tatlı yok ekmek yok..
tebriklerrrr
ceviz-badem yemeyi ihmal etme canımm..
ekmekten almadığımız vitaminleri onlardan almak lazımmm
Kuruyemis ye canım sen bebeişin var
2 kabak-2 patlıcan-5 biberden fırın kızartma
büyük kase yoğurt(5-6 yk)
2 adet yaprak sarma:26:bunu yememem lazımdı ama ısrarlara dayanamyıp yedimm
afiyet olsun canım benim.2 tane yemişsin olmuş artık birşey olmaz..
burda temizlik işlerine bakan bir bayan var..
çok tatlıı,temiz de bir kadınn yemeyi ve özellikle yedirmeyi çok seviyor
hergün bişey getiriyoo almayıncada çok ısrar ediyoo,darılıyo biraz..
onu kırmayayım diye alıp duruyorumm...
pasta böreğe hayır dediğimde pek alınmıyo ama butür şeylerin mutlaka tadına bakmamı istiyooo...
uzun lafın kısası hep onun yüzünden yaniiiii
AKŞAM:K flakes yarım yaglı sütle bir kase sonra 1 dilim kavun tulum peyniri ile hava soguk oldugu için evde 1 saat bisiklet sürdüm
SABAH:Menemen kepek ekmegi peynir zeytin salatalık yedim işe geldim normal çay sonra ıhlamur içtim
ÖĞLE:Kepek ekmek arası peynir yeşil çay birazdanda 5.1 yerde içecem
KİLOLARIMIZI NE ZAMAN NEREYE BİLDİRECEZZ
az öncede arkadaşımın bebeği var 3 aylık emzirmeye gitmişti gelirkende bana şöbiyet tatlı getirmişti.teşekkür ederim dedim şuan canım istemiyor yemeyeceğim ama yanında dursun dedim olurda isterse alırım dedim.tamam dedi.o gittikten sonra diğer hamile arkadaşım geldi canım yanında talı türü birşey varmı dedi canım çok istiyor dedi.bende arkadaşım dedim kırılmazsan ona verebilirmiyim dedim.olurmu tabi dedi getirdim o çok sevindi.ve anlayacağın tatlı krizini atlatmış oldum.bazen burdada hamileyim diye sürekli birşey ikram ediyorlar. almayınca zorluyorlar mecburen alıyoruz.fazla yememişsin sorun olmaz canım işte karatay diyetinde bunlar yok diye sana fazla geliyor...
2 kabak-2 patlıcan-5 biberden fırın kızartma
büyük kase yoğurt(5-6 yk)
2 adet yaprak sarma:26:bunu yememem lazımdı ama ısrarlara dayanamyıp yedimm
uyguladığın bir diyet varmı canım yoksaa yediklerindenmi kısıyosuun
çok mutlu oldunn demii
daha önce yazmıştım sen farketmedin canım sanırım şu şekilde diyet mantığım (kopyalıyorum aynen):
Kızlar merhaba,
Bende katılayım aranıza. Evlendikten sonra çok kilo aldım 58 kilo ile evlendim 69 u gördüm, şuan 66 küsürlerdeyim. Boyum da 1.68.
Benim diyet stratejim şu şekilde: Sabahları zengin kahvaltı (Tatlılara dikkat)
Öğleyin işyerinde hangi yemek çıkarsa ondan yiyorum fakat pilav makarna ve tatlı kesinlikle yemiyorum, yemeklerden de ölçülü yiyorum yanında salata ve yoğurt. (salata yağsız, sadece nar ekşisi ile tatlandırıyorum)
Akşam salata çorba
arada birşey yememeye dikkat ediyorum çok içim bayılırsa tuzlu çubuk kraker yiyorum.
Günde minimum 2 litre su içiyorum,
Zaten çayı şekersiz içen biriyim.
Pazar akşamları yemek konusunda kaçamak yapıyorum.
Ben şuna inanıyorum herkesin bünyesi farklı herkes kendini iyi analiz edip kendine göre bir diyet programı seçmeli.
Bildiğim bişi varsa ben kibrit kutusu kadar peynir, x adet zeytin tarzı diyetleri uygulayabilecek biri değilim.
Öptüm hepinizi...
caım hoşgeldin benherşeyi kesmen yanında degilim çünkü herşeyi azarazar yemelisin öglenle akşamın çokzayıf hele aranda yok böyle kiloveririsin ama ilerde pes etersin bizgibigeri başlarsın pilavııda makrnadıda 2kaşık olsa yemelisin kuruyemişlerden yemelisin
Kızlar kahvaltım:
Bir adet Ispanaklı peynirli saç böreği ayran ve bir adet kurabiye, öğlen oldu ama canım hiçbirşey istemiyor, ama bişiler yiyeceğim.... paylaşırım yediklerimi
slm kızlar tşkederim sizlerde hoşgeldiniz neler yapıyonuz bakem
ev taşıdık yerleştirdim
koltuk takımlarım taşınırken kirlenmiş 2 takımımıda sildim tertemiz oldu doğuma hazırlıkkk
bu zamana kadar hiç oturmadım çok hareketli geçiyo hamileliğim
sabah 9 gibi kalkıyorum bidaha akşama kadar oturmak yok devamlı geziyorum veya yavaş yvaş ev işleri sil süpür topla filan hiç oturmuyorum
veya dışarda fellik fellik geziyorum :86:
rahatsız etmiyo hareket belkide öncesinden alışık olmamdan kaynaklanıyodur
rahatsız etmediği sürece harekette fayda var son zaman yapamam belkiii
işte hamile pilateside yapıyorumm böyle geçiyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?