60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nilmısracım hos geldinnn ne güzel verdin kiloları
tosti sende hosgeldin
cimcimecim vallahı üzülüyorum sana ya eşlrin bu anlayışsızlığını biliyorum sırf bizde böle olcaz diye antalyaya gitmiyorum

canım benim hayırlı olsun bebişin inşallah sende sağsalim bebişini kucağına alırsın..
canım benim afiyet olsun.canım benim benim görümce şeyini kaldırsa bile iş yapsa illa arkasından ben bir daha yapıyorum baştan savma yapıyor.bılaşıkları makinaya atmıştı gittim mutfakta yerler ıslak vede yapış yapış herşeyi yere damlatmış silmeden çıkmış tekrar ben sildim.tezgah berbat lavabo içinde tabaklardan akıttığı kirler duruyor buna iş yaptım diyiyor anlayacağın.doktor yorma kendini dedi dedim ooooooooo yenge senle işimiz var diyiyor.sanki bana hizmet ediyormuş gibi.

canımbenim afiyet olsun canım reglidendir şişkinliktendir emin ol.almamışsındır.

Pepeti işte diyeti bırakınca kilo almamak için diyetisyenim elinden geleni yapıyor.. yavaş yavaş herşeyden yemeye başlıyorum..
Mesela kahvaltıma 1 tatlı kaşığı bal eklendi.
akşamüstü ara öğüne kek, börek, kısır falan eklendi..
amaç herşeyden ölüçülü yemeyi öğrenmek diyo.. çok da mantıklı bence..
Bakalım bi hedef kiloya ineyim de sonrasına da bakarız artık..

canım birde benim eşim yanlızken ne dersem eve diyiyoruz inşallah diyiyor ama yeri gelice birisi varsa hemen artislik ediyor dün kaynımın yanında herkes saraydamı oturuyor hiçbiryeri beğenmiyorsun dedi.bende açtım ağzımı yumdum gözümü beni kızdırma dedim.bu kış bu evde geçmeyecek o kadar dedim.işim var ev gezemem diyiyor.bende gerekirse yıllık iznimi alır sokak sokak gezerim sen utan dedim bu halde hakkımıda halal etmem dedim.bayağı saydırdım arık sinirlerimi çok bozdu beni defalarca ailesinin yanında bozdu bundan sonra bende bozacağım hiç umrumda değil...

günaydın tatlım
canımızı sıkmak ne demek aşkolsun hepimiz anlatıyoruz derdimizi
canımm zaten yanlış hatırlamıyosam evin mutfak dolapları filan düşmüştü değilmi üstelik kışın yakmıyorlar kaloriferleri üşüyoruz demiştin
eşler böyle konularda pek önemsemiyorlar nasılsa kahrını çeken sensin
üstelik kirasıda fazla
ama şu var ben taşındım kolay değil hamileyken ev toplamak insanlar yardım ederiz diyorda o vakit gelince hepsinin işi çıkıveriyo
evi ben topladım ama uzun sürede topladımm yorulmadım çokk
yerleştirirken annemler vardı ama ne olursa olsun muhakkak iş yapıyosun
senin birde dikkatli olman lazım
zor olur senin için canımmm

geçmiş olsun loxi dostii ahh ahh eşler hep böyle :97:
benimkide hemen anneme gidelim o hazırlar bize derrr :97:

günaydın minik yaffrii tekrardan aramıza dönmene çok sevindiim

hoşgeldinn
hayırlı olsun bebeğinn
ilk 3 ay zor geçebilir benim öyleydii çok uykum geliyodu ama şimdi 17. haftamdayım çok rahatım öyle çok iştah açılmadı 4. ayda düzeme girdii
benim ilk 3 ay zordu şimdi düzeldii

canım dolaplar düşen ben değildim zaten kaloferli değil elektirikli sobayla ısınıyoruz.benim mutfak borularım patlamıştı.
taşınmak çok zor biliyorum ama mecburen evim kışın çok soğuk yapamıyordum şimdi kızım zaten yerinde durmuyor sürekli arkamdan geziyor bebek te olunca her yznı ısıtmak lazım ama bunu eşime anlatamıyorum ama taşınmazsa bende bütün kış her odada ayrı yakaacağım ödesin bakayım ben öderim diyip duruyor.500-600 kirayı ödeyemem diyiyor 400 +700 elektirik faturadını ödeyecekmiş nasıl olacaksa valla eğer inat ederse bende inat ederim hiç acımam valla canıma minnet.ev bulalım gerisi önemli değil ben toparlanırken kadın tutarım yardım eder..eltimde var hallaederiz..

bebek için aldığım şeyleri yıkadım dolabına yerleştirdiim
mavi mavi patik ayakkabılar aldıımm
kimseden fayda yok kayınvalide sen herşeyi alıyosun bana bişey kalmıyo deyip duruyo :97:
kendi ailem alsa kızarım zaten ev aldılar bize kredi ödüyorlar daha ne alacaklar

hugocuk zok şükür benımde zor değil sadece akşamları mide yanmam cok oluyor sanki oda azaldı gibi 2 hafta kadarda hassaslaştı midem cıkarmadım ama bişeyde yapıp yiyemedim benımde bu günlerde gecti daha iiyiyim cok şükür ben cok fazla iş yapmıyorum genellikle yatıyorum 2 düşüğüm oldugu için bakalım nasıl gececek bundan sonra bebekler iyi olsunda gerisi boş

allah allah karıştırmışım o zaman :44:
doğum olunca tabikide zor olacak
bizde güya kaloriferli evde oturyoduk ama iyice abartmışlardı artık kış günü güneşi görünce yakmıyorlardı bizde elektrikli soba yakıyoduk üstelik ebek odasıda yoktu ev çok çok eskiydi filan eşim ona rağmen çıkmak zor geldiğinden mızmızlandı ama kendi evimiz diye ses edemedi baktı babam biz taşınmazsak evi kiraya verecek başkasına düşündü taşındı ev kirası artı yaz kış 150 lira aidat evde çok eskiydi kapılar artık elimizde kalıyodu baktı olmadı taşındıkk
şidmi pek memnun evden çıkmıyo :97:
eskiden annesine giderdi hemen evde durmazdı şimdi annesiyle aynıı yerdeyiz anasına gittiği yokk
bizim ev doğalgazlı kombili ama ısı yalıtımlı o yüzden çok fatura gelmez diye ümit ediyoruz :97: ama zaten orda kalsakdık yıllık 1500 lira aidat veriyoduk artı ısınamıyoduk bebekte martta doğacak ve martta soğuk olur ama yakmaz bizimkiler güneş var diye hasta olurdu çocukk eminimm şimdi istediğimiz zaman yakar istediğimiz zaman kapatırız
eşim dün akşam üşümüş gitmiş yakmış konbiyi sonra ısınınca gidip kapatmışş canı isteyince yakıyo isteyince kapatıyo
bize her açıdan taşınmız çok iyi oldu
sende çok zorlanıyosun en güzeli taşın valla çok zor böyle ama yeterki yorma kendini 1 haftada değil 1 ayda yavaş yavaş yerleş sadece yorma kendini
eşine ev taşımak filan iş güç çıkacak diye zor geliyoo ondan öyle yapıyooo
taşın evde rahata etsin bak benimki gibi ağzı kulaklarında sırıta sırıta gezer :97:

canım benim hayırlı olsun bebişin sağlıkla giyer inşallah..ben henüz birşey almadım ama bu hafta alacağım inşallah eşiminde 7 ekim doğum günü onun içinde birşeyler alacağım.beşim içinde ilk kıyafetlerini alacağım bakalım..

sen düşünme öyle şeyler allahın izni ile bişeycik olmaz
zaten 3 ayı doldurunca o sana daha sıkı sıkı tutunacak
benim ilk 3 ay az iş yapsam çok ağrım oluyodu çok zorlanıyodum epeyde korkuyodum bişey olur diye 3 ay dolunca şimdi çok rahat ettim ne kadar hareket edersem edeyiim sorun olmuyoo
eskisi gibi her işimi yapıyorum rahtça
şimdii oturma odamı sileceğim tozunu alacağım sonra koridor yatak odası temizlenecekk sonra yemek sonrada vakit olursa üst katta arkadaşıma gideceğimm :86:

kurbana 60 olacam herhalde tartırdım 65,60 olmuşum kızlar sevindim 1 ayda 5 kilo gidermi sizce böyle devam edersem

oda herşeyin farkındada işte parasal olarak çekiniyor ama eninde sonunda ben ikna ederim ben bu kışı bu buz gibi evde geçirmek istemiyorum. urfada bu kış soğuk geçecek gibi şimdiden bu gibi oldu her taraf.allahım inşallah bulurum evi bulsam gerisi önemli değil tıpış tıpış taşınır bak görürsünüz.tek sorun ev bulmakta..

arkadaşlar açık öğretim sınavım tek dersten kalmıştım en sonunda geçmişim.4. sınıfa boçsuz geçtim allahın izniyle bebişim doğmadan 4. sınıf derslerine çalışacağım tek seferde geçmek istiyorum..

bende üşüyorumm hamileyken insan daha çok üşüyoo
garip oluyoo insann eşim tişörtle gezerken ben hırka giyiyodumm
grip aşısı yaptırayım diyorum ama doktora sorucam bu seferr
herkeste grip salgını varr ister istemez çekiniyorumm bendee
internetten kiralık ev ilanlarına filan bak canımm muhakkak vardırrr kaloriferli veya doğalgazlı
aslında doğalgaz daha iyi istediğinde yakarsınn kalorifer olunca onlar istediğinde yakıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…