ACİİİİİİİİİİİİİİLLLLLLLLLLLL
arkadaşlar ben 2 gundur diyetteyim ama bu akşam baş ağrısından ölcem sanıdım acaba bu ağrı vücudumun tepkisi olabilirmi ?? hayatımda ilk defa rejim yapıorumdaa
bide bugun etinin form urunleri varya onlardan aldım sizce iimi yaptım ..ya onlarda kilo aldırısa bana :çok üzgünüm:
nese inş hepimiz en kısa zamanda ve zorlanmadan istediğimiz kiloya ulaşırızz a.s
günayddıınn kızlar nasılsınız diyetlerimiz nasıl gidiyor bakalım :içelim:
dün öğle yemeginden sonra hiç bişi yemedim akşamda bi kepçe lahana çorbası (kara lahana) ve 2 saat sonrada iki meyve çok mmu olmuş bu arada iyice alıştım açlık çekmiyorum aksine tokum şuan kahvaltımı yapıyorum bi adet salatalık ince ince dogranmış bi adet domates aynı şekilde 5 zeytin ve küçük peynir yanına bi koca fincan çayyy cokacimcoook nasıl ama kendimi aç bırakmıyorum canım bişiler yemek istemiyo ki istese yicem zaten kendimi okadar hazırlamışım ki beynen açlık çekmek diye bi duygu yok olsada bi işe kendimi verince unutuyom gidiyo gamyoncuiremsu
canım öğlenle akşam arası bir meyve veya süt içebilirsin, doktorum ara öğünleri sakın kaçırma demişdi a.s
günaydın;
sabah 7:30 da 1 dilim ekmek ve peynir ,1 fincanda elma çayı içtim.Yanımda da 1 dilim çavdar ekmeği ve şu hazır çorbalardan var öğlen için.
aralarda yemek yemiyorum.acıktıkça bir fincan kahve içiyorum:)
evetttt bayanlar günaydınnnnnn bugun diyetimin 3. günü ve kilom 57.750 düştü diyet zorlamıyor beni şekerle zaten fazla aram olmadığı için tatlı krizinede girmiyorum bu yönden iyi bakalım pazara kadar en azından 56 kilo olmam gerek öptüm herkesi
şekerim sende ara öğünlerde bişeyler tüketsen meyve,süt galeta gibi daha iyi olur senin için bedenin için bence ama sen bilirsin tabiki
canım kaç kilosun boyun kaç
hint yagı ne için kullanan varmı diye sordum içende var saçına süren de sen ne için kullanacaksın ..
bagarsak temizleyicidir içilecek yani
kilo vermede yardımcı oluyomuş yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?