60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın arkadaşlarr
kukuletam gelmişş hoşgelmişşş
hülyada gelmişş
pepetoşş gelmişşş
hepiciğiniz huşgelmişşş

hemen kayfaltımı yazayım
1 yumurtadan menemen 2 dilim kızarmış ekmek az tereyağı 1 bardak kızılcık suyu 1 dilim peyniir 3 zeytinn

bugünn spor olarak yürüyüş olacak
öğleden sonra pazara gideceğim artı hastaneye uğrayacağımm babamın reçetesini verecek doktor
epey yürümüş olacağım

günaydın arkadaşlar.nasılsınız ben iyiyim.arkadaşımın bilgisayarımda işi vardı o yüzden yazamadım bir türlü,
akşam menüm:
4-5 kaşık tavuklu mantar sote,
4-5 kaşık yoğurt,
2 dilim köy ekmeği,

sabah kahvaltım:
12 adet yeşil zeytin.
2 kib.k.peynir,
1 salatalık,
1 zeytin,
2 dilim köy ekmeği,
2 bardak çay,

günaydın canım

günaydın canım hoş geldin.afiyet olsun..

hep unutuyorum ama bugün artık alacağım
ceviz almam lazım
hergün 1 tane yemeyi düşüünüyorum ayrıca kefir mayasıda almam artık kefir içmeye başlamam gerekk

hep unutuyorum ama bugün artık alacağım
ceviz almam lazım
hergün 1 tane yemeyi düşüünüyorum ayrıca kefir mayasıda almam artık kefir içmeye başlamam gerekk

canım benim hamilelikte 1 adet değil en az 5 adet tüketmek gerekiyor omega 3 olarak zengin bebğin beyin gelişimi için önemli benimde bitti almam lazım eşimi birazdan ararım alsın unutmazsa inşallah..pazar günüde balık yapmayı düşünüyorum..

zaten ben çok seviyorum cevizi 5 tane yiriim
bu ara elmaya çok düştümm
balıkta ton balığı alıyoruum muhakkak oluyo dolapta

zaten ben çok seviyorum cevizi 5 tane yiriim
bu ara elmaya çok düştümm
balıkta ton balığı alıyoruum muhakkak oluyo dolapta

canım bende meyvelerden en çok elma, şeftali ,armut vede üzüm tüketiyorum son zamanlarda,dünden beride muz yemeye çalışıyorum posası için birde yemek gerekiyormuş.kuru üzüm tüketeceğim birde çünkü kan yapıyor..
haftaya şeker yüklemesine gidecektim ama vaz geçtim yarın görümcem evde kızıma bakar bende giderim çünkü saat başı yükleme yapıyorlar çocukla uğraşmamış olurum eşimin de işleri yoğun oluyor bizim yaramazla uğraşamaz..gider kontrolümü olurum kuzumu özledim.biliyonmu hugom ilk hamileliğimi öğrendiğimde üzülmüştümya şimdi çok pişmanım yavrumu biran önce kucağıma almak koklamak istiyorum..

hadi bakalım canım kolay gelsinn
ben ayaklarımdan sorunluyum hemen üşüyo sonra soğuk algınlığı yaşıyorum
çıplak yere bassam hemen kapıyorumm
gece çorapla yatıyorum uyurken çıkarıyorum ayaklarım yorganın dışına çıkarıyorumm sabah kalkıyorum soğuk algınlığı varr
gece uyku sersemi çıkarıyorum ççoraplarımı

şimdi kızılcık suyu içiyorumm

günaydın hanımlar nasılsınız? benimde acilen kilo vermem lazm şuan 68 kg boyum da 1,65 kiloluyum yani ve benim haziranda düğünüm var napıcam ben akıl verin hanımlar

pepetooşşş kıss karatay diyeti zor gelmiyomuuu kısss
ben ömür boyu o şekilde beslenemem
1 ay yapıp kilo versem sonra pes eder iki katı geri alırdım kesiinnn

günaydın hanımlar nasılsınız? benimde acilen kilo vermem lazm şuan 68 kg boyum da 1,65 kiloluyum yani ve benim haziranda düğünüm var napıcam ben akıl verin hanımlar

hazirana epey vakit varr
düzenli buraya girersenn yediklerini yaptığın sporu yazarsann yardımcı oluruuz
verirsin kilolarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…