60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok güzel sınıf öğretmenliği harika. sizin spor yapmaya ihtiyacınız olmaz valla benim ingilizce. mavi benek ne kadar çok kilo vermişsin maşallah. çok tebrik ediyorum seni.

hepiniz çok vermişsiniz ne güzel bende 2 kilo daha versem tam olucak. boyum 175 çünkü fazlası kötü durabilir. buda ne oluyor savunma mekanizması kpss ye gircek hacerciğime örnekler kaydirigubbakcemile3

çok güzel sınıf öğretmenliği harika. sizin spor yapmaya ihtiyacınız olmaz valla benim ingilizce. mavi benek ne kadar çok kilo vermişsin maşallah. çok tebrik ediyorum seni.
teşekkürler canımcım..öğretmenliğin her çeşidi çok güzel...çocuklarla çalışıyoruz yaaa varmı daha ötesi???

Ya kızlar metobolizma mı yavaş bende bilmiyorum epeydir diyet yapıyorum sadece 3kilo verebildim 59kiloya indim.Bir türlü 58in altına inemedim.

hazır öğretmenlikten açılmışken benim incilerimden size bikaç inci..
ders ziliyle sınıfa çıktım,baktım yere su dökülmüş..bu suyu kim döktü yere çocuklar dedim..kimsede ses yok(sanki ortada bi suç varmış gibi:))benim menekşem ayağa kalktı,suyun yanına geldi,uzun uzun inceledi veee bombayı patlattı:valla bu su benim suyum değil öğretmenim..:roflol::roflol:
yine bigün çıkış zili çaldı,bütün öğrencilerimi hazırlayıp gönderdim ama sanem yerinden bile kalkmıyor..sanemcim sen eve gitmeyecekmisin sorusuna sanemimin verdiği cevap:hayır öğretmenim,ben sizin eve geleceğim..çünkü senin annem olmana karar verdim!!!!!!!!!!

harıka yaaa. bende anlatayım çok komik bişey. süleyman diye bi öğrencime derste fısıltı yapanları yazdırıyorum sözlü notnu ona göre kllanıcam diyorum. geçende bi baktım listede süleyman yazıyo. kendi de konuşmuş dürüstüğe baksanıza :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…