11 gibi 1 fincan yeşil çay, activia
13 öğle yemeği
yarım kepçe yayla çorbası
2 yemek kaşığı yoğurt
3 yemek kaşığı tavuklu bi yemek, az yağlı idi
1 salkım üzüm
bi de şimdi bi tane elma yedim. öyle işte.
yoruldum, uykum geldi.
cimcimcik ne işin var senin bu saatte burda
evet ya doktor rapor veriyo dekan kabul etmiyo ne saçma iş bu böyleslm arkadaşlar bugün yazamadım hiç.ama çok kötüydüm elim kolum tutmuyordu doktora gittim dahiliyeye gribal enfeksiyon dedi birde üsye soğuk algınlığı dedi ilaç yazamadığı için 3 gün rapor verdi ama amirim dekan yok kabul edemem dedi 5 e kadar dairededim 1 gün gitti.dekanımı az önce cepten aradım oda kabul etmiyorum dedi.sonrada yarın dinlen cuma iş başında istiyorum dedi.ama ben ölsemde yarın gideceğim şikayet dilekçemi vereceğim.şaka gibi kayıtlara 3 gün geçecek ama ben 1 gün istirahat edecekmişim neden ki gerekli yerler nerelerse müracat edeceğim.bugün daha ağzıma bir lokma birşey koymadım ağzım zehir gibi yiyemiyorum bulantımda var.şuan yazarken bile gözlerimden yaş geliyor.
benim evde net var zaten ama akşamları kızımla evle yemekle ilgilenince giremiyorum.
afiyet olsun canım benim.akşam yemeğinde balık salata mercimek çorbası olacak
1 kepçe mercimek bol salata 2 dilim ekmek balık yeriim
evet ya doktor rapor veriyo dekan kabul etmiyo ne saçma iş bu böyle
slm arkadaşlar bugün yazamadım hiç.ama çok kötüydüm elim kolum tutmuyordu doktora gittim dahiliyeye gribal enfeksiyon dedi birde üsye soğuk algınlığı dedi ilaç yazamadığı için 3 gün rapor verdi ama amirim dekan yok kabul edemem dedi 5 e kadar dairededim 1 gün gitti.dekanımı az önce cepten aradım oda kabul etmiyorum dedi.sonrada yarın dinlen cuma iş başında istiyorum dedi.ama ben ölsemde yarın gideceğim şikayet dilekçemi vereceğim.şaka gibi kayıtlara 3 gün geçecek ama ben 1 gün istirahat edecekmişim neden ki gerekli yerler nerelerse müracat edeceğim.bugün daha ağzıma bir lokma birşey koymadım ağzım zehir gibi yiyemiyorum bulantımda var.şuan yazarken bile gözlerimden yaş geliyor.
11 gibi 1 fincan yeşil çay, activia
13 öğle yemeği
yarım kepçe yayla çorbası
2 yemek kaşığı yoğurt
3 yemek kaşığı tavuklu bi yemek, az yağlı idi
1 salkım üzüm
bi de şimdi bi tane elma yedim. öyle işte.
yoruldum, uykum geldi.
akşam yemeğinde balık salata mercimek çorbası olacak
1 kepçe mercimek bol salata 2 dilim ekmek balık yeriim
slm arkadaşlar bugün yazamadım hiç.ama çok kötüydüm elim kolum tutmuyordu doktora gittim dahiliyeye gribal enfeksiyon dedi birde üsye soğuk algınlığı dedi ilaç yazamadığı için 3 gün rapor verdi ama amirim dekan yok kabul edemem dedi 5 e kadar dairededim 1 gün gitti.dekanımı az önce cepten aradım oda kabul etmiyorum dedi.sonrada yarın dinlen cuma iş başında istiyorum dedi.ama ben ölsemde yarın gideceğim şikayet dilekçemi vereceğim.şaka gibi kayıtlara 3 gün geçecek ama ben 1 gün istirahat edecekmişim neden ki gerekli yerler nerelerse müracat edeceğim.bugün daha ağzıma bir lokma birşey koymadım ağzım zehir gibi yiyemiyorum bulantımda var.şuan yazarken bile gözlerimden yaş geliyor.
selam canlarım akşam yemeğim
2 kaşık pilav
6 kaşık taze börülce yemeği
limonlu az zeytin yağlı brokoli salatası
ardından
şekersiz türk kahvesi sade soda..
3 lt suyumu daiçtim...
cimcimem çok geçmiş olsun cnm benim dikkat et ve o dekan içinde ne gerekiyosa yap cnm ne saçmalık böle....
teşekkür ederim canım benim evet daha önceki kanama geçirdiğimdede aynı şeyi yaptı.geleceksin diye tutturdu.birdaha özel doktorundan rapor almayacaksın dedi eğer alırsan kabul etmem bizim hastanaden alacaksın dedi.bu defa kendi doktoru verdi ama gene kabul etmedi.bugün için tek izin verdi merhamet etmiş benim onun merhametine ihtiyacım yok allah onlara merhamet versin.az önce geldi ama ben sana bugün izin vermiştim neden geldin dedi.bende sizi dinledim limonlu suyumu içtim geldim dedim.ama bak iyi değilsin bugün dinlenseydin ilk gün ağır geçer dinlenseydin yarın gelseydin dedi.ay güleyim mi ağlayayım mı bilemedim.bende sizi dinledim limonlu suyumu içtim geldim dedim.olurmu dedi.odasına girdi oluru bana soruyor.allah onlara merhamet versin.biraz sonra personel dayre başkanlığına gidip dilekçe vereceğim bu birimde çalışmak istemediğimi söyleyeceğim.hamile halimle beni burda raporlu olduğum halde çalıştırıyorlar.gerçi it iti ısırmaz ama ben şansımı deneyeceğim...Geçmiş olsun cimcime.. Daha önce de senin dekan böyle saçma şeyler yapmıştı gibi hatırlıyorum.. Sana doğur ertesi gün gel diyecek nerdeyse adam.. Baika yere geçebiliyrsan geç bence.. Bu ne böyle.. kabul etmiyorum ne demekmiş. Yasal bi hak bu yani..
tatlım gecmiş olsunn ben 1o gün oldu hastalıgı bitireli. ama ben ilac aldım. normal kbb dr u verdi sonra kendi doktoruma götürdüm kullanabilirsin tabi ki bunlar hamilelikte en cok kullanılan ilaclar dedi. iyi ki almısımm cünkü gözümü acamıyodumm resmen.. rapor iyi hos ta ilac vermemesi garip. kbb dr u dedi ki korkucak bişi yok saglıgın önemli enfeksiyonunn bebege inerse daha zor dedi.. bende kendi dr umdan onay cıkınca gönül rahatlıgyla içtim..parol,alfoxil içtim. burnuma da fizyosol verdi ama akabinde hemen tıkandıgı içinn cok nefessiz kalmadıkca sıkmadım.. kendi dr una sorsaydın keske.. bol limonlu tavuk suyuna corba yapp ben 4_5 gün onunla beslendimm
ekmecik yokmu :44: sendemi karatay yapıyosun
teşekkür ederim canım benim evet daha önceki kanama geçirdiğimdede aynı şeyi yaptı.geleceksin diye tutturdu.birdaha özel doktorundan rapor almayacaksın dedi eğer alırsan kabul etmem bizim hastanaden alacaksın dedi.bu defa kendi doktoru verdi ama gene kabul etmedi.bugün için tek izin verdi merhamet etmiş benim onun merhametine ihtiyacım yok allah onlara merhamet versin.az önce geldi ama ben sana bugün izin vermiştim neden geldin dedi.bende sizi dinledim limonlu suyumu içtim geldim dedim.ama bak iyi değilsin bugün dinlenseydin ilk gün ağır geçer dinlenseydin yarın gelseydin dedi.ay güleyim mi ağlayayım mı bilemedim.bende sizi dinledim limonlu suyumu içtim geldim dedim.olurmu dedi.odasına girdi oluru bana soruyor.allah onlara merhamet versin.biraz sonra personel dayre başkanlığına gidip dilekçe vereceğim bu birimde çalışmak istemediğimi söyleyeceğim.hamile halimle beni burda raporlu olduğum halde çalıştırıyorlar.gerçi it iti ısırmaz ama ben şansımı deneyeceğim...
canım benim banada parol birde antibiyortik yazdı yazdığı antibiyotiğe alerjim var ama başka yazamam dedi.birde bol bol nar ye suyunu iç dedi iyi gelirmiş.ama bu rahatsızlığımdan dolayı bebeğim etkilenirse mahkemelerde süründürürüm bunları...
çok çok geçmiş olsun, sen şikayetlerini yap, bu sistemde çalışanların hepsi köle olduğundan hasta olmak vesaire hep yasak! benim müdürüm de bana hiç izin vermez, hatta iş görüşmesinde bana kendine çok iyi bakacaksın hiç hastalanmayacaksın diye uyarıda bulundu, ama kendisi yılın yarısını hasta geçiriyor. ona serbest, bana yasak. neyse sinirlendim senin dekanın durumunu da okuyunca.
dikkat et kendine, bizi de bilgilendir bakalım gelişmelerle ilgili.
Afiyet olsun...
Afiyet olsun hugom.. Oh çok güzel bir menü..
Geçmiş olsun cimcime.. Daha önce de senin dekan böyle saçma şeyler yapmıştı gibi hatırlıyorum.. Sana doğur ertesi gün gel diyecek nerdeyse adam.. Baika yere geçebiliyrsan geç bence.. Bu ne böyle.. kabul etmiyorum ne demekmiş. Yasal bi hak bu yani..
Afiyet olsun beril, güzel menü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?