merhaba arkadaşlar konuya sonradan dahil oldum ama bişeyler yazmak istedim. ben bi dönem çok fazla kilo alıyordum her geçen gün biraz daha. hatta mağaza kabininde ağladığımı bilirim yani o derece. 3 yıl önce kilomun 75 e dayandığı bi gün akşam yemeklerini kestim. en son 3 de yemek yedim ta ki ertesi gün kahvaltıya kadar. tam 6 ay bu şekilde devam etti. 58 e düştüm. şu an da yeni evlendiğimden olucak sanırım 64 e çıktım yine ve akşam yemeklerini kesmeden verebileceğim bi yöntem arıyorum. çünkü artık evde birlikte vakit geçirebildiğimiz en önemli zaman akşam yemeği onuda kesersem olmaz. bakalım şimdi makarna pilav ve ekmeği kestimdaha bişey yok ortada. ama yapabilenler akşam yemeği kesmesini tavsiye ederim çok işe yarıyor
merhaba arkadaşlar konuya sonradan dahil oldum ama bişeyler yazmak istedim. ben bi dönem çok fazla kilo alıyordum her geçen gün biraz daha. hatta mağaza kabininde ağladığımı bilirim yani o derece. 3 yıl önce kilomun 75 e dayandığı bi gün akşam yemeklerini kestim. en son 3 de yemek yedim ta ki ertesi gün kahvaltıya kadar. tam 6 ay bu şekilde devam etti. 58 e düştüm. şu an da yeni evlendiğimden olucak sanırım 64 e çıktım yine ve akşam yemeklerini kesmeden verebileceğim bi yöntem arıyorum. çünkü artık evde birlikte vakit geçirebildiğimiz en önemli zaman akşam yemeği onuda kesersem olmaz. bakalım şimdi makarna pilav ve ekmeği kestimdaha bişey yok ortada. ama yapabilenler akşam yemeği kesmesini tavsiye ederim çok işe yarıyor
Mesaj yavrulamada forum rekoru kırdım
gönderirrken yavas gidio bu ara eger o arada gönder e tekrar basıyosan fazla dan gönderiyo cnm
sağlıklı tatlı tarifleri ve sağlık lı yemek tarfleri paylaşıoruz burda cnm ne geldiyse başımıza o zararlı sağlıkısz şeyler yüüznden geldi zatenGeçen yaza kadar sürekli yeni tatlılar denerdim. Hele bi muzlu rulo pasta yaparım ki parmaklarınızı yersinizBu yıl bıraktım, mideye zarar çünkü Daha fazla bahsetmeyeyim, kan şekerlerimiz düşmesin. Bende her an öyle bir potansiyel mevcut çünküü
Canım akşam yemeğini kesmen zaten doğru olmamış. Sürekli uygulayabileceğin bir şey olmalı, yoksa geri alırsın. Akşam ye ama az ve yavaş ye, eşin bitirene kadarBaşka çözüm yolu vardır her zaman.
Bu mesajım da üçüzlere gebe sanırım
sağlıklı tatlı tarifleri ve sağlık lı yemek tarfleri paylaşıoruz burda cnm ne geldiyse başımıza o zararlı sağlıkısz şeyler yüüznden geldi zaten
hoş geldin cnm.
öncelkle tebrk ederim güzel kilo vernişsin ama bana biraz sağlıksız vermişsin gibi geldi hani kaşma yemeği diince 8 den sonra bişi yemedim desen anşıycam ama 3 den taa ertesi güne kadar bişi yememk çok tehlikeli bence.
gelelim biz nasıl verdik kilolarımızı.
cnm öncelkle diyet deil sağlıklı beslenme yapıoruz burda.
hergün 3 ana 3 ara öğün mutlaka yapıoruz.
hergün 2 subardağı süt ürünü
3 porsiyon meyve
yenecek.
ekmeği kesmek çok büyük hata. bütün bdiyet listelerinde en az 5 dilim vardır cnm . ekmeği keseince kilo veririsn ama yemeye başlayınca fazlasıyla alırsın cnm.bi çok tanıdığım bunu yaşadı.
et tavuk balık bakliyat mutlaka yenecek bi öğün et yendiyse bi öğün sebze yenecek.
yağlı kızartma hamur işi ilk başlarda yasak. ama sağlıklı tarirlermiz var. alternatifler canının çektiği herşeye altenrnatifimz var cnm.birde spor yapıp bol su iiçersin olur bu iş.
aç kalmamay özen gösteriirozu ara öğünlerde süt ayran kuru veya taze meyve yioruz.miktarları zmanla öğrenirsin şimdilk aklıma gelenler bunlar kolay gelsn
cnm süpersin yaa.çok eğlenceli birisin çok sevdim senii
Muzlu rulo tarifini vermeyi isterdim ama anlatması zor. Resimli tariflerden bulmuştum. Aslında çok basit ve lezzetliBu arada söylemezsem içimde kalır avatarında seni eski ingilizce öğretmenime çok benzettim. Şu an sen oymuşsun gibi düşünüyorum elimde olmadan ancak o değilsin profil resminden anladım.
Bunu da söylemeden edemem, başta siz şeklinde yazdım bu mesajı. siz mi sen mi ne desem bilemedim
Cimcime..
geçmiş olsun canım..
Senin dikkatli beslenmen ve de biraz yatıp dinlenmem gerekiyor.
Evde çok fazla iş güç yapmaman lazım sanıırm..
çabucak toparlanırsın inşallah..
canım yanşış hatırlamıyorsam malatyaya gideceklerdi.ama eşi ne iş yapıyor fambik bilir...fambııııııkkk.yaw loxigil nire taşındı merak ettim. sordum sordum görmedi sen bi anlatıbwerde merakım gtisn
eşi ne iş yapıodu onun ?
teşekkür ederim canım benim.daha dikkatli olacağım zaten artık..bugün yine korktum.çok kötü hissettim kendimi...bu riskler ne zaman bitecek onuda bilmiyorum.bu gidişle allah korusun bu beği düşürecem yada erken doğum yapacağım..kriterlerim onu gösteriyor...yaaa erken doğuma razıyım amabebişime birşey olmasın yeterki..
canım yanşış hatırlamıyorsam malatyaya gideceklerdi.ama eşi ne iş yapıyor fambik bilir...
fambııııııkkk.yaw loxigil nire taşındı merak ettim. sordum sordum görmedi sen bi anlatıbwerde merakım gtisn
eşi ne iş yapıodu onun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?