yettim zabınımmmmmmmmm delikafadulden
bugün düne göre çoook daha iyiyim canım.2 şey mutlu etti dün fitnesste eskisi kadar zorlanmadığımı anladım hatta spordan sonra eve yürüyerek gittim ortalama 2,5 km falandır heralde.bide bu sabah yıllaarr yıllar önce aldığım ve içine girebildiğim daracık bi eteğimi giyebildim ve çok mutluyum.göbeği biraz pörtletti ama daha ne isterim içne girdim zemuszemus
sen nasılsın zabınım benimmmmm opuyorumnanaktan
tesekkur ederim canim peki bu sporlari burada indirecegimiz bir topik varmi:uhm:biliyorum cok oldum ama -tatlicadiarzu-
iyiyim birtaneciğim sana bi kilo çizelgesi yapıcam seninkiyle fulyanınkini beğenmiyorum . . . kaydirigubbakcemile3 olar mı ?
atiim sana link i kopyala . . .
fulya gelsin onada yapıcam . . .
kaçamazsınız elimden . . .
:1ninca:
valla bi mutlu olurumki hatta kilomuda 63,5 olarak değiştiriver zemuszemus
seviyorummmm :asigim:
oki cicim benim . . .
benek aplam aslında diyeti çok abartmış değilim yediklerimi yazıyorum zaten sürekli gayette yiyorum yani ama galiba antalyadaki ilk yazım olduğu için buranın havası beni yoruyo.doktorda onu dedi bu havaya alışmak hiç kolay değilmiş bide üzerine diyet ve 2 saat kadar deniz ekleyince biraz çarpıldım ama allaha şükür artık iyiyim ablammm opuyorumnanaktan
aynı dert bendede var herkes ayy erimişsin diyo ama insanlar göbeğimi görmüyomu onu merak ediyorum -tatlicadiarzu-
hoşgeldin aramıza canımm a.s.
yok derinim yaa orda elim 5 e gitmiş aslında o 63
amin ablacımmm :Saruboceq: a.s.
yasmin kilo yapmazzz :jeyyar:
ne güzel canım yaa adına çok seviniyorumm Şeniz
kuzum ilaça bünyen alışana kadar en fazla 10 gün çok hafif bi şişlik hissedersin.vee en önemlisi ommmmm pozitif düşün pozitif olsun herşeyyy opuyorumnanaktan
banada dönderirmisin fulyammm
gunaydin hosbulduk kizlar beni araniza aldiginiz icin cok tesekkur ederim sizin varmi belirli bir gununuzde kilo bildirimi felan ayrica evde yaptiginbiz sporlar neler benimle paylasirsaniz cok sevinirim walk at home olayi nedri kizlar cok merak ettim evde nasil olcak yuruyus anlamadim beni aydinlatirsaniz sevinirim.
enercikliğini severim senin ya bu ne enerciiii böle mAşallah . . .
sabah erken kalkmalardı çeşit çeşit tür spor egzersiz yirimmmm . . .
aman nazar değmesin . . .
hoşgeldin Rai . . .
biz kilo kaybı bakımından paylaşımda bulunuyoruz her ne yapıyorsak . . .
dün akşam arkadaşım bendeydi kızlar sade kahve ve 8 adet kadar petibör yedim akşam yemeği yerine bisküvi yediğim için yemek yemedim ayrıca zaten arkadaşım geç kalktı o saatten sonra yemek olmazdı . . .
bu sabah sade kahve 2 grissini ve 1 avuç kuruyemiş yedim . . .
sabah tartıldım sanırım hala regl şişliği mevcut 62.5 dim eğer regl ise ben cumaya 60 olurum çünkü 2 kg şişerim ben en az reglde . . .
umarım kaçamaklarımın neticesi değildir o 1.8 kg . . .
:çok üzgünüm:
kıslar günaydın bi kaç gündür giremiyorum yazdıklarınızıda okuyamadım inş. iyisinizdir bi kilo daha gitmiş şimdi kilo cetvelimi değiştircem. hadi kendinize iyi bakın öpüyorumm opuyorumnanaktan
iyiyim birtaneciğim sana bi kilo çizelgesi yapıcam seninkiyle fulyanınkini beğenmiyorum . . . kaydirigubbakcemile3 olar mı ?
fulya gelsin onada yapıcam . . .
kaçamazsınız elimden . . .
:1ninca:
saol güzel burunlummm Şeniz hastayım senin burnunaaa delikafadulden
burnunu nerden gördün zabınımın yaww??:uhm:kaydirigubbakcemile3
saol güzel burunlummm Şeniz hastayım senin burnunaaa delikafadulden
döndercem datlum...
Güzel bi program yerinde yürüyosun canım.. Evden link indirebiliyorsan sana linklerini gönderebilirim canım akşam..
Amin kuzum..:Saruboceq: Allah enerjimizi bol etsin işallah hepimizin..
ayrıca Afiyet olsun..opuyorumnanaktan
Teprik ederim canımm. Süperr
yirim seni yirim.. Canım ben 59 için güzel bi çizelge hazırladım ama 59 olmayı bekliyorum.. Yarın koyucam onu burayaa....kaydirigubbakcemile3
Çok güzel o çizelgem hemide...kaydirigubbakcemile3
döndercem datlum...
Güzel bi program yerinde yürüyosun canım.. Evden link indirebiliyorsan sana linklerini gönderebilirim canım akşam..
Amin kuzum..:Saruboceq: Allah enerjimizi bol etsin işallah hepimizin..
ayrıca Afiyet olsun..opuyorumnanaktan
Teprik ederim canımm. Süperr
yirim seni yirim.. Canım ben 59 için güzel bi çizelge hazırladım ama 59 olmayı bekliyorum.. Yarın koyucam onu burayaa....kaydirigubbakcemile3
Çok güzel o çizelgem hemide...kaydirigubbakcemile3
herkeze günaydın.çok moralim bozuk ya senağlama cuma günü 64,8 idim bugün sabah 65,8 olmuşum kilo almışım yavvvv tabi pazar günü o kadar kaçamak yaptımki tabi kilo alırım.şeytan diyoki bırak kötükedihüso rejimi ye çatlayana kadar napcam ben yaaaa?kafamçokkarıştı imdat yardım edin tekrar motive olmam lazım.
:asigim:
ii fulyacığım böle seni anlatan bi şi olsun şıkır şıkır kıpır kıpır içten bi çizelge . . .
beenmezsem yaparım bennnn hemennnn . . . :1ninca:
saracığım yeni çizelgen şöle cicim ;
http://ticker.7910.org/wa__63__01Np00000g41Nzc3NzRkenw2ODMwOTQyemF8SGVkZWZlIFNhZGVjZQ.gif
uğur getirsin . . .
nereye kopyalayacağını bilion zaten . . . kaydirigubbakcemile5
msn açmayıda unutuyorum ben yaaaa . . .
ay cok sevinirim canim lutfen gonder unutma ok opuyorumnanaktancok makbule gecicekkaydirigubbakcemile5
:asigim:
ii fulyacığım böle seni anlatan bi şi olsun şıkır şıkır kıpır kıpır içten bi çizelge . . .
beenmezsem yaparım bennnn hemennnn . . . :1ninca:
saracığım yeni çizelgen şöle cicim ;
http://ticker.7910.org/wa__63__01Np00000g41Nzc3NzRkenw2ODMwOTQyemF8SGVkZWZlIFNhZGVjZQ.gif
uğur getirsin . . .
nereye kopyalayacağını bilion zaten . . . kaydirigubbakcemile5
msn açmayıda unutuyorum ben yaaaa . . .
kıslar günaydın bi kaç gündür giremiyorum yazdıklarınızıda okuyamadım inş. iyisinizdir bi kilo daha gitmiş şimdi kilo cetvelimi değiştircem. hadi kendinize iyi bakın öpüyorumm opuyorumnanaktan
kızlaaar bana yardım edin
vücudumu hem nemlendircek hemde sıkılaşmamı sağlıycak bi krem istiyorum ne aliim CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?