60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

2 kabak-2 patlıcan-5 biberden fırın kızartma
büyük kase yoğurt(5-6 yk)
2 adet yaprak sarma:26:bunu yememem lazımdı ama ısrarlara dayanamyıp yedimm

tebriklerrrr
ceviz-badem yemeyi ihmal etme canımm..
ekmekten almadığımız vitaminleri onlardan almak lazımmm

Kuruyemis ye canım sen bebeişin var

evet canlarım eşime söyledim alırım dedi eğer gene unutursa artık yarın ben doktor kontrolüne gideceğim ordan kendim alırım.badem ceviz vede fındık alacağım kavrulmamışından...bende yavaş yavaş esmer ekmeğide kesmeyi düşünüyorum.bakalım cevizle doyarsam keseceğim kesinlikle..

kızlar kaçamaklarla dolu günlerim olduğu için yazmaya yüzüm olmuyor yoksa hep aklım burada..psikolojik tamamen, herşey beyinde başlıyor ve benim beynim bir türlü başlayamıyor..kendim kilo alıyorum, vermeliyim diyorum; ama aksine vermek istedikçe daha da bunalım şekilde kilo alıyorum

afiyet olsun canım benim.2 tane yemişsin olmuş artık birşey olmaz..

burda temizlik işlerine bakan bir bayan var..
çok tatlıı,temiz de bir kadınn yemeyi ve özellikle yedirmeyi çok seviyor
hergün bişey getiriyoo almayıncada çok ısrar ediyoo,darılıyo biraz..
onu kırmayayım diye alıp duruyorumm...
pasta böreğe hayır dediğimde pek alınmıyo ama butür şeylerin mutlaka tadına bakmamı istiyooo...

uzun lafın kısası hep onun yüzünden yaniiiii

dün akşam 21:00 civarıydı çok geç kaldı akşam yemeği; 3 yemek kaşığı sebze yemeği, 2 tane mercimek köftesi, bi saat kadar sonra falan biraz da dondurma :)

bugün

kahvaltı:
1 bardak light süt
3 tane zeytin
1 dilim kepekli ekmek
1/2 kibrit kutusu kadar light kaşar peyniri
domates
çok az vişne reçeli

öğle yemeği
bir kepçe kadar çorba
ton balıklı salata
ve yine dondurma :)

spor da yapaydım iyiydi :/

az öncede arkadaşımın bebeği var 3 aylık emzirmeye gitmişti gelirkende bana şöbiyet tatlı getirmişti.teşekkür ederim dedim şuan canım istemiyor yemeyeceğim ama yanında dursun dedim olurda isterse alırım dedim.tamam dedi.o gittikten sonra diğer hamile arkadaşım geldi canım yanında talı türü birşey varmı dedi canım çok istiyor dedi.bende arkadaşım dedim kırılmazsan ona verebilirmiyim dedim.olurmu tabi dedi getirdim o çok sevindi.ve anlayacağın tatlı krizini atlatmış oldum.bazen burdada hamileyim diye sürekli birşey ikram ediyorlar. almayınca zorluyorlar mecburen alıyoruz.fazla yememişsin sorun olmaz canım işte karatay diyetinde bunlar yok diye sana fazla geliyor...

Son düzenleme:
AKŞAM:K flakes yarım yaglı sütle bir kase sonra 1 dilim kavun tulum peyniri ile hava soguk oldugu için evde 1 saat bisiklet sürdüm
SABAH:Menemen kepek ekmegi peynir zeytin salatalık yedim işe geldim normal çay sonra ıhlamur içtim
ÖĞLE:Kepek ekmek arası peynir yeşil çay birazdanda 5.1 yerde içecem
KİLOLARIMIZI NE ZAMAN NEREYE BİLDİRECEZZ

canım benim hoş geldin aramıza yediklerinin ölçüsünü kaşık hesabı olarak yazarsan sayısını belirtirsen daha iyi olur.sana azmı çokmu yediğin konusunda dahada yardımcı oluruz.ayrıca kilo belirtmek için herhangi yok istediğin bir gün bildim yapabilirsin.

evet süper atlatmışsın vallahi...
en tehlikeli dönem işte hamilelik ve emzrime dönemii boyuna bişey yedirmye çalışan insanlarr..
zaten iştah açık oluyor onlarda ısrar ettikçe yiyor insan işte..

ekmeği kesince iştahın azalacak canımm..
ilk hafta zor oluyor ama sonra alışıyorsun..
nasıl ki başlarda tatlıyı yememek zorluyordu sonrasında alışıyorsun onun gibi oluyorr gerçekten..
ve kepek de olsa ekmek yemek acıktırıyor insanıı:97:

2 kabak-2 patlıcan-5 biberden fırın kızartma
büyük kase yoğurt(5-6 yk)
2 adet yaprak sarma:26:bunu yememem lazımdı ama ısrarlara dayanamyıp yedimm

famirin kaçamaklarını burdan takip edeyımmneyse yaprak sarması yemıssın kaçamak sayılmaz,kitabı okumadıgın ıcın bılmıyorsun ev yapımı yaprak sarma dolma yenebilir diyor,yarı yarıya bulgur ve mercımekle yapın dıyor dolmayı da.tabıı tabak tabak yemek olmaz onu,olculu yemek lazım.benim komsu da dun akşam lahana sarması getırmıs,3 tane hüplettim ,kalanı da esşime verdim sildi süpürdü

uyguladığın bir diyet varmı canım yoksaa yediklerindenmi kısıyosuun

daha önce yazmıştım sen farketmedin canım sanırım şu şekilde diyet mantığım (kopyalıyorum aynen):

Kızlar merhaba,
Bende katılayım aranıza. Evlendikten sonra çok kilo aldım 58 kilo ile evlendim 69 u gördüm, şuan 66 küsürlerdeyim. Boyum da 1.68.
Benim diyet stratejim şu şekilde: Sabahları zengin kahvaltı (Tatlılara dikkat)
Öğleyin işyerinde hangi yemek çıkarsa ondan yiyorum fakat pilav makarna ve tatlı kesinlikle yemiyorum, yemeklerden de ölçülü yiyorum yanında salata ve yoğurt. (salata yağsız, sadece nar ekşisi ile tatlandırıyorum)
Akşam salata çorba
arada birşey yememeye dikkat ediyorum çok içim bayılırsa tuzlu çubuk kraker yiyorum.
Günde minimum 2 litre su içiyorum,
Zaten çayı şekersiz içen biriyim.
Pazar akşamları yemek konusunda kaçamak yapıyorum.

Ben şuna inanıyorum herkesin bünyesi farklı herkes kendini iyi analiz edip kendine göre bir diyet programı seçmeli.
Bildiğim bişi varsa ben kibrit kutusu kadar peynir, x adet zeytin tarzı diyetleri uygulayabilecek biri değilim.
Öptüm hepinizi...

caım hoşgeldin benherşeyi kesmen yanında degilim çünkü herşeyi azarazar yemelisin öglenle akşamın çokzayıf hele aranda yok böyle kiloveririsin ama ilerde pes etersin bizgibigeri başlarsın pilavııda makrnadıda 2kaşık olsa yemelisin kuruyemişlerden yemelisin

Saol canım fikirlerin için dikkate alıcam:)

Kızlar kahvaltım:
Bir adet Ispanaklı peynirli saç böreği ayran ve bir adet kurabiye, öğlen oldu ama canım hiçbirşey istemiyor, ama bişiler yiyeceğim.... paylaşırım yediklerimi

Kızlar kahvaltım:
Bir adet Ispanaklı peynirli saç böreği ayran ve bir adet kurabiye, öğlen oldu ama canım hiçbirşey istemiyor, ama bişiler yiyeceğim.... paylaşırım yediklerimi

abovvvvv kız lola çok değilmi bunlar desemde inanma bende yemiştim birinde böyle ama benimki kaçamak haftamdıda ondandı afiyet olsun ama yaramasın canım

slm kızlar tşkederim sizlerde hoşgeldiniz neler yapıyonuz bakem

ev taşıdık yerleştirdim
koltuk takımlarım taşınırken kirlenmiş 2 takımımıda sildim tertemiz oldu doğuma hazırlıkkk
bu zamana kadar hiç oturmadım çok hareketli geçiyo hamileliğim
sabah 9 gibi kalkıyorum bidaha akşama kadar oturmak yok devamlı geziyorum veya yavaş yvaş ev işleri sil süpür topla filan hiç oturmuyorum
veya dışarda fellik fellik geziyorum :86:
rahatsız etmiyo hareket belkide öncesinden alışık olmamdan kaynaklanıyodur
rahatsız etmediği sürece harekette fayda var son zaman yapamam belkiii
işte hamile pilateside yapıyorumm böyle geçiyooo

valla maşşlah amasen yinede dikkat et erkenden doguverrirsin bide allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…