Akşam: 7 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 peksimet. arada da birkaç ısırık karpuz yedim
yarın anneme gidiyorum öbür gün akşama eşim gelir almaya
bayramın birinci günü akşama dönmüş oluruz eve ikinci günü çalışıyo eşim üçüncü günü izinli ama evde ders çalışmayı planlıyoruz
tsk ederim arkadasim ins o zaman bayramdan sonra bende yazicam ne yedigimi ins 56 ya düscem sizin yardiminizla tabi...:18:
slmmmm herkeşlereee....
ben gidiyorummmm. herkse iyi bayramlar iyi tatiller...beni özleyinnnn
eve internet alan kadar giremem. büyük ihtimal okullar açıldktan sonra alırım interneti öptüm hepiniziii
bana dua edin işlerim yolunda gitsin sağ salim ulaşayım yerime ...
ya bana neden cvp yazmiyosunuz ne olur benide alin araniza arkadaslar ya zayiflamam lazim lütfennnnn
slmmmm herkeşlereee....
ben gidiyorummmm. herkse iyi bayramlar iyi tatiller...beni özleyinnnn
eve internet alan kadar giremem. büyük ihtimal okullar açıldktan sonra alırım interneti öptüm hepiniziii
bana dua edin işlerim yolunda gitsin sağ salim ulaşayım yerime ...
Günaydın kızlarr
çoğunuz tatile çıkmış bile :)
şimdiden hepinize iyi bayramlar
dankek 8kek de yedim iyi mi
oof ne olacak bu aniden tutan tatlı krizlerim... bu aralar azaldı ama her gün belli miktarda yesem mi ne yapsam. birden patlıyorum bu kez de sanki.
Canlarımm güzellerim nasılsınız bakalım.. Kimse yok ama gelince okursunuz artık.
Hepinizin bayramı mübarek olsun.. ben bilet bulamadığım için yarın akşam annemlere gidiyorum kastamonuya. Eşimde Bursa'ya annesine geçti. bende gitmek istedim ama geçen hafta gitmiştik zaten iki iki masraf olmasın dedi. Peki dedim bende.:44: Memlekete geçicek oda yarın akşam nasipse. orda buluşcaz.. umarım bilet bulur. bu arada ben dönüş bileti de bulamadım artık ordan otostop mu yaparız naparız bilmem:86::86:
bu arada kalançocuum görev yerine doğru yola çıkmış. canımcım sana iyi şanslar diliyorum eminim harika bir öğretmen olacaksın..
evde yalnızım yine yaa.neyse ben sık sık uğrarım..hepinizi öptüm..
yolandam merhaba. şöyle bir uğrayım dedim seni gördüm. ahh nerde eski bayramlar herkes bir yere dağaldı gurbette de kimseler kalmadı. kös kös oturduk evdeartık çocuklar bile şeker toplamaya gelmiyor bizde yarın kayınvalideye geçicez bayramlaşıp gelcez. zaten eşim burda yok bende kalmam orada.. kısmetse cuma ya da cumartesi evime döneceğim. artık evimi çok özledim.. öpüyorum seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?