yeni evin hayırlı olsun canımm
ya hiç sorma famir bir ingilizce sevdasına düştü ingilizce çalışıyo şimdidee :97:
niye küsülmesin..
biz düğüne giderken de küstük.
çok kötü bir gündüü...
ee onun yıldönümü de şen şakrak geçse ayıp olurdu yani..
eski günleri yadetmek adına iyi oldu bir bakıma..
iyi hatırlattın ben gidip azcık ing çalışayımm..
sonra kızımı eşimden alıp yurtdışa kaçırayımm...
gideyim buralardan..
iyi hatırlattın ben gidip azcık ing çalışayımm..
sonra kızımı eşimden alıp yurtdışa kaçırayımm...
gideyim buralardan..
ben sana aslan burcunun kötü yönünü diyeyiim
aslan burcuu eşinin pek çok eksikliğine yanlışına sevdiği için aşkından katlanır uzun süree
katlanırr katlanırrr
eşide bunu abartırsa artık yani çok anlayışlı çok sadık bensiz yapamaz diye devam ettikçee aslanda bardaak taşarr :95:
kavgacı olmadığı için arada hoşlanmadığı huylarını desede üstelemez aslan burcu kavga çıkmasın diyee susar ama asla ters gelen bişeyii kabullenmez sadece sorun çıkmasın diye susarr
ve geçmişi hiç unutmaaaz başlangıçtan itibaren herşeyy iççinde birikirrr birgüün heleki artık sevilmediğin veya sevginin azaldığını düşünürsee boommm
patlayıverir bi bakmışsın çekmiş gitmişş şartlar ne olursa olsuun 20 yıllık yuvayı bile arkasına bakmadan yıkar aslan burcu kadını
heleki ihanett aslaaaaaaaaa
aslaaa ihanete gelemeez
kabullense bilee affetmiş gözükse bilee birgünn muhakkak intikamını alırr terkederrr ama 5 yıl ama 10 yıll birgün muhakkak terkederr
yeni birinr güvenip aşık olana sevene kadardır aslan burcu
yeniden sevip güvendimi geçmişini hiiiç özlemezz
sizdede sen fazla anlayışlısın sanırııım eşinde zorluyoo dolmaya başlamışın sankii
tamm anlamıyla aslan kadını anlatmışsın cnmmm.bu kadar güzel anlatılır özellikleri.bencede aslan burcu severse tam sever silersede tam silerr.
evet canım
aslan burcu sevdimi çok sever ve eşi asla kendini terkedemeyeceğini sanırr
tıpkı benim eşimin dediği gibi sen benden ayrılırsan ölürsüün
ayrılırsak öleceğimi düşünüyoo :97:
elbette şuanda seviyorum ayrılacak durum yokk elbete üzülürüm ama yaniii ömür boyu sen her hatayı sorumsuzlupu yap ben katlanırım diye bişeyde yok yanii
gerçi her burç için geçerli herkesin bi sabrı kabullenemeyeceği şeyler var ama aslan kadını o derece fedakar anlayışlı sevecen cana yakın sahiplenici sadıkki eşi ondan asla ayrılamayacağını düşünüyoo
biliorum cnm yaw benm için sölemediğini öle yazdım bende düşüncelerimiben zaten senin için söylemedim ki bunu. genel olarak söyledim. konu benim aşırı kıskanç olmamam ( yani öle artisleri begenmesine ses çıkarmamam sorun olarak görmemem ) ..
bende eşime deli gibi aşığım gerekirse çok kıskanırım ama gözünü filan kapamam kadınları görmesin diye. herkesin aşk anlayışı kendine
yok cnm sana öle geliodur yani ne kadar süredir yapıosun bilmiorum ama öle kısa sürede o kadar çok kas olmaz bi anda sen yapmaya devam et zayfladıkça incelcek onlar sonra onları sıkıkşatrcaz pilatesle ve başka şeylerle .burda herşeye çözüm var alimallallhhArkadaşlar benim kollarım kalın. Nivea body'i yapmaya başladığımdan beri daha da kalınlaştı sanki. Ağırlık kullanmıyorum ama öyle geldi bana. Mümkün mü böyle bir şey yaKollarımı hareket ettirmeye korkar oldum. Bir yolu yok mu şu kalınlıktan kurtulmanın? Erkek kolu mübarek
yok cnm yarışma fln herkes free takılıo.Benim de orantılı ve kimse kiloma inanamıyorAyrıca spor yaptıım için ben de kendimi tartıdakinden 5 kilo daha az hissediyorum :)
Evet ya bilgi alabiliriz yarışmalar hakkında. Ben katılmam tabi. 1 aydır onca çabaya rağmen 1 gram vermemiş biri olarakolsun ben yine de zayıfladım sayıyorum
cnm pko olmayan yok. bende yok şükür ama pkosuna rağmen 27 kilo verenler var ilaçlarına devam et dr.na git ama sağlıklı beslenmeyide ihmal etme verirsin cnmAynen. bende de polikistik var... İlaçları bıraktım sırf kilo vermek için. İlaç bende kilo yapmıştı çünkü. Depresyondaydım resmen
cnm hergün 50 dk. spor çok. herşeyde olduğu gibi sporunda fazlası zarar. kas yapayım derken kasalrını yıkarsın erir kasların haftada 3-4 gün yani birer gün ara ileen az 45 dk. en fazla 1 saat spor yapılmalı ideali bu.Pilates değil ama her gün 50 dk spor yapıyorum. Dikkate alacağım söylediklerini :)
ahhh yecalemm yine uykusuzsun senin bu yediğin bibier peynir domatesler, görünce üzülüorum ben yaww kuru kuru gelio öleeeGünaydın herkese..
ben de dünü yazıp az işime bakayım..
sabah: 1 kk byaz peynir, 1 domates, 1 kırmızı biber,1 çarliston, 1 dilim denge ekmek
öğlen: 2 kk byaz peynir, 1 domates, 1 kırmızı biber,1 çarliston, 1 dilim denge ekmek
akşam: 5 yk patlıcan yemeği, 1 yt salata, 1 dilim denge ekmek
ara:1 fincan yeşil çay 10 fındık
nolduuu kızzzz fambııım? merak ettim vallah.günaydın topişlerrrr..
cimicim çok geçmiş olsun canımmm,ben sana didim nazar değer anlatma bazı şeyleri diidm,dinlemedimm,hep nazardan oluyorrr bunlarrrrrrrrr.......
yinede verilmiş sadakan varmışş,çok şükürrr size bişey olmamaışş...
berilcimm çokk geçmiş olsunnnn kuzularına,kulak iltihabı çok fena,umarım kısa sürede atlatırısnız.
yecalemmm senin oğluşada yeniden geçmişş olsunnnnnn......
akşam eşimle yemeğe gittik...
pek tatsız bir geceydi......
öffff hiç anlatmayayımmm......
eve küs döndükk.....
sabah beni işe bıraktı ama biz hala konuşmuyoruzz...
sabah regl oldum nihayet...
akşam birüsü kayısı,keten tohumu hüplettim ama 3 gün oldu wcye çıkamadım.
üzerine birde regl şişkinliğiii....
çok fenayım anlayacağınızzzz..
nese bakalım benden bu kadar..
biliorum cnm yaw benm için sölemediğini öle yazdım bende düşüncelerimibiliorum senin kıskanç olmadığını zati. sölediydin bi ara hatta tv dek,ilere fln bakabilr kıskanmam dediydin
yok cnm sana öle geliodur yani ne kadar süredir yapıosun bilmiorum ama öle kısa sürede o kadar çok kas olmaz bi anda sen yapmaya devam et zayfladıkça incelcek onlar sonra onları sıkıkşatrcaz pilatesle ve başka şeylerle .burda herşeye çözüm var alimallallhh
yok cnm yarışma fln herkes free takılıo.ama herkesin bir tartılma günü var kilo veren hemen müjdelior. bizde kendimize has bir kutlama metodu muz var kutluoruz iştee
cnm pko olmayan yok. bende yok şükür ama pkosuna rağmen 27 kilo verenler var ilaçlarına devam et dr.na git ama sağlıklı beslenmeyide ihmal etme verirsin cnm
cnm hergün 50 dk. spor çok. herşeyde olduğu gibi sporunda fazlası zarar. kas yapayım derken kasalrını yıkarsın erir kasların haftada 3-4 gün yani birer gün ara ileen az 45 dk. en fazla 1 saat spor yapılmalı ideali bu.
çünkü bir süre sonra vücut onada alışıo değişklik istio vücut.
bide sen yaşlandığında da 50 dk spor yapabilcekmisin.?
bıraktığın anda sporu sporu bırakan sporcular gibi kilo alırsın mazallah.
hem çok spor yaparsan çok yağ yakarsın die bişi yok.
önemli olan istikrarlı düzenli yapmak cnm.
ahhh yecalemm yine uykusuzsun senin bu yediğin bibier peynir domatesler, görünce üzülüorum ben yaww kuru kuru gelio öleee
nolduuu kızzzz fambııım? merak ettim vallah.
sen bööle dion ya hep hiç anlatmıosun merak ettim bendee
ramazanda benmde kabızlık problemim arttı. ne güzel düzelmişti.
sum iktarı azaldığı için heralde. ramazandan sonra düzelir inş
cimcimecim çok geçmiş olsun cnmm. aman ne öle herşey üstüste gelmiş. nazar mı var ne
berilcim çok geçmiş olsun kuzunada. annelik zor zaanaaaat vesselam.
neruşum gelmişşş. sesswizz sesszi beğenip gidiomuş olsun biz seni hiç untmuoruz zati.
başka başkaaa nugim kainat güzeli seçilmiş seksüü nugimm
başka hugom u babannesi korkutmuş. tööbe töbee .aman cnm oku üfle öle yat hamileyken çok korkutrlar mış. öle derler
yeni gelenler hoş gelmişler. sıra bana gelsin öle isee
sıra bana geldiii herkese slmlarrr
dün iftar da
1.5 kepçe bakilyat çorbası( eşim pek sevdi)
2 kaşık nohutlu pirinç pilavı
1 orta boy közlenmiş patlıcanlı karnıyarık
salata
2-3 kaşık vişne kompostosu
1 kaşık yoort
1 cevizli incir tatlısı( şekersiz ve mükemmle bir tatlı tarifini vericem süper oldu hemen yapın)
bide eşim baklava getrmiş
4 tane de ondan yedim küçük küçük tü.( biraz çok yedim ama dayanamadım :26:çok tatlı deildi ama çok çekmemiş içine çünkü çekecek yer yok fıstıklı sarma idiiçi hep fıstıkdı neyse ayrıntıya girmiorum ama öle çok şerbetli olmdığını anlatmak için dedim)
sonra 2 fincan şekersiz çay
sonra 1 dal üzüm
1 armut
sahurda
1 yufkaya 3 kaşık patates domates bibier (yeşil -kırmızı) 2 zeytn dürüm yapıp yedim
1 dilim kadar pide
1 tk pekmez
1 yk yoort
1 fincan çay
kaç gündüür oruç tutmayınca pek bi zor uyandım sahurda zor ayıldım yani.hemen yedim yattım.
bugünde bi mahmurluk var üzerimde işim yok bugün temzlik de btti şükür evde yatıp yuvarlancam bugün.
bi markete gtcem sebze meyve alcam okadar.
olmaz olurmu bebemm sanada yazdım bak dua oku dedim. hamilelklte çok korkuturlar dedim.seni unutrmuyum bebeemmmbenden hiç alıntı olmamışşbenden bişeyler yokk
bakliyat çorbası tarifinide incir tatlınıda merakla bekliyorum tarifini :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?