yok nisacım
ben her akşam yemeğinde ya yoğurt ya cacık yiyorum
çok şişiriyor beni, hemen doyduğumu hissediyorum
sarma yemeyecektim de annem zorla yedirdi
bol bol da su içtim tabi :içelim:
kızlar ben sıkı diyet yapmıyorm cok sıkı diyetler sakıncalı değilmi sizce en önemli sakıncası yarın hepsinden yemeğe basladığınz zaman yavas yavas vücut almaya baslamazmı verdikleriniz cnm istedği zaman azda olsa yiyorm
nisacım çok sıkı diyetlerde aç kalıyorsun zaten
sağlıklı olan az ve sık yemek, ama her şeyden kararınca yemek
ben kendi adıma sıkı diyet yapmadım hiç
valla akşam irmik helvamı da yiyeceğim ama diyetteyim :icecream:
kızlar ben sıkı diyet yapmıyorm cok sıkı diyetler sakıncalı değilmi sizce en önemli sakıncası yarın hepsinden yemeğe basladığınz zaman yavas yavas vücut almaya baslamazmı verdikleriniz cnm istedği zaman azda olsa yiyorm
yoğurt faydalı soncda vucudn alması lazım güzel sarmada cok değil ya ben valla bir tabak yerim ama ekmek yemeden cokda severim cnm istedi suda faydalı su içtiğin için kendini ac hissetmiyosn ama suyun etkisi gecince acıkırsın bende seni zorla acıktırcam simdi kaydirigubbakcemile3
Al kuzum, diyetlik 4 dene sarma :roflol:
sağolasın canımcım:)senin mezuniyet nasıl geçti?bide önünde KPSS var dimibenekim meslektaşım seni çok iyi anlıyorum
Allah yardımcın olsun
sen sağlıklı ol da, spora başlarsın nasıl olsa
bızım genelimiz de öyle cnm... kacamak sonrası dısında sıkı diyet yapmıyoruz.. şahsen benım dıyette 6.ayım ve herseyden yiyorum. zaten amaç hayat biçimi haline dönüştürmek...ömür boyu ac kalınmaz ama ömür boyu saglıklı beslenılır ama bır tabak sarma da göreceli bir kavram..servis tabagı mı yoksa pasta tabagı mı ? delikafadulden
sağolasın canımcım:)senin mezuniyet nasıl geçti?bide önünde KPSS var dimiherşey gönlünce olsun inşallah güzelim...
haklısın canım..kilo vermek isteyene vereceksin 1.sınıfı..ne kilo kalır ne milo:roflol::roflol::roflol:gerçekten okul insanı yoruyor sürekli hareket halinde birde eve gel devam et. bence bu bile bir spor. oturup durmaktan iyidir vücut sürekli hareket halinde sonuçta hep ayaktayız okulda da.
branş ne hacercim?ben düşünmüyorum KPSS ile bir yere yerleşeceğimi
2 sene yüksek lisans yapacağım, o arada çalışmak için özel okullara başvuruyorum şimdi
Bakalım neler olacak buyrunnnnnnnnn
Döner mi :uhm:
O da ne :uhm:
Sanırım yıllar önce öyle bir şey yemiştim :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?