60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

özrü kabahatından büyük :95:
ne demek kimse girmiyo
ben cimcime ycl devamlı budayızz

bugün yediklerim
2 kalın dilim köy eppeği
1 çay kaşığı salça
1 kk beyaz peynirden yapılmış tost.

ara
1 küçük kase izmir üzümü

öğle
yarım sandviç ekmeği
1 kk beyaz peynir

ara
1 küçük kase üzüm
1 kare bitter
3 çilek..

ben de çocuklardan önce çok iş seyahatine gittim,1 hafta 15 gün kaldıgım çok oldu.eşim de bir sorun yapmıyordu.hatta bence daha iyi bile oluyordu kısa ayrılıklar,özlüyorduk birbirimizi.hugo ve eşine de hak veriyorum,dağın başında elinde bira şisesi ile günlerce çalışmayı çogu kişi kabul etmez heralde,hatta ben kadın oldugum halde eşimin o şekilde çalışmasını istemem(o nasıl bir iş disiplini ki elde bira ile çalışılıyor)

çalış canım tabii ki.artık kilo verme sorunun da kalmadı ,doguma kadar olan zamanı en güzel şekilde değerlendir.

teneffüslerde yine ugrarsın değil mi

rica ederim cnm ne demek. inşiallah hakkkında hayrlısı olsun. bende geçen yıl 73 almıştım kopyadan iptal oldu sonra bi daha girdim 74 aldım atandım şükür. rabbim gönlüne göre versin inşallah güzel olur cnm

kazı ortamlarını hiç sorma zaten tatlım
elde biralar erkek kadınlı gruplar aylarca beraber çalışıyosun başka kimse yokk
düşün yanii
olmaz işte cnm bende tasvip etmem öle bi ortamı dağ başında hele

cnm öle olur elbette bak bende gidioırum hemde taaaaaaa kaç yüzzz kilometre öteye iş için. ama dağ başıyla bu bir değilki. eşin izin verip vermemside deil olay ortam bayanlar için uygun deil. ben kadın halimle eşim arkeolog olsa onu da yollmazdım ne işi var dağ başında kadınların arasında. ben kıskancoım kıskançççççç

kızarız tabi insan 2 dk girip yazmamıkimse olsun olmasın gelen okurdu
nç nç nççççç.....

ben geldimmm. acil çıkmam gerekti bişi yazamadan çıktım. kuzenm aradı arabyla gelioruz senide allaım avm var yakında oraya gidelim die bende aele giyenip çıktım.
dolaştık benmde alacaklarım vardı.
kumaş pantolon aldım siyah okula giymrek için. parfümüm bitmişti bi de parfüm aldım.
aslında daha var alacaklarım ama hafta sonu eşimle çıkcaz inş. işte bööle kimselerde kalmamış.herkese hayrlı iftarlar yarın görüşürzz

kötü kaynana işte.. sen daha iyi davran böylesine.. benim kaynanam eşya topluyorum tayin olacağımız zaman geldi evime bir kap yemek getirmedi . getirmediği gibi de daha bana yemek yaptırdı çay içti gitti. ben 2,5 aylık hamileydim nasıl karnım ağrıyordu. sorsan hiç aklına gelmemiş .. bunlar böyle kötüler .. sende bir kadın tutsaydın temizletseydin evi güzelce. yeni bitmiş evin temizliği zor olur. yani senin kaderini benim gibi birçok kadın paylaşıyor hugom..

canım 2 sene dediğin geçer gideeeer. Allah kolaylıkla geçirmenizi nasip etsin. ama tabi ankara dan sonra insana garip gelir. para biriktirmek konusunda haklısın harcayacak yer olmadığında para birikiyor. ankara da her yer avm ile dolmuş. orayı gez burayı gez geldiğimden beri hep harcıyorum evime dönünce bende rahatlıcam.

Kızlar neler yapıyor sunuz bakalım.. 2 gündür giremiyorum. dün hastaneye gittim sonuçlarım temiz çıktı. ama sinir sıkışması eğer başındaysa emg de çıkmayabilir dedi önlem olarak statik bileklik verdi henüz almadım. ilaç ta verdi onuda almadım. yarın eltimle buluşucam saçlarımıza biraz değüşüklük yaptırıcaz o zaman ilaçlarımı alırım. saçlarıma na yaptırsam acaba :44: bol katlı kısacık küt kesim biraz perçem bıraktırsam. sonra gölge attırsam diyorum ama yakışır mı diye tereddüt ediyorum. kumral yuvarlak yüzlüyüm. bakıcaz artık duruma göre. işte böyle kızlar...

ycl cim evet canım dün doğumgünümdü çok sağol teşekkür ederim canım unutmamışsın

nugim doğum günün kutlu olsun.. nice güzel huzurlu yıllara İnşallah sevdiklerinle ailenle beraber.. nugim sende mi aslansın

bu hafta 11. haftamız
haftaya 12. olacak ve 3 aylık oluyoruz
kalıyo 6 ayy
6 ayy daaha böyle uykulumu geçecekk
acuuk ayılırım belkiim havalar serinleyincee :97:

az kaldı az 4. aydan sonra bomba gibi olursun karnınla hoppidi hoppidi gezersin..

oh oh bak ne güzel motive olmuşsun iş beyinde bitiyor tatlı krizleri sona eriyor.. umarım hep böyle devam edersin.

tatlım kadın tuttum zaten başka türlü imkanı yoktu ona rağmen 2 haftada zor bitti
inşaat temizliği çok zor
kadının arkasından bazı yerlerde bende yardım ettim çabuk bitsin diyee
ben kayınvalideden iş beklemedim yapamaz zati kolundan ötürü
ama akraba kızlar varr kimsesiz hep kayınvaliyede gelir önce dediki bana bende yardım ederim dedi sonra işim var dedi
meğer kayınvalidenin halılarını silmişş ben ona kızdım yani 1 hafta beklenseydi önce benim evim bitseydi sonra halılar silinseydi olmuyomuydu
ben buna kızdımm
valla eşim üzülmesin diye ses etmedim zaten ders çalışmaya başladım okulada başlarsam okuldu çocuktu işim başımdan aşkın olur zaten
eşimde oku dedi okucam kimseden fayda yok
zor zamanımda kimse yardım etmedii ağladım gece bel ağrımdan
üstelik yardım etmedikleri gibi birde rol yaptığımı düşünüyorlarr
kimseyi inndırmak derdinde değilim allah kimseye muhtaç etmesiiin
çocukta yapıciim kariyerdeee

canım benim geçmiş olsun.. kendine dikkat et vücudunu gereksiz yere yorma ağır kaldırma. ameliyatı tabii ki hemen düşünme. egzersizlerini yap vakit buldukça dinlen , dinlene dinlene yap. canının kıymetini bil kukim.

canım benim senin samimiyetin içtenliğin yeter. arkadaşın sana alınmaz

hamile kaldın kurtuldun resmen kaynanandan.. benim ki de öyle yap yap yaranamazsın eltimin bana , benim eltime dedikodusunu yapar. bana onu , ona da beni över kısacası siyasetçi kaynanana bunlar.. ama ben artık ne derse desin umrumda değil yaşasın en kötü gelin benim böylece kıymetim daha çok bilindi..

selam kızlarr kimse yohh tabeee.neysem bugün internette bi sorun vardı hatlar bi gitti gelmedi giremedim tabe.bugün ne yedim neler yaptım yazıvereyim bi bakimm
pilatesimi yaptım bergamotlu yeşil çayımı içtim.ardından
öğle yemeği
8 kaşık taze fasülye
1 koca tabak karışık salata
1,5 dilim kepek ekmeği
ara
1 salkım beyaz üzüm
2 yaş kayısı
1 dene sade soda
21lt suyumu içtim
evlerimi sildim süpürdüm 3 makina çamaşır attım.daha sonra markete gittik oğluşlar sıkıldı evde marketten alışveriş yaptım şincik de
1 bardak light süt içicem
akşam menümde yanı olcekk
8 kaşık taze fasulye
1 dilim denge ekmeği
1 kase yoğurt
şincilik bukadar herkese iyi iftarlarr.:79::80:

valla benimkide eltiyi bana över ama beni ona pek övemez diğer oğluna yani eltinin kocasına överki eltiye desin diye
elti bana benzemez ısırıverir ama ne hikmetse bu sefer pek iyi davrandı pek ilgilendi sanırım hamile olmamdan bize ilgileri artar diye
tamamen duygusal anlayacağıın
hiçbişey umrumda değil kim kime yardım edecekse para verecekse versinn
okulu okuyup çalışıcam
valla benim kayınvalide uzun zaman önce kanser geçirmiş canım hala kanser olduğunu düşünür hastayım der durur eşimde kıyamıyo bu yüzden
kayınvalide çok hastalık anar devamlı hastayım derr ölcem derr
tam 2 yıl bana her aradığımda devamlı çok başım ağrıyo der dururduu berbat bi sesle ben neyin var derdimm çok kötüyüm derdi ama doktorada gitmezdi
meğerse tansiyon hastasıymış boğazınada sabrı yok çokk yiyor sonra baş ağrısı oluyomuştu
bunu öğrenince bende az ye yinemi çok yedin dedim filan artık hiiç başım ağrıyyo demiyo 1 yıldır çok şükür ağrı muhabbetinden kurtuldukk
birde benim annem daha 48 yaşında genç ve dinç çok arkadaşlık yaparız gezeriz inan bi kere kapris bilmez naz bilmez ilgi istemez hastayım demez
böyle aileden gelince şimdi türlü nazlar filan çok zor oluyo

hugom ellere karışmak zor.. benim kayınvalidecimde 65 yaşında. hergün hasta oda boğazına hiç dur demez.. evinde de iş güç yapmaz , parası var kadın tutup temizletmeye kıyamaz.. değişik hem tutumlu hem cimri karışımı yapısı var. valla biz iki gelin gurbetteyiz ordan oraya taşına taşına canımız çıkıyo psikolojimiz altüst oluyor kimsenin nazını cazını çekecek durumda değilim.. herkes baksın gözünün önüne.. bak durduk yere astım olmadım ben kendi işime çocuğuma ancak yetişiyorum. memlekete gelince de biraz kafa dinlemek gezmek tozmak istiyorum , kimsenin evini temizleyip halılarını yıkayamam ben

benimkide 65 yaşında
herşeye verecek para bulur temizliğe kıyamaz
ha bire eşya alır tabak tencere alırda alır
devamlı hediye alırsan senden iyisi yokk
valla canım gurbet değil normaldede insanın kendi işi bitmiyoki yoruluyorum evde eşimin tatilindede gezmek istiyorumm onunla
zaten şimdi ders hamilelik geçip gidiyo günler
bebek olacak martta ekimde okul başlayacak filan 4 yıl sürecek anlaşılır kıymetiim
bakalım çok hamarat eltiinin yardımı olacakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…