Merhaba Kızlar..
Nugim gelmiş, hoşgelmiş.. ley ley lümü lümü ley..
Alıntı yapamıyorum bu arada..
herkeslere afiyet olsun..
Nugi Nugi arasıra uğra buralar ıssız kaldı..
Bu fambık da gitti karataya herkesi de götürdü bide peşinden..
Ben kaldım buralarda ....
Akşam yemeğim
5 yk taze fasulye
1 yk patlıcan salatası
1 dilim denge ekmek
sonra regl olacağımdan tatlı arzumu bastırmak için 2 kare bitter
sabah
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domatiz
1 kırmızı biber
1 çarliston...
merhaba cımcıme nasılsın?sen ve bebisin sağlıgı iyidir umarım.
o gun senın sayende izledik karatayı,sağolasın vallasen de izlemissindir inş.,hamileler de boyle beslensın dıyor hoca,bide ilginc bişey soyledı,unlu sekerli beslenen hamilelerin kız bebeklerınde daha anne karnındayken insülin direnci baslıyormus,dikkat etmek lazım.
ben kızıma hamileyken gebelik şekeri çıkmıstı,dogumdan sonra gecıyor tabıı de,o gebelik şekeri olanlar gizli şeker hastasıymıs,40 yasından sonra muhtemelen cıkacak yanı,dikkatli olmak lazım,o yuzden bu beslenme düzeni iyi benim için şimdilik
kilo durumların nasıl?bir de ben dikkate diyorum sen hep senı acıktıracak seyler yıyorsun canım.pirinc pilacı,ekmek ,karpuz,3u bırarada olmus bu,
bunları yıyecegıne doyacagın kadar barbunya ve et haslama yeseydın sen bebek için daha iyi olurdu canım.hem de gereksiz kilo almazsın.öpüyorummm.
Kızlar merhaba,
Bende katılayım aranıza. Evlendikten sonra çok kilo aldım 58 kilo ile evlendim 69 u gördüm, şuan 66 küsürlerdeyim. Boyum da 1.68.
Benim diyet stratejim şu şekilde: Sabahları zengin kahvaltı (Tatlılara dikkat)
Öğleyin işyerinde hangi yemek çıkarsa ondan yiyorum fakat pilav makarna ve tatlı kesinlikle yemiyorum, yemeklerden de ölçülü yiyorum yanında salata ve yoğurt. (salata yağsız, sadece nar ekşisi ile tatlandırıyorum)
Akşam salata çorba
arada birşey yememeye dikkat ediyorum çok içim bayılırsa tuzlu çubuk kraker yiyorum.
Günde minimum 2 litre su içiyorum,
Zaten çayı şekersiz içen biriyim.
Pazar akşamları yemek konusunda kaçamak yapıyorum.
Ben şuna inanıyorum herkesin bünyesi farklı herkes kendini iyi analiz edip kendine göre bir diyet programı seçmeli.
Bildiğim bişi varsa ben kibrit kutusu kadar peynir, x adet zeytin tarzı diyetleri uygulayabilecek biri değilim.
Öptüm hepinizi...
Hoş geldin aramızaa :) Çok iyi yapıyorsun bence. Önemli olan kalıcı bir program uygulayabilmek. Yoksa geri alınır kilolar. Pilav makarnayı tam kesmene gerek yok aslında. Arada bir onlardan da ye az da olsa. Tatlı çok gereksiz bir şey zaten. Yememen en mantıklısı. Ben de mümkün olduğunca az yemeye çalışyıorum. Son günlerde yemiyorum. Bir avuçtan az kuru üzüm yiyorum bazen arada bir, ara öğün niyetine.
Kolaylıklar diliyorum :)
çözmüş beni nugiii:76::76:hoşbulduk canım uğrarım tabi fambın gene dönüp dolaşacağı yer burasıayrılamaz o burdan afiyet olsun canım
Merhaba Kızlar..
Nugim gelmiş, hoşgelmiş.. ley ley lümü lümü ley..
Alıntı yapamıyorum bu arada..
herkeslere afiyet olsun..
Nugi Nugi arasıra uğra buralar ıssız kaldı..
Bu fambık da gitti karataya herkesi de götürdü bide peşinden..
Ben kaldım buralarda ....
Akşam yemeğim
5 yk taze fasulye
1 yk patlıcan salatası
1 dilim denge ekmek
sonra regl olacağımdan tatlı arzumu bastırmak için 2 kare bitter
sabah
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domatiz
1 kırmızı biber
1 çarliston...
Teşekkür ederim FaCİA Hoşbuldum. Bende arada meyve yiyorum bazen veya activia meyveli yoğurt.
Buarada sen bayağı kilo vermişsin tebrikler...
Az önce öğle yemeğimi yedim: yarım porsiyon sebzeli köfte yemeği. küçük kase yoğurt, bi porsiyon domatez salatası, bi porsiyon kavun.
Merhaba;
Feci halde motivasyona ihtiyacım var,2 haftadır dikkat ediyorum yediklerime ama bedenim benimle inatlaşıyor sanki.ben de sizinle birlikte zayıflayabilir miyim ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?