canım dış ticaret için çok iyi olucaktır ama dil öğrenmiş olman bence çok iyi yapmışsın. harika bir tercih dış ticaret. kursları da varmış galiba. ya da açık öğretimde falan var sanıyorum bölümü. almayı düşünüyor musun kurs falan.
günaydın fıstıklar...
bişey danışcam size ben 2 lt su içerken çok zorlanıyorum.acaba içilen sade çaylarda su olarak sayılıyor mu?
Günaydın canım.. Hiçbirşey suyun yerini tutmaz canım.. Ama kendini su içerkende çok zorlama.. Fazlasıda zarar çünkü..
Kahvaltımı yaptım..
4-5 parça ayçekirdekli simit yedim, 2 üçgende lavaşkiri krem peynir yedim.. Öğlen salata yerim artık heralde.. hehe..
Merhaba güzel bayanlar demek uyandınız :)
Ben 2 gündür sabahları dayanamayıp tartılıyorum ve 2 gündür 58.0 olarak görüyorum tartıyı delikafadulden
Callanetics , hergün 1 saate yakın yürüyüş ve badmintona dewam
sabah: 2 dilim ekmek peynir salata domates ve 1 çay kaşığı reçel yedim 1 bardak şekersiz çay ve 1 bardak şekersiz kahve içtim
öğlen az makarna ve tavuklu yemek yedim birde karpuz yedim
akşam için yoğurtlu karnıbahar salata 1 tane biber dolmam var planda
'evlibarlıklı' kedişini aldın mı? merak ettim
birde kızlar resmimi çekip yollıyacağım
bugun keyfim çok yerinde aman hepinize bulaşsın opuyorumnanaktan
Fly dan esinlenerek aklıma gelen motivasyon özlü sözleri
Terazi var , tartı var 27 nin vakti var
Kadında önemli olan ruh güzelliğidir. İyi bir ruhun sahip olması gereken vücut ise 38 beden olmalıdır
Türküm , Doğruyum , Çalışkanım niye 27 beden olmayayım
Paranın ne önemi var ? Mühim olan 27 beden olan tüm kotları alıp giyebilmek
Doktorun biri aynen şöyle demişti :" Patates gibi olmak istiyorsanız, bol bol patates yiyin."
Hiç unutmuyorum bu sözü :roflol:
hazır öğretmenlikten açılmışken benim incilerimden size bikaç inci..
ders ziliyle sınıfa çıktım,baktım yere su dökülmüş..bu suyu kim döktü yere çocuklar dedim..kimsede ses yok(sanki ortada bi suç varmış gibi:))benim menekşem ayağa kalktı,suyun yanına geldi,uzun uzun inceledi veee bombayı patlattı:valla bu su benim suyum değil öğretmenim..:roflol::roflol:
yine bigün çıkış zili çaldı,bütün öğrencilerimi hazırlayıp gönderdim ama sanem yerinden bile kalkmıyor..sanemcim sen eve gitmeyecekmisin sorusuna sanemimin verdiği cevap:hayır öğretmenim,ben sizin eve geleceğim..çünkü senin annem olmana karar verdim!!!!!!!!!!
çorba canavarı arkadaşım (o kendini bilir) sana söz vermiştim ya başka tariler için işte bizim evde sevilen çorbalardan biri daha (tarif yalancı tavuk göğsü tarifini yapan kişiye ait) ...cokacimcoook
1 tane kurusoğan, tavuk suyu yoksa 3 bardak su-1.5 tablet tavuksuyu(ben tavuksuyu tableti ile yapıyorum genelde daha pratik oluyor malum her an tavuk suyu bulunmuyor)
terbiyesi için; 1 yumurta sarısı,1.5 su bardağı süt,1 türk kahvesi fincanı un,1 çay kaşığı köri
sıvıyağda küçük doğranmış kurusoğanı kavuruyorum... soğanlar kavrulurken 1 yumurta sarısı,1.5 su bardağı süt,1 fincan un ve mutlaka 1 çay kaşığı köri olacak hepsini mikserle karıştırıyorum el blendırı ile de olur... kavrulmuş soğanların üzerine 3 bardak suyu ve tavuk suyu tabletini katıyorum...o kaynayınca yavaş yavaş terbiyesini katıyorum... biraz kıvamını ayarlamak için sıcak su ilave ediyorum...kaynayıncaya dek karıştırıyorum...
5 dk kaynatıp ateşten alıyorum...isteseniz üzerine kırmızı biberli yağ gezdirebilirsiniz...ama biz sade seviyoruz...harika bir çorba...mutlaka en az bir kere deneyin canlarım çokta pratik...köriyi unutmayın...yerimseniben
Kahvaltımı yaptım..
4-5 parça ayçekirdekli simit yedim, 2 üçgende lavaşkiri krem peynir yedim.. Öğlen salata yerim artık heralde.. hehe..
Günün motivasyon fotoları..
İSTİYORUM! İSTİYORUM! İSTİYORUUUUUUUUMMMMMMMM!!!!!!
Günaydın Hanımlar . . .
çıtırım buraya sarma dolma gibi tahrik edici foto koyma aaaa dün gözüm döndü neydi o sarmalar öle . . . parlak parlak . . .
kaydirigubbakcemile3
derinciğim köriye bayılırım ki çorbada kimbilir nasıl olur . . .
hemen bu akşam deneyeceğim . . .
çok pratik malzemeler ve uygulanış . . . tam benlik yani . . .
teşekkür ediyorum derinciğim benim . . .
afiyet olsun perim . . .
2.ye bayıldım ciciş opuyorumnanaktan
Merhaba güzel bayanlar demek uyandınız :)
Ben 2 gündür sabahları dayanamayıp tartılıyorum ve 2 gündür 58.0 olarak görüyorum tartıyı delikafadulden
Callanetics , hergün 1 saate yakın yürüyüş ve badmintona dewam
sabah: 2 dilim ekmek peynir salata domates ve 1 çay kaşığı reçel yedim 1 bardak şekersiz çay ve 1 bardak şekersiz kahve içtim
öğlen az makarna ve tavuklu yemek yedim birde karpuz yedim
akşam için yoğurtlu karnıbahar salata 1 tane biber dolmam var planda
'evlibarlıklı' kedişini aldın mı? merak ettim
birde kızlar resmimi çekip yollıyacağım
bugun keyfim çok yerinde aman hepinize bulaşsın opuyorumnanaktan
Fly dan esinlenerek aklıma gelen motivasyon özlü sözleri
Terazi var , tartı var 27 nin vakti var
Kadında önemli olan ruh güzelliğidir. İyi bir ruhun sahip olması gereken vücut ise 38 beden olmalıdır
Türküm , Doğruyum , Çalışkanım niye 27 beden olmayayım
Paranın ne önemi var ? Mühim olan 27 beden olan tüm kotları alıp giyebilmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?