60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

allah sabır versın sana bende onu bıara denedım evet guzel kılo verıyorsun ama ben katlanamadım ona bıkacgun sonra cok zor oluyo bence fazla yapma nekadarda olsa saglıklı degıl
zeynepcım bence kendını fazla ac bırakma daha fazla saldırıyoruz sonra ve hop yag olarak dönuyor bıze

arkadaşlar bu arada söylemeyi unuttum benim boy 1.52 cm kilo ise 64 :çok üzgünüm: komple şişman değilim kalçalarım basenlerim aşırı var ama belim ince -tatlicadiarzu- bilirsiniz ne irenç bir durum :çok üzgünüm::tomato: 48 olsam iyi çabalarım bu yönde eğer böyle diyetle veremezsem elma krom hapına başlamayı düşünyorum

Son düzenleme:
hcrcim maşallahın varmış cicim hani sen mezun oldum diye pek gelmiyorsun galiba cuma yarrışması paylaşım alanına orada senin bana koçluk yapmanı rica etmiştim gördünmü?tabii vaktin varsa bende iyi bir ögrenci olursam tabii..topraksu cum eve dün aklımda sadece salata yemek vardı baktım az çorba kalmış eşim ısrar edince yarım kepçe koydum onun yarısını geri bıraktım lapada az yapayım dedim malum şişlikten birde baktım ki ben ne yaptım abartıyorum yine diye kızdım kendime..inş degişik degişik salatalarla geçiştirecem akşam yemeklerimi başka çarem yok artık fazla spor yapamıyorum bari böyle yapayım..biraz katı diyet gerekiyor galiba bana..ben yeşil çayıma funda yapragı da atıyorum oda yag yakmaya faydası varmış ya..

aaaaaaa hayatım vallahi şimdi senin yazını okudum da haberim oldu, görmemişim kusura bakma nolur
benim için sorun olmaz canımcım, yardımım dokunacaksa neden olmasın :hooray:

bu arada vyeni arkadaşlar gelmiş kalabalıklaşmaya başladık ne güzel..haoşgeldiniz umarım kısa zamanda saglıkla istediginiz kiloya düşersiniz..

merhaba şekerler

yürüyüşten yeni gedim 90 dk yürüdüm üstünede baktım parkta hatunlar aletlerle egzersiz yapıyorlar bende gittim 30 dk da orda çalıştım daha kapıdan girerken kızımdan yeşilçay istedim iki tane kocaman bardak şu anda birincisini bitirmek üzereyim
arkadaşlar sadece az yemekle kilo verilmez ha verdiğini zannedersin ilk günlerde öyle olur ama vucut az yemeye alışınca artık vermez üstelik biraz fazla yemeğe kalksan vay yiyenin haline fazlasıyla geri gelir

onun için diyet+spor (bunu açabiliriz yürüyüş olabilir,evde yada spor salonlarında aletli çalışma olabilir veya evde belirlediğiniz birkaç hareketi ama düzenli yapma şartıyla ) +bol bol su içme ( günde 2- 2,5 lt gibi )

işin formülü bu bence bunlar bir bütün içinde olmazsa tam bi başarı sağlayamayız
hepinize kolaylıklar diliyorum bu arada ikinci :içelim: bardağa geçtim iyi akşamlar a.s.a.s.

ders çalışırken girme zaten bizide hiiiiiiiiiç düşünme klava:derslerin daha önemli seni özlüyok ama olsun Şeniz bunlarda ders çalıştığın için sana a.s.a.s.

cok saol canım benim dersane basadı bugün anca akşamları girebilcem bundan snra ama bakıorum da baya ilerlio sayfakaydirigubbakcemile5
yeni gelen arkadaslar hos geldiler:1rolleyes:
sizi öslüorum ama herzaman aklımdasınız sekerler :asigim::enbuyukkk:

iyi akşamlar hepinize...bu sabah kahvaltıda haşlanmış 1 yumurta yedim hem de ekmeksiz bir kaç zeytinle felan...kendime inanamıyorum.sırnaşık şey öğlen işyerinde zaten ekmeksiz yiyorum...akşamda kereviz yemeği ve salata yedim yine ekmeksiz sabah sporumu da yaptım ama 7 de kalktım daha dolu dolu spor yapabilmem için 6 da uyanmalıyım...şimdiki hedefim bu...akşam da spor yapacağım...nasıl gidiyorum sizce bir de bol bol bitki çayı,yeşil çay içiyorum...

daha ne olsun derinncim harikasın ve süper gidiyosun kaydirigubbakcemile5

bende bugün yediklerimi yazayım

iki büyük bardak su
kahvaltı,klasik
1 elma
yeşilçay :içelim::içelim:
sütlaç
90 dk yürüyüş ve 30 dk egzersiz
akşam:kızlar ben bu akşam bunu klava: ve bunu :mymeka: hakkettim
tekli pidenin yarısına tantuni yedim çok özlemişim tutamadım kendimi
yeşilçay :içelim:

topraksuu canım teşekkür ederim sen de çok iyi gidiyorsun...90 dk yürüdüm dedin ya çok imrendim yürümeyi çok severim ama zamanım olmadığı için yürüyemiyorum maalesef...:çok üzgünüm:

bir de tantuni yediğin için hiç kızma kendine arada kendini ödüllendirmen lazım...ohhh ne iyi etmişsin afiyet olsun...nasıl olsa telafi edersin sana güveniyoruzhihoyyyt

bir de tantuni yediğin için hiç kızma kendine arada kendini ödüllendirmen lazım...ohhh ne iyi etmişsin afiyet olsun...nasıl olsa telafi edersin sana güveniyoruzhihoyyyt

çok teşekkür edrim vallahi tadını ala ala yedim dahada yiyebilirdim ama ekmeği kendime bilerek az bıraktım iyide yapmışım yoksa tutamazdım kendimi evet haklısın canım arada ödüllendirmek lazım tabi fazla abartmadan
bende size güveniyom herkesi çok kararlı gördüm maşallah başaracağız hep birlikte kaydirigubbakcemile5

slm arkadaşlar yeni gelenler hgg a.s. ve bugunkı menumm ..
sabah tok tutma etkisi olan çayım mate yi içtim
ve öğlenden sonra içine çok az meyva suyu koyduğum 1 adet maden sodası
akşam eşim geldiğinde taze fasulye iki kaşık ve 2 kaşık yoğurt yedim
bide 3 tane peksimetle çok az da peynir (tatsız tuzsuz ama)
1 2 kaşıkta kuymak :asigim:
vee bol bol muzikle oynadımm :dance:

nasılım amaa :1rolleyes:

ACİİİİİİİİİİİİİİLLLLLLLLLLLL

arkadaşlar ben 2 gundur diyetteyim ama bu akşam baş ağrısından ölcem sanıdım acaba bu ağrı vücudumun tepkisi olabilirmi ?? hayatımda ilk defa rejim yapıorumdaa

bide bugun etinin form urunleri varya onlardan aldım sizce iimi yaptım ..ya onlarda kilo aldırısa bana :çok üzgünüm:

nese inş hepimiz en kısa zamanda ve zorlanmadan istediğimiz kiloya ulaşırızz a.s

deli misin kardeşim sen ?
o kadarcık yemekle (ki ona yemek demek haksızlık olur) diyet mi yapılır Allahını seversen
hala aç kalarak kilo verme zihniyetinde miyiz ya aşın bunları nolur
bugün başın ağrır, yarın başın döner, 3. gün hastanelik olursun benden söylemesi :1closedeyes:

sizce azmı yediğim şeyler :1shok: ama bende sanki bu akşam fazla kaçırdım diordum ne bilim aslında eşimde kızdı bana yaa ama yarın daha fazla yicem sözz gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…