60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun cnm benim.oo seninde spor iyiymiş.ben spor salonuna falan gidemiyorum malum ikizler.....bende evde pilates yapıyorum.

kızlar öğle yemeğimi yedim

5 kaşık barbunya
2 kaşık sebzeli bulgur pilavı
taze mayalanmış yoğurt

ardındann

şekersiz türk kahvesi ve maden suyu

pilatesimi yaptım yeşil çayımı da içtim bukadar..

1,5lt suyum da bitti.

Süpersin beril.. Tebrik ederm seni..

Afiyet olsun geco.. haftasonu şaşmış biraz ama hepimizin oluyoo öyle zamanları.. sabahki menün süper...Kaşar yerine beyaz peynir yesen daha iyi tabi.. bide 2 ufak dilim ne kadar oluyoo..[/QUOTE]

beyaz peynir çıkarmaya üşeniyorum, o yüzden hazırda ne varsa onu koyuyorum :) 2 udak dilim, ikisi anca bi kibrit kutusu yapıyodur sanırım.

bugün öğlen

çorbadan iki kaşık bile alamadım, una bulamışlar korkunçtu tadı :/
6 yemek kaşığı kadar yeşil mercimek
2 yemek kaşığı kadar yoğurt
bir dilim kavun

acıkırmışım gibi duruyor yahu, dörtte de bir fincan yeşil çay, bir tuzsuz etimek yeme planım var şimdilik.

Seninki modifiye karatay diyetiydi zaten ama ekmek işini hallettin herhalde.. tam karataycı oldun...

ordakiler çok iyiler benimki hala modifiyee..
en beter beslenen benim galibaaa

bi de dün piknikteydikk kaçamak yapayım bir halley yiyeyim dedimm.
2 ısırık aldım masaya koydumm,o esnada bir rüzgar esti mi..
masa örtüsüyle birlikte halleyim yere düştüüüüüü
gitti halleyimin yarısı...
kaçamak yapmamam gerekiyormuşş demekkii..
ondan sonra ne rüzgar esti ne bişeyyy

Afiyet olsun geco.. haftasonu şaşmış biraz ama hepimizin oluyoo öyle zamanları.. sabahki menün süper...Kaşar yerine beyaz peynir yesen daha iyi tabi.. bide 2 ufak dilim ne kadar oluyoo..

beyaz peynir çıkarmaya üşeniyorum, o yüzden hazırda ne varsa onu koyuyorum :) 2 udak dilim, ikisi anca bi kibrit kutusu yapıyodur sanırım.

bugün öğlen

çorbadan iki kaşık bile alamadım, una bulamışlar korkunçtu tadı :/
6 yemek kaşığı kadar yeşil mercimek
2 yemek kaşığı kadar yoğurt
bir dilim kavun

acıkırmışım gibi duruyor yahu, dörtte de bir fincan yeşil çay, bir tuzsuz etimek yeme planım var şimdilik.[/QUOTE]

Öğle yemeğin de gayet güzel.. afiyet olsun.. yeşil çayla etimek de ara öğünün olsun..
Ben de şimdi yeşil çay içeceğim..

Çok güldüm ya.. ne işin var senin halleyle malleyle.. uçar öyle işte...

Çok güldüm ya.. ne işin var senin halleyle malleyle.. uçar öyle işte...

sormaaa..
bir de yemeklerde ilk ve son yediğimden tad alırım benn..
son lokmamın tadına varamadım yaaa..
yediğimden de bişey anlamadımm
uzun bir süre yemem artık

sormaaa..
bir de yemeklerde ilk ve son yediğimden tad alırım benn..
son lokmamın tadına varamadım yaaa..
yediğimden de bişey anlamadımm
uzun bir süre yemem artık

çok yaşa sen emi famirrr.eee öle hem karatay diyetleri yapıp hemde kaçamk yaparsan böle olur işte...ama yazık sana madem bi kaçamak yaptım yüzünün akıyla çıksaydın.söleyene bak bide.....bende dün bi dondurma yiyeyim sonkez dedim boğazlarım şişti faranjit oldum ..

bende bu gruba dahilim artık 3 sane önce 50-51-52 di..şimdi buradayım aaaaaa 1 senede 65 oldum geçen sene 57 şimdi yine 60lara kesin çıktım çok kötüyüm yha...

vücudum göbekten hemen veriyorumda kalça beni mahvediyor gitmiyor...birtürlü

amanın geçmiş olsunnn..
dikkat et kendine sen birde ebişleri emziriyorsunn..
evett , ilahi adalet diye buna derimm..
hemennnn kaçamağın sopasını yedimmm

Günaydın herkeslere :)
Fena gitmiyor yemek düzenim. Son günler epey hareketli geçti. Spora vakit bulamadım ama bol bol yürüyüş yaptım sayılır. Special K yı denedim ama yapamayacağım galiba :/ Midemi bulandırdı, özellikle de yoğurtla. Ayrıca doymuyorum, bir halsizlik hissediyorum onu yiyince. 3 gündür yiyorum ama devam etmeyi düşünmüyorum şu an.
Gelelim diğer güzel haberime. İngilizce kursuna gideceğim :) Intermadiate seviyesinde çıktım :) Şimdilik 1 seviyeye gidicem. Sonrasını bilemiyorum

Herkese kolay geleee!

günaydın arkadaşlar..bugün gene ağrım var ama dünkü kadar şiddetli değil tabi şimdilik.inşallahta tekrar artmaz..dün iş çıkışına yarım saat kala artık hıçkıra hıçkıra ağlıyordumeşimi aradım gel beni al diye motorla geldi allahım dedim arabayla gelseydinya bunu bulabildim dedi.neyse bindim artıkın.akşam evde ilaçlarımı içtim biraz da dinlendim daha iyi oldum.eşimde bir ilgiliydi bayağı ama geç geldi siparişleri varmış.akşam döner getirmişti yarım ekmek döner yedim.
sabah kahvaltısını iş yerinden arkadaşlar fırına biber vermişlerdi közlenmiş
1 adet biber,
yarım salaralık 2 dilim domates,3 dilim tırnaklı ekmek,,

yerken doydum ama 40 dak.geçti açıktım...

dün
17:00
iki dilim tuzsuz etimek
1 fincan yeşil çay

akşam
4 yemek kaşığı sebze yemeği
salata
yoğurt
1 dilim denge light ekmek

10:00 gibi 1 fincan yeşil çay

bugün
kahvaltı
1 tane haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
3 tane zeytin
1 dilim denge light ekmek
çok az vişne reçeli

şimdi de yeşil çay içcem :)

dün de biraz pilates yaptım, bunu ben daha yeni yapıyorum. ebru şallı'nın dvd'sinden, o kadar her hareketi birebir yapmasam bile karnım felaket acıyor yahu :/ her akşam yarım saat yapıcam bakalım.

günaydın herkese!

canım benim afiyet olsun.pilates çok zevkli ilk başta birebir yapamasanda daha sonraları vücut esnedikçe emin ol daha iyi yapıp daha iyi sonuçlar alırsın..

hugom nasıl acaba çok merak ettim bu taşınma işi net olmayışı çokta iyi olmadı.özledim valla birde bebişini merak ettim inşallah her ikiside iyidir..

canlarım yemeğimi yedimde geldim.
5-6 kaşık kadar barbunya,
3 kaşık pirinç pilavı üzerinde 1kaşık kadar et haşlama,
2 dilim kepek ekmek,
1 yarım dilim karpuz,

merhaba cımcıme nasılsın?sen ve bebisin sağlıgı iyidir umarım.

o gun senın sayende izledik karatayı,sağolasın vallasen de izlemissindir inş.,hamileler de boyle beslensın dıyor hoca,bide ilginc bişey soyledı,unlu sekerli beslenen hamilelerin kız bebeklerınde daha anne karnındayken insülin direnci baslıyormus,dikkat etmek lazım.
ben kızıma hamileyken gebelik şekeri çıkmıstı,dogumdan sonra gecıyor tabıı de,o gebelik şekeri olanlar gizli şeker hastasıymıs,40 yasından sonra muhtemelen cıkacak yanı,dikkatli olmak lazım,o yuzden bu beslenme düzeni iyi benim için şimdilik

kilo durumların nasıl?bir de ben dikkate diyorum sen hep senı acıktıracak seyler yıyorsun canım.pirinc pilacı,ekmek ,karpuz,3u bırarada olmus bu,

bunları yıyecegıne doyacagın kadar barbunya ve et haslama yeseydın sen bebek için daha iyi olurdu canım.hem de gereksiz kilo almazsın.öpüyorummm.

kaffaltımı yazim size hemen..
2 yumurta
2 kk beyaz peynirden omlet(1 tk tereyağ ile)
4 zeytin
1 kupa süt
1 çay bardağı fındık-fıstık-ceviz
3 kuru kayısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…