herkese günaydın arkadaslar siz yarısma yapmıyormusunuz ben 79 dan terfi ettımde eger yerınız varsa acil yer acın bana 68 kıloyum işllah burdakı arkadasların sayesınde atıcaz kılolarımızı
günaydın sevilcan hoşgeldin,yarışmak çok iyi oluyor burda inan acayip motivasyon sağlıyor,beraber kilolara veda edeceğiz inşallah
günaydın arkadaşlar bende bu gruba katılmak istiyorum kilolarımdan kurtulmak istiyorum yalnız çok cabuk vazgecen insanım sıkıya gelemiyorum dün diyete başladım güzeldi ama bugün bilmiyorum yaa veremicem gibime geliyor çünkü sürekli oturuyorum çalıştığım işyerinde pek bir hareketim yok oyüzden veremicem gibime geliyo su içme alışkanlığı edinmeye başladım (eskiden günde 1 bardak su çok bile gelirdi kaydirigubbakcemile3) bu sabah bi domates bi salatalık miniminnacık peynir ve bi bardak çay içtim :CüvCüv: ve üstüne iki bardak su ve yarım saat içinde hepsi dışarı delikafadulden:lepi: ama işte şimdi çok acıktım -tatlicadiarzu- ve bu saatte bisküvi yemem gerekiyo saati geldi ama yemicem :dilcikar: çünkü iyice acıkim sonra acıkmam geçicek ve yaglarımı yakmaya başlicak :sm_cool::sm_cool: ehh öğlenede bi kase çorba içerim ooohhhh şakkıdı değmeyin keyfime :teytey::teytey::teytey: sizce doğru yapıyorum dimi
slm kızlar toprak su ablacım sagol inanki destegin bana ilaç gibi geliyor sana neden kızayımki lütfen öyle düşünme iyiligim için söylüyorsun biliyorum..sagol ablam..bir tek sen yazmışsın teselli sözcükleri iyi ki varsın..
sabah tost çay
ara 1 sunta büsküvü
ögle mantar çorbası haşlama karnabahar 1 dilim ince kıymalı börek(hamuru kalın degildi yufka gibi birşeydi yerkende yarısı döküldü zaten)
ara 2 büsküvü
akşam yarım kaseden az mercimek çorbası yarım çay bardagı ile lapa yogurtlu tavuklu garnitürlü salata yatmadanda yeşil çay
nasıl menüm ama meyve yemedim büsküvü yerine meyve yeseydim daha iyi olurdu yanımda meyve yoktu bugünde unuttum zaten yanıma almayı..
günaydın arkadaşlar bende bu gruba katılmak istiyorum kilolarımdan kurtulmak istiyorum yalnız çok cabuk vazgecen insanım sıkıya gelemiyorum dün diyete başladım güzeldi ama bugün bilmiyorum yaa veremicem gibime geliyor çünkü sürekli oturuyorum çalıştığım işyerinde pek bir hareketim yok oyüzden veremicem gibime geliyo su içme alışkanlığı edinmeye başladım (eskiden günde 1 bardak su çok bile gelirdi kaydirigubbakcemile3) bu sabah bi domates bi salatalık miniminnacık peynir ve bi bardak çay içtim :CüvCüv: ve üstüne iki bardak su ve yarım saat içinde hepsi dışarı delikafadulden:lepi: ama işte şimdi çok acıktım -tatlicadiarzu- ve bu saatte bisküvi yemem gerekiyo saati geldi ama yemicem :dilcikar: çünkü iyice acıkim sonra acıkmam geçicek ve yaglarımı yakmaya başlicak :sm_cool::sm_cool: ehh öğlenede bi kase çorba içerim ooohhhh şakkıdı değmeyin keyfime :teytey::teytey::teytey: sizce doğru yapıyorum dimi
çok güzel,faydalı ve doyurucu bir menü şekerim tebrik ederim.aralarda sütde içebilirsin,yaa bende unutuyorum hep yanıma meyve almayı
hoesgeldına.s. zeynep bende senın gıbı bugun katıldım buraya işllah cıtı pıtı olucaz hepberaber kazamız mubarek olsun kaydirigubbakcemile5:1hug:
slm arkadaşlar ben 65/66 gidip geliyorum bu gün pirinç lapası diyeti yapim dedim ama tatsız tuzsuz bişi bu aç kalcam bugün sanırım
kahvaltı :2 tatlı kaşığığ lapa ığğğğğğğğğğğğğ
1 Ad. kuru kayısı
1 çay çok az şekerli
herkese günaydın arkadaslar siz yarısma yapmıyormusunuz ben 79 dan terfi ettımde eger yerınız varsa acil yer acın bana 68 kıloyum işllah burdakı arkadasların sayesınde atıcaz kılolarımızı
Ben Aybala;
30 yaşımdayım,nisan ayında 3 yaşına girecek bir kızım var.
şuan tam olarak 68 kg.yum,boyum 1.68
hamilelikten önce 58-60 kg arasında gidip geliyordum.
Ancak hamileliğimde çok kilo aldım 110 kg.dan fazlaydım.
2006 yılında doğum yaptım.2007 yılının yazında yaklaşık 63-65 kg.idim.ama çalışmaya başladıktan sonra beslenme düzensizliği ve hareketsizlikten dolayı hızla kilo almaya başladım.Ve aynaya baktığımda hiç mutlu olmuyorum
Hedefim 60kg olmak.Ancak feci bir kabızlık sorunum var.Çok yoğun çalışıyorum ve spor yapamadığım gibi,bisküvi ve poğaca ile besleniyorum...İlaç kullanma taraftarı değilim ancak çok ciddi olarak düşünüyorum.Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar...
aramıza hoş geldin canım boyuna göre aslında kilon pek fazla deilmiş tabi birkaç kilo vermek eminim sana çok yakışacaktır ancak kabızlık sorununa biçare bulman gerekiyor onun içinde boaçalardan ve kuru yiyeceklerden vazgeçmen sulu gıdalar alman meyve çorba sebze ağırlıklı beslenmen bol su içmen ve günde en az 40-60 dk yürümen gerekiyor
benim önerilerim bunlar kolay gelsin a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?