hoşgeldin yivruumSanırım 1 aydan fazla oldu k k ya giremedim. sonunda evime döndüm 1 hafta oldu sürekli temizlik yapmaktayım. evi 2 ay kapatıp gidince mahvolmuş. bazı ayakkabılarım kıyafetlerim küflenmiş. koltuğum bile yeşermiş. anlayacağınız ince işlerle uğraştım. oğlumu kreşe verdim. onun bazı ihtiyaçları vardı geldiğimden beri hep bir koşuşturmaca içindeyim. bu arada sabah tartıldım 48 kiloyum. bayramdı tatildi derken arada malesef abartılı kaçamaklarım olmasına rağmen kilo vermişim
ecrinim - cimcimesudem - hugom - nazendem bebişler iyilerdir İnşallah. Umarım herkes iyidir.. hugom evini yerleştirdin mi ? kukim tayin oldu alışabildi mi acaba ? famirimi ankara da göremedim İnşallah başka bir zaman görücem mutlaka..
ben tatilde hayatta aklıma gelmezdi dediğim bir kaza geçirdim. aqua parkta kaydıraktan kaydıktan sonra suda çarpışma sonucunda başım yarıldıyani hakikaten ağlanacak halime gülüyorum. kimin aklına gelir ki 2 evli çocuklu kadın kaydık suda çarpıştık . benim başım kadıncağızın da malesef kaşı yarıldı. acillik olduk. ikimizi de dikiş attılar. ama bu olanlara rağmen müthiş güzel bir tatil yaptık. tabi ilk etapta çok korktum neye uğradığımı bilemedim. eşim bağırıp kızacak diye de çok korktum. ama neyse ki ucuz atlattık. meğer bu kaydıraklardan 2 kişi yan yana kaymamalıymış. tabii bizi uyaran olmadı iş işten geçtikten sonra milleti uyarmaya başladılar
işte böyle kızlar.. uzun uzun yazamadım. hepinizi çok özledim..
Heyoo Gençlik! :)
Bu sabah tartıldım ve dee sanırım yarım kilo vermişim. Sanırım diyorum çünkü hassas tartıda tartılıyordum daha önce. Şimdiki tartım hassas değil ve ikisi farklı gösteriyor kiloyu. Yanii kilomu tam bilmesem de yarım kilo verdiğimden neredeyse eminim :)) Tatlı yememenin, nestle nesfit yemenin ne kadar etkisi var bilemiyorum. Spor yapmıyorum ama bazı günler aşırı tempolu geçiyor, bazen de kös kös oturuyorum. Genel olarak fazla yemiyorum. Süt, yoğurt bunları sık tüketiyorum. Bir de arkadaşlarla dışarı çıkınca kendimi hiç germiyorum şu kadar az yemeliyim diye. Onlar ne yiyorsa onu yiyorum hemen hemen. Çünkü kendimi kısıtladığım an evet ben diyetteyim, benim onları yemeye hakkım yok düşüncesine kapılıyorum. Bu da beni strese ve üzüntüye sokuyor.
merhaba canım,sen nesfiti 2 öğün olarak mı yiyorsun?
günaydın kızlaaarrrrrr
canım hoş geldin nasılsın çok geçmiş olsun allahtan daha önemli birşey olmamış.bende bebişimde iyiyiz 24 haftalık oldu 6 ayı doldurduk anlayacağın.bende kilo aldım doktorum c.tesi çok dikkat etmelisin dedi.70 kg mım şimdi.doktora gitmeden önce sürekli gidince soracağım dedim am gidince herşeyi unutıyorum dr.umda sormazsan pek birşey söylemiyor.bebişimin boyunu vede kilosunu merak ediyordum ama hepsi aklımdan çıktı gitti.artım birdahaki kontrolde sorarım.ama iyiyiz canım benim..Sanırım 1 aydan fazla oldu k k ya giremedim. sonunda evime döndüm 1 hafta oldu sürekli temizlik yapmaktayım. evi 2 ay kapatıp gidince mahvolmuş. bazı ayakkabılarım kıyafetlerim küflenmiş. koltuğum bile yeşermiş. anlayacağınız ince işlerle uğraştım. oğlumu kreşe verdim. onun bazı ihtiyaçları vardı geldiğimden beri hep bir koşuşturmaca içindeyim. bu arada sabah tartıldım 48 kiloyum. bayramdı tatildi derken arada malesef abartılı kaçamaklarım olmasına rağmen kilo vermişim
ecrinim - cimcimesudem - hugom - nazendem bebişler iyilerdir İnşallah. Umarım herkes iyidir.. hugom evini yerleştirdin mi ? kukim tayin oldu alışabildi mi acaba ? famirimi ankara da göremedim İnşallah başka bir zaman görücem mutlaka..
ben tatilde hayatta aklıma gelmezdi dediğim bir kaza geçirdim. aqua parkta kaydıraktan kaydıktan sonra suda çarpışma sonucunda başım yarıldıyani hakikaten ağlanacak halime gülüyorum. kimin aklına gelir ki 2 evli çocuklu kadın kaydık suda çarpıştık . benim başım kadıncağızın da malesef kaşı yarıldı. acillik olduk. ikimizi de dikiş attılar. ama bu olanlara rağmen müthiş güzel bir tatil yaptık. tabi ilk etapta çok korktum neye uğradığımı bilemedim. eşim bağırıp kızacak diye de çok korktum. ama neyse ki ucuz atlattık. meğer bu kaydıraklardan 2 kişi yan yana kaymamalıymış. tabii bizi uyaran olmadı iş işten geçtikten sonra milleti uyarmaya başladılar
günaydın arkadaşlar...nasılsınız bakayım ben iyiyim.ama hafta sonu hiç dinlenemedim acil ev bulmam lazım ev yüzünden eşimle atıştık.para yok diyip duruyor.amacı bu kışıda bu evde geçirtmek ama ben malesef bakacağım bulur bulmaz taşınacağım hiç kusura bakmasın yeter artık..birde hafta sonu görümcem bendeydi resmen ayaklarına kadar hizmet ediyorum sürekli ya telefonla konuşuyor yada internete takılıyordu.hiç bir yeri temizlemedim o yüzden bıktım vallahi eşimin akrabalarından.hepsi hizmet bekliyor yardım eden yok c.tesi doktora gittim şeker yüklemesi yaptım bugün sonuçlar çıkar dr.kesinlikle kendini yorma fazla yürüme dedi.ama bunu eşime söylemeliydisürekli kardeşlerini çağırıyor eve çok yoruluyorum.aman ya sabah sabah canınızı sıktım ama kimseciklerde yok paylaşayım sizlere döküyorum içimdekileri bende.
bu sabah daireden arkadaşım evden beni aldı ayda 100 tl vereceğim beni vede kızımı alıp bırakacak.
erken kalktım kayvaltımı da yaptım:
1 adet haşlama yumurta,
1 adet domates,
1 adet salatalık,
6 adet yeşil zeytin,
1 kib.k.peynir,
1 dilim köy ekmeği
şimdide çayımı içiyorum..
günaydın kızlaaarrrrrr
günaydın arkadaşlar...nasılsınız bakayım ben iyiyim.ama hafta sonu hiç dinlenemedim acil ev bulmam lazım ev yüzünden eşimle atıştık.para yok diyip duruyor.amacı bu kışıda bu evde geçirtmek ama ben malesef bakacağım bulur bulmaz taşınacağım hiç kusura bakmasın yeter artık..birde hafta sonu görümcem bendeydi resmen ayaklarına kadar hizmet ediyorum sürekli ya telefonla konuşuyor yada internete takılıyordu.hiç bir yeri temizlemedim o yüzden bıktım vallahi eşimin akrabalarından.hepsi hizmet bekliyor yardım eden yok c.tesi doktora gittim şeker yüklemesi yaptım bugün sonuçlar çıkar dr.kesinlikle kendini yorma fazla yürüme dedi.ama bunu eşime söylemeliydisürekli kardeşlerini çağırıyor eve çok yoruluyorum.aman ya sabah sabah canınızı sıktım ama kimseciklerde yok paylaşayım sizlere döküyorum içimdekileri bende.
bu sabah daireden arkadaşım evden beni aldı ayda 100 tl vereceğim beni vede kızımı alıp bırakacak.
1 adet haşlama yumurta,
1 adet domates,
1 adet salatalık,
6 adet yeşil zeytin,
1 kib.k.peynir,
1 dilim köy ekmeği
Günaydın loxi..
Günaydın cimcim.. Yani çok haklısın... Hamile halinle utanmıyorlar da sana iş yaptırmaktan ya.. Ne tuhaf insanlar var aklım almıyor valla..
Umarım gönlüne göre olur canım herşey..
Afiyet olsun kahvaltın da süper..
Günaydın kızlar..
Cuma günü biraz biraz hareketlenmiş topiğimiz.. umarım devamı gelir..
haftasonu çok kaçamaklı olmadı ama sabah 2 kilo fazla çıktım..
reglidendir diye düşünmek istiyorum.. yoksa 3 günde 2 kilo almamışımdır di mi ya...
Bugün diyet listeme uyamıyorum çünkü akşam uyuyakalmışım bişi hazırlayamadım...
sabah da 1 tane simiti ohh hüplettim valla..
yarın artık dikkatli dikkatli yerim..
Sanırım 1 aydan fazla oldu k k ya giremedim. sonunda evime döndüm 1 hafta oldu sürekli temizlik yapmaktayım. evi 2 ay kapatıp gidince mahvolmuş. bazı ayakkabılarım kıyafetlerim küflenmiş. koltuğum bile yeşermiş. anlayacağınız ince işlerle uğraştım. oğlumu kreşe verdim. onun bazı ihtiyaçları vardı geldiğimden beri hep bir koşuşturmaca içindeyim. bu arada sabah tartıldım 48 kiloyum. bayramdı tatildi derken arada malesef abartılı kaçamaklarım olmasına rağmen kilo vermişim
herkeze günaydınnnbugünden itibaren eski düzenime dönüyorum inşallah gidecek bu yağlar sabah kahvaltımı yazayım
2 kk peynir
1 dilim tam tahıllı ekmek
domates-salatalık
bir bardak şekersiz çay
bu kadar şimdide suyumu içmeye başladım.birazcık geçmişi okuyayım bi
günaydın loxiiiiiigünaydın kızlaaarrrrrr
günaydın cimcime canım ya sorunlarda seni bi türlü bırakmıyo valla.görümcenede dinlenmem lazım de doktor öyle dedi de nasıl olsa hamilesin yalan değil yani hizmet edip durma kaldırsın biraz şeyinide kendisi yapsın hizmetigünaydın arkadaşlar...nasılsınız bakayım ben iyiyim.ama hafta sonu hiç dinlenemedim acil ev bulmam lazım ev yüzünden eşimle atıştık.para yok diyip duruyor.amacı bu kışıda bu evde geçirtmek ama ben malesef bakacağım bulur bulmaz taşınacağım hiç kusura bakmasın yeter artık..birde hafta sonu görümcem bendeydi resmen ayaklarına kadar hizmet ediyorum sürekli ya telefonla konuşuyor yada internete takılıyordu.hiç bir yeri temizlemedim o yüzden bıktım vallahi eşimin akrabalarından.hepsi hizmet bekliyor yardım eden yok c.tesi doktora gittim şeker yüklemesi yaptım bugün sonuçlar çıkar dr.kesinlikle kendini yorma fazla yürüme dedi.ama bunu eşime söylemeliydisürekli kardeşlerini çağırıyor eve çok yoruluyorum.aman ya sabah sabah canınızı sıktım ama kimseciklerde yok paylaşayım sizlere döküyorum içimdekileri bende.
1 adet haşlama yumurta,
1 adet domates,
1 adet salatalık,
6 adet yeşil zeytin,
1 kib.k.peynir,
1 dilim köy ekmeği
Günaydın kızlar..
Cuma günü biraz biraz hareketlenmiş topiğimiz.. umarım devamı gelir..
haftasonu çok kaçamaklı olmadı ama sabah 2 kilo fazla çıktım..
reglidendir diye düşünmek istiyorum.. yoksa 3 günde 2 kilo almamışımdır di mi ya...
Bugün diyet listeme uyamıyorum çünkü akşam uyuyakalmışım bişi hazırlayamadım...
sabah da 1 tane simiti ohh hüplettim valla..
yarın artık dikkatli dikkatli yerim..
günaydın topişko.hani karataya gelıyordun,diyetisyenın ızın vermedı mı,vermez tabıı,onun tum bıldıklerının aksını yapacaksın cunku.
canan karatay doktorlar sıtesınde tum soruları cevaplıyor.ıstersen linki atayım sana.ona kullandıgın ılacı yaz,kılo alma verme hıkayenı yaz,ve diyetını yapmanda sakınca bulunup bulunmadıgını,en azından nasıl beslenmen gerektıgını sor bence canım
o 2 kilo odemdır heralde,normal yemene devam et bence
günaydın cımcımecım.eviniz sobalı mı,ondan mı tasınmak ıstıyorsun,hamile hamile zor olacak sımdı sana,6 aylık olmussun,kim yapacak tasınma ıslerını,yardım eder mı akrabalarınız,sonra sana,bebeğe birşey olmasın tasıncam dıye,dikkat et kendine canım.
bir de 100 tl cok fazla geldı bana,urfa o kadar buyuk bır yer mı?ne kadar benzın parası vercek ki,çok almıs senden arkadasın bence,sanki büyükşehir
kahvaltın cok güzelmiş afiyet olsun.
ben hastayım bugun,yerımden kalkamıyom,kulaklarım dolu dolu,sanırım kulak iltihabı oldum, eşimi kandırmaya calısıyorum bana kahvaltı hazırlasın dıye,o da yattı tekrar,hiç hayır yok bu erkeklerden ya
Diyetim iyi gidiyor diye değiştirmek istemedim loxi. 1 ay daha devam edeceğim..
Listeme de bi sürü ey ekledi. o yüzde ben de bırakmak istemedim.. bide bu kadına 10 kilo verdim ben haksızlık yapmamak lazım.. verdiği listeye uysam şimdiye dal gibi olurdum ama.. işte kaçamaksız olmuyor malesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?