60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok nisacım
ben her akşam yemeğinde ya yoğurt ya cacık yiyorum
çok şişiriyor beni, hemen doyduğumu hissediyorum
sarma yemeyecektim de annem zorla yedirdi
bol bol da su içtim tabi :içelim:

yoğurt faydalı soncda vucudn alması lazım güzel sarmada cok değil ya ben valla bir tabak yerim ama ekmek yemeden cokda severim cnm istedi suda faydalı su içtiğin için kendini ac hissetmiyosn ama suyun etkisi gecince acıkırsın bende seni zorla acıktırcam simdi kaydirigubbakcemile3

nisacım çok sıkı diyetlerde aç kalıyorsun zaten
sağlıklı olan az ve sık yemek, ama her şeyden kararınca yemek
ben kendi adıma sıkı diyet yapmadım hiç
valla akşam irmik helvamı da yiyeceğim ama diyetteyim :icecream:

benim bir itirafım varrrrrrr..
diyete başladım amaaa spora başlayamadım bugün
biliyorum bunlar bahane ama gerçekten çok yorgunum canlarım yaa..ufaklıklar pestilimi çıkarıyorlar bütün gün benim..ordan eve geliyorum hooop mutfağa,akşam yemeği hazırlamaya..yemekten sonra bana ait(!)iki ufaklıkla ilgileniyorum..sonra bi saat okuma saati..çocukları yatırıp ortalığı topluyoruuum saat oluyor 11!..offffff yazarken bile başım döndü..delikafadulden
yaniii ben spora 5 gün sonra başlayabilcem((

valla bende yiyorm cnm istedği zaman bu tatlıda olsa sıkı diyete gelemem ama sunu belirteyim sıkı diyette olmadığım halde yavaş yavas kiloları veriyorm kesin sıkı diyet yapmaz bir an önce istedğim kilo ulasırım ama sonrada hemen alabilir m bu korku var bendede ayrıca dedğin gibi az ve sık sık yemek lazım

bızım genelimiz de öyle cnm... kacamak sonrası dısında sıkı diyet yapmıyoruz.. şahsen benım dıyette 6.ayım ve herseyden yiyorum. zaten amaç hayat biçimi haline dönüştürmek...ömür boyu ac kalınmaz ama ömür boyu saglıklı beslenılır ama bır tabak sarma da göreceli bir kavram..servis tabagı mı yoksa pasta tabagı mı ? delikafadulden

gerçekten okul insanı yoruyor sürekli hareket halinde birde eve gel devam et. bence bu bile bir spor. oturup durmaktan iyidir vücut sürekli hareket halinde sonuçta hep ayaktayız okulda da.

benekim meslektaşım seni çok iyi anlıyorum
Allah yardımcın olsun
sen sağlıklı ol da, spora başlarsın nasıl olsa
sağolasın canımcım:)senin mezuniyet nasıl geçti?bide önünde KPSS var dimiherşey gönlünce olsun inşallah güzelim...

tabak deyincede cok oldu ama tabağın hepside dolu değil ekmek hiç yok ama

sağolasın canımcım:)senin mezuniyet nasıl geçti?bide önünde KPSS var dimiherşey gönlünce olsun inşallah güzelim...

ben düşünmüyorum KPSS ile bir yere yerleşeceğimi
2 sene yüksek lisans yapacağım, o arada çalışmak için özel okullara başvuruyorum şimdi
Bakalım neler olacak buyrunnnnnnnnn

aksam döner yedim ama yediğime de pisman oldum hazır paketti midem bulanıyo simdi ıyyyyyyyyyyy ekmekde yemedim hiç bir tabakda corba içtim

gerçekten okul insanı yoruyor sürekli hareket halinde birde eve gel devam et. bence bu bile bir spor. oturup durmaktan iyidir vücut sürekli hareket halinde sonuçta hep ayaktayız okulda da.
haklısın canım..kilo vermek isteyene vereceksin 1.sınıfı..ne kilo kalır ne milo:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…