canım benim hayırlı olsun bebişin inşallah sende sağsalim bebişini kucağına alırsın..merhaba kızlar günaydınlar herkese
epeydir yoktum tatildeydik bende hugocuk gibi tatile cıkmadan ev değiştirdim malum nette yoktu
cok şükür baglattı eşim topiktede fazla kimse kalmamış ama kalanlar maşallah kıloları vermişler
ben de 68 kiloyum hamileyim 9. haftamız bundan sonra gelirse gelir kilolar ama dikkat ediyorum başlarda yiyemedim bişey zaten şimdi şimdi yiyebiliyorum hugocuk ve cimcime hayırlı olsun bebişleriniz en saglıklı şekilde kucagınıza alırsınız inş.
canım benim afiyet olsun.canım benim benim görümce şeyini kaldırsa bile iş yapsa illa arkasından ben bir daha yapıyorum baştan savma yapıyor.bılaşıkları makinaya atmıştı gittim mutfakta yerler ıslak vede yapış yapış herşeyi yere damlatmış silmeden çıkmış tekrar ben sildim.tezgah berbat lavabo içinde tabaklardan akıttığı kirler duruyor buna iş yaptım diyiyor anlayacağın.doktor yorma kendini dedi dedim ooooooooo yenge senle işimiz var diyiyor.sanki bana hizmet ediyormuş gibi.herkeze günaydınnnbugünden itibaren eski düzenime dönüyorum inşallah gidecek bu yağlar sabah kahvaltımı yazayım
2 kk peynir
1 dilim tam tahıllı ekmek
domates-salatalık
bir bardak şekersiz çay
bu kadar şimdide suyumu içmeye başladım.birazcık geçmişi okuyayım bi
Günaydın kızlar..
Cuma günü biraz biraz hareketlenmiş topiğimiz.. umarım devamı gelir..
haftasonu çok kaçamaklı olmadı ama sabah 2 kilo fazla çıktım..
reglidendir diye düşünmek istiyorum.. yoksa 3 günde 2 kilo almamışımdır di mi ya...
Bugün diyet listeme uyamıyorum çünkü akşam uyuyakalmışım bişi hazırlayamadım...
sabah da 1 tane simiti ohh hüplettim valla..
yarın artık dikkatli dikkatli yerim..
yclcim karatay diyeti diyoki verdikten sonra almamak için bu diyeti yapmalıymısız sanırım sende diyeti bırakırsan alırsın bi kaç kıloda olsa. ve bu kaçamak olayı olmuyor bu diyette beni biliyosun hep kaçamak yapardım simdi canım hiç istemiyor inan
nilmısracım hos geldinnn ne güzel verdin kiloları
tosti sende hosgeldin
cimcimecim vallahı üzülüyorum sana ya eşlrin bu anlayışsızlığını biliyorum sırf bizde böle olcaz diye antalyaya gitmiyorum
günaydın tatlımgünaydın arkadaşlar...nasılsınız bakayım ben iyiyim.ama hafta sonu hiç dinlenemedim acil ev bulmam lazım ev yüzünden eşimle atıştık.para yok diyip duruyor.amacı bu kışıda bu evde geçirtmek ama ben malesef bakacağım bulur bulmaz taşınacağım hiç kusura bakmasın yeter artık..birde hafta sonu görümcem bendeydi resmen ayaklarına kadar hizmet ediyorum sürekli ya telefonla konuşuyor yada internete takılıyordu.hiç bir yeri temizlemedim o yüzden bıktım vallahi eşimin akrabalarından.hepsi hizmet bekliyor yardım eden yok c.tesi doktora gittim şeker yüklemesi yaptım bugün sonuçlar çıkar dr.kesinlikle kendini yorma fazla yürüme dedi.ama bunu eşime söylemeliydisürekli kardeşlerini çağırıyor eve çok yoruluyorum.aman ya sabah sabah canınızı sıktım ama kimseciklerde yok paylaşayım sizlere döküyorum içimdekileri bende.
bu sabah daireden arkadaşım evden beni aldı ayda 100 tl vereceğim beni vede kızımı alıp bırakacak.
erken kalktım kayvaltımı da yaptım:
1 adet haşlama yumurta,
1 adet domates,
1 adet salatalık,
6 adet yeşil zeytin,
1 kib.k.peynir,
1 dilim köy ekmeği
şimdide çayımı içiyorum..
günaydın cımcımecım.eviniz sobalı mı,ondan mı tasınmak ıstıyorsun,hamile hamile zor olacak sımdı sana,6 aylık olmussun,kim yapacak tasınma ıslerını,yardım eder mı akrabalarınız,sonra sana,bebeğe birşey olmasın tasıncam dıye,dikkat et kendine canım.
bir de 100 tl cok fazla geldı bana,urfa o kadar buyuk bır yer mı?ne kadar benzın parası vercek ki,çok almıs senden arkadasın bence,sanki büyükşehir
kahvaltın cok güzelmiş afiyet olsun.
ben hastayım bugun,yerımden kalkamıyom,kulaklarım dolu dolu,sanırım kulak iltihabı oldum, eşimi kandırmaya calısıyorum bana kahvaltı hazırlasın dıye,o da yattı tekrar,hiç hayır yok bu erkeklerden ya
herkeze günaydınnnbugünden itibaren eski düzenime dönüyorum inşallah gidecek bu yağlar sabah kahvaltımı yazayım
2 kk peynir
1 dilim tam tahıllı ekmek
domates-salatalık
bir bardak şekersiz çay
bu kadar şimdide suyumu içmeye başladım.birazcık geçmişi okuyayım bi
arkadaslar ne kadar surede yapılan dıyetın etkısı gosterıyor...
merhaba kızlar günaydınlar herkese
epeydir yoktum tatildeydik bende hugocuk gibi tatile cıkmadan ev değiştirdim malum nette yoktu
cok şükür baglattı eşim topiktede fazla kimse kalmamış ama kalanlar maşallah kıloları vermişler
ben de 68 kiloyum hamileyim 9. haftamız bundan sonra gelirse gelir kilolar ama dikkat ediyorum başlarda yiyemedim bişey zaten şimdi şimdi yiyebiliyorum hugocuk ve cimcime hayırlı olsun bebişleriniz en saglıklı şekilde kucagınıza alırsınız inş.
canım dolaplar düşen ben değildim zaten kaloferli değil elektirikli sobayla ısınıyoruz.benim mutfak borularım patlamıştı.günaydın tatlım
canımızı sıkmak ne demek aşkolsun hepimiz anlatıyoruz derdimizi
canımm zaten yanlış hatırlamıyosam evin mutfak dolapları filan düşmüştü değilmi üstelik kışın yakmıyorlar kaloriferleri üşüyoruz demiştin
eşler böyle konularda pek önemsemiyorlar nasılsa kahrını çeken sensin
üstelik kirasıda fazla
ama şu var ben taşındım kolay değil hamileyken ev toplamak insanlar yardım ederiz diyorda o vakit gelince hepsinin işi çıkıveriyo
evi ben topladım ama uzun sürede topladımm yorulmadım çokk
yerleştirirken annemler vardı ama ne olursa olsun muhakkak iş yapıyosun
senin birde dikkatli olman lazım
zor olur senin için canımmm
hoşgeldinn
hayırlı olsun bebeğinn
ilk 3 ay zor geçebilir benim öyleydii çok uykum geliyodu ama şimdi 17. haftamdayım çok rahatım öyle çok iştah açılmadı 4. ayda düzeme girdii
benim ilk 3 ay zordu şimdi düzeldii
allah allah karıştırmışım o zaman :44:canım dolaplar düşen ben değildim zaten kaloferli değil elektirikli sobayla ısınıyoruz.benim mutfak borularım patlamıştı.
taşınmak çok zor biliyorum ama mecburen evim kışın çok soğuk yapamıyordum şimdi kızım zaten yerinde durmuyor sürekli arkamdan geziyor bebek te olunca her yznı ısıtmak lazım ama bunu eşime anlatamıyorum ama taşınmazsa bende bütün kış her odada ayrı yakaacağım ödesin bakayım ben öderim diyip duruyor.500-600 kirayı ödeyemem diyiyor 400 +700 elektirik faturadını ödeyecekmiş nasıl olacaksa valla eğer inat ederse bende inat ederim hiç acımam valla canıma minnet.ev bulalım gerisi önemli değil ben toparlanırken kadın tutarım yardım eder..eltimde var hallaederiz..
bebek için aldığım şeyleri yıkadım dolabına yerleştirdiim
mavi mavi patik ayakkabılar aldıımm
kimseden fayda yok kayınvalide sen herşeyi alıyosun bana bişey kalmıyo deyip duruyo :97:
kendi ailem alsa kızarım zaten ev aldılar bize kredi ödüyorlar daha ne alacaklar
hugocuk zok şükür benımde zor değil sadece akşamları mide yanmam cok oluyor sanki oda azaldı gibi 2 hafta kadarda hassaslaştı midem cıkarmadım ama bişeyde yapıp yiyemedim benımde bu günlerde gecti daha iiyiyim cok şükür ben cok fazla iş yapmıyorum genellikle yatıyorum 2 düşüğüm oldugu için bakalım nasıl gececek bundan sonra bebekler iyi olsunda gerisi boş
oda herşeyin farkındada işte parasal olarak çekiniyor ama eninde sonunda ben ikna ederim ben bu kışı bu buz gibi evde geçirmek istemiyorum. urfada bu kış soğuk geçecek gibi şimdiden bu gibi oldu her taraf.allahım inşallah bulurum evi bulsam gerisi önemli değil tıpış tıpış taşınır bak görürsünüz.tek sorun ev bulmakta..allah allah karıştırmışım o zaman :44:
doğum olunca tabikide zor olacak
bizde güya kaloriferli evde oturyoduk ama iyice abartmışlardı artık kış günü güneşi görünce yakmıyorlardı bizde elektrikli soba yakıyoduk üstelik ebek odasıda yoktu ev çok çok eskiydi filan eşim ona rağmen çıkmak zor geldiğinden mızmızlandı ama kendi evimiz diye ses edemedibaktı babam biz taşınmazsak evi kiraya verecek başkasına düşündü taşındı ev kirası artı yaz kış 150 lira aidat evde çok eskiydi kapılar artık elimizde kalıyodu baktı olmadı taşındıkk
şidmi pek memnun evden çıkmıyo :97:
eskiden annesine giderdi hemen evde durmazdı şimdi annesiyle aynıı yerdeyiz anasına gittiği yokk
bizim ev doğalgazlı kombili ama ısı yalıtımlı o yüzden çok fatura gelmez diye ümit ediyoruz :97: ama zaten orda kalsakdık yıllık 1500 lira aidat veriyoduk artı ısınamıyoduk bebekte martta doğacak ve martta soğuk olur ama yakmaz bizimkiler güneş var diye hasta olurdu çocukk eminimm şimdi istediğimiz zaman yakar istediğimiz zaman kapatırız
eşim dün akşam üşümüş gitmiş yakmış konbiyi sonra ısınınca gidip kapatmışşcanı isteyince yakıyo isteyince kapatıyo
bize her açıdan taşınmız çok iyi oldu
sende çok zorlanıyosun en güzeli taşın valla çok zor böyle ama yeterki yorma kendini 1 haftada değil 1 ayda yavaş yavaş yerleş sadece yorma kendini
eşine ev taşımak filan iş güç çıkacak diye zor geliyoo ondan öyle yapıyooo
taşın evde rahata etsin bak benimki gibi ağzı kulaklarında sırıta sırıta gezer :97:
oda herşeyin farkındada işte parasal olarak çekiniyor ama eninde sonunda ben ikna ederim ben bu kışı bu buz gibi evde geçirmek istemiyorum. urfada bu kış soğuk geçecek gibi şimdiden bu gibi oldu her taraf.allahım inşallah bulurum evi bulsam gerisi önemli değil tıpış tıpış taşınır bak görürsünüz.tek sorun ev bulmakta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?