60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyiyim birtaneciğim sana bi kilo çizelgesi yapıcam seninkiyle fulyanınkini beğenmiyorum . . . kaydirigubbakcemile3 olar mı ?
atiim sana link i kopyala . . .

döndercem datlum...

Güzel bi program yerinde yürüyosun canım.. Evden link indirebiliyorsan sana linklerini gönderebilirim canım akşam..

Amin kuzum..:Saruboceq: Allah enerjimizi bol etsin işallah hepimizin..

ayrıca Afiyet olsun..opuyorumnanaktan

kıslar günaydın bi kaç gündür giremiyorum yazdıklarınızıda okuyamadım inş. iyisinizdir bi kilo daha gitmiş şimdi kilo cetvelimi değiştircem. hadi kendinize iyi bakın öpüyorumm opuyorumnanaktan

Teprik ederim canımm. Süperr

iyiyim birtaneciğim sana bi kilo çizelgesi yapıcam seninkiyle fulyanınkini beğenmiyorum . . . kaydirigubbakcemile3 olar mı ?

fulya gelsin onada yapıcam . . .
kaçamazsınız elimden . . .
:1ninca:

yirim seni yirim.. Canım ben 59 için güzel bi çizelge hazırladım ama 59 olmayı bekliyorum.. Yarın koyucam onu burayaa....kaydirigubbakcemile3
Çok güzel o çizelgem hemide...kaydirigubbakcemile3

herkeze günaydın.çok moralim bozuk ya senağlama cuma günü 64,8 idim bugün sabah 65,8 olmuşum kilo almışım yavvvv tabi pazar günü o kadar kaçamak yaptımki tabi kilo alırım.şeytan diyoki bırak kötükedihüso rejimi ye çatlayana kadar napcam ben yaaaa?kafamçokkarıştı imdat yardım edin tekrar motive olmam lazım.

saol güzel burunlummm Şeniz hastayım senin burnunaaa delikafadulden

:asigim:

ii fulyacığım böle seni anlatan bi şi olsun şıkır şıkır kıpır kıpır içten bi çizelge . . .
beenmezsem yaparım bennnn hemennnn . . . :1ninca:

saracığım yeni çizelgen şöle cicim ;

http://ticker.7910.org/wa__63__01Np00000g41Nzc3NzRkenw2ODMwOTQyemF8SGVkZWZlIFNhZGVjZQ.gif

uğur getirsin . . .

nereye kopyalayacağını bilion zaten . . . kaydirigubbakcemile5

msn açmayıda unutuyorum ben yaaaa . . .

1 AYDA 10 KıLO VERME DıYETı
ET TAVUK DESTEKLı

Günlük kalori: 1300 Kcal

10 kilo fazlası olanların yapabileceği bu diyet tüm besin ögelerini içeriyor. Bu diyette erkekler, günlük porsiyonu yüzde 50 artırabilir. 4 haftada 10 kilo vermek mümkün.

Bu diyetin günlük menüleri:

30 GÜN BOYUNCA

· Sabah : Çay, kahve (şekersiz), 2 kibrit kutusu peynir, salata, 1 ince dilim ekmek.

· Öğle : 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık (90 gr.), 1 ince dilim ekmek veya 1 kase çorba, salata, 1 ince dilim ekmek veya 1 adet kaşarlı yağsız tost, çay, kahve (şekersiz)

· ıkindi : 2 porsiyon meyve veya 2 adet galeta

· Akşam : 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, salata, ince bir dilim ekmek

· Gece : 2 porsiyon meyve.

Bu diyette günlük menü diyet süresince aynıdır

ay cok sevinirim canim lutfen gonder unutma ok opuyorumnanaktancok makbule gecicekkaydirigubbakcemile5

Hayııırrr...delikafadulden Tatlım moral bozmak yok... Olsun yaa... sen rejimine kaldığın yerden devam et.. Vericeksin o kiloları merak etme.. Yeter ki moral bozma.. Biraz sabır ve azim tatlım..

Tamam tatlımcıım.. Beğenmezsen değiştirirsin gulüm..

dur bakiim yolliim bi dk..

gösüktüremedim gallbaa dimi mafoldumben şu pc de herbişeyleri yaparım bi şu tickerleri beceremedim yaaa

kıslar günaydın bi kaç gündür giremiyorum yazdıklarınızıda okuyamadım inş. iyisinizdir bi kilo daha gitmiş şimdi kilo cetvelimi değiştircem. hadi kendinize iyi bakın öpüyorumm opuyorumnanaktan

tebrik ederim canım gel ya arada özletme kendini

saranin tickerini ben yapmıştım aşkolsun neyini beğenmedin :dilcikar:

kızlaaar bana yardım edin
vücudumu hem nemlendircek hemde sıkılaşmamı sağlıycak bi krem istiyorum ne aliim CADIARZU

canım ben çok iyi bi nemlendirici biliyorum ama sıkılaştırma özelliği yok malesef

hasta olduğum için dün hiçbişey yiyemedim.sabah tartıldım 54.6 çıktım.sabah sabah dondurma çekti canım kocam gidip almış bişey yiyemediğim için.yedim bi baktım 300 cal. almışım magnumdan çok pişman oldum.zaten canım bişey yemek istemiyor bugünü meyveyle geçiştirmeye çalışıcam başarırsam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…