60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:roflol::roflol::roflol:

arkadaslar patlıcanı sevenler patlıcan salatası yesin cok güzel oluyo karında doyuruyo iyce cokda hafif oluyo salatayı sevmeyenlerde patlıcanın bahanesine yerler

valla patlıcanı hiç sevmem.. Patlıcan ve mantar ikisine tahammülüm yok malesef...yasakkelime

bende videolarimi sabirsizlikla bekliyorum merak ediyorum evde yuruyus nasil olcek zemuszemusinsallah en kisa zamanda halledersin canimopuyorumnanaktan

az önce 3 mil yürüdüm..sırnaşık şey En kısa zamanda göndercem canım..

Canım valla bizim eve tereyağı ben bildimbileli hiç girmedi.. Hep zeytinyağı kullanırız.. Yani o bulgurun içinde 1 tenceresinde 2 çorba kaşığı falan zeytinyağı vardır.

Al kuzum, diyetlik 4 dene sarma :roflol:

Harika görünüyor yawww...cokacimcoook

teşekkürler canımcım..öğretmenliğin her çeşidi çok güzel...çocuklarla çalışıyoruz yaaa varmı daha ötesi???

Gerçekten ötesi yok aplam.. En kutsal meslek.. :asigim:

Ya kızlar metobolizma mı yavaş bende bilmiyorum epeydir diyet yapıyorum sadece 3kilo verebildim 59kiloya indim.Bir türlü 58in altına inemedim.

Canım arada duraklama dönemine giriyor maalesef.. Sabırla deam etmen lazım.. Eninde sonunda gidicek namuzsuz kilolar...hihoyyythihoyyyt

Ay inanmıyorum.. Ben onları yerim yaaa... Canlarım benimmm...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:roflol::roflol:

Ay valla 3 mil yürüdüm üstünede callanetics.. Yine canım çıktı..

Üstüne 2-3 parça karpuz yedim.. Şimdide sütümü içiyorum. Az sonra da yatıciiimmm...

Ay ama insan kendini çok iyi hissediyor yaww valla..

çok enteresan geldi bana doğrusu
inşallah sağlıkla verirsin kiloları kuzum

Saol tatlım.. Hepberaber inceeecik olcez işallah...

Hadi bakalım ben cumba yatak...

Herkese iyi geceler.. Datlu rüyalar...opuyorumnanaktan

Hoşgeldin.Boyun ve kilon ne?
Allah yavruna ve size uzun ömürler versin.Sağlıklı zayıflamalar diliyorum...a.s.

hoşbulduka.s.
kızım adına da teşekkür ederima.s.boğazı iltihaplanmış,hastane ev derken giremedim bi daha bugün umarım kızım ii olur,ben de sizinle olurumdelikafadulden
boyum 170cm
kilom 65 kg..

canım çok teşekkür ederim...çok ince düşüncelisin...ama kendim indirmeyi öğreneyim değil mi her zaman seni nerede bulurum...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yok derinim yaa orda elim 5 e gitmiş aslında o 63

canım zaten fotolarında hemen hemen o kiloda görünüyorsun demek ki Allah söyletmiş en kısa zamanda o kiloda da görürüz seni inşallah...kaydirigubbakcemile5

:roflol: beneğim o kadar imreniyorum ki sana...öğretmenlik içimde ukde kaldı çok küçükken bile tek olmak istediğim meslekti ama kısmet işte..:çok üzgünüm:

çorba canavarı arkadaşım (o kendini bilir) sana söz vermiştim ya başka tariler için işte bizim evde sevilen çorbalardan biri daha (tarif yalancı tavuk göğsü tarifini yapan kişiye ait) ...cokacimcoook
1 tane kurusoğan, tavuk suyu yoksa 3 bardak su-1.5 tablet tavuksuyu(ben tavuksuyu tableti ile yapıyorum genelde daha pratik oluyor malum her an tavuk suyu bulunmuyor)
terbiyesi için; 1 yumurta sarısı,1.5 su bardağı süt,1 türk kahvesi fincanı un,1 çay kaşığı köri

sıvıyağda küçük doğranmış kurusoğanı kavuruyorum... soğanlar kavrulurken 1 yumurta sarısı,1.5 su bardağı süt,1 fincan un ve mutlaka 1 çay kaşığı köri olacak hepsini mikserle karıştırıyorum el blendırı ile de olur... kavrulmuş soğanların üzerine 3 bardak suyu ve tavuk suyu tabletini katıyorum...o kaynayınca yavaş yavaş terbiyesini katıyorum... biraz kıvamını ayarlamak için sıcak su ilave ediyorum...kaynayıncaya dek karıştırıyorum...
5 dk kaynatıp ateşten alıyorum...isteseniz üzerine kırmızı biberli yağ gezdirebilirsiniz...ama biz sade seviyoruz...harika bir çorba...mutlaka en az bir kere deneyin canlarım çokta pratik...köriyi unutmayın...yerimseniben

Selamlar kızlar,

yürüyüşten geldim ben de..

bir tane salatalık yedim..

yazdıklarınızı okudum.özellikle ögretmenlik üzerine paylasımlarınızı.hep hassas olmusumdur o konuda. toplumdaki en bilinçli ,en iyi eğitimli ve en özverili insanların bu mesleği secmesı gerektigini düsünürüm.

benım az da olsa ögretmenlık tecrubem oldu. yukseği yaparken staj döneminde ögretmenlik yaptım.özel ders olanaklarım oldu.su anda yabancı dil bölümünde ihtiyacı olan arkadaslara yardım ediyorum ingilizce ile ilgili.

ben kpss ye girmedım ve bu sene gene girmeyecegım.(bıldıgım kadarıyla en rahat ataması olan branşlardan birinde olmama ragmen)kariyer planlarımı baska bır alanda kuruyorum.
en bastaki sebebi elbetteki herkesin gönlünde bir aslan yatması,yani ideallerimin farklı oluşu ama su da bir gercekki ögretmen olma yolunda kendıme asla güvenemiyorum.
bu işi benden daha iyi yapabileceklerin yapması gerektıgını düsünüyorum. O naif ve steril yüreklere gerekli hassasiyeti ve özveriyi sonuna kadar gösterebileceklerin..bu konuda ögrencısı olmasam da öyle hissediyorumki benek ablam 10 numara.. hatta keske benım ilkokul ögretmenım olsaydı... nerden bılıyorsun dıyeceksınız ama küçük Sanem sizce beni doğrulamıyor mu?

kesinlikle haklısın canım. yabancı dilin ingilizcemi. öğretim üyeliği falan mı düşünüyosun?

fiumeciğim kesinlikle haklısın...her zaman diyorum bir kere daha diyeyim mavi beneğimiz her yönden dört dörtlük ve öğrencileri de çok şanslı bizlerde şanslıyız tabi en azından burada onunla birşeyler paylaşıyoruz tabi hepinizle...ama eminim sen de öğretmen olsan çok iyi bir öğretmen olurdun kendine de haksızlık etme...ama gönlünde yatan aslan ne ise umarım o olur ve sende çok başarılı olursun canım...:Saruboceq: kaydirigubbakcemile3

kesinlikle haklısın canım. yabancı dilin ingilizcemi. öğretim üyeliği falan mı düşünüyosun?

evet cnm ingilizce.. ben hep dış ticaret(daha da özellestirmek gerekirse ihracat - sıcak satış) istedim canım ama mezun oldugum anda krızın en fazla vurdugu sektör oldu. toparlanmasını beklıyorum.
zaten ben ingiliz dili ve ede. mezunuyum . staj falan da yuksek lisansta..(ailemin ricası üzerine yapmıstım)zaten eğitim hamalıyım diyip dusunmesem de yaptım.bir de bizim lisans dahilinde yapma şansımız oluyor bılıyorsundur sen.. 1 sene süren formasyon dersleri...

tesekkür ederrim hem iltifatın hem de iyi dileklerin için...
Allah hepimizin gönlüne göre versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…