60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydın arkadaslar siz yarısma yapmıyormusunuz ben 79 dan terfi ettımde eger yerınız varsa acil yer acın bana 68 kıloyum işllah burdakı arkadasların sayesınde atıcaz kılolarımızı

herkese günaydın arkadaslar siz yarısma yapmıyormusunuz ben 79 dan terfi ettımde eger yerınız varsa acil yer acın bana 68 kıloyum işllah burdakı arkadasların sayesınde atıcaz kılolarımızı

günaydın sevilcan hoşgeldin,yarışmak çok iyi oluyor burda inan acayip motivasyon sağlıyor,beraber kilolara veda edeceğiz inşallah

günaydın sevilcan hoşgeldin,yarışmak çok iyi oluyor burda inan acayip motivasyon sağlıyor,beraber kilolara veda edeceğiz inşallah

hosbulduk canım benım yarısma basladımı benıde ekleyın işallah hepberaber kurtuluruz bu fazlalıklarımızdan sabah kahvaltım 1 tane yumurta cerek ekmek simdide cayımı içiyorum :içelim: sonrada bıraz spor yaparım kaydirigubbakcemile2

günaydın arkadaşlar bende bu gruba katılmak istiyorum kilolarımdan kurtulmak istiyorum yalnız çok cabuk vazgecen insanım sıkıya gelemiyorum dün diyete başladım güzeldi ama bugün bilmiyorum yaa veremicem gibime geliyor çünkü sürekli oturuyorum çalıştığım işyerinde pek bir hareketim yok oyüzden veremicem gibime geliyo su içme alışkanlığı edinmeye başladım (eskiden günde 1 bardak su çok bile gelirdi kaydirigubbakcemile3) bu sabah bi domates bi salatalık miniminnacık peynir ve bi bardak çay içtim :CüvCüv: ve üstüne iki bardak su ve yarım saat içinde hepsi dışarı delikafadulden:lepi: ama işte şimdi çok acıktım -tatlicadiarzu- ve bu saatte bisküvi yemem gerekiyo saati geldi ama yemicem :dilcikar: çünkü iyice acıkim sonra acıkmam geçicek ve yaglarımı yakmaya başlicak :sm_cool::sm_cool: ehh öğlenede bi kase çorba içerim ooohhhh şakkıdı değmeyin keyfime :teytey::teytey::teytey: sizce doğru yapıyorum dimi

bende sabahtan akşama kadar pc başında oturarak çalışıyorum malesefki hiç hareket etmiyorum ama yinede zayıflayacağıma inanıyorum zayıfladımda.ne güzel kahvaltını yapmışsın, aralarda açıktığında 1 küçük elma ye yada kuru kayısı veya üzüm at bikaç tane ağzına geçer açlık hissin.bunuun dışında bitki çaylarıda tüketebilirsin.gündüzden ziyade akşam yemeklerine daha çok dikkat edersen kilo vermeye başlayabilirsin. ben akşamları sporda yapıyorum.ben 4 kg verdim,hadi görelim senide :jeyyar:

slm kızlar toprak su ablacım sagol inanki destegin bana ilaç gibi geliyor sana neden kızayımki lütfen öyle düşünme iyiligim için söylüyorsun biliyorum..sagol ablam..bir tek sen yazmışsın teselli sözcükleri iyi ki varsın..
sabah tost çay
ara 1 sunta büsküvü
ögle mantar çorbası haşlama karnabahar 1 dilim ince kıymalı börek(hamuru kalın degildi yufka gibi birşeydi yerkende yarısı döküldü zaten)
ara 2 büsküvü
akşam yarım kaseden az mercimek çorbası yarım çay bardagı ile lapa yogurtlu tavuklu garnitürlü salata yatmadanda yeşil çay
nasıl menüm ama meyve yemedim büsküvü yerine meyve yeseydim daha iyi olurdu yanımda meyve yoktu bugünde unuttum zaten yanıma almayı..

çok güzel,faydalı ve doyurucu bir menü şekerim tebrik ederim.aralarda sütde içebilirsin,yaa bende unutuyorum hep yanıma meyve almayı

hoesgeldına.s. zeynep bende senın gıbı bugun katıldım buraya işllah cıtı pıtı olucaz hepberaber kazamız mubarek olsun kaydirigubbakcemile5:1hug:

Günaydınnnn kızlar 750 gr vermişim söylediğim gibi lahana çorbası diyeti yapıyorum 1 hafta yapacağım. Ilk gün için iyi gibi 59 kiloyla pazartesi başladım bu sabah 58.200 çıktım tartıda hergün sonucu paylşacağım sizinle.

çok güzel,faydalı ve doyurucu bir menü şekerim tebrik ederim.aralarda sütde içebilirsin,yaa bende unutuyorum hep yanıma meyve almayı

cnm iyi degilmi menüm acaba kaçırdımmı diye düşündüm valla..meyve yi pek unutmazdım aslında hatta bir süre hergün yanıma alırdım elma genelde portakal mandalina ama hepsini aynı günde degil tabii ama o zaman süt içmiyordum yanında..sütü bugünde yanıma almayı unuttum valla..neyse yarına inş..

hoesgeldına.s. zeynep bende senın gıbı bugun katıldım buraya işllah cıtı pıtı olucaz hepberaber kazamız mubarek olsun kaydirigubbakcemile5:1hug:

teşekkür ederim hadi hayırlısı bakalım ben bisküvi bile yemedim ama açta değilim açlık hissim gitti sanki yeni yemiş gibiyim hihoyyythihoyyyt öğle yemek saati geldi ben 1 saat geç çıkim dimi en iyisi o kaydirigubbakcemile5 hadi bakalım kolay gelsin :içelim:

ayy oda yenmez be guselim ya one ölee ığğğğğğğ gerçektende Allah sabır versin onu yerken sana delikafadulden

aramıza hg canm bende 65 kiloyum inş zayıflıcaz burda sen kaça duşmek istıon CADIARZU

hg canm öncelikle bende dun başladım diyete ve dun katıldım gruba öle yapamıcam demek yok yapçaz ve herkese hava atıcaz sık sık buraya gir motive ol ama mutlaka yap ben ilk takdiri kocmdan beklıorum mesela ayy geröekten zayıfladın kız dediği gunu buyuk bi sabırla beklıorum Allah yardımcımız olsun

gunaydın şekerler gunaydım bitanelerim benm kiloları verelim kiloları verelim havaları atalım ohh ohh ohh

evet bu gusel şarkıdan sonra ben gidip tok tutma etkisi olan çayımdan bi fincan kendime yapayım hala azimliim hala rejimdeim ve çok mutluyum bu bana kendime olan guvenımı yenilio

ben sabah bi kase ıfır yağlı sütle nesfit yedim bide çeyrek kepekli simit..
bugün çok su içemiyorum şu an 1 litre falan oldu midem kazınıyor biraz..
öğlen sebze çorba ve salata yiyeceğim arada da light yoğurt..
akşamı bilmiyorum sebze haşlayabilirim sanırsam :)

işte başkoyduk bi yola gidiyoruz bakalım ne olcak bende nişanlımın bana çok harika olmuşsun demesini bekliyorum zaten her halimi seviyo ona kalsa zayıflama böle ii balık etli diyo ama ben sevmiyorum yaaa :çok üzgünüm: elbiselerim artık olmuyo boyumda kısa yakında yuvarlanıcam sırnaşık şey bakalım hala bişi yemedim yarım saat sonra öğlen yemegine gidicem bakalım neler olcak az sonra :jeyyar:

Ben Aybala;
30 yaşımdayım,nisan ayında 3 yaşına girecek bir kızım var.
şuan tam olarak 68 kg.yum,boyum 1.68
hamilelikten önce 58-60 kg arasında gidip geliyordum.
Ancak hamileliğimde çok kilo aldım 110 kg.dan fazlaydım.
2006 yılında doğum yaptım.2007 yılının yazında yaklaşık 63-65 kg.idim.ama çalışmaya başladıktan sonra beslenme düzensizliği ve hareketsizlikten dolayı hızla kilo almaya başladım.Ve aynaya baktığımda hiç mutlu olmuyorum

Hedefim 60kg olmak.Ancak feci bir kabızlık sorunum var.Çok yoğun çalışıyorum ve spor yapamadığım gibi,bisküvi ve poğaca ile besleniyorum...İlaç kullanma taraftarı değilim ancak çok ciddi olarak düşünüyorum.Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar...

mehaba kızlar oh oh bura bayağı kalabalık olmuş ne güzel hihoyyyt

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz inşallah hep birlikte günboyu yediklerimizin tamamını ya akşam yada ertesi gün liste şeklinde bildirirsek yorumlarda ona göre daha anlaşılır olacaktır listeler dikkatli okunmalı ve bence eleştiriler biraz sert yapılmalı ve hiç kimse bu eleştirilerden alınmamalıdır herkes zayıflamak için burda (hacer hariç ama onun yorumlarına ihtiyacımız var zira o bu konuda hedefine ulaşmış birisi darısı bizlere ) inşallah birbirimize destek çıkarak hedefimize ulaşacağız

yaz geliyor ince elbiseler giyilecek kilolarımızı saklayamayacağız zaten burda bulunan herkesin çok bi kilosu yok olanlarıda atalım ve yaza manken gibi girip herkesi şaşırtalım ne diyosunuz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2

mavicim seni iyi gördüğüme sevindim canım dünkü listeni okudum akşama kadar olan bölüm iyide akşamıda biraz daha hafif tutsan daha iyi olacak ama şunu söyleyim eskiye göre bayağı azaltmışsın demekki olacak inşallah sana güveniyorum vede inanıyorum canım benim kendine iyi bak canım Şeniz

uff baya uzun olmuş okurken Allah size sabır versin :roflol::roflol:

aramıza hoş geldin canım boyuna göre aslında kilon pek fazla deilmiş tabi birkaç kilo vermek eminim sana çok yakışacaktır ancak kabızlık sorununa biçare bulman gerekiyor onun içinde boaçalardan ve kuru yiyeceklerden vazgeçmen sulu gıdalar alman meyve çorba sebze ağırlıklı beslenmen bol su içmen ve günde en az 40-60 dk yürümen gerekiyor
benim önerilerim bunlar kolay gelsin a.s.

önerin içim gerçekten teşekkürler.Aslında 38 beden giyiyorum şuan.sanırım benim sorunum daha çok bölgesel.
kızımdan önce oldukça ince bir belim vardı ama şuan çok kalın.düşük belli bir pantalon giydiğimde iğrenç görünüyor.
çok su içiyorum.ayrıca tam bir cafein bağımlısıyım.sade kahveye dayanamıyorum.ve çoğu zaman kuru ve nişastalı gıdalar tüketmemek için 1 fincan kahve içiyorum.
bel inceltici egzersizler hakkında bilgi alabileceğim bir yer var mı sitede.?fisfisfis

ben geldimmmmm sositososito öğlen yemeginden geleli bi saat oldu kaydirigubbakcemile3 evettt günün menüsüne geldi sıra cokacimcoook
bir kepçe mercimek çorbası (yeşil)
iki yemek kaşığı ıspanak
iki yemek kaşığı yogurt
veee üstüne bir bardak çay + su nasıl ama :CüvCüv:

şuan tıka basa doluyum. arkadaşlar yemekten öncede bi bardak su içtim şişirdi :dance: vee bir şeyin daha farkına vardım elinizden geldiğince küçük tabaklara koyun ve gözünüz ona çok gibi alışıyo bazen ay çok yarısını yesem mi diye düşünüyosunuz bende öle oldu ama hepsini yedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…