kızlar bende bugün aydına memlekete gidiyorum nasip olursa.valiz hazırlıyorum görümcenin düğünü var cmtsi ,pazar..
canım benim hayırlı olsun allah bir ömür boyu mutlulukarını ilk günki gibi daim etsin inşallah...yolun açık olsun allaha emanet ol..
amin teşekkürler cnm benim.çok saol.kızlar bende de bi halsizlik bi cansızlık var hiç bişiy yapasım yok midem bulanıyo başım ağrıyor kaç gündür faranjitten halsizdim şimdi de gripmi olcam yoksam üşüttüm mü bilmem.reglide olcam uff çok yaa halsizlik napsamki ?
canımm dikkatli olll ve merakta etme sağlıklı kucağına alıcaksın kızınıı
canım bence çok güzel.bende akşama mantar sote yapmayı düşünüyorum tavuklu yanınada yoğurtlu makarna belki bilmiyorum artık ama mantarı kesin yapacağım.kızlar akşama tavuksuyu çorbam var pirinçli
pirinç pilavı yemiyorum ama bu şekilde çorbada yiyorumm
tavuk suyuna un çırptım pirinç ekledim bol kurunane kurukekikte koydum ve yoğurtta koydum hiç yağ yok bu şekilde dün pişirmiştim annemler vardı bayıldılarr
bugüjnede kaldı biraz akşama içeriz
yanına
fırın karnıbahar yapıcam az terayağı ve un ve sütten beşamel sos yapıp haşlanmış karnıbahara döküp karabiberde ekleyip fırınlamayı düşünüyorumm
yanınada mor lahana marul havuç güzel bi salata yapayım diyorumm
sizce nasılll
inşallah canım benim..sende inşallah..haftayada şeker yüklemesi yapacağım bu haftamı gitsem acaba bilemedim.bakalım artık erken kakarsam c.tesi kızımın karnını doyururu benim de aç gitmem gerekiyor gider yaparım.
canım bence çok güzel.bende akşama mantar sote yapmayı düşünüyorum tavuklu yanınada yoğurtlu makarna belki bilmiyorum artık ama mantarı kesin yapacağım.
canım benimçok geçmiş olsun...sen tahlilini verir kontrolünü olursun canım benim zaten kapalı ameliyat olacakmış sen önce oğluşun için tahlillerini yap sonrada anişinin yanına git canım benim.haftaya gidersiinn canıum bende haftaya 17 haftalık oluyo 4lü testim varr
birde annem haftaya 6 sında ameliyat olucak
safra kesesinden taş aldıracakkk kapalı ameliyatt olacakk yaında refakatçi kalıcam bendee sanırım 3 gün kalıcak tamda test haftama denk geliyo ama napalımm yapacak bişey yokk
benim misafirlerim vardı hep o yüzden hiçbirşey kurutamadım yağışlarda başladı artık yapacak birşey yok annemden tırtıklarım..mantar sote çok güzel olurr
eşim yemiyo benimde ama kendime kadar alıp yapıcamm bendee
bu hafta çok karnıbahar çekti canımm hemen aldım pazardann
yapıcam bugüün
bu arada kuruttuğum patlıcan ve biberlerde çok güzel olduu geçen gün yaptımm süper lezzetli olduu
canım benimçok geçmiş olsun...sen tahlilini verir kontrolünü olursun canım benim zaten kapalı ameliyat olacakmış sen önce oğluşun için tahlillerini yap sonrada anişinin yanına git canım benim.
hoşbulduk canım inşallah burda olicimm artıkımmmnugy hoşgeldinnnnnn:79::79:
artık eskisi gibi olsun topimiz çok sıklıldın bayram bittiğinden beri kurlar bile gelmez oldu artık kimse yohh diye....
burdayım canım artıknugiciğim hoş geldin.vede birdaha gitmeni istemiyoruz.lütfen yavaş yavaş tüm arkadaşlar gelir inşallah...
nugişim onca emeklerin boşa gitmesiinn buradan ayrılmaa
bak kilo aldım diyosunn ipin ucunu kaçırma
bak bende ipin ucu kaçmasın diye burdayııımmm
hoşbulduk canım inşallah burda olicimm artıkımmm
burdayım canım artık
evet canım aldım valla devam tabiki burdayım bende artık
hugocuğum benim eşim dükkanı açtı 2. hafatsı işler şimdilik iyi allahın izniyle daha iyi olur inşallah.şimdi dükkanın eksikleri çok ama 1-2 haftaya kadar tamamlanır onlarda.rahatlarlar inşallah..
canım benim öyle valla masraf hiç bitmiyor.bende daha bebişime hiç birşey almadım.bir çorap dahi ancak kızımın ihtiyaçlarına yetişebiliyorum.ama haftaya döner sermayemiz yatacak 400 tl gidip onunla alacağım hem kendime hem bebişime...benim için pijema felan bebişiminde ne gerekiyorsa hepsini almayı düşünüyorum ufak eşyalarından.çok sevindim canımm
eksiksiz olurmu zamanla herşey düzelirr
eve taşındığımızdan beri yok oturma ruhsatı yok doğalgaz açtırma elektrik su filan 2 b,n liraya yakın masrafımız olduu
evdede ufak tefek eksiklerim var
bebek odamda perde ve dolabım varr halısı eksikk beşik arabası oto koltuğu filan alınacakk daha
kurbanda geliyoo kurbansız olmaz muhakkak alırızz
kurbandan sonra bebek eşyalarını almayı düşünüyoruzz
gardrop almadımm temiz güzel bi gardrobum vardı benim annemde onu getirttim onu kullanmayı düşünüyoruum
ilerde nasılsa genç odası filn alıncak bebek gardrobu kullanılmayacak diyee
eksikler hiç b,itmiyo
canım benim öyle valla masraf hiç bitmiyor.bende daha bebişime hiç birşey almadım.bir çorap dahi ancak kızımın ihtiyaçlarına yetişebiliyorum.ama haftaya döner sermayemiz yatacak 400 tl gidip onunla alacağım hem kendime hem bebişime...benim için pijema felan bebişiminde ne gerekiyorsa hepsini almayı düşünüyorum ufak eşyalarından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?