60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

süper olmuş

buarada kedilerin alışması zaman alır canım
benim kediler ev değiştirdiğinde 2 ay alışamadılar yeni eve

fotoğraf çektiricektim olmıycak bugun ama yarın kesin atıcam

cicişim kedi kaç kere kendini camdan atmaya çalıştı bu sıcak havada cam açamıyorum bide iran kedisi anormal tüylü tüm ciğerlerim tüy doldu sürekli ısırıyor beni dokunamıyorum bile korkuyorum artık ki ben kedilerden asla korkmam

çok merak ettim bugün gönderebilirsen süper olur

bu arada kızlar tickerla avatarımın uyumunu farkettiniz mi :roflol:

ben farkettim şeker... cok süper olmus..bayıldım. zemuszemus

parmagın içinse cok üzüldüm... kursun döktürcem sana... :umursamaz:

bu arada herkese günaydın,enterasan bılıyorum ama Fly ile Sarayı rüyamda gördüm.pilates baslıyor.bır ara anlatıcam ıkısını de ama salak sacma bir rüyaydı sanırım.

öpüyorum herkesleri...

geçmiş olsun . . .

geçmiş olsun . . .

saolun kızlar çok şekersiniz.kurşun döktürmeye çok inanırım ben üzerimde bi uğursuzluk var ama çözemedim gitti :bbo:

günaydın fıstıklar...
bişey danışcam size ben 2 lt su içerken çok zorlanıyorum.acaba içilen sade çaylarda su olarak sayılıyor mu?

suyun yeri apayrı canımcığım.ben artık su içmeye utanır oldum nerdeyse.günde 3 lt suyu sadece büroya geldiğimde içiyorum.1,5 lt lik pet şişeye suyu koyuyorum.masama getiriyorum.göz açıp kapayana kadar bitmiş oluyo su.aralarda da bardak bardak yeşil çay içiyorum.sularda bitti.yemek yapan abla ters ters bakıo bana.klava:napacam ben..

bu arada sabah moralim bozuldu.tterazimi bozulmuş bilemedim.:1shok:61 kilo olarak tarttı beni hain baskül.:mymeka:

cicişim ya mecburen bende 2ltde olsa içmeye çalışıyorum.

bu arada seninki dijitalmi.ben diğerlerine pek inanmıyorum çünkü onlarda 53 kilo çıkıyorum.dijitalde 54.6 çıkıyorum bence imkanınız varsa kızlar dijital alın zaten çok uygun bişey.hem gram gram giden kiloları görünce seviniliyor

kaydirigubbakcemile3 çok tuaf çok merak ettim nasıl gördüğünü fiufiu . . .

hanımlar dün spor salonunda bi miktar çalıştım iş çıkışı . . . hoca önce ısınma hareketleri sonra step yaptırdı sonra yer hareketleri ki ben yer hareketleri yapmadım boynumdan ötürü, alet çalıştım . . .
haftada 2 gün gideceğim temmuz sonuna kadar ki umarım bi faydası olur, salonda tartıldım gerçi akşam vakti ve bol su almış bi vicut ile 63.2 çıktım regl şişliğide cabası . . . arkadaşımda olduğu kilodan 3 kg fazla gösterdiğini söyledi lakin evde de 62.5 çıkıyorum regl şişliği sabah tartısında ki CUMA günü ak koyun kara koyun anlaşılır Cumaya kalmaz şişlik anlicaz kaç kilo olduğumuzu çizelgemide ona göre değiştireceğim . . .

sengözlerimebaksanab

günaydın kıslar .. neler yapıyorsunuz diyetler nasıl gidiyor. Evlilik hazırlıklarından ve iş yerinde son haftam olmasından hiç giremiyorum topice :sinifsinif: evli barklıcım geçmiş olsun üzüldüm parmağına canım dikkat ette düşmesin bari tırnağın kilo çizelgene bayıldım nerden buluyosun böle rengarek şeyleri :)
dün tartılmıştım 64tüm çizelgemi değiştirdim. bu sabah yine tartıldım 63,2 çıktım kaydirigubbakcemile2 ama cumaya kadar değiştirmicem bakalım daha verebilcekmiyim öpüyorum kıslar hepinizi opuyorumnanaktan

günaydın kızlar

evlibarklıcım çok geçmiş olsun canım

şu su konusu beni de zorluyo içmek bişey değil de sonra 10dk da bir WCye gidiyorum iş yerinde pek kolay olmuyooo

ayyy ne güsel en güzel günleriniz heyacan doruktaopuyorumnanaktan

dijital değil tartım.ama acayip moralim bozuldu.:gitme: bu arada görmemiştim.parmağın için geçmiş olsun tatlım.

canımcığım belediyenin spor salonu yıllık aidatı olanmı.ben ücretsiz sanıyodum.gittim 100 tl istediler.sene başlarında kayıt yapılıomuş.yılın ortasında geldim 50 vereyim dedim.yimedilerkaydirigubbakcemile3

evlilik hazırlığımı.o telaştan insan kolay kilo veriyo dimi.ne güzel tatlı bir telaştır.bizim işler bir yoluna girsin.bende bu telaşa kapılacam galiba.:kedi:
günaydın kızlar

şu su konusu beni de zorluyo içmek bişey değil de sonra 10dk da bir WCye gidiyorum iş yerinde pek kolay olmuyooo

bardak bardak gidiyo sular.aynen öylede çıkıo.su içerken bir garip bakıolar.wcye giderken bir garip.işi bırakıp evde su mu içsem acaba.wcyede atarım bi koltuk.orda yaşarım artık.:1rolleyes:

kızlar bugün depresyondan çıkmaya karar verdim bu da ne demeksekaydirigubbakcemile3

siz de bana yardım edin nolur

bu öğlenden itibaren eski ben olucam diyete devam edicem

olayları akışına bırakıcam her olumsuzlukta kocamı suçlamıcam ona iyi davrancam

sağlıktan ötesi yok dün oğlum azcık ateşlenince dank etti boşvercem evi falan :dilcikar:

valla canım ben diğer gelinlerden farklıyım sanırım bende bu kilolar hiç kolay kolay gitmedi kaydirigubbakcemile3 ama bu iki gün ne olduysa birden gitti regli sonrası hızlandı sanırım yine durmassa iyi kaydirigubbakcemile2

öncelikle tebrikler cicişim bu koşuşturmacada verirsin zaten buanların tadını çıkar insan hayatında 1 kere yaşıyor bu heycanı opuyorumnanaktan
cicişim ticker 7910 yaz google a ordan yap çok şeker şeyler var

günaydın kızlar

çok teşekkür ederim canım.ben çok su içmesemde benim böbrekler süper çalışıyor bağırsaklar çalışmıyo kaydirigubbakcemile3

ewet canım sadece heyecan olsa çok güzelde streste dorukta en küçük şeyde kavga çıkartıyorum ve ağlıyorum çok manyak bişi oldum :kedi: senağlama

dediğim gibi ciciş tadını çıkar sonra keşke tadını çıkarsaydım diye üzülme yerimseniben

çok teşekkür ederim canım Şeniz

çok hoşsun canım sen beni güldürdün allahta seni güldürsün :roflol:

günaydın kızlar ben tartıldım bu sabah 61. 500 olmusum oleyyyyyyyyyyyyyyyyyhihoyyyt
tebrikler ciciş alkisalkisalkis

kızlar çizelgeyi değistircemde yardımcı oln bi acamıyorm

canım eğer daha önceden kaydetmediysen baştan yapman lazım

Geçmiş olsun tatlım yaa... Yazık...:teselli:

bu arada kızlar tickerla avatarımın uyumunu farkettiniz mi :roflol:

Harika tatlım.. Çok güzel...

Hayırdır işallah.. Merak ettim bak şimdi...:uhm:

Helal canım.. Boşver tabi depresyonu falan. En önemlisi sağlık.. Havalar güzel.. mis gibi.. Hayata sıkı sıkı sarılmak lazım..

günaydın kızlar ben tartıldım bu sabah 61. 500 olmusum oleyyyyyyyyyyyyyyyyyhihoyyyt
kaydirigubbakcemile5 harika canım tebriklerrr..

kızlar çizelgeyi değistircemde yardımcı oln bi acamıyorm

Canım çizelgenin linkini sık kullananlara kaydetmediysen yeniden yapman lazım sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…