:roflol::roflol::roflol:harıka yaaa. bende anlatayım çok komik bişey. süleyman diye bi öğrencime derste fısıltı yapanları yazdırıyorum sözlü notnu ona göre kllanıcam diyorum. geçende bi baktım listede süleyman yazıyo. kendi de konuşmuş dürüstüğe baksanıza :roflol:
arkadaslar patlıcanı sevenler patlıcan salatası yesin cok güzel oluyo karında doyuruyo iyce cokda hafif oluyo salatayı sevmeyenlerde patlıcanın bahanesine yerler
bende videolarimi sabirsizlikla bekliyorum merak ediyorum evde yuruyus nasil olcek zemuszemusinsallah en kisa zamanda halledersin canimopuyorumnanaktan
canım az yemışsın neticede.. bulgur pilavı da azı karar cogu zarar yiyeceklerden ama ben bu konularda yaga takılırım. 3yemek kasıgı pliavın ıcınde 2 kasık tereyagı varsa .. akıllara zarar .. 3 yemek kasıgı bulgurun hakkı 1 tatlı kasıgı z.yagıdır bence.. o zaman bişicik olmaz...
hosgeldin.. şakkıdı
Al kuzum, diyetlik 4 dene sarma :roflol:
teşekkürler canımcım..öğretmenliğin her çeşidi çok güzel...çocuklarla çalışıyoruz yaaa varmı daha ötesi???
Ya kızlar metobolizma mı yavaş bende bilmiyorum epeydir diyet yapıyorum sadece 3kilo verebildim 59kiloya indim.Bir türlü 58in altına inemedim.
hazır öğretmenlikten açılmışken benim incilerimden size bikaç inci..
ders ziliyle sınıfa çıktım,baktım yere su dökülmüş..bu suyu kim döktü yere çocuklar dedim..kimsede ses yok(sanki ortada bi suç varmış gibi:))benim menekşem ayağa kalktı,suyun yanına geldi,uzun uzun inceledi veee bombayı patlattı:valla bu su benim suyum değil öğretmenim..:roflol::roflol:
yine bigün çıkış zili çaldı,bütün öğrencilerimi hazırlayıp gönderdim ama sanem yerinden bile kalkmıyor..sanemcim sen eve gitmeyecekmisin sorusuna sanemimin verdiği cevap:hayır öğretmenim,ben sizin eve geleceğim..çünkü senin annem olmana karar verdim!!!!!!!!!!
harıka yaaa. bende anlatayım çok komik bişey. süleyman diye bi öğrencime derste fısıltı yapanları yazdırıyorum sözlü notnu ona göre kllanıcam diyorum. geçende bi baktım listede süleyman yazıyo. kendi de konuşmuş dürüstüğe baksanıza :roflol:
fulyacım ne yürüyüşü bu ?
evde mi yürüyorsun :uhm:
nasıl yani
çok enteresan geldi bana doğrusu
inşallah sağlıkla verirsin kiloları kuzum
Hoşgeldin.Boyun ve kilon ne?
Allah yavruna ve size uzun ömürler versin.Sağlıklı zayıflamalar diliyorum...a.s.
canım walk at home diye bi program.. Süper birşey.. İstersen sana linklerini gönderirim..
Tatlım gerçekten harika birşey bu. Dün akşam da yaptım. Bu sabahta kalktım yaptım.. Hem hareket, hem terletiyo, hem kasları çalıştırıyo hem de çok zorlamıyor. Dvd ye çekip sana gönderebilirim canım istersen? Özel den adresini yazarsan kargoyla gönderirim.
yok derinim yaa orda elim 5 e gitmiş aslında o 63
hazır öğretmenlikten açılmışken benim incilerimden size bikaç inci..
ders ziliyle sınıfa çıktım,baktım yere su dökülmüş..bu suyu kim döktü yere çocuklar dedim..kimsede ses yok(sanki ortada bi suç varmış gibi:))benim menekşem ayağa kalktı,suyun yanına geldi,uzun uzun inceledi veee bombayı patlattı:valla bu su benim suyum değil öğretmenim..:roflol::roflol:
yine bigün çıkış zili çaldı,bütün öğrencilerimi hazırlayıp gönderdim ama sanem yerinden bile kalkmıyor..sanemcim sen eve gitmeyecekmisin sorusuna sanemimin verdiği cevap:hayır öğretmenim,ben sizin eve geleceğim..çünkü senin annem olmana karar verdim!!!!!!!!!!
ben kpss ye girmedım ve bu sene gene girmeyecegım.(bıldıgım kadarıyla en rahat ataması olan branşlardan birinde olmama ragmen)kariyer planlarımı baska bır alanda kuruyorum.
en bastaki sebebi elbetteki herkesin gönlünde bir aslan yatması,yani ideallerimin farklı oluşu ama su da bir gercekki ögretmen olma yolunda kendıme asla güvenemiyorum.
bu işi benden daha iyi yapabileceklerin yapması gerektıgını düsünüyorum. O naif ve steril yüreklere gerekli hassasiyeti ve özveriyi sonuna kadar gösterebileceklerin..bu konuda ögrencısı olmasam da öyle hissediyorumki benek ablam 10 numara.. hatta keske benım ilkokul ögretmenım olsaydı... nerden bılıyorsun dıyeceksınız ama küçük Sanem sizce beni doğrulamıyor mu?
kesinlikle haklısın canım. yabancı dilin ingilizcemi. öğretim üyeliği falan mı düşünüyosun?
fiumeciğim kesinlikle haklısın...her zaman diyorum bir kere daha diyeyim mavi beneğimiz her yönden dört dörtlük ve öğrencileri de çok şanslı bizlerde şanslıyız tabi en azından burada onunla birşeyler paylaşıyoruz tabi hepinizle...ama eminim sen de öğretmen olsan çok iyi bir öğretmen olurdun kendine de haksızlık etme...ama gönlünde yatan aslan ne ise umarım o olur ve sende çok başarılı olursun canım...:Saruboceq: kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?