60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaslar patlıcanı sevenler patlıcan salatası yesin cok güzel oluyo karında doyuruyo iyce cokda hafif oluyo salatayı sevmeyenlerde patlıcanın bahanesine yerler

bayılıyorum patlıcanaaa bende sürekli yaparım hatta halamdan yeni bi tiyo öğrendim artık onu uyguluyorum.patlıcanları ateşte yada fırında közleyip temizleyip dipfreeze (aman işte buzluğa) atıyorum 1 sene bile duruyomuşşş

yok nisacım
ben her akşam yemeğinde ya yoğurt ya cacık yiyorum
çok şişiriyor beni, hemen doyduğumu hissediyorum
sarma yemeyecektim de annem zorla yedirdi
bol bol da su içtim tabi :içelim:

sarmamııı asla hayır diyememm heleki anne sarmasııı

kuzum hiç birimiz sıkı diyet yapmıyoruzkiii

afiyet olsun canımm bendemi yapsam azcık irmik helvası laelaelaelaelae

aplam sen zaten bütün gün çocuklarınla haşır neşirsin bu hafta bitiyo okul bu haftadan sonra rahaat rahaaat başlarsın sporuna

ben düşünmüyorum KPSS ile bir yere yerleşeceğimi
2 sene yüksek lisans yapacağım, o arada çalışmak için özel okullara başvuruyorum şimdi
Bakalım neler olacak buyrunnnnnnnnn

allah kolaylık versin canımm

ay bu çocuklar fena alemmm yaaa kaydirigubbakcemile3

:roflol:

hoşbulduka.s.
kızım adına da teşekkür ederima.s.boğazı iltihaplanmış,hastane ev derken giremedim bi daha bugün umarım kızım ii olur,ben de sizinle olurumdelikafadulden
boyum 170cm
kilom 65 kg..

geçmiş olsun canımmm

kuzuuummm inşallah allah söyletmiştirrr ama o kadar kilo vermeyi istemem 50 leri göreyim yeter.53 olursam ben hastalıklı gibi olurum yaww boy 174 fazla gelir bana 53

ellerine sağlık bitanemmm hemen yazdım kağıda bende deneyeceğimmm

allah kolaylık versin canımm allah bütün işsizlerin gönlüne göre en tez zamanda işlerini versin inşallahhh

harikasın yaa gerçekten çok mutlu oldum bu derin bilgiye

aynı kahvaltı olayı bizdede vardı canım bizimde misafirlerimiz var bende poaçaları 4 e bölmüştük onlardan 5 en minik dilimi ve peynir yedimm çok zevkli bi kahvaltıydı amaa :))))

günaydın fıstıklar...
bişey danışcam size ben 2 lt su içerken çok zorlanıyorum.acaba içilen sade çaylarda su olarak sayılıyor mu?

kuzumm suyun yerini hiç bişey almaz hatta çay vücuttaki suyun tutulmasını engelliyo su içmek şart... lmaz:

Günün motivasyon fotoları..

İSTİYORUM! İSTİYORUM! İSTİYORUUUUUUUUMMMMMMMM!!!!!!

fulyaaamm resimleri görünce verdiğim tepkiyi görmen lazımdı harikalar hepsiiiii

eveeet artık senide görmek istiyoruuzzz

bayıldım bu sözlereee :))))))))))

günaydın taklımmmm opuyorumnanaktan

bu arada kızlar tickerla avatarımın uyumunu farkettiniz mi :roflol:

kuzuuum parmağına çok üzüldüm geçmiş olsun canımmm hala geç kalmış değilsin biraz zor ama buz torbasına sok elini düşmesini engeller ama biraz acı verir mafoldumben
kedi içinde zor bi durum tabii ama o kedi 6 yaşındamıymış eğer öyleyse çok zor alışır kedicik yazık yaa

ne gördün bi tanem çok merak ettim??

ayy ne güldüm ama wc koltuğuna :roflol: benim patronum benle dalga geçti bilgisayarını wc ye taşıycam daha kolay olur senin için diye kaydirigubbakcemile3

her zaman yanındayız canımmm

günaydın kızlar ben tartıldım bu sabah 61. 500 olmusum oleyyyyyyyyyyyyyyyyyhihoyyyt

:lepi: alkisalkisalkis

merhaba arkadaşlar ben siteye yeni geldim yazılarınızı okudum tamde benim dertli olduğum konu kilolar......... ben yeni doğum yaptım 57 kiloyla hamile kaldım ve 77 kiloyla doğum yaptım ve şu anda 69-70 gösteriyor tartı lütfen bana yardım edin nasıl kurtulurum bu kilolardan rejim yapamıyorum anında sütüm eksiliyor yemeği kestiğim an farkediyorum napmalıyım sizce 15-20 kilo vermem lazım kendimi çok kötü hissediyorum.

günaydın kızlar ben tartıldım bu sabah 61. 500 olmusum oleyyyyyyyyyyyyyyyyyhihoyyyt

teprik cnm . . .

canım 100 TL yine iyiymiş burada aylık 40 TL ben temmuz sonuna kadar 20 TL vereceğim dedim yediler . . .

kaydirigubbakcemile3

canım bence biraz daha bekle kilo vermek için bebeğinin sağlığı açısından yani hoşgeldin bu aradaa a.s.

saraciraci onu denememistim hiç bak onuda denerim güzel fikir

benim haladan kötü bi tiyo çıkmadı daha saolsun kaydirigubbakcemile3
bu arada tickerini gördüm maşallah sanaa

hosgeldin aramıza
bol bol su ic yemekden daha fazla süt yapıyoms hem zayıflamana yardımcı olur hemde süt yapar ciddi diyorm belki biliyosndurda süt olsndiye hep genelde tatlı ve zorla yemek yedirirler ama cok yanlıs

canlarımm günaydın
bugün yine pek iyi değilim hala dediğim bi akrabamın bütün vücudunu kanser sardığını öğrendim dün akşam.çocukluğum ellerinde geçti ve çok üzüldüm bütün akşam ağlamaktan şiştim.gecede bütün uykum kabuslarla geçti.herkes hastanede tüm sevdiklerim ölmüş çok etkilendim rüyamdan onun arkasınada sabah kocam olacak adamın salakça kaprisi yüzünden kavga ettik temelli bittim mafoldumben
neyse sizinde canınızı sıktım.kendime gelirim heralde allahım sabır versin bana :Saruboceq:
biraz önce resim çektim yine 2 tane bayaa güsel çıktı sıkılaşmışmıyım ne :kedi: ekliycem şimdi sizede opuyorumnanaktan

üzüldüm cnm ya cok bir hastalık Allah iyilik versin amin

Geçmiş olsun tatlım yaa... Yazık...:teselli:
Harika tatlım.. Çok güzel...
Canım çizelgenin linkini sık kullananlara kaydetmediysen yeniden yapman lazım sanırım..
çok saol cicişim

saracım hani bu doğadan form varya o sayılıyor mu su yerine acaba :kedi:
saracım su değse bile o kadar bağırıyorumki apartman sallanıyooo
:umursamaz:

çok geçmiş olsun canım metanetli olun ona moral verin inşallah düzelir canım ya:teselli:

meraba arkadaşlar sanırım artık bende bu topiğe layığım çok şükür bi ara 80 lere doğru gidiyodum.. bundan 63 gün önce doğum yaptım melek gibi bi oğlum var..ve hamileliğimde aldığım kilolar var..

52 kg ile hamiş oldum 72 ile doğuma girdim..şimdi tartı 60 gösteriyor..zaten hamilelikten öncede 3 kilo fazlam vardı..hedefim 49 kilo olmak..yani 11 kilo vermeliyim..

bu arada oğlumu emziriyorum..ama gördüm ki sütün yemekle pekde alakası yok sıvı alımı çok önemli..6 gündür diyetteim ama allaha çok şükür sütüm var ve yağ oranıda gayet ii..

üzüldüm cnm ya cok bir hastalık Allah iyilik versin amin

allahtan ümit kesilmiyo çok saolun kıslaarr opuyorumnanaktan

inşallah sağlıklı sağlıklı verirsin kilolarını canım
hoşgeldin aramıza a.s.
ve melek oğlunda hoş gelmiş bu dünyayaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…