60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin yivruum öncelikle geçmiş olsun canım. bende taşındım koltuk takımlarımı silmemiştim taşınacağız kir olacak diye iyikide silmemişim çok kirlendi onları sildim bi yandan yerleştimm filan ancak bitti
ufak tefek işler kaldı bende
iyiyiz 4 aylık oldu bu hafta 4lü tarama testimiz var
bu hafta işlerim yoğun annemde ameliyat olacak safra kesesinden taş aldıracak refakatçi kalacağım yanında

merhaba canım,sen nesfiti 2 öğün olarak mı yiyorsun?

merhaba canım,sen nesfiti 2 öğün olarak mı yiyorsun?

Hayır, öyle yapsam bayılır kalırım vallaha:) Bir kaseyi bile zor yiyorum. Her gün yemiyorum bazen arka arkaya 3-4 gün bazen birer gün arayla akşam yemeği olarak. K fleksi denedim midem bulandı. Nesfit daha iyi gibi geldi bana.

günaydın arkadaşlar...nasılsınız bakayım ben iyiyim.ama hafta sonu hiç dinlenemedim acil ev bulmam lazım ev yüzünden eşimle atıştık.para yok diyip duruyor.amacı bu kışıda bu evde geçirtmek ama ben malesef bakacağım bulur bulmaz taşınacağım hiç kusura bakmasın yeter artık..birde hafta sonu görümcem bendeydi resmen ayaklarına kadar hizmet ediyorum sürekli ya telefonla konuşuyor yada internete takılıyordu.hiç bir yeri temizlemedim o yüzden bıktım vallahi eşimin akrabalarından.hepsi hizmet bekliyor yardım eden yok c.tesi doktora gittim şeker yüklemesi yaptım bugün sonuçlar çıkar dr.kesinlikle kendini yorma fazla yürüme dedi.ama bunu eşime söylemeliydisürekli kardeşlerini çağırıyor eve çok yoruluyorum.aman ya sabah sabah canınızı sıktım ama kimseciklerde yok paylaşayım sizlere döküyorum içimdekileri bende.
bu sabah daireden arkadaşım evden beni aldı ayda 100 tl vereceğim beni vede kızımı alıp bırakacak.
erken kalktım kayvaltımı da yaptım:

1 adet haşlama yumurta,
1 adet domates,
1 adet salatalık,
6 adet yeşil zeytin,
1 kib.k.peynir,
1 dilim köy ekmeği

şimdide çayımı içiyorum..

canım hoş geldin nasılsın çok geçmiş olsun allahtan daha önemli birşey olmamış.bende bebişimde iyiyiz 24 haftalık oldu 6 ayı doldurduk anlayacağın.bende kilo aldım doktorum c.tesi çok dikkat etmelisin dedi.70 kg mım şimdi.doktora gitmeden önce sürekli gidince soracağım dedim am gidince herşeyi unutıyorum dr.umda sormazsan pek birşey söylemiyor.bebişimin boyunu vede kilosunu merak ediyordum ama hepsi aklımdan çıktı gitti.artım birdahaki kontrolde sorarım.ama iyiyiz canım benim..

günaydın cımcımecım.eviniz sobalı mı,ondan mı tasınmak ıstıyorsun,hamile hamile zor olacak sımdı sana,6 aylık olmussun,kim yapacak tasınma ıslerını,yardım eder mı akrabalarınız,sonra sana,bebeğe birşey olmasın tasıncam dıye,dikkat et kendine canım.

bir de 100 tl cok fazla geldı bana,urfa o kadar buyuk bır yer mı?ne kadar benzın parası vercek ki,çok almıs senden arkadasın bence,sanki büyükşehir

kahvaltın cok güzelmiş afiyet olsun.
ben hastayım bugun,yerımden kalkamıyom,kulaklarım dolu dolu,sanırım kulak iltihabı oldum, eşimi kandırmaya calısıyorum bana kahvaltı hazırlasın dıye,o da yattı tekrar,hiç hayır yok bu erkeklerden ya

günaydın kızlaaarrrrrr

Günaydın loxi..

Günaydın cimcim.. Yani çok haklısın... Hamile halinle utanmıyorlar da sana iş yaptırmaktan ya.. Ne tuhaf insanlar var aklım almıyor valla..
Umarım gönlüne göre olur canım herşey..
Afiyet olsun kahvaltın da süper..

Günaydın kızlar..
Cuma günü biraz biraz hareketlenmiş topiğimiz.. umarım devamı gelir..
haftasonu çok kaçamaklı olmadı ama sabah 2 kilo fazla çıktım..
reglidendir diye düşünmek istiyorum.. yoksa 3 günde 2 kilo almamışımdır di mi ya...
Bugün diyet listeme uyamıyorum çünkü akşam uyuyakalmışım bişi hazırlayamadım...
sabah da 1 tane simiti ohh hüplettim valla..
yarın artık dikkatli dikkatli yerim..

herkeze günaydınnn bugünden itibaren eski düzenime dönüyorum inşallah gidecek bu yağlar sabah kahvaltımı yazayım
2 kk peynir
1 dilim tam tahıllı ekmek
domates-salatalık
bir bardak şekersiz çay
bu kadar şimdide suyumu içmeye başladım.birazcık geçmişi okuyayım bi

günaydın topişko.hani karataya gelıyordun,diyetisyenın ızın vermedı mı,vermez tabıı,onun tum bıldıklerının aksını yapacaksın cunku.

canan karatay doktorlar sıtesınde tum soruları cevaplıyor.ıstersen linki atayım sana.ona kullandıgın ılacı yaz,kılo alma verme hıkayenı yaz,ve diyetını yapmanda sakınca bulunup bulunmadıgını,en azından nasıl beslenmen gerektıgını sor bence canım

o 2 kilo odemdır heralde,normal yemene devam et bence

nilmısra hoşgeldin geçmiş olsun canım

Afiyet olsun Nugim.. süper kahvaltı olmuş...

günaydın kızlaaarrrrrr
günaydın loxiiiiii
günaydın cimcime canım ya sorunlarda seni bi türlü bırakmıyo valla.görümcenede dinlenmem lazım de doktor öyle dedi de nasıl olsa hamilesin yalan değil yani hizmet edip durma kaldırsın biraz şeyinide kendisi yapsın hizmeti

ycl cim günaydın yok canım 3 günde alınmaz o kadar rahat ol sen simitlerde yenmiş ohh afiyet olsun ama yaramasın canım

Diyetim iyi gidiyor diye değiştirmek istemedim loxi. 1 ay daha devam edeceğim..
Listeme de bi sürü ey ekledi. o yüzde ben de bırakmak istemedim.. bide bu kadına 10 kilo verdim ben haksızlık yapmamak lazım.. verdiği listeye uysam şimdiye dal gibi olurdum ama.. işte kaçamaksız olmuyor malesef..

merhaba kızlar günaydınlar herkese
epeydir yoktum tatildeydik bende hugocuk gibi tatile cıkmadan ev değiştirdim malum nette yoktu
cok şükür baglattı eşim topiktede fazla kimse kalmamış ama kalanlar maşallah kıloları vermişler
ben de 68 kiloyum hamileyim 9. haftamız bundan sonra gelirse gelir kilolar ama dikkat ediyorum başlarda yiyemedim bişey zaten şimdi şimdi yiyebiliyorum hugocuk ve cimcime hayırlı olsun bebişleriniz en saglıklı şekilde kucagınıza alırsınız inş.

canım benim ev taşınsa birini tutarım ya toplamadada yerleştirmedede yardım ederler.canım şimdiki evim elektirik sobasıyla ısınıyor gelen giden olursa doğumda ozaman her yerde soba yakarsak elektriğin altından kalkamayız.
urfa çok ta büyük değil ev kıreş arası arabayla 7-8 dak sürüyor ama adam benzin parasını vede ayrıca karını benden çıkarmaya çalıştığındandır.mecbur kaldık servis bulamadım bakalım bu ayı bir gidelim yağışlar başladı havalarda soğuk kızımın hasta olmasını istemiyorum yoksa vermem asla o parayı.ben şemsiyeylede olsa giderim.ama çocuklar hastalanınca çok zor be güzelim izinde alamıyorum zaten dikkat etmeliyiz.denize düşen yılana sarılır misali sarıldık artık.canım benim sanada çok geçmiş olsun erkeklerden hayır beklemek zor hayır işleselerde herzaman başımıza kalkarlar.ama daima onlara hizmet ederiz birgün yaptık demeyiz.farkımız ortada zaten...

yclcim karatay diyeti diyoki verdikten sonra almamak için bu diyeti yapmalıymısız sanırım sende diyeti bırakırsan alırsın bi kaç kıloda olsa. ve bu kaçamak olayı olmuyor bu diyette beni biliyosun hep kaçamak yapardım simdi canım hiç istemiyor inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…