60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

veeee yaşasın 60 kilo 300 gr oldum ay ay ay ben bu günleride görecekmiydim
2 buçuk haftada 3 kilo çok sevdim ben beni
hadi kızlar darısı başınıza:82:
bide 55 göriyim uçucam heralde

inşallah güzel bişeyler vardırr
ya geçen ayy bende üşüttüm 2 hafta geçmedii gündüz filan hep uyudum dinlendim
yemek yapmak bile zor geliyoduu
ateş yoktuda sadece kırıklık halsizlik vardııı ilaçda almadım ateş yok diye birde o zamanki doktor sağolsun vitamin vermemiş
herşeyi çok biliyo bıdı bıdı anlatıp duruyodu bi vitamini yazmamış
şimdiki doktorda kızdı zaten elevit multivitamin verdi
hamile olunca zor iyileşiyo insan hep yatıp uyumak dinlenmek gerekiyo

evet canım çok zor annem yarın ameliyat olacak gece ben kalıcam refakatçi inşallah boş yatak vardır çünkü akşamları zorlanıyorum ben çok hareket ediyo o yüzden uzanıyorum akşamları o rahat ediyo o zaman oturuyosam filan çok rahatsız ediyo
boş yatakyoksa sabaha kadar sert sandalyede nasıl otururum beklerim bilmiyorum artıkk

hügom evdeki mezuramı bir bulabilsem ölçecem karnımı ama bulmaıyorum..
biraz biraz farketti gibime geliyor..
sonuçta şekeri kesince bile küçülme olmuştu..
şimdi ekmeği ve meyvedeki şekeri kesince farkeder gibime geliyor..
bakalım göriciz..

sık sık yemek yemeninde sağlıklı olup olmadığı kanıtlanmadı ama..
sadece şeker hastalarına öneriliyor..
öğünü kuvvatli yaptığında acıkma olmuyor ve ara öğüne ihtiyaç kalmıyor..
ben rahat ettim gerçeketnn sürekli ne yiyeceğim derdi sıkıyor beni..
özellikle akşamları yemek derdimin olmaası okula gittiğimden beni rahatlattı..
2 öğün yiyorum artık...
arada meyve yiyorum malesef ama eskisine göre daha az tüketiyorum,zamanla alışırım inş

tatlım yanlış anlama ben karatay diyeti kötüdür demiyorum sadece şöyleki şimdi benim babam bu şekilde yerdi hep sabah kuvvetli yer akşama kadar acıkmaz akşam yine yerdi yani günde iki öğün yerdi aralarda hiçbişey yemez öylede bi huyu vardı asralarda meyve bile yemezdi
sadece tek fark ekmek yerdi ama çok değil hemde köy ekmeği yerdi annem yapardı ekmeği
pilav makarnaya düşkün değildir hele yazın evde yeşilfasulye patlıcan barbunya filan pişer çok tatlı yemez ama yemekleri sınırsız yerdi doyana kadar
şeker hastası oldu doktor 6 öğün verdi ama uyguluyomu desen yok yine aynı yiyo
bugün gelsin yemekte bi doyurcak karnını sonra sabaha kadar yemez acıkmıyo çünkü çok yiyo
kızıyoruz dinlemiyoda ben sizin gibi uğraşıp durmam diyo
seni severim ve zarar görmeni istemem
sadece endişelerimi dile getirdim
belkide kadın doğru diyordur belkide bilmiyorum sadece içimden geleni söyledimm :99:

kızlarrrrrrrrrrrrrr yüreğim sızlar napıyosunuz bakayım öğlen yemeğimi yidim geldim

taze fasülye 6-7 yk
2 dilim kepek ekmek
cacık
salata (evden getirdim)

canım benim yemekte çorba vardı ama buz gibiydi içemedim 2 kaşık zorladım gitmedi.1 tanede küçük biber dolmasının yarısını yiyebildim..

affiyet olsun fambık sultan
[QUOT=hugocuk;21190237] canım çorba tarzı şeyler iyi gelir canım öğlen yemeğinde varsa çorba içersin
bende dün banyomu tuvaletimi komple yıkadım hortumla
duvarlarını filan yıkadım ayaklarım ıslandı üşüttüm tabiki ama akşam elektrikli sobayı yaktım sıcak mercimek çorbası içtim
arkasından ıhlamurrda içtimm
yatak odasını ısıttık ısıtıcıyla kapıyı kapattık sabaha kadar ılık kaldı
deliksiz uyumuşum sabah iyi kalktım kayfaltımı yaptım oturma odamı yatak odamı misafir odasını mutfağı koridoru sildim şimdi ama halıları kaldırmadımmm birazdanda süpürürüm halıları tamamdırr
akşamada fırında patatesli tavuk yapiciiimm
[/QUOTE]

hamilesim emme halen temizlik yapcem diye uğraşıyon birazcık benede geçir şu temizlik hevesini:18:

hamilesim emme halen temizlik yapcem diye uğraşıyon birazcık benede geçir şu temizlik hevesini:18:[/QUOTE]

nugicim temizlik hiç bitmiyoki hergün sil süpür valla evin işi hiç bitmiyor
sen şanslısın annen yapıyo sen rahat ediyosun demi

cimcimecim sanada çok geçmiş olsun canım raporunu kullan dinlenmeden zor geçerkabul etmiyorum diyosa siz kabul etmeyin ben evrağı bırakıyorum deseydin nasıl olsa bişey yapamaz dimi rapor var ortada

nugim pugim senin palalar ne oldu verdin altıncıklarını kurtuldunmu artık gittimi palalar

hugocuk balım annene geçmiş şimdiden acil şifalar diliyorum canım
hamilesim emme halen temizlik yapcem diye uğraşıyon birazcık benede geçir şu temizlik hevesini:18:

nugicim temizlik hiç bitmiyoki hergün sil süpür valla evin işi hiç bitmiyor
sen şanslısın annen yapıyo sen rahat ediyosun demi
[/QUOTE]

yok balım temizliğimi ben kendim yapıyorum annemin yapmaya vakti yok zaten kadın yemek yapıyo benim kızımla abimin kızını okula getirip götürüyo birde annannemin evi ayrı ama yemek yapıp gönderiyo duşunu aldırıyo annemin işi çok yani anlıyacağın.akşamları yemeğimizi annemde yiyorum allah bin kere razı olsun annemden işten eve gidince yemek pişirme derdim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…