ben sınıf öğretmeniyim canııııımmavibenek ve hacer bölümleriniz ne çok merak ettim bende öğretmenim. bu yıl başladım
Ben asla parça et yemem, kıyma olursa belki
Döneri en son ne zaman yediğimi gerçekten hatırlamıyorum
senin branşın ne canım?mavibenek ve hacer bölümleriniz ne çok merak ettim bende öğretmenim. bu yıl başladım
sevmiyosn herhalde
İstesem de sevemiyorum, ağzıma attığım anda inanılmaz midem bulanıyor kafamçokkarıştı
nisacım ben 15 kilo verdim
2-3 kilocuk için çizelge yapmama değmez :roflol:
teşekkürler canımcım..öğretmenliğin her çeşidi çok güzel...çocuklarla çalışıyoruz yaaa varmı daha ötesi???çok güzel sınıf öğretmenliği harika. sizin spor yapmaya ihtiyacınız olmaz vallabenim ingilizce. mavi benek ne kadar çok kilo vermişsin maşallah. çok tebrik ediyorum seni.
niye kız iyi vermisinde okadar kiloyu ben bosamı yaptım 2 3 kilo içinsırnaşık şey
hepiniz çok vermişsiniz ne güzel bende 2 kilo daha versem tam olucak. boyum 175 çünkü fazlası kötü durabilir. buda ne oluyor savunma mekanizması kpss ye gircek hacerciğime örnekler kaydirigubbakcemile3
Ya kızlar metobolizma mı yavaş bende bilmiyorum epeydir diyet yapıyorum sadece 3kilo verebildim 59kiloya indim.Bir türlü 58in altına inemedim.kaydirigubbakcemile2 diyet listelerini araştırıyorum uygun gelen birine başlayacağım başlangıç olarak şu anki kilom 62 bu kilodan 55-56 kiloya düşmek istiyorum.Formiksir diye bir karışım da ısmarlamıştım bugün geldi ama maalesef burdaki forumda birçok kişi formiksirden netice alamadığını yazmış bilmiyorum yine de denemek lazım ben onu diyete yardımcı olarak kullanacağım.
Bir diyet buldum uygulaması kolay göründü.İşte benim yarınki menüm :
Sabah :2haşlanmış patates
Öğlen :2 haşlanmış patates
Akşam : Yarım ızgara tavuk göğsü yanında bol az yağlı salata
Gece : 1su bardağı şekersiz çilekli yoğurt yada 1 meyva
Ek olarak da günde en az 30dakika sevdiğiniz bir spor.Ben kültür fizik egzersizleri yapmayı düşünüyorum sabah kalkınca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?