60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldimm :86:
doktora gittim babamın sonuçları iyi çıkmış öğrendimm
ordan bikaç mağaza gezdimm
ordan pazara gittimm
bu saate kadar gezdim valla :86:
şimcik geldim eşim balık tutmaya gitti

sen yinede canım çok hareketliolma ben bikaç yerde okumuştum erken doguma sebe oluyo diye maşşlah 2nizdede tabiki hareket iyi ama çokda degil bebk için senin bol bol vitamin alıp dinlenmen gerekiyo sen kiloalmak istemiyosun anlıyorum ama bebeginin saglıkolması daha önemlisende buazim varken herzman veririsin bunu bırak ye haimilegin tadınıu çıakr

yok canım kiloyu dert etmiyorum veririm nasılsa bebeğin sağlığından başka bişey düşündüğüm yokk
sadece nasıl desem dışarda gezmeye bayılıyorumm
hava almaya gezmeye
huyum değişti valla eskiden böyle değildim hamile kaldığımdan beri kendimi dışarı atıyorum
yorulduğum an ne yapıyosam dinleniyorum zatenn
sanırım benimki çok sevecek gezmeyii benimde huyumu değiştirdii
valla ultrasonda gördüğüm bebek eğer değişmezse çok zor olacak canımm ben böyle bişey görmedimmm çırpınıp duruyooo ne eli duruyo ne ayağıı
şimdilerde tekmeleri hissediyorum artık gece uyumuyo devamlı kıpır kıpır uyku yok
zor bi bebek olacakk :97:

hepinize merhabalar.

son 3-4 aydır çok zor gunler geçirdım.yediğim içtiğim umrumda değildi..ve bu bana yaklaşık 1.5 kilo olarak geri dönmüş.yanı şu an toplamda 10 kıloya yakın fazlam var....

bugunumu yazarak tekrar aranıza katılmaya çalışıyorum.bide karatayın kıtabını aldım onu okuyorum...püf noktalarını degerlendırmeye çalışcam ama ben o kadar az yıyerek diyet yapamam....okudukça anlatırım püf noktalarını size de..........

sbh:
2 dılım tam tahıllı ekmek(uzerıne lıght labne peynır sürdüm)
3-4 siyah zeytın
1 küçük domates
1 salatalık
şekersiz çay

Ara11 :00)
çeyrek elma

Ögle:
1 kepçe şehrıye çorba
avuç içi kadar haşlanmış tavuk
3-4 kaşık salata
1 dolu yemek kaşıgı bulgur pılavı

Ara15:00)
1 tum kırmızı elma

Ara(18:00)
1 hurma ve 1 kase yogurt

hoşgeldin canım özlettin kendiniiii

hugocuğum nasılsın? hamilelik nasıl gidiyor tatlım? yazmaya yüzüm yok artık bu yüzden girmiyorum beynimde başlayamadı canım yaa..Ama kilolu halimden de nefret ediyorum..Doğuma gün saymaya başlamışsın canım 12 mart ..hayırlısı olsun Allah sağ salim kurtarsın canım

iyiyim canımm toparlanıp gidiyoruzz
canım bak sen bu diyet olayını çok abartıyosun büyütüyosun gözünde ondan olmuyo gözün korkuyo tekrar geri alırım nasılsa eski düzenime dönerim diye düşünüyosunn o yüzden başlayamıyosun
canım kilo vermek atla deve değil sadece sabır zaman lazım
neleri seviyosan nelere düşkünsen muhakkak alternatifi varr
şöyle diyeyim diyet yapmak zayıflamak demek kendin için yemek yapmaya başlamak demek ve zayıfladıkça daha mutlu olacağın için daha çok hareketli olmak bunada spor yapmak demek o kadar
korkulacak bişey yokk
diyet yaparken herzaman sevd,iğim şeyleri yedimm yediklerimden herzaman keyif aldım sadece zamana aldı onun dışında gayet keyifliydi

kukim hoşgeldin canım dağıldık evet ama yavaş yavaş toplanıyoruz.fambık karataya geçmiş ama ben yinede daha sonra buraya geçer diye düşünüyorum öptüm canım
Saol bebişimm..bende uğramaya çalışcam sık sık..

hoşbuldum fambııımm...
anlatayım. öğrencilerim şöööle ben 6-7-8 lere giriyorum 28 saat oluo haftada 1 saat de sınıf öğretmenliği yaptığım sınıfvar etti 29 saat.
full den 1 eksik yani.
genelde öğrenciler iyi saygı sevgi olarak arada haylazlar var tabi.
ama ders olarak durumları genel de kötü aralarda çok iyi olanlarda var.
köylerden taşımalı eğitimle gelenler var çok masumlar bi görsen kara kara gözlü esmer çocuklar onlar daha saygılı dersleri daha iyi dinliolar.
ingilizce de çok sorunları var özellkle ama çocukların çok da suçu yok düzenli bir ingilizce öğretmenleri olmamış ücretli olmuş gelmiş gitmiş vs...
ben elimden geleni yapıyorum.özellkle bir 8-a sınıfım var ki çok saygılılar dersi çok iyi dinliolar çoğunluğuda zehir gibi.
ama bunun dıışında
I have got black hair ı yazamayanlarda var ..işte böle cnm.

mailini bekliyorum atmamışsın msj gelmemiş...
günaydın arkadaşlarr
kukuletam gelmişş hoşgelmişşş
hülyada gelmişş
pepetoşş gelmişşş
hepiciğiniz huşgelmişşş
hoşbulduk cnmm.. nasılsın nasıl gidio hamilelik?

hugocuk teşekkur ederım misafırperverliğin için....

dun akşam yemek için dışarı çıkmıştık.burada yenı açılan bi alışveriş merkezi var oraya....eşim iskender yıycektı ben de salata ya da tavuk...ordanda bı arkadasımızı evıne gıtcektık...alışveriş merkezınde gezeken aradıgımız hıçbi eşyayı bulamadık.bende canımı sıkan bikaç şey olunca ıyıce keyfım kaçtı ben yemıycem dedım....eşimde o zaman arkadşlarda yıyelım dedi.oraya gıttk.arkadaşlar lahmacun yaptırmış.tatlılat yapmışlar bızde kurupasta goturduk....ve ben akşam yemegı hıç yemememe ragmen sadece 1 tane kuçuk tuzlu kuru pasta yedim ve bol bol şekersiz çay içtim.....

yanı dun en son saat 18:00 de 1 hurma ve yogurt...2-3 saat sonra da 1 tuzlu kurupasta yedim.00:30 gıbı yattım.birazdan da kahvaltı yapıp işe gidicem

herkese gunaydın umarım çok guzel bigun olur...3 ekim evlilik yıldonumumuz ve biz bugun haftasonu oldugu için kutlıycaz..gerçi çok abartılı bişey yapmak yok aklımızda.ama maddı olmasa bile inşallah manevı bişeyler gorurummmmm...

kahvaltıda menemen yıycem...yagsız yumurtayla

abovvvvv kız lola çok değilmi bunlar desemde inanma bende yemiştim birinde böyle ama benimki kaçamak haftamdıda ondandı afiyet olsun ama yaramasın canım

Nugya merhaba canım, benim diyet stratejim bu şekilde o yüzden benim için normal,( Sabah zengin akşam fakir gibi yiyorum:)) dün bi öğün daha yedim onda da bi kaşık taze fasülye bi kaşık patatesli sulu köfte bi kaşıkta güveç:) Normalde bu kadar bile yemiyorum akşamları ama öğleyn bişi yemedğim için kaçtı biraz...

Bu sabaha gelirsek: 2 dilim kepek ekmek eşliğinde labne zeytin domatez yani standart kahvaltı, karnımı doyurdum yine :)
Bugün yemekli düğün var bugün bide orda yerim artık fazlaya kaçmadan bu kadarla kalır inşallah...
Terazimin pili bitmişti o yüzden 3 gündür tartılamadım ama buakşam tartılıcam sonucu merak ediyorummmmmm...
Paylaşırım pazartesi kilomu:)

inşallah canım veririz,hem de sağlıklı sağlıklı. zamanında 10 kilo vermişliğim var düzenli beslenip spor yaparak. ama çok dikkat etmek gerekiyor.

Aynen öyle canım, bende kendimi bildim bileli yediklerime dikkat ederim, normal insanların yediği gibi yiyince kilo alırım, bünye meselesi, allah başka hastalık vermesin de veririz...

İlahi, akşam tartılır mı hiç kız:) Sabah aç karnına tartıl ki asıl kilonu gör :)

Koca topikte bir başıma kaldım. Konu başlıkları üstüme üstüme geliyor Neredesiniz ahaliiiiiii?

Heyoo Gençlik! :)
Bu sabah tartıldım ve dee sanırım yarım kilo vermişim. Sanırım diyorum çünkü hassas tartıda tartılıyordum daha önce. Şimdiki tartım hassas değil ve ikisi farklı gösteriyor kiloyu. Yanii kilomu tam bilmesem de yarım kilo verdiğimden neredeyse eminim :)) Tatlı yememenin, nestle nesfit yemenin ne kadar etkisi var bilemiyorum. Spor yapmıyorum ama bazı günler aşırı tempolu geçiyor, bazen de kös kös oturuyorum. Genel olarak fazla yemiyorum. Süt, yoğurt bunları sık tüketiyorum. Bir de arkadaşlarla dışarı çıkınca kendimi hiç germiyorum şu kadar az yemeliyim diye. Onlar ne yiyorsa onu yiyorum hemen hemen. Çünkü kendimi kısıtladığım an evet ben diyetteyim, benim onları yemeye hakkım yok düşüncesine kapılıyorum. Bu da beni strese ve üzüntüye sokuyor.

Son düzenleme:
Sanırım 1 aydan fazla oldu k k ya giremedim. sonunda evime döndüm 1 hafta oldu sürekli temizlik yapmaktayım. evi 2 ay kapatıp gidince mahvolmuş. bazı ayakkabılarım kıyafetlerim küflenmiş. koltuğum bile yeşermiş. anlayacağınız ince işlerle uğraştım. oğlumu kreşe verdim. onun bazı ihtiyaçları vardı geldiğimden beri hep bir koşuşturmaca içindeyim. bu arada sabah tartıldım 48 kiloyum. bayramdı tatildi derken arada malesef abartılı kaçamaklarım olmasına rağmen kilo vermişim

ecrinim - cimcimesudem - hugom - nazendem bebişler iyilerdir İnşallah. Umarım herkes iyidir.. hugom evini yerleştirdin mi ? kukim tayin oldu alışabildi mi acaba ? famirimi ankara da göremedim İnşallah başka bir zaman görücem mutlaka..

ben tatilde hayatta aklıma gelmezdi dediğim bir kaza geçirdim. aqua parkta kaydıraktan kaydıktan sonra suda çarpışma sonucunda başım yarıldı yani hakikaten ağlanacak halime gülüyorum. kimin aklına gelir ki 2 evli çocuklu kadın kaydık suda çarpıştık . benim başım kadıncağızın da malesef kaşı yarıldı. acillik olduk. ikimizi de dikiş attılar. ama bu olanlara rağmen müthiş güzel bir tatil yaptık. tabi ilk etapta çok korktum neye uğradığımı bilemedim. eşim bağırıp kızacak diye de çok korktum. ama neyse ki ucuz atlattık. meğer bu kaydıraklardan 2 kişi yan yana kaymamalıymış. tabii bizi uyaran olmadı iş işten geçtikten sonra milleti uyarmaya başladılar

işte böyle kızlar.. uzun uzun yazamadım. hepinizi çok özledim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…