60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ahhhhhhhhh canım benim...sen hiç üzme kendini dedğin gibi kimseyi inandırmak zorunda değilsin en yakın şahidin eşin sonuçta.o seni bildikten sonra sende art niyet olmayacağını bilir.kayınvalidende kendi kendine diğer eltilerini övsün boş ver.sende çağır temizlikçi temizlesin canına yazık.geçen ben çağıracağım dedim.kayınvalidem yazık değilmi para vereceksin dedi.görümcemle bütün evi temizlediler.bende yan gelip yattım.görümcem gelsin gene işin başına koyacağım ben zamanında ona çok hizmet ettim sıra onda..sen kendine acıyacaksın kimsenin bizlere acıdığı yok.benim kayınvalidemlerde ya yarın yada perşembe bendeler.yorucu bir tempo benide bekliyor..

Ben gelmiş bulunmaktayım yani kaçamaklarım çok oldu ama yani iyiyim su içmeye çalışıyorum bir litreden faslası olmuyor
sahurda birtane yumurta ve labne peynir iki tane domates tam buğday ekmeğide 3 dilim :/

Dışarı çıktım geldim ben de...
Ah fambık ah..
İnsan bi haber vermez mi ya.. ben bu hafta olmayacağım diye..

valla benim eşim yolluyo. ben tek başıma yurtdışına gidiyorum bazen fuar için gittiğimde yeri geliyo 5-6 gün evde olmuyorum benim eşim sorun etmiyoo .. yani etmeyen erkeklerde var neden ? çünkü bu iş.. gezme tozma değil ki yani

hugocukcum kararınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum canım umarım herşey istediin gibi olur. çalışan geçerli bir mesleği olan kadın her zaman daha bağımsızdır bence

benn geldiim
neler yyaptım nelerr
pazwrdan 2 kilo dolmabiber aldım temizledim ipe dizdim astım balkonaa
2 kiloda dolmalık patlıcan daha hazırlayıp astım ipe
içleri ziyan olmasın patlıcanların somalide açlıktan insanlar ölüyo günah dedim ve oyduğum patlıcanların içlerini minik minik doğradım koydum balkona kurusun kışın pilavlara koyarım kabakta yapmıştım o şekilde minik minik
kışın sebzeli pilav yaparım dedimm :86:

arkadaslar ya niye kimse cvp vermiyo 5. yazisim heralde su kilo cizelgesini yaptim ama kaydolmuyo neden acaba yapamadim bi türlü bilen varmi

ders çalışanları kıskandım bende açıköğretim sınavımız 11 eylülde yeni aklıma geldi.tek dersim kalmıştı onuda geçersem 4.sınıfa sorunsuz borçsuz geçerim.bende artık çalışacağım..zaten buralar iyice ıssızlaştı.

arkadaslar ya niye kimse cvp vermiyo 5. yazisim heralde su kilo cizelgesini yaptim ama kaydolmuyo neden acaba yapamadim bi türlü bilen varmi

canım benim burası bugün biraz fazla sessiz olduğunda dikkat etmişsindir.kimsecikler yok.benimde net bir gidip bir geliyor.hazırladığın tickerı ın http/www olan kısmı kopyalıyorsun.şimdi tam olarak bilemedim anlatımlı olan tickerlardan yapmışsındır zaten.kopyaladığını ana sayfanda çizelge bölümü var oraya kaydediyorsun.pek iyi bir anlatım olmadı sanırsam inşallah anlamışsındır.

nörüyonuzzz
kimsecikler yok yineee:97:
bana kızanlar olmuşşşş galübüüüüü
kızım var yanımda 2 gündür onla koşturup duruyoruz iş yerinde...
keyfime diyecek yokk,dermişimm...

yarın oruç tutumaya yeniden başlıcam inşallahh..
yediğimin içtiğimin hatti hesabı yokk..
çok salmışş durumdayımm...
çak fazla abartmıyorum ama menü saatlerim şşamışş duurmdaa son günelrde.
oruçluyken daha düzenliydim.

akşama yatılı misafirlerim var..
işte ele...
siz napmışınız bir bakemmm

canım maşallah.en güzelini yapmışsın...benimde evde biberlerim vardı yarın dolma yapayım ya gayet güzel olur.bu gün yapardım ama eşim akşama yemek hazırlamış sanırsam.artık yarına ben yaparım...

hoşgeldin canım benim.hepimiz seni çok merak ettik allahtan iyisin birşey yok.ama kızdıkta keşke bir girip slm verip durumu söyleseydin herkes çok berak etti...kızınlada doya doya vakit geçirmişsindir ne mutlu sana..bende bugün kuzucuğumu çok özledim..

kukime geçmiş olsun diyorumm...
hügoma zihin açıklığı diliyorum..
loxime Allah kolaylık versin diyorumm..
nugiminnn geçmişşş doğum güününü kutluyorummmm...
ecrinle cimicimin bebişlerinden bir sıkıntıları yokmuşş gördüğüm kadarıyla..maşallahhh diyorummmm...
yecalemmmmii öpüyorumm.
yolimi de öpüyorumm....
neruşumaaa sevgilerimi gönderiyorumm..
kim kaldı...
bitti galiba...
herkese toptan öpücüklerrrrr

loxi olmasa hiç haberimiz olmayacak :95:
bu vakte kadar insan bi haber vermezmi :95:

teşekkür ederimmmmmm...

loxi olmasa hiç haberimiz olmayacak :95:
bu vakte kadar insan bi haber vermezmi :95:

yaww zati doğru düzgün giren çıkan yokki yawww..
herkes bi taraflara dağılmışşş...
bende dimedimdii...
nese geldim iştee..
bağırıp çağırıyoooo benimm kızzz,koridor yankı yaptıkça daha çok bağırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…