bende pilatese devam diyorum arada lesie yapıyorum ama pilates sağlığım yerinde olduğu sürece hep devam.afiyet olsun sanada oğluşunada cnm yarasın....çikolata zati bebekleri mutlu edermiş.hareketlendirirmiş.hugom şey sormuştum koruma döneminde nasıl beslenmem gerekiyo napmam gerekiyo?:44:
günlük kaarbonhidrat vs.. miktarını arttırırsınn pilatese devam edersiinn sevdiğin şeyleride yersin aralarda tamamdır genel olara sağlıklı beslenip haftada 1 veya 2 gün serbestte olabilirrr
düzenini kendin oturtursun merak etme canımm
amanda aman kimler gelmiş yaşasın buralar tamamen sensiz yetim kalmıştı herkesler gitti canım benim ama ben buralardayım bir yerlere gitmeyide düşünmüyorum...seni çok özledim.inşallah iyisindir sende bebişinde...
öğlen menüm:
patates oturtma 4 kaşık kadar vardı,
3 kaşık salata,
1 kase yayla çorbası,
1 küçük golf dondurma.
2 dilim kepek ekmek..
cim cimcim cim cimcimee
gayet iyiyiz canımm
internetim bağlandı artıkk çok şükürrr
bende gitmeyi düşünmüyoruuummm
sağlıklı beslenmeye spora devammm
bende öğlen yemeğimdeee fırın köfte ayran 2 dilimde ekmek yediimmm
afiyet olsun canım benim bende dikkat ediyorum ama almayada devam ediyorum.yapacak birşey yok.yürüyüş bir aydır serbestti şimdi gene yasaklandı be canım.ama olsun ben dikkat ederim elimden geldiğince az şekilde bitirmeyi düşünüyorum.şimdi 70 kg oldum.9 kg aldım.6 aylık oldu miniğim..23+4 günlük..
canım bende bazen ocak annelerine takılıyorum ama orası bazen sıkıyor.genel olarak yazıyorum burası kadar içten olmadı yani.burda yazarken sizleri sanki önceden tanıyormuşum gibi hissediyorum..netinin bağlanmasına çok sevindim artık inşallah buralar sayende in cin oynamaz.1-2 kişi oluyoruz.gelende slm verip kaçıyor...onlarıda özlüyorum...evet herkes gitmiişş
cimcime şubat annelerinde burayada geliyoo sanırım kimse olmayınca gidiyoo
ben burdayıım artıkk spora sağlıklı beslenmeye aynen devamm
tek fark çikolata yiyoruumm :26: çok canım çekiyıoo
benim oğlan bayılıyo çikolatayaaaama bitter yiyorumm ve 2 parmak kadar filan yiyoruuum
onun dışında pilatesss artı ağırlık çalışıyorumm
koşu bandınaa bu zamana dek pek gerek kalmadıı hiç oturmadım çünküü
belki bundan sonraa gerekebilir
canım bende bazen ocak annelerine takılıyorum ama orası bazen sıkıyor.genel olarak yazıyorum burası kadar içten olmadı yani.burda yazarken sizleri sanki önceden tanıyormuşum gibi hissediyorum..netinin bağlanmasına çok sevindim artık inşallah buralar sayende in cin oynamaz.1-2 kişi oluyoruz.gelende slm verip kaçıyor...onlarıda özlüyorum...
maşallah kocaman olmuş sıpacıkk
benimkide 4 aylık olduu
çok güzel tekme atıyoo arka arkaya aralıksızz
tekvandoya göndericem süper tekmeleri varr
hugoocukkkkkkkkk balım gıymetlimmm hoşgeldin net bağlanmış sonunda buralar sessiz oldu bende uğramıyorum açıkcası.demek 4 aylık oldu bebiş ha maşşallah günle çok çabuk geçiyo bende kilo aldım bu aralar dikat etmiyorum hiç ama kış geliyo artık başlamak lazım önümüzdeki yaza hazırlık yapmak gerekir caymazsam eğer pazartesi başlamayı düşünüyorum yinefambık galiba karatay diyetinde loxiyle beraber eee hugocum tekrardan allah güle güle mutlu huzurlu oturmayı nasip etsin canım
canım benim bende akşam 40 dak.sabah 40 dak.yürüyorum öğlenleride 20 dak.yürüyordum.iş yerindede arada koridorda turluyordum.ama alttan kemiklerimde 2 haftadır şiddetli ağrı vede kasılma vardı.dr.10-15 gün yürüme dedi eğer ağrıların kesilirse yürümekten kaynaklanıyordur.ama kesilmezse fizik tedavi uygularız dedi.hiç bu hamileliğimde sorun bitmedi.ama inşallah sağlıkla kucağıma alırımda herşeyi unuturum...famirr yeni arkadaşlıklara yelken açmışşş bırakmış burayııı nugidee pek siteye girmiyo sanırıım
bende mart annelerine yazıyorumm ama ben aynı anda hem burda hem orda oluyoruummm
bir iki arkadaş edindimm burdaa onlarlada geziyoruz filan ama arada tabikiii hergün değilll
artık burda olurumm
spor rahatsız etmiyoo benii spora devamm
yazın rehavet çöktü m,illete topik ıssızlaştı herkes dağıldı
famirto karatay diyeti yapıyooo
oraya takılıyo artıkk
ben burdayııım sağlıklı beslenmeye spora devam
doğum 12 mart şimdilik
allah nasip ettiği sağlığım elverdiği sorun çıkmadığı sürece spora pilatese ağırlıkla çalışmaya devammm
karnım büyüdü
göğüslerde öyle
kendimi beyenmesemde hamileyim sonuçta ilerde geçecekl ve eskisi gibi olacağımm nasılsaaa
canım benim bende akşam 40 dak.sabah 40 dak.yürüyorum öğlenleride 20 dak.yürüyordum.iş yerindede arada koridorda turluyordum.ama alttan kemiklerimde 2 haftadır şiddetli ağrı vede kasılma vardı.dr.10-15 gün yürüme dedi eğer ağrıların kesilirse yürümekten kaynaklanıyordur.ama kesilmezse fizik tedavi uygularız dedi.hiç bu hamileliğimde sorun bitmedi.ama inşallah sağlıkla kucağıma alırımda herşeyi unuturum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?