60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun cnm benim..sen boşver kilo almışsın diyenleri hamilesin elbette alacaksın kilo.tabi abartmadan.ee sende de şuan abartı yok bence.hem doğumdan sonra verirsin hepsini.yeterki lohusa döneminde alma sen kg....

öğlen
1 kepçe kadar şehriye çorbası
mücver 2 parça
haşlanmış pirinç, maydanoz ve mısırdan yapılmış pirinç salatası, 2 yemek kaşığı kadar
bi de 2 tane tulumba tatlısı ehe :)

ara öğün
meyve yedim

akşama hafif bi şeyler yiyip leslie yaparsam süper olacak ki muhtemelen de öyle yapacağım.

hadi bakalım. ^.^

Çok teşekkür ederim lolaaa cevabın ve önerilerin içinAslına bakarsan benim sorunum fazla yemek değil.Diyet geçmişim çok uzun.Kısaca özetlemem gerekirse üniversiteye kadar 55 kiloydum,mezun olurken 68.Doğuda göreve başladım sıkıntıdan yedimde yedim ve 78 e kadar çıktım.Sonra ciddi bir kararla 1,5 yılda falan 59 a kadar düştüm.3 yıldır sabit olduğum kilo 62 civarı idi-boyum 1.68 bu arada-,verdim bi kere bidaha hayatta almam bikaç kilo alırsam hemen veririm diyodum ki öyle de oluyodu.Şu son denememe kadar!Tatilden döndüm 64 kilo civarı.Evet dikkat etmeliyim dedim ama erteledim de erteledim.En son karar verdim ve tartıya çıktım.Ne göreyim!66.7!! neye uğradığımı şaşırdım hemen mısır gevreğine başladım(yine rahatım çünkü biliyorum ki yemeyi kestiğim an gider bikaç kilo sonrası da sabır).Ama öyle olmadı2 hafta oldu 65 kiloyum hala.Gün aşırı olsa da pilatesimi yapıyorum,yediklerimi yarı yarıya azalttım ama diyorum bedenim benimle inatlaşıyor sanki.O yüzden bu kadar şaşkınım şimdi..

kahvaltı yapmıyorum günlerdir yarın yapıcam.. yumurta falan yicem.. Bugün 1 tane haşlanmış patates, azıcık da yufka ekmek yedim.. sütlü kahve içtim.. patates de kocamandı.. 1 tane de meyveli soda içtim spordan sonra.. 1 saat spor yaptım ter içinde kaldım her tarafım ağrıyor.. yarın sabah kahvaltı öncesi 30 dk spor yapıcam, sonra kahvaltı sonra makarna yicem yoğurtlu onun hayaliyle yaşiyorum suan acııııııııııııııııııııııııııııııııımmmm spor yapin kızlar ihmal etmeyin.. diyet yapamıyorum Ben, ya hiçBişey yemiyorum ya siğir gibi yiyorum ama spor yapinca şekilleniyorum.. açın çok güzel aerobic videoları var hoplayın zıplayın en az 40 dk.. Ben 4 sene fitnss salonunda spor yaptım ama ne yerdimmmm.. 2 kilo patates kızartıp yerdim haa siz yemeyin Bende anormal Bi Bünye var yedim mi çok yerim. o kadar yememe rağmen düzenli spor yaptiğim için 50 kiloyu geçmezdim. şuan sporumu evde yaptiğim için yemeyi de azaltmam lazım ama nasıl olacak Bilmiyorum.. ortası yok ya aç kalıcam ya ayı gibi yicem.. sevdiğim şeyleri azar azar yiyemiyorum daha kötü oluyo tadına Baktım mı devamı gelecek illa.. Bi oturuşta 7-8 sıkma 3-4 gözleme yerim.. Bi ekmeği Bitirrim kahvaltıda.. 2 kilo patatesi kızartır tek Başıma yerim, en az 3 tabak makarna yerim eee hareket de yok ne oldu 66 oldu.. önce 63 e ineyim sonra 60 hedef 56 allahın izniyle.. olacak olacak.. söz verdim kendime.. hem spor hem yemekleri azaltırsam olacak..

dün akşam

4 yemek kaşığı sebze yemeği
2 tane mercimek köfte

sonra leslie ile 5 mile fat burning; canım çıktı :/

bugün

kahvaltı
1 bardak light süt
3 tane zeytin
1/2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
1/2 kibrit kutusu kadar light kaşar peyniri
1/4 dilim beyaz ekmek
vişne reçeli çok az

kahvaltıdan önce 20 dakika kadar pilates de yaptım, sabahları yapmayı düşünüyorum artık bakalım :)

bi fincan yeşil çay içtim biraz önce, 11 gibi de activia kayısılı yerim. öyle böyle.

selamlar! günaydınlar!

afiyet olsun cnm benim..sen boşver kilo almışsın diyenleri hamilesin elbette alacaksın kilo.tabi abartmadan.ee sende de şuan abartı yok bence.hem doğumdan sonra verirsin hepsini.yeterki lohusa döneminde alma sen kg....
canım artık kilo almışsın diyenleri zaten takmıyorum..çünkü sonuçta hamileyim her halükarda alacağım.dün arkadaşıma gittim bebişi olmuştu.68 kg da hamile kaldığını 84 kg da doğum yaptığını doğumdan 1 gün sonra 74 kg ma düştüğünü söyledi.resmen kendisinden 10 kg gitmiş.ben 9 kg aldım 5 kg daha aldığımı düşünürsem 75 kg olurum.doğumda 8-10 kg gitse 65 kg düşsem zaten gerisi kolay çok rahat veririm eminim takmıyorum anlayacağın..rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin kimseye evlat acısı yaşatmasın rabbim...

Benimde vücudumun dirençli olduğu dönemler oluyor, bu herkeste oluyordur eminim, önemli olan dirence yenik düşmemek, o inatsa sen daha inat ol ve pes etme:) Sonucunu alırsın mutlaka...

günaydın kızlarr
nihayet internetim bağlandıı
herkes dağılmış gitmişş ama ben gitmeyi düşünmüyoruum
sağlıklı beslenme ve spora devamm
kahvaltımm: 2 dilim ekmek 5 zeytinn domatess salatalıkk biberr az tereyağı 1 dilim peynir 1 yumurtaa 1 kaşıkta tahin pekmezz
bugünn ağırlık günüm bugün ağırlıkla kol göğüs çalışacağıımm ve tabee hamiler pilateside varr

akşam yemeğindee karnıbahar yapmayı düşünüyoruum
fırında az yağlı yanınada dünden tavuk suyu çorba varr ve bolcada salata yapıcaam

ne zamandır girmeyince unutmuşum siteyide
bugünn spor olarak arka kol ağırlık artı pilatess
evde toplanacakk yemek filann yeterlii oluurrr
ev taşıma yerleştirmeee temizlik derken zaten hiç oturmadımm ancak yerleştiik
2 takım oturma grubumu siildimmm filann epey faal geçti hiç oturmadımm epey aktif geçiyooo

Son düzenleme:

hoşgeldin hugocum nasılsın?bebişin nasıl testlerin yapıldımı?umarım herşey yolundadır cnm benim?evet herkes dağıldı bende burayı bırakamıyorum ama kimse olmayınca sıkılıp çıkıyorum.bu arada kaç kg oldun?

70 k,lo olduumm
karnım var sadece öyle yağ olmadı ama işte ev taşıdıkk yerleştirme iş güç hiç oturmaddıım o yüzden sanırım yağlanma olmadı ama bu tempoyu bırakmamam lazım
haftaya 4lü tarama testi varr
2li testimde risk yüksek çıkmadı ama düşükte çıkmadı bu endişelendiriyo bizi ama ense kalınlığı normal çıkmıştıı
ense kalınlığı normal çıkması rahatlatıyo en azından bizii

yeni evinde güle güle otur cnm benim..zati yağlanma yoks doğumdan sonra o kglarda gider geriye pek bişiy kalmaz.ama işte asıl lohusa dönemine dikkat etceksin orda alınıyo işte kglar.ense kalınlığında bişiy çıkmadıysa korkma cnm geriside güzel çıkar merak etme sen.

sağol canımm
ense kalınlığında problenm çıkmamıştı
içimi rahatlattın çok sağolll
çok hareketli bir bebek canımm
bu zamana kadar ultrason kontrolunde 8 haftalıktan beri bir kere uyuduğunu sakin durduğunu görmediim ayakları ellerii kolları devamlı oynuyo devamlı kıpır kıpır
doktorumda işin zor demişti çok hareketli dedii
yekmelemeye başladımı arka arkaya vuruyooo
bende hafifçe vurduğu yere vuruyorum o zaman hemen duruyoo

önemli deil cnm.gerçek bu hiç takma kafana sen bak oğluşun çok hareketliymişte sen bunları düşün ve mutlu ol..kimse kalmadı burda herkes karataya gitti.famir loxandra pepeti.bende hem orda hem burdayım ama buraya dönmeyi de düşünüyorum.ycl cimcime burdalar ama herzaman girmiyo ycl.benimde hedefe 2kg kaldı.koruma döneminde napıcam nasıl beslenecem ben hugocum?

evet herkes gitmiişş
cimcime şubat annelerinde burayada geliyoo sanırım kimse olmayınca gidiyoo
ben burdayıım artıkk spora sağlıklı beslenmeye aynen devamm
tek fark çikolata yiyoruumm :26: çok canım çekiyıoo
benim oğlan bayılıyo çikolatayaaa ama bitter yiyorumm ve 2 parmak kadar filan yiyoruuum
onun dışında pilatesss artı ağırlık çalışıyorumm
koşu bandınaa bu zamana dek pek gerek kalmadıı hiç oturmadım çünküü
belki bundan sonraa gerekebilir

bende pilatese devam diyorum arada lesie yapıyorum ama pilates sağlığım yerinde olduğu sürece hep devam.afiyet olsun sanada oğluşunada cnm yarasın....çikolata zati bebekleri mutlu edermiş.hareketlendirirmiş.hugom şey sormuştum koruma döneminde nasıl beslenmem gerekiyo napmam gerekiyo?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…