çok teşekkür ederim saracım inşalah hepimiz sağlıklı ve hızlı bi şekilde bu kiloları veririz..çünkü böleee hiçççç mutlu deiliminşallah sağlıklı sağlıklı verirsin kilolarını canım
hoşgeldin aramıza a.s.
ve melek oğlunda hoş gelmiş bu dünyayaa
mrb canım tabiki bebeklerimiz daha önemli..yemediğin zaman sütün azalıyosa en azından bundan sonra daha fazla kilo almamaya çalış..seni çok ii anlıyorum doğumdan sonra insan vücudunu tanıyamıyo ve kabullenemiyo..:1hug:arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim çok sağolun haklısınız bebeğim daha önemli dimi...?
[/URL][/IMG]
Merhaba kızlar, ben klube dün katıldım, bugün de forumları incelerken bir bakmışım kendimi bu grupta buldum. Kısaca durumumu özetliyim sizlere, 28 yaşındayım, 2 senelik evliyim, evlenmeden önce, hatta gelinliğimi giydiğim gün 52 kg iken şu an 65 kiloyum, bu da son bir buçuk ayda 3 kilo vermiş halim. Yeni evli veya evlenecek arkadaşlara şiddetle uyarım olsun ki, sakın yeme düzeninizi değiştirmeyin, yaş da ilerledikçe geri vermek çok zor oluyor. Pazartesi ( genellikle her ay bir pazartesi bu kararı alırım :1rolleyes: ) aldığım bir karar ile diyete başladım. Ancak çalışma koşullarım ve eve dönüş saatlerim çok fazla diyet ve spora müsait değil açıkçası. Bu nedenle metabolizmamı da hızlandırması açısından diyetimi 5İN1 denilen hap ile desteklemeye çalışacağım, dün sipariş verdim, bugün elimde olmasını umuyorum.
Pazartesiden beri sabahları kepek ekmeğine hazırlanmış kk büyüklüğünde peynir, salatalık ve domates içeren sandviç ve yanında çay ile kahvaltı ediyorum. Öğle yemeği işyerinde catering usulü çıktığı için, yağlı olmayan, daha çok salata ağırlıklı birşeyler yiyorum, aah bir de tatlıya karşı koyabilsem.Ara öğün yapamıyorum işyerinde maalesef ama 1 litre civarı su içmeye çalışıyorum.
Akşam ise eve girişim 19.30 - 20.00 gibi oluyor, biliyorum bu saat yemek yemek için çok gecikmiş bir saat, eşim olmasa ufak tefek şeylerle geciktiririm ama kendisi oldukça iştahlı olması nedeniyle ona eşlik etmek zorundayım.
Bunun ardından da mümkün mertebe birşey yememeye çalışıyorum, bakalım ne kadar başarılı olacağım. Desteğiniz için teşekkürler şimdiden.
arkadsım hedefimiz aynı hadi bakalım
Merhaba kızlar, ben klube dün katıldım, bugün de forumları incelerken bir bakmışım kendimi bu grupta buldum. Kısaca durumumu özetliyim sizlere, 28 yaşındayım, 2 senelik evliyim, evlenmeden önce, hatta gelinliğimi giydiğim gün 52 kg iken şu an 65 kiloyum, bu da son bir buçuk ayda 3 kilo vermiş halim. Yeni evli veya evlenecek arkadaşlara şiddetle uyarım olsun ki, sakın yeme düzeninizi değiştirmeyin, yaş da ilerledikçe geri vermek çok zor oluyor. Pazartesi ( genellikle her ay bir pazartesi bu kararı alırım :1rolleyes: ) aldığım bir karar ile diyete başladım. Ancak çalışma koşullarım ve eve dönüş saatlerim çok fazla diyet ve spora müsait değil açıkçası. Bu nedenle metabolizmamı da hızlandırması açısından diyetimi 5İN1 denilen hap ile desteklemeye çalışacağım, dün sipariş verdim, bugün elimde olmasını umuyorum.
Pazartesiden beri sabahları kepek ekmeğine hazırlanmış kk büyüklüğünde peynir, salatalık ve domates içeren sandviç ve yanında çay ile kahvaltı ediyorum. Öğle yemeği işyerinde catering usulü çıktığı için, yağlı olmayan, daha çok salata ağırlıklı birşeyler yiyorum, aah bir de tatlıya karşı koyabilsem.Ara öğün yapamıyorum işyerinde maalesef ama 1 litre civarı su içmeye çalışıyorum.
Akşam ise eve girişim 19.30 - 20.00 gibi oluyor, biliyorum bu saat yemek yemek için çok gecikmiş bir saat, eşim olmasa ufak tefek şeylerle geciktiririm ama kendisi oldukça iştahlı olması nedeniyle ona eşlik etmek zorundayım.
Bunun ardından da mümkün mertebe birşey yememeye çalışıyorum, bakalım ne kadar başarılı olacağım. Desteğiniz için teşekkürler şimdiden.
gunaydin kizlar ben bugun gec kalktim hastayimmafoldumben ya bogazim sismis iltihap felan gecmisi okumaktan anam agladi:gitme: masallah ne cok yazmissiniz canlarim ben bugun sporda yapamicam cok hastayim okula nasil gidicem onu dusunuyorumneyse
sabah yediklerim
2 dilim ekmek light surme peynirli ve biride nutellali:kedi: yemeliydim emme yedim iste
1 cup ta cay
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
azcıkda kendimi tanıtıyım...
22 yaşındayım 11 aylık evliyim okul öncesi öğretmenliği okuyorum..ve bu kilolardan mümkün olduğunca çabuk kurtulmak istiyorum..
bu sabah kahvaltımda,,,
1 kk peynir
2 domates
közlenmiş yeşil biber
1 dilm kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
3 fincan da çay içtim..ama hiç doymadım ühüü ühüüü..
saracım süper görünüyosun ne güzel bronzlaşmışsınyerimseniben
kızlar az önce bir arkadaşım kiraz sapını kaynatıp içtiğini söyledi zayıflatıcı etkisi varmış şaşırdım
hatta kiraz demişki : arkamdan dut gelmese herkesi sapıma çeviririm:roflol:
çok komik ya var mı duyan doğru mu acaba?
geçmiş olsun canım sende mi hastalandın benden geçti sanırım sırnaşık şey, acil şifalar Şeniz
waaaaaaaaaaaaw sara göbek falan kalmamış ya süpersin alkisalkisalkis
aramıza hoş geldiniz fısıklar
waawww:1shok: muthissin saracim masallah cok guzel gorunuyorsundelikafadulden bebem ah ah bende bir 63 olsam az kaldi ama:gitme:
sara çok fit görünüyosun canım ya ne güzel..ahh ahh ben ne haldeyim bi görseniz acırsınız..sarkık sarkık ıyyy iğrencim yaa..
evet saracığım gayet fit . . .
zemuszemus
hoşgeldiniz . . .
öncelikle size diyetimde neler yaptığımı yazayım..
1...booooollll su içiyorum
2..yediklerime çok dikkat ediyorum genelde kalori hesabı yapıyorum..
3..düzenli olarak 2 fincan yeşil çay içiyorum..
4..sabah aç karnına 1 bardak suya 1 kaşık elma sirkesi koyup içiyorum
5..günde 1 kase yoğurda 2 kaşık keten tohumu katıp yiyorum..
6..rezene çayı içiyorum hem kilo vermeme yardımcı oluyo hemde süt yapıyo..
7..günde 2 dilim uno light ekmek tüketiyorum..
veeeee en önemlisi oğlumu sık sık emziriyorum ve kızlar dün tartıldım çok şükür 2200gr vermişim.spor yapmıyorum hem biraz tembelim hemde zaten vaktim yok..
kızlar az önce bir arkadaşım kiraz sapını kaynatıp içtiğini söyledi zayıflatıcı etkisi varmış şaşırdım
hatta kiraz demişki : arkamdan dut gelmese herkesi sapıma çeviririm:roflol:
çok komik ya var mı duyan doğru mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?