slm kızlaarr şekerlerrrrrr canlarrr....ben geldim
öncelikle hepiniziiiiçok özledimmmm.pazartesi dersler başladı biliosunuz 29 saat dersim var haftada. okulum tüm gün sabah 8 .30 başlıo ders. öğlen 12 de yemeğe geliorum eve 13.15 te tekrar başlıorum 3 te bitio.
herşey yolunda şükür ama çok yoruluorum.öğlen gelince uyuorum bir saat kadar yada 1.buçuk saat. akşam yine 11 gibi uykum gelio en geç.pilates topum şişti hazır ama henüz başlayamadım. yeme düzenm gayet iyi her zmanki gibi ara öğün de yapmaya çalışıorum burda her şey doğal daha öncede yazdığım gibi. köy tavığı aldm geçen gün acaip lezzetli idi.
süt alıcam yarında süt satılıo burda çok taze günlük.
sebzeler meyveler bahçelerden komşulardan gelio sağolsunlar.
herşey güzel ama ahhhhh birde hasretlik olmasa eşimi çok özledimm.
daha bir hafta oldu ayrılalı ama acaip kötüyüm geçen gün ilk kez msn de kamera ile konuştuk ikimzde salya sümük ağladıkkk
birde kötü bir haber var şubat ayındaki eş durumu tayinlerini kaldırmaya çalşılıolar.eğer kalkarsa eşimle ayrı kalma süremiz uzayacak.. bu çok fena bi haber . biz 1 sene bir buçuk seneye hatta razı olmuştuk ama şimdi bunu 2 seneye çıkarmaya çalışıo nerde aile bütünlüğü anlamadım.
çok moralim bozuk sendikalar dava açmaya hazırlanıolar bu durum için nolur dua edin kızlar bir an önce eşimn yanına gideyim.bu arada bu kez acemiliğe denk geldi ayarlayamadık ama eşim bilet aldı 15 ekimde gelicek inş. hafta sonu ama daha 3 hafta var.dedimya ayarlayamadık çok oldu ara bundan sonakileri 2haftaya fln indirdik.
işte böle hepiniz inş. iyisinizdir.
bu arada okulda öğretmeneler odasında internet var ama klawye q o yüzden girsemde yazamıorum.
hugom taşınmıştr fambık izinden dönmüşütr cimcime ecrin hamişler iyidir inş.
ycl neruşum yolandam beril inş. herkes iyidir girmeye çalışcam öpüldünz dualrınızı eksik etmeyin.
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh kukimmmmmmmmm...
çok özledim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
buralar dağıldı maleseff..
bende loxi ile karataycı oldummm..
kilolar gidiyo yavaştan şükür...
inş en kısa zamanda buluşursunuz canımmm.
zor gerçekten çok zor hemde.....
alışamamak bu duruma zor olurr,alışmak daha bir zor olurrrr..
bir an önce birleşin inşallahh..
dualarım seninle..
özelden mail adresini at bana kukimm oldu muuu
Sapol canım benim..
Buraya yazacağım ya.. sen de gel arada...
Ben de spora başlıyorum bugün.. yarım saat sonra gideceğim..
Senin de sporum hayırlı olsun.. Spor yaparsan hızlı kilo verirsin..
Ne sporu yapıyorsun.. plates yapsak aslında süper olacak da..
yürüyüş yapıyorum halaaa.
platesi bende istiyorumm.
kızkardeşlim bende kalıyoo..
onla berbaer yapalım diyoruz ama henüzzz faaliyete geçemedikkk:97:
aaa ne güzel.. kardeşin de varmış işte..
2 kişi olunca daha zevkli olur...
aslında kuki de gelebilir oraya..
köy tavuğu köy yumurtası varmışş baksana
benim evim pek küçükk..
ikimizin yana yana yatıpp spor yapabilceğimiz alanımız yokk
sırayla yapmamız lazmmm
Gelecektim ama vazgeçtim..
1 ay daha diyetisyenimin verdiği listeyi uygulamaya karar verdim.. olmazsa karatayda deneyeceğim..
Yumurta falan yeme sen dedi dr. um.. o yüzden karataya gelemiyorum...
burda kendi kendime takılırım artık..
ozaman sen diyetisyenini dinle onu uygula muhakkak veririsin cnm sen yaparsın.şimdiye kadar bak kaç kg gitti bir iki kgyumu veremicen.kendi kendinemi yazarsın cimcime var ben gelir yazarım.benimde 2 kg kaldı hedefe.şuan 56kg yum.ondan sonra koruma döneminde ne yapacsaz bakalım.spor bende pilates yapıyorum sadece.sen ne yapıyosun spor?
en son cumartesi sabahı yazmışım, o günden bugüne yazayım hem ben de hatırlamış olurum :)
cumartesi
öğlen
dışardaydım bir paket eti form çubuklu bi şey, yarım litre su
sinemaya gittim, patlamış mısır yedim :)
akşam da dışarıda yemek yedik 4 ince dilim kaşarlı+sebzeli pide ve ayran
hey maşallah :)
pazar
sabah dışarıda kahvaltı yaptık, masa harikaydı ama abartmadım, iyiydi denilebilir o yüzden.
kahvaltı 11'de olunca akşam da eve 17:00 gibi dönünce, 18:30 gibi akşam yemeği yedim.
akşam; 2 kepçe kadar şehriye çorbası, 3 yemek kaşığı light yoğurt, 2 dilim uno denge light ekmek
biraz da pilates yaptım, daha yeni yeni pilatese baktığımdan pek beceremedim gibi geldi, ama denicem. bu hafta sonuna kadar da en geç spor salonuna başlamak gibi bi planım var. hadi bakalım!
bugün
kahvaltı
1 fincan yeşil çay
3 tane zeytin
2 dilim uno denge light ekmek
2 ufak dilim kaşar peyniri
birazdan da öğlen yemeği, tey tey :)
selamlar herkese!
canlarım yemeğimi yedimde geldim.
5-6 kaşık kadar barbunya,
3 kaşık pirinç pilavı üzerinde 1kaşık kadar et haşlama,
2 dilim kepek ekmek,
1 yarım dilim karpuz,
canım ya teşekkür ederim benimde ağrım vardı aşağı inip doktora sordum idrar tahlil istedi dekanım gelsin çıkıp vereceğim.kasık kemiklerimde çok şiddetli ağrım var.tam kasıkta değil aslında üffff yürüyemiyorum bile ağrıdan 2 hafatadır var ama geçen hafta hafifti bugün çok fena ağrıyor...Afiyet olsun cimcime..
Ben de yazayım öğle yemeğimi:
1 dilim denge ekmek
2 kk beyaz peynir
1 domates
1/2 kırmızı biber
1 çarliston...
su içemedim gene ama.. daha 1 litre olmadı, hızlanmalıyım...
canım ya teşekkür ederim benimde ağrım vardı aşağı inip doktora sordum idrar tahlil istedi dekanım gelsin çıkıp vereceğim.kasık kemiklerimde çok şiddetli ağrım var.tam kasıkta değil aslında üffff yürüyemiyorum bile ağrıdan 2 hafatadır var ama geçen hafta hafifti bugün çok fena ağrıyor...
sabah geç kaldığımdan kahvaltı yapamdım
1,5 çay bardağı kadar fındık-fıstık-ceviz yedimm..
öğle arasıda işim vardıı,yemek yiyemedimm..
fırsat bulursam.
1 su bardağı ayran
2 tavuk but(ızgara)
ve kırmızı biber-domates salatası yicemmm
Geçmiş olsun canım.. git dr. a bakalım ne olacak.. bizi de habersiz bırakma..
Bu çerez işi sana iyi oldu fambık ama bayağ aç geziyorsun bacım sen de.. Çok doğru yapmıyorsun kanımca..
bugün böyle oldu yecalemm yawww..
normalde bayağı kuveetli kahvaltı yapıyorummm.(ekmeksiz)
öğle akşamda yiyorum mutlaka.
2 öğün yiyenler var ben hala 3 öğün besleniyorumm.
bugünn istisna bir durum olduu..
çerezi işi evet süper oldu valla
kavrulmamış olanlar tok tutyor hemm,önceden kavrulmuş yediğimden mi bilmiyorum hiç tok tutumazdı yedikçe yiyesim gelirdi.
şimdilerde iyi..
gerçi ben yine normalden fazla yiyorum..
herkez gün içinde 1 çay bardağı yiyo..
benim ki 2 çay bardağını buluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?