dinlenip callanetics imi yaptım.. Bittikten sonra baktım enerjim var daha. Su walk at home olayına bayıldım valla. Tam benlik.. 2 mil de öyle yürüdüm.. 2 mil yaklaşık 3,200 km ye denk geliyormuş.. Sonra ılık bir duş aldım.. Şimdi çilekli soyasütümü içiyorum. (Valla son aldıklarım çok bereketli çıktı farketmişsinizdir.İç iç bitmiyor maşallah)

Şimdi biraz bişeyler izlerim yada biraz kitap okuyup yatıcam..

Canlarım benimm..
Herkese tatlı rüyalar, huzurlu bir gece diliyorum..opuyorumnanaktan

merhaba kizlar nasilsiniz ecaba beni araniza kabul edermisiniz/ben zayiflamak isteyenlerin topigindeyim gecen seneden beri zayiflamak adina bazi seyler yaptim ve 74 den 68 indim ve simdide 68-67 arasi gelip gidiyorum kilo vermem durdu ne yapmaliyim.yardiminiza ihtiyacim var sizler neler yapiyorsunuz zayiflamak icin?

Ayyy kızlarr benim nevrim döndü yemin ederim
2 gündür tatlı tatlı tatlı diye diye divane oldum resmen
Dün bir magnum yedim bademli
Bugün dayanamadım artık, reglimin ilk günü ondan sanırım
Anneme az önce cevizli irmik helvası yaptırdım
Kendimi tutabilir miyim bilemiyorum
Aş mı eriyorum bu ne yaaa delikafadulden

beneğim sen aktarına güveniyormuşsun biliyorsun ben de sana güvenirim...:asigim:şu aktarının verdiği yağ hangi marka bizimle paylaşır mısın...yasak mı acaba diyeceğim ama her yerde marka yazıyorlar daha çok mecit efendiyi yazmışlar...Hacer de yanlış hatırlamıyorsam o markayı öneriyordu...ben aktarlara sordum...bizim burada hiç o markayı satmıyorlar...duyulmamış bir markanın lahana yağını aldım...onuda 2-3 kere kullandım bıraktım...:çok üzgünüm:

canım şu yaptığın walk at home çok güzele benziyor...benim hiç yürüyüş yapma imkanım yok...aslında ben de indirebilsem süper olurdu...ben maalesef indiremiyorum...:1no2: çok beceriksizim bu konuda...:çok üzgünüm: ben de indirdim 2 tane ama 2-3 dk.sürüyor...şimdilik başa alır alır yaparım artık...

aramızdasın zaten...hoş geldin...a.s.

Saracığım çok geçmiş olsun sanada...kendine dikkat et...ne kadar zayıflamışsın...53.5 süper...:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…