60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrrrr nediyonuzzzz benim yine mevsim değişikliğinden hiçbişey yapmak istemiyom sendromum başladı gene kimseyle telefonda konuşmak yada buraya canım yazmak istemiyor evde iş yapmak istemiyorum sadece kızıma ders çalıştırıyorum o kadar.bu arada kilo aldığımıda söylemiştim daha önce bu hafta başladım yine beslenmeye koşu bandına binecem emme bu ön dişim ve yan diş etim baş ağrısı yapıyo hafif binemiyorumda ön dişimde bişey yok sağlam çürükte yok ama neden bastırınca acıyo ve ağrıyo anlamış değilim fırsat bulunca doktora gidecem.hugocuk evine neti bağlatamadı galiba henüz. sabah kahvaltımıda yazayım
1 dilim odun ekmeği
domates-salatalık
2 kk peynir
ara öğün
bir tane elma yidim

Merhaba Kızlar..
Nugim gelmiş, hoşgelmiş.. ley ley lümü lümü ley..
Alıntı yapamıyorum bu arada..
herkeslere afiyet olsun..

Nugi Nugi arasıra uğra buralar ıssız kaldı..
Bu fambık da gitti karataya herkesi de götürdü bide peşinden..
Ben kaldım buralarda ....

Akşam yemeğim
5 yk taze fasulye
1 yk patlıcan salatası
1 dilim denge ekmek

sonra regl olacağımdan tatlı arzumu bastırmak için 2 kare bitter

sabah
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domatiz
1 kırmızı biber
1 çarliston...

hoşbulduk canım uğrarım tabi fambın gene dönüp dolaşacağı yer burası ayrılamaz o burdan afiyet olsun canım

Kızlar merhaba,
Bende katılayım aranıza. Evlendikten sonra çok kilo aldım 58 kilo ile evlendim 69 u gördüm, şuan 66 küsürlerdeyim. Boyum da 1.68.
Benim diyet stratejim şu şekilde: Sabahları zengin kahvaltı (Tatlılara dikkat)
Öğleyin işyerinde hangi yemek çıkarsa ondan yiyorum fakat pilav makarna ve tatlı kesinlikle yemiyorum, yemeklerden de ölçülü yiyorum yanında salata ve yoğurt. (salata yağsız, sadece nar ekşisi ile tatlandırıyorum)
Akşam salata çorba
arada birşey yememeye dikkat ediyorum çok içim bayılırsa tuzlu çubuk kraker yiyorum.
Günde minimum 2 litre su içiyorum,
Zaten çayı şekersiz içen biriyim.
Pazar akşamları yemek konusunda kaçamak yapıyorum.

Ben şuna inanıyorum herkesin bünyesi farklı herkes kendini iyi analiz edip kendine göre bir diyet programı seçmeli.
Bildiğim bişi varsa ben kibrit kutusu kadar peynir, x adet zeytin tarzı diyetleri uygulayabilecek biri değilim.
Öptüm hepinizi...

merhaba canım benim rica ederim evet bende izledim karatayı.ama uygulama malesef olmuyor yumurta sabahları yetişemiyorum yiyemiyorum.balık pişiremiyorum bakalım artık nasıl olacak.ben şuan 6.ayın ilk haftasındayım canım benim toplam 8 kilo aldım ama yaklaşık 3 haftadır koruyorum kilomu.dikkat etmeye çalışıyorum.iş yeri yemekleri olduğu için tabağa konduğu kadarını yiyiyorum.pilav istemiyorum etini fazla koyun dedi sırada benden önce olan arkadaş adam pilav sız gene 1 kaşık kadar et koydu azıcık suyundan koydu o yüzden bende istemek istemedim.ama doğum yaptıktan sonra 3.aydan sonra bende karatay diyetini uygulamayı düşünüyorum.evde olunca yapabilirim biliyorum.ama gerçekten hamur işleri o anlık doyuruyor ama çok çabuk acıktırıyor.kesinlikle haklısın.dikkat etmeye çalışsamda tam anlamıyla beceremeyorum malesef.

öğlen

çorba kalmamış, çorba olmayınca doymuş gibi hissetmiyorum pek kendimi, umarım acıkmam :/

5 yemek kaşığı kadar fırında karnıbahar
1 kaşık kadar yoğurt
2-3 ufak mantar

:/

Hoş geldin aramızaa :) Çok iyi yapıyorsun bence. Önemli olan kalıcı bir program uygulayabilmek. Yoksa geri alınır kilolar. Pilav makarnayı tam kesmene gerek yok aslında. Arada bir onlardan da ye az da olsa. Tatlı çok gereksiz bir şey zaten. Yememen en mantıklısı. Ben de mümkün olduğunca az yemeye çalışyıorum. Son günlerde yemiyorum. Bir avuçtan az kuru üzüm yiyorum bazen arada bir, ara öğün niyetine.
Kolaylıklar diliyorum :)

Teşekkür ederim FaCİA Hoşbuldum. Bende arada meyve yiyorum bazen veya activia meyveli yoğurt.
Buarada sen bayağı kilo vermişsin tebrikler...
Az önce öğle yemeğimi yedim: yarım porsiyon sebzeli köfte yemeği. küçük kase yoğurt, bi porsiyon domatez salatası, bi porsiyon kavun.

hoşbulduk canım uğrarım tabi fambın gene dönüp dolaşacağı yer burası ayrılamaz o burdan afiyet olsun canım
çözmüş beni nugiii:76::76:

afiyet olsunn topişşşşş....

2 tavuk but(ızgara)
1 büyük domates
8 yaprak sarma(kaç dlm ekmek ediyordu unuttumm:44:)
2 mürdüm eriği

Verdim çok şükür ama yavaş verdim. Yoksa en az 10 kilo gitmeliydi. İnşallah vermeye devam edeceğim yavaş bile olsa...

Bugünkü menüm:
sabah : 1 kk peynir, 1 peksimet, şekersiz çay, domates, salatalık.
ara: yarım avuç kuru üzüm
öğle: 1 kutu ton balığı yağı süzülmüş, 1 dilim kepek ekmeği
ara: 1 yeşil çay, 1 bardak süt

Yurt ortamında anca bu kadar oluyor gençler Dışarda yemeye kalksam çok çeşit var ve çok ağır yemekler hepsi.
Akşam yemeem de şu olcek: 2 yumurta ve birkaç dilim kaşarla yapılmış omlet

Ben 1.54 boyunda 61-62 kiloyummm((.Kilo vermek istiyorum.Daha henüz bir diyet programı hazırlamadım...geçmişi bir okuyum kim neler yapmış sizleri bi tanıyım:)))...iyi akşamlar

Merhabalar
Uzunca bi sure once bi ce-ee deyip cikmistim.simdi araniza katilmak isiyorum.hergun takip edecegim sizi ve yediklerimi yazcam inss. Gene regll oncesi donemde gozum dondu. yedigim cikolatanin haddi hesabi yok.cok pismanim tabii son pismanlik fayda etmiyor.
İstegim 65 kiloya inip hep orada kalmak :) neden olmasin...
Yarin sabahtan itibaren yuruyus ve pilatese basliyorum

Merhaba;
Feci halde motivasyona ihtiyacım var,2 haftadır dikkat ediyorum yediklerime ama bedenim benimle inatlaşıyor sanki.ben de sizinle birlikte zayıflayabilir miyim ki acaba

Merhaba;
Feci halde motivasyona ihtiyacım var,2 haftadır dikkat ediyorum yediklerime ama bedenim benimle inatlaşıyor sanki.ben de sizinle birlikte zayıflayabilir miyim ki acaba

Merhaba deasdi,
Biz bayanlarin hormon degisimlerinden ötürü malesef ruh halimiz ve beden halimiz her zaman ayni olmuyor. Bazen ben de cok yüksek motive oluyorum ve ayni zamanda canim hic yemek istemiyor ama bazende senin tarif ettigin gibi tam tersi oluyor. Aslinda moralimizi her zaman yüksek tutmaya calisip motivasyonu düsürmememiz lazim. Sana önerilerim:
Hedeflerini kagida yaz. Kendine ara hedefler koy, hedefeine ulastikca kendini ödüllendir.
Varsa kendi zayif halinin fotograflarini incele tekrar yapabilirim de eger yoksa kk dan önce sonra fotolarini koyan bayanlara bakip bende yapabilirim diyebilirsin...
Yemediginde daha mutlu olduguna kendini inandir ve mutlu olmak icin daha az ye.
Begendigin markalarin yeni sezonlarini gez ve kilo verene kadar birsey almiyacagina kendine söz ver.
Burda senin gibi binlerce kadin var yanliz degilsin bunu da unutma:)

Aksam yemegim:
Bir kase yogurt, 2 dilim etimek, 1 adet kurabiye, birkac adet badem ceviz ve findik, bir bardak bitki cayi.

dün

saat 17:00 ara öğün
2 dilim tuzsuz etimek
1 fincan yeşil çay

akşam yemeği
bunu söylemicem :/ iskender yedik dışarıda, gece kalınca gözüm döndü, çok pişmanım :/

bugün

kahvaltı
1 bardak light süt
3 tane zeytin
1 kibrit kutusu kadar peynir
1/4 dilim beyaz ekmek
vişne reçeli çok az

dün akşamın pişmanlığı üstümde hala, ühüüü :/

günaydın kızlarr nasılsınız bakemm.....
sabah kahvaltım

2 bardak şekersiz çay
1,5 haşlama yumurta
2 dilim peynir
ceviz
domates saltalık
2 yeşil zeytin

ara

activa

slm arkadaşlar...nasılsınız bakayım.ben herzamanki gibiyim.canım çok sıkkın bir türlü servis bulamadım benim istediğim saatlerde öğrencilerin servisi bitmiş oluyor.özel 2 kişi içinde gelemeyiz diyiyorlar.nasıl olacak bende bilmiyorum.takside pahallı.iş yerinde bir arkadaş ayda 100 tll ver ben seni vede kızını alıp bırakırım diyiyor.eşime soracağım kabul ederse mecburen artık ne yapalım..
dün akşam menüm:
3 kaşık kadar tavuk sote eşimin dükkanında yedim.
2 dilimde tırnaklı pide ekmeği 250 ml ayran.

sabah kahvaltım renksiz oldu yumurta iş yrine getiremiyorum kokuyor malum.o yüzden sadece,
1,5 kibrit k.peynir,
12 tanede yeşil zeytin,
2 dilimde kepek ekmek,

ara öğün okadar yoğundumki yapamadım.
öğlen yemeğim:

1 adet fırında tavuk but,
2 kaşık iç pilav,
2 dilim kepek ekmek,
3-4 kaşık salata,
200 ml ayran,

keşke ekmek yemeseydim.ama doymamıştım yedim.

birde pazar günü tartıldım 69 kiloydum 2-3 haftadır koruyordum almamıştım ama bu sabah tartıldım birde ne göreyim 70 kg görünüyorum 3 günde 1 kg almış olamam herhalde gerçi karnımda şişkinlikte vardı ama ne yapalım olduysada elimden geleni yapmaya çalışıyorum.olmuyorsa başka ne yapabilim.şimdide asansörde hocalardan biri sen nasıl böyle tombiş oldun ya dedi.aslında göbişim çok fazla diğer yerlerim o kadarda kilo almamış görüyorum ama genede bilemedim.ne yapalım dedim bende aldım biraz veririm inşallah dedim güldü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…