valla maşşlah amasen yinede dikkat et erkenden doguverrirsin bide allah korusun
sen yinede canım çok hareketliolma ben bikaç yerde okumuştum erken doguma sebe oluyo diye maşşlah 2nizdede tabiki hareket iyi ama çokda degil bebk için senin bol bol vitamin alıp dinlenmen gerekiyo sen kiloalmak istemiyosun anlıyorum ama bebeginin saglıkolması daha önemlisende buazim varken herzman veririsin bunu bırak ye haimilegin tadınıu çıakr
hoşgeldin canımhepinize merhabalar.
son 3-4 aydır çok zor gunler geçirdım.yediğim içtiğim umrumda değildi..ve bu bana yaklaşık 1.5 kilo olarak geri dönmüş.yanı şu an toplamda 10 kıloya yakın fazlam var....
bugunumu yazarak tekrar aranıza katılmaya çalışıyorum.bide karatayın kıtabını aldım onu okuyorum...püf noktalarını degerlendırmeye çalışcam ama ben o kadar az yıyerek diyet yapamam....okudukça anlatırım püf noktalarını size de..........
sbh:
2 dılım tam tahıllı ekmek(uzerıne lıght labne peynır sürdüm)
3-4 siyah zeytın
1 küçük domates
1 salatalık
şekersiz çay
Ara11 :00)
çeyrek elma
Ögle:
1 kepçe şehrıye çorba
avuç içi kadar haşlanmış tavuk
3-4 kaşık salata
1 dolu yemek kaşıgı bulgur pılavı
Ara15:00)
1 tum kırmızı elma
Ara(18:00)
1 hurma ve 1 kase yogurt
hugocuğum nasılsın? hamilelik nasıl gidiyor tatlım? yazmaya yüzüm yok artık bu yüzden girmiyorumbeynimde başlayamadı canım yaa..Ama kilolu halimden de nefret ediyorum..Doğuma gün saymaya başlamışsın canım 12 mart ..hayırlısı olsun Allah sağ salim kurtarsın canım
Saol bebişimm..bende uğramaya çalışcam sık sık..kukim hoşgeldin canım dağıldık evet ama yavaş yavaş toplanıyoruz.fambık karataya geçmiş ama ben yinede daha sonra buraya geçer diye düşünüyorum öptüm canım
hoşbuldum fambııımm...günlük menülerimi paylaşıyorum zaten..
yine paylaşırım..
bir süre buna devam edicem..
sonra normal düzene dönerimm sanırımm:97::97::97:
kukimm ara ara gel işte,hem kafan dağılır..
öğrencileirnden bahset birazzz,nasıllar..
bende haftaya staja gidicemm..
minik minik öğrencilerim olacağı için pek heyecanlıyım...
bakalımmm nasıl atlatıcaz bu seneyi...
yolluyorum sana mailimiiii
hoşbulduk cnmm.. nasılsın nasıl gidio hamilelik?günaydın arkadaşlarr
kukuletam gelmişş hoşgelmişşş
hülyada gelmişş
pepetoşş gelmişşş
hepiciğiniz huşgelmişşş
abovvvvv kız lola çok değilmi bunlar desemde inanma bende yemiştim birinde böyle ama benimki kaçamak haftamdıda ondandı afiyet olsun ama yaramasın canım
merhabalar ,ben de bugün itibariyle aranıza katıldım. 10 kilodan fazla vermem lazım. çok aldım çok.
Hoşgeldin chemescim, verelim inşallah hep birlikte :)
inşallah canım veririz,hem de sağlıklı sağlıklı. zamanında 10 kilo vermişliğim var düzenli beslenip spor yaparak. ama çok dikkat etmek gerekiyor.
Nugya merhaba canım, benim diyet stratejim bu şekilde o yüzden benim için normal,( Sabah zengin akşam fakir gibi yiyorum:)) dün bi öğün daha yedim onda da bi kaşık taze fasülye bi kaşık patatesli sulu köfte bi kaşıkta güveç:) Normalde bu kadar bile yemiyorum akşamları ama öğleyn bişi yemedğim için kaçtı biraz...
Bu sabaha gelirsek: 2 dilim kepek ekmek eşliğinde labne zeytin domatez yani standart kahvaltı, karnımı doyurdum yine :)
Bugün yemekli düğün var bugün bide orda yerim artık fazlaya kaçmadan bu kadarla kalır inşallah...
Terazimin pili bitmişti o yüzden 3 gündür tartılamadım ama buakşam tartılıcam sonucu merak ediyorummmmmm...
Paylaşırım pazartesi kilomu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?