60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günayddıınn kızlar nasılsınız diyetlerimiz nasıl gidiyor bakalım :içelim:

dün öğle yemeginden sonra hiç bişi yemedim akşamda bi kepçe lahana çorbası (kara lahana) ve 2 saat sonrada iki meyve çok mmu olmuş bu arada iyice alıştım açlık çekmiyorum aksine tokum şuan kahvaltımı yapıyorum bi adet salatalık ince ince dogranmış bi adet domates aynı şekilde 5 zeytin ve küçük peynir yanına bi koca fincan çayyy cokacimcoook nasıl ama kendimi aç bırakmıyorum canım bişiler yemek istemiyo ki istese yicem zaten kendimi okadar hazırlamışım ki beynen açlık çekmek diye bi duygu yok olsada bi işe kendimi verince unutuyom gidiyo gamyoncuiremsu

dua et bayılmamışsın sadece başın ağırmış,böyle diyetmi olur arkadaşım resmen aç geçirmişsin günü sadece akşam bişeyler yemişsin ve tansiyon şeker taban olmuş,haverin dediği gibi 3 güne kalmazsın! senin yaptığın diyet değil bedenine eziyet !
topraksucuğum afiyet olsun canım benim,sen bilirsin işini onu eritirsin zaten

canım öğlenle akşam arası bir meyve veya süt içebilirsin, doktorum ara öğünleri sakın kaçırma demişdi a.s

günaydın;

sabah 7:30 da 1 dilim ekmek ve peynir ,1 fincanda elma çayı içtim.Yanımda da 1 dilim çavdar ekmeği ve şu hazır çorbalardan var öğlen için.
aralarda yemek yemiyorum.acıktıkça bir fincan kahve içiyorum:)

şekerim sende ara öğünlerde bişeyler tüketsen meyve,süt galeta gibi daha iyi olur senin için bedenin için bence ama sen bilirsin tabiki

evetttt bayanlar günaydınnnnnn bugun diyetimin 3. günü ve kilom 57.750 düştü diyet zorlamıyor beni şekerle zaten fazla aram olmadığı için tatlı krizinede girmiyorum bu yönden iyi bakalım pazara kadar en azından 56 kilo olmam gerek öptüm herkesi

:1no2: dün lapa diyeti yapim dedim yaptımda regl dönemim arkadaşlar kilomda bi fark olmadı normal mi bu yaaasenağlama

bu gün kahvaltımda 1 poğaça ve çay vardı napim yiyebilcem en masum şey buydu mirmirmirmir
çok kötü dimi Allahım nolur zayıflayım yaaa:Saruboceq:

günaydın şekerim, ben diyetimin ilk haftası sadece 1 kg verebilmiştim.5 günde 1,75 kg vermek çok zor bence ama verirsin inşallah,56 kilo olmasanda üzülme sen,geç olsun temiz olsun

şekerim sende ara öğünlerde bişeyler tüketsen meyve,süt galeta gibi daha iyi olur senin için bedenin için bence ama sen bilirsin tabiki

Aslında ara öğün tüketmem gerektiğini biliyorum.Ancak yoğun iş temposundan fırsat bulamıyorum ki.Kahve ve su beni dinç tutuyor.Ama yarın mutlaka yanımda peksimet getireceğim arada atıştırmak için.kaydirigubbakcemile5

boyuna göre aslında kilon iyi.. canım sana tavsiyem hiç bir şekilde şeker kullanma o zaman çok rahat kilo verirsin ve unutma regl döneminde kilo verme durur kendini sıkma

Selam kızlar .Benimde vermem gereken 5 kilo fazlalıgım var.Boyum 160 cm, kilom 60 .Ama benim kilolar üstte degil basen ve popoda .10 ay once dogum yaptım artım vakti geldi diye düşünüyorum.Ama bende garip bi durum var yıllarca çikolata tatlı sevmeyen ben artık bunları deli gibi yemek istiyorum.Gece çocuga kalkınca nutella bikac kasık ya da baska tatlı bişey.İşte buna bi çözüm bulmam lazım önce galiba.Sinir oluyorum ya pantalon alırken 46 beden alıyorum.Üstüm gayet normal ama.

Selam kızlar bende zayıflamak istiyırum burdan önerilerinizi takip ediem inş.
En az 10 kilo vermem lazım şu an 68 im bebiş istiyorum zayıf hamiş olmak istiyorum

slm kızlar oo kuzum ne yapıyorsun sen az ye ama sık yemeye çalış öyle aç kalınarak zayıfalanmıyor ..bende diyet psikolojisine girdimmi daha fazla yiyorum cnm tatlı istiyorsa onuda yiyecem ama tadımlık zira tavan yapar yoksa yiyeceklerim saldırıyorum bir süre sonra yiyeceklere..neyse yazayım menumü
sabah az ekmege peynir koyup yedim
ara 1 sunta
öglen tavuk sote ama yagı yok gibiydi ince bir dilim sünger tatlı yogurt tatlısımı ne ayy her yerde farklı söylüyorlar ismini ama bayagı hafif idi sanki içinde su var gibi..
ara 2 büsküvü
akşam şehriye çorbası bir kase dolusu
yeşil çay

hint yagı kullanan var mı arkadaşlar
hint yagı ile ilgili başlıga yazdım kimseden ses yok bide buraya sorayım dedim

Evet içildigini duymuştum ama senin ne için kullanacagını bilmedigimden sordum..ama ben pek sevmiyorum hint yagı falan aslında tırsıyorum gebe kadının biri içmişte bebegi erken dogru ve öldü..allahım evlerimizden uzak olsun..onun yerine başka şeyler yap kilo vermede faydası olacagını sanmam sadece bagırsak ları boşalttıgı için kilo verildigi sanılır birazcık ibrede degişiklik oldugundan..onun yerinde zeytin yagı iç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…