60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yarın anneme gidiyorum öbür gün akşama eşim gelir almaya
bayramın birinci günü akşama dönmüş oluruz eve ikinci günü çalışıyo eşim üçüncü günü izinli ama evde ders çalışmayı planlıyoruz

özlücem seni hugommmm gerci bende yokumm ama napimm yaaa 2 de yola cıkcaktıkk 11 de cıkcakmısızzz... gitmekk istemiyorummmm yaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

slm arkadaşlar herkesler tatile gitmiş ama ben genede yazayım.bende kızımı uyuttum kayınvalidemler yeni gelinimizi ziyarete gittiler geç saatte dönerler azıcık takılayım sonra bende çay bardaklarımı yıkayıp yatsıyı kılıp uyurum.onlar gelince uyanırım artık.

slmmmm herkeşlereee....
ben gidiyorummmm. herkse iyi bayramlar iyi tatiller...beni özleyinnnn

eve internet alan kadar giremem. büyük ihtimal okullar açıldktan sonra alırım interneti öptüm hepiniziii
bana dua edin işlerim yolunda gitsin sağ salim ulaşayım yerime ...

güle güle kukican.iyi tatiller ve iyi yolculuklar. iyi haberlerini bekliyoruz

Kimse yok ama ben yazayım yine de :)
sabah: her zamanki+yumurta
ara: 1 yeşil çay, 1 salatalık birkaç üzüm
öğlen: 2 tane haşlanmış içli köfte, 1 kase yoğurt, biraz salata
ara: yarım bardak süt, 1 elma, 1 salatalık

akşam: 1 ton balığı, yarım kase salata, 1 peksimet

beni özleyin anacım

dankek 8kek de yedim iyi mi
oof ne olacak bu aniden tutan tatlı krizlerim... bu aralar azaldı ama her gün belli miktarda yesem mi ne yapsam. birden patlıyorum bu kez de sanki.

canlarım malum hepiniz biliyorsunuz ankara da ailemin yanındayım. bizde bayram hazırlığı temizlik yaptık dolmaları sardık tatlıları aldık. Allah ağız tadıyla huzur içinde nice bayramları görmeyi nasip etsin.. öpüyorum hepinizi..

ya bana neden cvp yazmiyosunuz ne olur benide alin araniza arkadaslar ya zayiflamam lazim lütfennnnn

canım buyur gel ni demek aramıza almamak.. bayram arifesi kimse yok bayramdan sonra sık sık görüşürüz..

canım benim sana da iyi bayramlar.. İnşallah işlerin rast gitsin , gittiğin yerde huzur ve güzellikler bulursun.

Günaydın kızlarr
çoğunuz tatile çıkmış bile :)
şimdiden hepinize iyi bayramlar

canım sana da iyi bayramlar..

dankek 8kek de yedim iyi mi
oof ne olacak bu aniden tutan tatlı krizlerim... bu aralar azaldı ama her gün belli miktarda yesem mi ne yapsam. birden patlıyorum bu kez de sanki.

tarçın tatlı isteğini azaltıyormuş.tarçınlı süt veya tarçınlı çay içebilirsin krizin geldiğinde.bak ne güzel 6 kilo vermişsin,kötü aburcuburlar için boşa gitmesin diyetin,dimi tatlım

Canlarımm güzellerim nasılsınız bakalım.. Kimse yok ama gelince okursunuz artık.
Hepinizin bayramı mübarek olsun.. ben bilet bulamadığım için yarın akşam annemlere gidiyorum kastamonuya. Eşimde Bursa'ya annesine geçti. bende gitmek istedim ama geçen hafta gitmiştik zaten iki iki masraf olmasın dedi. Peki dedim bende.:44: Memlekete geçicek oda yarın akşam nasipse. orda buluşcaz.. umarım bilet bulur. bu arada ben dönüş bileti de bulamadım artık ordan otostop mu yaparız naparız bilmem:86::86:

bu arada kalançocuum görev yerine doğru yola çıkmış. canımcım sana iyi şanslar diliyorum eminim harika bir öğretmen olacaksın..

evde yalnızım yine yaa. neyse ben sık sık uğrarım..hepinizi öptüm..

yolandam merhaba. şöyle bir uğrayım dedim seni gördüm. ahh nerde eski bayramlar herkes bir yere dağaldı gurbette de kimseler kalmadı. kös kös oturduk evde artık çocuklar bile şeker toplamaya gelmiyor bizde yarın kayınvalideye geçicez bayramlaşıp gelcez. zaten eşim burda yok bende kalmam orada.. kısmetse cuma ya da cumartesi evime döneceğim. artık evimi çok özledim.. öpüyorum seni.

evet ya dün sabah bende eşime dedim ki bayram eskidenbayramdı. cocukken öyleydi. şimdi tadı tuzu yok. o zamanlar ne kadarda heycanlanırdık. valla bize çocuklar geldi ama sanırım ben duymadım kapının zilini. accık geç kalktımda.. şimdi evdeyim valla hiç bayram gibi değil. dün akşama bilet bulabilseydim şimdi annemlerde olcaktım. neyse artık bu akşam giderim. umarım eşimde geleiblir.
senin eşin görevde mi. ah canım ya bayramda da mı ayrı kaldınız. üzüldüm bitanem.. neyse sana ve ogluşuna ve annene iyi bayramlar. evine de kavuş en kısa zamanda. insanın anasının yanı bile olsa evi bir başka deil mi. bende şimdi evimde biraz iş yaptım yastıklarımın yünlerini yıkadım kuruttum tekrar diktim. evimle ilgilenmeyi özlemişim çalışınca fırsat kalmıyor. bende seni öptüm dadlum

beni de gruba dahil ediverin arkadaşlar :) bir zayıflama delisi daha geldi 10 11 kilo vererek 68 e düştüm ve burdayım inşallah en kısa zamanda bi 8 kilo daha verirsem ilk etapta yeterli parçalara bölerek vermek motivasyon açısından hep daha iyidir

Selam herkese :)
Malesef iyi haberlerim yok. Son 3 gündür kaçırmadım desem yalan olur. Ama mümkün olduğunca dikkat ettim ve hareket etmeye çalıştım. An itibariyle eski düzenime geri dönüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…